UFOzzuummm... miEeee... ha lenne, enne, de mag -át? -lenne értelme ha lenne, volna? -smirna! -volna! -fo$$$...fakariKábull aranybika és arany város? -felszáll az égbe, vagy le le leEnd?
4.: Kávézzuummm... vizzuummm... ha lenne vizem? -jaja de mi van a tokóba? -hugylé? Ippeg most hogy leültem volna, ezt gyrerekKoromtul figyelem, hogy a szem? - egy fényképező gép, ami rögtön idevág, fita összejátszunk akik a képernyón, mit szóltok hozzá? -látjátok? How the brain's inner chamber (fita em -lék brrr... M -brrr...) governs our (Ur -uralkodik Ur falu lufa, vagy warros de aranybull buli bili?) stete (statárium) of concius- (Pilátus?) -ness? Ezt már leirtam, hogy nekem ha egy képre nézek, most becsukom a szemem, és a képet látom,de ha fekete, akkor azt fehérbe, és most ezt...ha most te próbálgatod, van egy olyan, hogy semmit ha szemed behuntad,nem látod, hanem van egy olyan, hogy most próbálgAtom, ezt ugy, hogy most becsuktam,nem is gondoltam semmire, és a KÉP? -BEJÖN, fita akiknek foto agya van? Ládd apumnak, csak az az hogy több száz ember előtt, mikor Niregházán (1950) 4 évet kellett menni hogy megkapja a prédikátor engedélyét, máskép nem lehetett összejönni, talán ma sem, csak hatósági engedeéjel, na szóról szóra, közel egy óra, akik előtte beszédet tartot vissza monda, mindenki meg rőkönyödésére! Fita ő jabban fényufős vala,ládd mitn én,mert én mondom?-na fita,eddig senki nem hitt nekem, most keményen le vagyok állitva, itt a kis felesÉgem fiaim,mert agyon buzeráltál bennünket, és jogy lett volna ha pénzt csináltál volna, de ahoz ész kell? Fita akinek pénzük van, azoknak (őrdögük!!! de ufosok nem tied te szerncsétlen meg vakultál vagy kikapratad 1 mint a lunak *szem ellenzoo* szem $$$...) fotocelásagyuk fo$$$...ágyuk UK KKTT? -fita Sanyiénk, na csak a szelleme meee...hazávágták a UK? MOST MOMUSE -USA,MEG FITA, HA MSOT MEGUNKAT MAGYAR OK SZABADÁ DÁ DÁ DÁ...AZ MOST CSAK FÉNY UFOKNA MEG PUFÓK LEHETTTEK!!!- meg most azok is ufosok, és mi lett, ha én is az vagyok? Zna ami van, hogy ha emlékeztek, gyertek lányok fiuk Egerbe,(itt) ott a világ közepe, na kell lenni egy csillag kapunak, (nyilás juhtuóspuna Sára ára) azaz most megynilt a menny? -kapuja, mi van Székely (Sykulló?) fa vagy vas kapuval? Kaput?
5.: Vicca, na ez a a aaa...zitt ez az, most amit Yojó, hogy ez ami ez a biológia váz, és mi van benne, ha nem sár? Beszélni tudna a belünk, igen ha teli lett büfögÖL? -elég, na most a bél emésztó rendszerünk, elkezd pufogni cikrát vágni végbél gáz gaza...és pupu? -na hogy adja tudtunkra, ládd én semmiben nem vagyok se több sete $$$... kevesebb, mint most az én szeme fénye fénye, könnye , fita eszünk? -Zett soklor el sütöttem, Liszt Fercsink, ha egy napot kihagytam, én tudom, ha kettőt te is? Fita ezt most apuénk, nagyon szigorunak tartották, hogy JéZusunk Zeus szerusz, fénye bizon eledel, és abba azzal mi is ISTENGYEREKÉIK VAGYUNK? zITT AZ HOGY AMIT A Miufff... hogy csak ÖRÖK EGY FÉNYATYANK + FÉNYMAMÁNK MMM...NA MOST CSAK EGY LÁNY-UK-LUK, FILUK? -amit addig mig nem esett le valakimnak a tojáshéj a seggirül, meg a feje lágya nemnőtt be? -ez az hogy MEG KELL NYILJON AMIT CSAKRA -CSUKRA,hogy igy, monduk lehetne ugy,ládd nekem,leirtam vagy 1001 ezer, mikor visszajöttem hozzÁtok,fita minden nyelv és ágazatAIik megett ufosAIk vannak, ládd a az ácsÓCS mester, na most ehez is, hogy ezeket a macska kapirgákat, de nem sár? -fita ezzel, na meg kellen hogy meradadÁnak a kisunokáINKnak -kán kán kán KánÁtul tull káldiák tul Ister CUMID GUMID RÁGOD?- fia csak örtök egy van,és azokba az, hogy te ISTENÜNK LÁNYAFIA VAGY, EZT AZ HOGY NINCS SEMMINK SÁRRBÓL, ÉS AZT MONDUK, GYALÁZATUK UK KKTT??? - ÉS LEMOSSUK,MÓZZUK? MÁZUK? DYNAMÓ DYNOSZAROK? Fita,sajnos ez nagyon megkinzott,mert most én igazat adok a ki felesÉgemnek,te szerenmcsétlen szerecsen mindenki röhög...na ő jobban látja meg sokkal gyorsabban tud gondolkodni láti, ládd moduk 20-30 féle kacatott vásárol, és ő előbb ki tudja számolni,mint a számitógép? -na fita, én ott vagyok,ás látom, és fakin 30cent, nincsak megvernek bennünket! -jaja hoszu sorba állnak?
6.: Naz én mondtam nektek, nekem bejön ugy a BbLia Tóra meg ezekne van vagy 1000 féle talmuduk,(fita minbden iarUKbull kivagyon ugy radirozva,hogy egy luk? -UK? - na meg Korán a a aaa...fita a morMOnok gyerekek, fiita itt nem nagyon számit hohogy baxtak össze orbaszába na ugy nem, ládd apuénk,de igen,mndekinek nyitva vab a fény kapu, apu,(látod a NAPOM POM POM PANNÓNIA BOMMM...NAPPAL BOMBA TE BAMBA A BAMBA A BANKBA TE BMABA LA BAMBA...) de a szemetek? Na majnem kihagytam, hogy AKI HOZZÁ TESZ TOSZ, VAGY ELVESZI A SZÜZESSÉGGED, ANNAK VÉGE! Na itt ezt te lehetetlen Lenke töketlenke, hogy magyar RULL gondolod, érted, hogy te ezt le tudnád, nátod, akáémélyen most olyan hogy nyelve? -zitt az a kigyó nyelve, na most ez tis, hogy A NÉGY DIMENCZIONUK, AZ NÉGY KIGYÓ ÉS MONDUK 4 KERESZTES...ÖRÖKÖS HADJÁRATAIK,ládd akik hust esznek, azok bestia HyBURid na meg most vannak a tiszta kigyó mérges fajzatAIk az most nem rázzrézkigyó, hanem ami most AZ OROSZOK ROSSZ? Na most arrul, hogy itt ha ketté tundnak vágni, azaz ezt hosszabban kellett volna,most az órozokat ketté é hasitják, ládd kedves KOPPÁNUNKAT, NA MOST MNKET 8FELE, LÁDD ELŐBB FEL NÉGYELTEK,FITA A + KERSZT ÉS KARD, MA IS CSAK KERESZTES HADJÁRATAIK, (fita JerUSA -de Russia siya? -itt a pipa)na most azután ládd MOMUSÁNAKAT CSÁNKA LAPCSÁNKA most az hogy most mindenkinky mindene ellensegge,(fita a husom??? -husUK?)és csak seggbe $$$...very story, magyarok? -nnics és azonnal, ládd se hire se hamva? Rőha,monduk te egy rühely vagy,na ugy 1000Sylveszter,fita nagyon de nagyon...most az hogy most az ufosok? -fita egyedül vagyunk,csak aza haza vár? - pár barÁtom, akik ez csoda,hogy megtudtam szóllani! Most az van, ládd itt talán a legjobb a Qkörözés, meg most fita...na had szóllaljon meg ...a tambura, bura?
Innnen... fita ha nem lennék mi? -fita, ha emlékeztek, hogy ha nem foGOD be a pofáddat, ez az hogy van EGY ilyen mindenek felett, most alatt iroda !@ # $ % ^...AHA 666,...na az irodásAIkkal, ládd azok nem kigyó vérüek,(fiota vérét érted érrted,adta Ő ŐK? -ami most jaja Jeshus? Zna azokkal tudok beszÉlni, mint veletek? -és azok állandóan, leirtam a Miufff... hogy ha nem...akkor atombombázzuummm...fita mndenki csakmagÁt tuná de most tudja? -fita most ott lennünk,hogy ténleg, az az hogy én sem tudom ugy, csak nem bitta?- pita uffol mustot? Fita a Noé barka, azok állatuk, na meg most az hogy őők ember faragtak,jaja Sallamonya töke ragyog666... szára sallagost?- gost puni pomilló fa?
-fita, most ismét ment egy film, és akkor is láttam, és itt most az,ha te hallas tó? Fita itt az hogy minket...ládd mi sose desoha nem hagyNUK el egymást,és most fita,itt most taán azt, hogy ha te magyar RULL, gondolkod kot kotkodács ...na béke béka segge brekekeee...
---The Impossible (2012) 2004 Tchunomi Thailand Noami Watts Ewan... Fita, ha hallasz,nekem neked nekünk, nincs hall áll, na meg a farkad fff...$$$...
...Dfita, ez is ideoda vág...India is begining to split into tow -what happening na bebaxott az individidualizMUS ...jaja mndenki vegyen fel magátul kölcsön? -koltcsön? Lajos, a teked nem olajos?
...oááá...