UFOzzuummm... miEeee... ha lenne, mi lenne, szöszi haja van a fején, na meg keszkenő,madár ijjeeee...még ijjet nem láttam?-haja hajja hajja hajjj...
4.: Kávázzuummm... vizzummm... oda,hogy el lehetett volna kerülnöm a sorsom? Fita, addig mig apunk éltek, de szörnyen kinoznak bennünket a ffkak, azaz az,hogy csak akik fkfss (na ffkakak fosss... itt az hogy ha $$$...na most a font pounDUK, fita van rajta az ss-n " két macska kaparás,ami minden irott jel is, rajzok kaparás?- az csak ami állati, azaz zitt az hogy ember, ládd mi örök élünk,és a TUDÁTUNK TUDAT, TUDATOM IS ÖRÖK,ami én, ahova én megyek, ti oda nem jöehhetek, csak ha vissza amlékeztek, ami itti?-nincs fény maGOD nékül, aza a a HANGOD, na most tudjuk hogy a HUN GOD, AZT HAN GOD? Zez az,-hogy tegnapra, nagyon ugy, hogy itt az van, hogy azok akik ANGYAL OK? AZOK ITT IS, LÁDD AZ ÜRBE LÖVETIK A A AAA... Itt a PROMÉTHEUS FILMET,hogy amit az éjjel, hogy itt vannak ANAGYLSIK ANALAIK, ZÜRBÖLŐK és most azok, amit tegnap, hogy jajaj itt, ami itt csak bal oldaLUK UK van! Most azt hogy van,leveztni nem is kezdek bele, ládd a legtöbb álmAImat, (fita plat vagy pat de patt)hogy hogy tudnám elérni azakÓima, akik itt...nincsak, ne bántsd a köreimet, na most itt én azok az én baráti köreim,(és nem bátanak?) és ez most megvagyok...olyan mint az hogy Áhitet, ami ládd a óhajomsóhajom te majom kenőcs hajja hajja...az égnek áll? Az előbb, a számba volt a só, most nem jött ki, ez megint, mára meg figyeltem, hogy 3 x 2 sorba le tudtam volna irni ládd egy KÉP SZÁSZ (FAXYZSÁKOS) 100 NÁL,TÖBBET MONDANA DON? -FITA KÉPET, BELÖVÖM...na hagyom mert apuénk becsengőztek, hogy megint kisiklott a vágány gáz? Na az is, hogy most a fiaimnak, meg nektek is, csak ha most megtaláod az te UFO-m com cammogjá na meg combod töve viszketeg, most akkor te csak ugy, és ugy marad666...de most beálhacc Ondóvári husárUKnak, ha most te a a aaa...parancsalókkal akar...fite le feküdni, nekik? Én ugyanaz a hellen, mindig térpedelve imádkoztam,amit most az is, már bettetem,egy párszor, amire emlékszem,aki a MTK ...na ugy hivtuk magunkat, ami megint, ne feledjuk, MI MTK MI ÖRÖK ÉL? -AZAZ MI EGYMÁST SOHA HA NEM HAGYJUK EL, MEG ÖRÖK EGY ISTEATYÁNKMAMÁMK LÁNYA (LÁNYUK?) FIA VAGYUK, EZT UGY HOGY I? II? -FITA ITT VAN AZ HOGY AZ SSS...ÉS II? -AZAZ LESZÖGELVELVE NYELVE CÖVEKLVE,LÁDD WE TRUST IN GOD!? -fita meg kell néznem a pénztárcámba (VALETOM TOM A VALLAGOM) van 1 dolláros, hogy helyesen irtam?-látod,itt van az, ami a fiam fo$$$... az agyad? IN GOD WE TRUST- GOD? -GIVER OF DEATH...négy hónappal ezelőtt 35 trillió deFicit cicid, vala, most ma 36 TRILLCSI CSICSI CSÖCSE CSIH HA HA HA...JÖN A VONAT? -ELMET AZ AGYAD DAGYA, A REPÜLŐ REP-TURA ÜRES AZ ÁMMOLÁS LÁSS...
5.: Na most az egész föld kereksegge, azaz van a magma ami egy vasgolyó, amit láttam, és annak nagy nagy nagy...akkor leirtem, de marhára nem könnyü, mert annyi terhet raktok a szerencsétlen bamAItokra, ami ti sem, na Maguristan Haduristen gazccáBULL gig ezek a GAZOK, GÁZOK, ÉS MOST ROBBANI VAGY ROBBANTANI FOGNAK, ami a tegnapi álmom, hogy bizon ezek ládd nem véletlen hogy arra mentek, na most ŐK IMMORTALIÁNUK, MOST AZOKAT, AKIKET KITENYÉSZTETTEK, AKIK A TERNTÜKBE (TERVÜK, EZ A KIS FELESÉGEM) VANNAK, NA AZOKAT ESETLEG ÁT TELEPITIK, de nem sitim -pitim Timea? -jaja Pa lesz Tina, tanulj tinó, ökrök marha barmuk lehet belőttek, belőttek buuu...bubuk blue book? Na Kennedy-ék,hogy akkor az oroszokkal, kina meg a több akkor SEHOL? -hogy monduk, a katoliKosok,nincsak FAXYZSÁKOS? -Monduk, itt az van,amit ezentul nagyon KIHANGGG -SULLYZOK,amit tangap a csunyami filmet, hogy most akik monduk, itt azt is, hogy egy MAGYAR CSEP VÉR $$$... ???...- TESÉVRÜNKET, NEM HAGYHATUNK EL, ŐK MINDENT, EGY MINDEÉRT ÉRT, MINDE EGYÉRT EGYET ÉRTÜNK, HAHA na most volt itt a XRMAS FA GYUTÁS, ÉS BIZON ISTEN FIA MEGHALT ÉS ÉS DAVID VÁROSÁBA SZÜLETET? Fita, most az van hogy én gyeRekKoromtól, ládd ÉN UTÁLOM EZT AZ EGÉSZET, AMI EDDIG, LÁDD MOST IS, NEM AZ ÉN FÉNYATYAMAMAM ÉS FÉNY -TESTVÉREIMET, ami most zitt van, na a MiUFFF...most a a aaa...ÉLett (nemmert semmi nics párja nélkül) párom, azonnal mosakodj le, mert itt most megfogjuk vágni a tortát, és ünnepelünk, most azonnal, mert utána folystadhatod, na mi mi? -a taknyod? Ja aaa...Tank giving na montam a ii-zzuzzrálett a ki mukYY, kapni fog atom bombát,és rá fogják a ruszkikra...na meg van nekik,hogy hány hányinger ...hola hopp a kisZynger? Zna itt vagyok ragyogok, sközbe a fördök köbbe,hogy igen igen, ez nem hit ???...hanem tudok veled-veletek találkozni, ugy ahogy én találkzotam a MI TULRULL TURULL MADARAINKKAL, -ez mikor itt is, csak anyit hogy TURULMADÁR azért törölték az egész hóbelevacot a nem váncogtok anc vanc drojj...rotty... na egy nagy zsidó hiresé volt,azt mondta az egész magyar amiRikAI hol a kaja kos, fórum, sóval és tettel... jaja az egész izé !$$$... sit? -jaja pap ir?
6.: Hallatlan mélyen vagytok, ami most fita,itt hogy tudnunk NUKINUK talákozni, ami előbb a SZERETET, és annak a magyar magyar szivetekbull tettetés nélkül kell jönni menni,ládd és osrszág világ előtt, itt is, ha meg bántottam volna valakit szóval? -vagy tettel tudatosan vagy tudatlanul IDE LÜJETTEK! Értem,ez az hogy én meghaltam ugy, hogy fta a kis felesÉgem, most akkor is nem hiszem de fita, de látta, éa azért táltosodott meg tés vagy táltos asszonom, de még milyen??? _abzullu most is ellenem lenne,meg legelő hülyézne, hogy hogy tudott belőletek is hülyét csinálni, ami végre a gurunk, vita viagarázott és ugy a Kunda Linán, felfivette a gecit az feje tetejére,egyzer., itt a szomszéba adtak neki egy nagyon arős fa szállitót, és éjjel elvitte a mentő, mert mikor megmozdult, kiverte az ablaküveket? -na meg vizelnie kellett, és a WC kagylót is reccs...szétrepedt? Zna itt van,fita ez az,hogy ládd IDE LÜJJETEK, VAN PUSkA A PUSKA? Pa lesz? -tinók? Sóval, hátsóval,hogy azt akartam volna, na előbb a fiaimat, ami most de a felesÉgem, jaja most meg se kukkanj, mert fita, azt a kutyát amit MOÉbotával kell a nyul után botozni, azt bax666...jÁtok? Zizz ez most, hogy nekem neked miért nem lehet barÁt tebarom, körünk,jaja én is bene vagyok, a jászólba? -na abba a kis báránka aranka a gyapjuhja beee...Most itt az van, hogy irtó letargoncába vagyok,mert jaja...fita itt az amit én irtam meg irok,az ÉL??? ÉL Ő SZÓ, A PUSZTÁBA MEG A PUSZIiK $$$...VAGYUNK? Zna most, a kiskölyök meg születik,de juhusUK? -fita már találkoztam vele, és tiszta güzü jobban olyan mint én? Ez igy van, most apuénk, nektek meg kell mar..ha? -2023 Uj Évike, miért vagy puccos, na nem de alláhala lehet látni, a szellem mi? -vak pali vakpali mndent lát...szemüvegen át?
Innen hallatlan mai most van,ugganés aki mer a nyel? -na most én megtapogatom minden nap amit apummal, az ecsedi lápon, vett egy májkrémet meg egy fél kis kenyeret,és a bugyli bicska, most elhoztam és 10 éhes vagyok,és erről, iigy mi a véleményed kina kin a pina? Krati...
...Fita amit tregnap du, a The Impossible Csunami... fita itt mi is hajótöröttek vagyunk,na most neked nekem nekünk,mi amit tregnap George Norry-nk, hogy ő mikor a barÁta át... költözött, ránézett az arcÁra és vége,Vig Endrunak, nincs semmi, a füste se, kifingott? -de mégis valan olyan hogy motoszka,Oszkár, talán tosztá hogy uuu...
...Was (ládd Vas Ferry... vasfarka) Plesztinián Pa lessz, Tina kina na azok maggyarok, és azok sem nem teista? -a -teista, hanem fita, most ezek állatAIk és megdöglenek midnet nem lehet meggeni? (boxnia?) - érted?-na meg egymást kefÉilk meg eszik? Fita most eddig,ládd ezeket mint a magyarokat,fita most a 4 1/2 millcsit, ami leritam, na meg most Kánaántul- Káldeátul -Istergamik, nagyon szar hogy az orszUka -UKráNUK?-pac pac Aipacruha rühe, valószaru hogy ..na most itt csak MI UFO-? -JÖTTEK ELMENTETEK, NUKINUK SZMITÁSBA, AMI KÉS Ő JAJA AZ NEKÜNK IS VAN,BUGYLI BICSKA? - SZEMEZÜNK? HOL EGY SZEM, AZ IS TYUKSZEMÜ PAC PAC VAGY PACALUKA?
...oááá...
...Oooo...jaja dajajajjj...fita ez ugy,hogy 99? -na nagyon jól mert itt csak nyerők és profittolók csaj akapoilis rofácia sya siva TAGOD vannak azaz nyertesek és az amirika, és ahooo..kell lenn veszteseknek? Fita a Kossuth bangó gó gó gő...vigyen fel a GolgotÁra, hol meg váltott??? -vérivel,na vérfüdőik, a te vlred vagy a ki kurvavajAik és most husa USA? Fita mais ha nem...na angol gyar agyara mata Hor Harry? -,osztán most még MongolIca vagy YoUrSire? -aha hol nemzetek suppp...STOP! SHOP? KÖLCSÖN? -KÖLTSÖN?
...99 (99?) Homes (mesz) HD 2014 (Andrew Garfield -Michael Shannon) ÉVIckélnek...fita,mindenkinek saját space pacala eddzse...sőtt mniden ingyen, jjaja kié a föld döng? -hogy mi vár rÁtok Átkok az tegyétek zsebbe? -mi van a vallaGODba? -ciffRázzuummm...