UFOzzuummm... miEeee... ha lenne, mi lenne, szöszi haja van a fején, na meg keszkenő,madár ijjeeee...még ijjet nem láttam?-haja hajja hajja hajjj...
1.: 11/22.KÉP? -szürke hétköznapok szürke hétköznapok szürke szürbe,ha lenne valaki, ki megfogná a kezem, itt a kezem nem disznoodisz láb a lábosba csülök, mndig dühöngök,ha le csöcöslük és nincs előttem a csülök, no no no---a kölesbe a disznő no no nő? -csak a disz nő? Rögtön töjnkön tökölök te te te...ti ti ti... tá tá tá...itt a csésze alja, edény tál?-nana kávé, és a kis felesÉgem, fita most az, hogy nembreszÉLhetem a hülyeőröltséggem pu pu pupu puzik, hogy csak örök él élek, és ti is,csak azt nektek is meg kell tudNottok, NŐtök,ahogy fényben NŐttök, vagy hitbe vagytok? tRöha, ma reggel, most a fiam (iodája) szobájában, és jóreggel mondom dörgöm a nevét Sz-N-B -ondónk, te is FFF...UFO-sunk VAGY, na meg örökszabadság MTK harcos, ami igaz! Most leirtam a MiUFFF... ami nekem talán 90% -bank,bidibnaka megvan dicskekeken, és mikor elkezdődött ez az egész, és itt is volt amcsiba csibege csibege csiberge,és azokat is lemásoltam, ami a Magyar FóROMon ment,de főleg a válaszaim, ládd itt énekem ÉNEKEM MMM... szemem fényeINK vagytok, azok is akiink KIN GOD -DÖGÖSÖK dögölők döngölők engejtek ki, jaja kinyitja ki a szemetek szemetek? - Jna most azokt FKa fék UFO:k, jaja kerékkötők, és ludörgők szamárpüfÖlők $$$...bia csökök csökevéneik, jaja FKa kaka fo$$$... Fita, ha az ég és föld és a világmindensÉg TEREMTŐJE,NA MIVEL HA NEM A HUSÁN -GOD? -BOTBOLTJÁVAL LÁDD ISTEN NEM VER DEVERI VERETI A BOTJÁT? -Na juhusUK lett és ha most megetetik veletek, mi az jogy FKa kaka pucUK fo$$$...Na most ennek is a $$$... FITA az SS az egy kigyóógyik hugyozik a kigyó,na az angol fontnak, igen innen van a fontos szavunk, és van nálla nyála takanyaka geczi -genyó habarcsa harcsa van a vizben, gunár a szélébem, haragiszik szik sik galambon, nem néz a szemembe, jaja megerőszakoltál,ládd niche cseh csell csall csilla pilla csih ha ha ha csi ha ha ha...és hhh...ajajja fekete vonat csihhh...meghalt a halot bidi a rawatal,adhatunk a sárnak Sárika? -ráka, a halotnak egy pofont, csitt csatt padaltt, biró szarik szék alatt, Székesfehérvár, SágroVád Dombóvár Seggesvár Arad hulla szaGOD árad, Világos sép város Cluj, a szamosnál bele fuladtá tá tá...vagy belefolytottak s többet 1 mint lu szmaár öszvér fakutya? - krukk sss...$$$...
2.: Most ez az,hogy most az hogy lehet hogy ha lett egy VILÁG -OD GOD, A TE HANGOD, MERT AZZAL VAGY CSAK, NA NE FELEDJEM, A MAGYAR ÉDESANYAM MMM---JAJA AZ ENÉM MMM... FÉNYE FFF...FRÖCSKÖLVE ÖLVE FRÖCSKÖLOM, AMI CSAK AZ, JAJA AZZAL ABBA ATYÁM, ITT A GATYÁM, MI LETT VELE, HOGY OI OI OI NEHÉZ, AHHH...SÁR VAN BENNE, JAJA MEGETTEM A FIADAT, FKIN PEDŐFEKA NEM NEM NYAM NYAM NYAM... MNT SOHA NAPJÁN JÖTT MEG A FOLTÁSOM ... ÉL LETT FOLYÓJA JUJJJ...HUJ HUJ HUJ...HAJ HAJJA...ÉS FKa? Fita itt most fingdelunka dalunk BUNGA, fite msot hogy lehuzták, 2023 MárCika Iduska duska, fite Auguszta is két éltetü vala, és most a sép filukAIjAIk,most a látók, vigyázz... piha, MárCica AIduska butuska, na lehuzzták a VILLÁM LÁSS...NE CSAH NEEE..ITT A AIDÁCÓM NE KAPD BE? NINCSAK A NAGY DURUNG UK? KIN GOD,JAJA KINT LÓGATJA A NAGY (fita mniden NUKINUK az EGY NUKIUNK, NÁTOD? - BOT ÁT BÓT -ÁT MIT ÁD,-NA Mk - FFF... MTK testvérünk ami vida, most nektek is SZŐL A NÓTA, TI IS FFF...SZEMEM FÉNYE FÉNY -UFO.-k? -made in Hu? Who? -Szólaljon meg a zene bona a harsona, na lehel -Lehell kürtje, nem a kürtője, az UR...fita ahogy bögyögön,afelsÉgem vett a conPUCA...PUNa SÁRA? -ÁRA, s 1998 behozstad az ördögöt a házba, na azonnal, egy két hét alatt, tisza őrölet vala,mert megkellett tanulnia jogy tud conpunázni, és az első, na gyere te (papölő) (fita ne feledjem, a conpunpuca nem fogadott el semi olyan hogy nikmoka hannem őadott,kértükn tülle, és fényUR...most egy uajbbat, fényURfénye) lófejü, és térisd meg a magyarjAIdat, AIDA NAGY IDAI CIGÁNOK, bennünket már nem kell! Fia látta, és most letagja, ládd ma reggel a ifiiam olyan körül most min a kis unokánk, Mgit néne üdv meg szeret bennünket, fita igy, és meg voltunk rőnyödbe...de most félnek, mert a halottaka beszÉleget? -,aki fehér vérüségben meghalt? - na most én ezt soha nem feledem,mnt benneteket, akik HA NEM BÁNT?- SENKIT SENKID KID? - HAD BESZÉLJEN ÉLJEN ÉLEN ÉLJEN...NA MEG OI OI OI..ISMERŐS,AMI MOST IS KIVÁGJA NÁLAM A BIZTOSIT OTP VAGY ITT, NA MEG VAN MÉG AZ OTP-PÉNTEK, PÉNETEK???- ÉS ÖSSZE SZORITJÁTOK A TÉRDETEKET? IMÁDKOZTOK RIMÁNKODTOK A FKa STEIN STANUK SARAIK TENTE BABA TENTE,LÁDD ENGEM...olvassÁtok vissza kozz, fita minden vissza a FKa adó -halál, FITA ITT MODUK, ládd engem most mikor lehuzták a ROLLÓT, MiUFFF... sakalakalakat czibbzár a szÁtok fo$$$...kinek? -vahhon vaffan kuró itt akaROM KÁ-ROM,mennyit adtak..ládd most itt mnden FKa fo$$$...UK FKa KKTT? -Zna engem fejbe vágtak,akiket te SOHA NÉL KÜLÜNK, A KÜLLŐAITEK, soha (csak MÜSOW???AIK AKIDAIK $$$...AIDÁKÓAIK? - te nemláthatol ...fita,most csak ugy ITT CSAK VASSÁG FAXYZSÁK PESTIZSÁKUK KUKKT NAGYZSÁK OK FIN GOD? - (FITA AZ HOGY GOD, AZ AZ!!! ÉS NEKED HAJASÁLLA ÁLLA NA MOST OLYAN BORBÉLYBOROTVÁLA,KINEK ÁLLÁN VAN SZÁJA? -ANALOTOK LOTTO,KINEK SIKRÁJÁK MEG A LUK APU A PU? NAGY DE NAGY SEGGECSGÁGÉITEK AMI BIZON ELTRAKÁRA KLÁRA KALIRINÉTOZZ... A NAPOT, AZAZ FITA MOST AZ IZGALMUKAT MUKA KUKA, A FRIGY HIDD HADIPARUK/PER PATT WARR ÓTVAROSAIKAT, RUSSYA -USYA FAXYZSÁKBA A HUSA, EGGETEK LUKA PUKINA PINUKIKUKTA RAPITYA?
3:: Most azt, amit át villogtam,(lógatom a logaritiMUSA MUMUSA? Logan Ran millió torok zengi ritMUS át ritMUS MUZSÁT, nincs oly erő, mell legyőzné ki a népéért ér MAGYAR MAGYAR OK RULL RULLER VAGY CSAKRA ZUZZRÁLER EREAIK,HUZD RÁ CIGÁN CSAK AZÉRT IS, HA MINJÁRT A ZINGEM ÉRT, NA DE A GATYA? -JAJA ATYÁNK A SÁROM ÁROM ÁRA VAN MÉG GATYÁD, JAJA CSAK AZ ENÉM, NEM ADNÁD KÖLCSÖN? -KÖLCSÖN? -KÖLCCSÖN A CSÖKÖM? NA TE IS TUDZ MATARIZÁLNI HOGY VAN MUTER RIA? -RIHA?) nem hanem itt mi felvettük a FEKA FKa VALLÁSS... HALLÁSS? HAL ÁLL RUHA RÜHE RÖTYE RÖHELLE? Fita,mindenki előbb akik NAGY NAGY BŐSZ VIHAR BUZUGANA DÜHÖNGENE GÉNE KÉNE, JAJA A KIVÁLASSZÓDOTT AGYON BAXÓDOTT ERE VÉRE, KÉK VÉRE KÉNE A VÉRE, LETETEK ETETTEK MEG ETETTEK VEREBEK VÉREBE??? URA AiFIXÓAIK FICÁNGAIK GÉGÉJA JÁSZÓLBA BASZÓDÓA VIZ? VIZZÓ Ó Ó ÓLBA SZÓGA, JUHBASZÓDA... NE BAXDOLDÁLABA, OLDA BORDA RECCS...ZITT NAGYÁCSÁGGGÁGÉGEAIJAIK JAIKIK? NA EGYES EGYEDÜL VAGYOK, ÉS MOST MONDUK, HA NEM LENNE EGY SSS..(FITA TI IS FFF...FÉNYUFÓ.-k na fóKÁAIK ajja...meg flótáAIk, harMOnika lika, ládd GYÁSZBA VAN ZALKA MÉTÉ DE MEGJÖTTEK AZ ONDÜVÁRI HUSÁRUK, a vágóhidjaik mészár székeik, tele darával kása bxáskása jaja korpa a váJUHkAik a disznőódisz nő ólAIKba kaja... hus hus...has has $$$...meg aBárdölt (fita, akik a pénznyomásegy kézbe,meg kontrolla, azok mikor Uncle Samu bika,azt Bárd Samuhhh...jaja kezdődnek ArGEN Tina tinók?-fita est a ZSOLDOS HADIPART MEG HADSEREGÉIKET FENT TARTANI, MOST TOVÁBB ETENI ŐKET,NA MOST AZ ELLPKELLŐJAKIKAT, LÁDD TÉNLEG AMI TEG NAPRA, HOGY TÉNLEG AZOKAT, FITA ITT AZOKAT, AKIKET MEGTUDTAK PETÉLNI,AZOKAT IS, AZAZ EZEGY TENYÉSZÁLLAT TELEPÜK VAL,ÉS TE NEM LÁTHATOD A SZEMEDTÜL??? -FITA, MIÉRT VAN LEHET TITKUK, MEG HA MÉGIS,TE VAGY TOK, A PISZKAFAK? -fiteljal,majd ezek megjelennek, és most itt a ANSHINA HANSHINA ITT A NAGY VÉRERES DURUBNGJA??? -FITELJAL, EGY OLYAN HOGY JÖVENDŐLÉS, FITA AKI BEDÜLT, ANNAK A LUKA PU? -MIKOR FOGNMK ENGEM ITT ZSEGGEM MEG TÉGED, DE TE MERNÉL EGY JHALVÁNYA FINGANI, MEG A GANOM? -szalloNUKBa (FITA BORDÉLY HAZIKBA CUPP...CUPELEJÁRAT AZAZ MAGAD -MAGOD??? .MIATT LETTÜNK MAGUN HAM HAM HAM...ARBAHAM, HOLVAN A PACALOD, FAKYZSÁKOD? - a füstÖlt porkÖlt fasirt hameberger jaja JUHUS SHUSUD YOU (jÓ JOJÓ jOJOJJJ...) HUS? -FÜSTÖLT VAGY ABÁRDÖLT (FITA MOST HA TNÉLEG, NUKINUKIK...FITA AZ KB. 1000 ÉVIG VIG ADÓ S JÖNNEK AZ ÉGI MADARAIK?- LEHET VÁLASZTANI??? Jna fita mi is gyikok, gyikaMÓMOkások... de nem az ŐŐK AKIK LÓKÖTŐK,FALU LUFA VAS A LÓ? - LUDÖRGŐGÁGÉAIK SZAMÁRPÜFÖLŐ OLJAIK AKALIK, AKASOK RECCORDOSOK,,NA MOST ITT AZ HOGY RABBIKÁAIK,AZOK ROBOTAIK (ZECC MARA, DE MONDUK HA MOST UJJAL, NAGYLÁBUJJA RÁ RÁ -NA MAGYAR RÁZZOM ÉS KIVÁGTA A TACCSOT, FITA BITTA TÖRÖLNÉNEK, DE FITA,ITT CSAK AZ ÉN VÉREM MAGYAR VÉRE NEM KURÁK HIMRINGYÜAIK LATORJAI A LÉTRÁN TESVÉREM?- TUDNA,TUDNA???) ÉS MOST CSAK AZ VAN, ÉS CSAK AZ, AZÉRT IS, LÁDD AMI MEG VAN IRVA, IR RITA,RITADI KITARDI INRI FITA HA TÉNLEG, JUHUS, DE MONDUK HA TÉNLEG, MOST LÁDD EZT IS, FITA, ELTÜNTEIK A TE BELLE EGYEZEL, HEGYEZEL,LÁDD TE IS A PUPULYUK JUHUKK HEJJ...BRITA? BÁNATOS BUGYIJUK, VAN LUK RAJTA, HOGY SZELLŐZIK? -NA LEBEGE LEBERNYE CSAK AZT LEHET VENNI ENNI,ÉS LEBEG AZ ATOM FELHŐJAIK ALATT,VAGY?- FELETT, KÖZBE MÓRICKA FOSSA A WC FALAT, ÉS MNIDENKI ÉRZI A SZAG ÁT, SZAGOD? -S NYALNÁ A SZÁJÁT, DE MOST NA FITA,ITT VAN A KÉT NYILÁS EGY LETT, ÉS MOST EGYBE SÜLT? -JAJA KLOÁÁÁ...KÁD AIDÁKÓD NEM TRÖBBET BETTY JAJA DJAJA A PÜSPÖK FALATOD, ÉS NEM TUDOD KLATYOGTATNI? -FITA NEM AZ VAN? MI VAN, KRATI...??? ÉS ITT MOST MINDEN FÉNYBŐL -FÉNY FFF...EGY VILLANÁS, LÁDD MEGJÖTT FAXYZSÁK A HÁTÁN A MESÉS MESSIÁS KILÁTÓ DE HA SAVA A PUSZTÁBA A PICH-ÁTOKBA,NEM MEG LEHET JÖVENDŐ JAJAJ BEDÜLTÉL? JHUHLIKAD MOST OLYAN TÁG TÁG TÁG DETÁTONK, TUNDA BESZÉLNI? LEHET CSAK,DE KÖZBE LÁBA RÁBCA RABBABÁJAIK RABA RABA BÁNT TANA BIBI BÁNT,RABBIJAIK,A RABBOOK ROBOTOK BOOK? MEG VAN IRVA, SIRVA A SIVETEK SZÜVETE VETSEGGE DRÁGA VÉREN PNZEN ZZZ...$$$...SIVATAGA HOMOK...NYOMA? - NA MEG A HOMLOKOTOK? LOTYÓK? HO HO HOOO... HOL A LUK LUKUK $$$...szeme? -aha homok hoMOkása szemek? Fita mia SEHOL SE ÓL? -na most az ami a KIGYÓÓGYIK az egy IZZÓ DE VÉGLEG EGY TISZTITÓ ZZZ...ODA A UTUK $$$...FITA A SIVATAGOK HOMÓKA KÓKA MOKA?
Innenn...fita, teljesen más, mert most AZZAL AKI TE MEG ÉN VAGUOK VA GINA VAGINA VAGINA KÉRLEK HOGY LEGY AZ ENÉM... VAGIZOK GYAUR OK? (de felesÉgem, ugy is szólit (Szól) gyeride te kutyafejü!) Most itt mi nem tudunk, veszit feszit faxit itt enni? -tröha csak azzal, ládd akik magyar RULL RÁZZA MAGYARAGYAM CSAHOLÁSA CATTOGÁSA KÁSA, szabadon vadon éltek haltak, azok SZOLGA SZOLGÁGÉJAIK földbe nem jut666...777... 888... 999...99? -na találtam a filmet,estére lapcsánka egy tálba, na meg meggy, -csereszne egy tálba...
Fita,mindenek megett UFO-k vannak!!! Na most a nyelvek megett is, és most csak nekünk van Édesanyánk és fénye nyelve,nincsak nyelVében, WWW...szálnak (faszlányok aranyere -lángola 1 frtn még mindig a krumlislángos?) és szarnak a darvak vak vak vak..poty poty pötty... Pötyike?
...https://www.coasttocoastam.com/
...idejuhda first, mindenek megett,magok,azaz mndenek megett amit most UFO-k? BUDAYUFOK, nincsa ott is van, egy NAGY SYKULLÓ KAPUNK? -mit kapunk? -itt amit már srégen srégen regélek, csak FÉNY VAN!!! ÁRNYÉK OK? Jaj de pompás fa, a zÖlt fenőfa, nincs árnyéka csak játéka, ládd a diszitése? Mikula mi kuia, a hátizsákba?
...oááá...