UFOzzuummm... miEeee... ha lenne, enne, de mag -át? -lenne értelme ha lenne, volna? -smirna! -volna! -fo$$$...fakariKábull aranybika és arany város? -felszáll az égbe, vagy le le leEnd?
1.: 11/21? A KÉP? A SEOL -ÓLBA SZÓGA, VOLTAM! Most van egy olyan, hogy egy olysn, mnt a LIFT? -hogy hivjuk mi? -magyarok? -ami olyan fog alom, fogadok hogy fogatok allahala sárt adok, és csak azok, akik adót (ADÓKÓDA =VEVŐK? -MOKA?) beadnak, de hogy mit, teljesen egyedül vagyok a hosszu sor végén, és bia végén csattan az ostor, a szij ostor, na azt belőlem (BŐRÖM LENNE?) hasitották! -hasalj has alj? -nem hanem vágdhanyat magad, mntha meg haltál volna! -smirna! -volna! -hájad? -faxa! -van neki, na meg mije mi e eee...nincs semmije jeee...hája haja hajja hajja hajja...leghátulra de tulra? -TURHA -péne, pén e eee...Fita, itt az hogy ha lennék ennék, azaz az hogy az ÉN GONDOL666... ÉN IS VAGYOK S? -JAJA NADA DADA FAKA NNCS MEG KARMOLVA LÁDD $$$... II ISTEN ISTEN TENTE BABA TENTE, SZENTE NEM ZZZ...ZENTE FI LUKA, LUK A PU? -PU AZ A PU? LŐTTEK? Zitt vicca, hogy miden ami a SZENT IRA-ARI INRI IRNI TOKBA, AZ BE KELL VERNI A TOKÓUBA,AM II? Ezt ugy, hogy Arany Haju juh Jányos, EDD WARR KIRÁLY, ANMGOL KIRÁLY, LÉPTET FAKÓ? -LOVÁN,HADD LÁSSAM (A HÁJATOK) UGY, HOGY MIT ÉR A WALLESY JAJA BENÉZ A VALA VALY SZOKNYÁJA ALLÁHALA PALA VESSZŐ? (FITELJUNK MERT PÁL PALA VESSZŐJE NEM ZÜRBÖLJE???) MEG KOTORJA A WALLAG -ÁT? VAN ANALA? ZÜR ÜR ÜÜKEK AZ ÜRBE SEGGED NE TÜRD BE BŐZZ MESTER A BŐSZVIHAR DÜHÖNG GENE GÉNE? Fita tupasz a LÁT TATA? AKIT SOHE SENKI NEM LÁTTA, NEM VOLT? WATT VATA A FAK? EGY FA $$$...na az hogy sss... azt be kéne OLTANI? -MIA FAKA FARKA A GYUFA? Na most minek mi nek, egy pucanyak Jedlik vedlik Ányos, ha fog hiányos? -egy foga $$$... szeme szem ese $$$... mese $$$.. semmi $$$...esze $$$...milye van, azaz ha szeme lenne lehetne, de bögyője jövője fütyülője lőne, ha lehetne fütyölője JÖN MÁR A VONAT, FITYIL A BAK TER HÁZ? -EGY HÁZ, DE SEMMI SENKI CSICSKA KUBICSKA? AHHH..KU BAXIKA HOPP TE ZSIGA A ZSGULIBA LIBA, JÓL KIBAXTAK STOCK MÁRKA BE BEEE... MAG UK MAGUK? -JAJA AZ EGETEKBE BEEE...HÁG OK HÁG ÁRAK? - KÖR HALMAZ HALTAIK STOCK MÁRKA MARICA MAR ICA ICÁKOK FICÁNGA FINÁCSOK NÁTOD, VAN PIN -ÁTOK? - VAGYTOK, TOK TEK TÖK TÖKÖLTEK, NEKÜNK CSAK A VOLTOTOK KEL KELL, FELCSIHOLUNK NUK BELÉTEK BENNETEK, AZ ARANY BORNYUK, ARANYRETEK ERTENEKE,ÉS ITT A BELETEK? LELETEK? LEHELL...lehel betÖLtve, lőttek? Dfita, nekem neked nekem, neked? -nem lehet fejed? -teteje aha a te tejed?
2.: Na ami van, mi van, Krati, kin kinba a pricsi? Fita,annyi, most is hogy elkezdtem olyan 3 évesek a felesÉgem gyerekéi?-és most (én ekl akarom venni tőlle, tőgye?) ezt ugy 17 éves korukig, olyan mint most is, ugy 1- 2 -3-4... ór-át naponta EGYÜTT LÉGY? -NE LÉGY? JAJA ÉN ÁLMODTALAK LAKKAL NA MEG LIKITLAKAT AP-ÁD KASZA, KŐ? - BENNETEK VELETEK, ÉS AZT AKROM HOGY TI IS ÁLMPODNÁTOK NÁTOD ENGEMET, AMI MI A FENE FEN E LENNE ENNE A MAGYAR ÁLLAM ÁLOM VASUTAK, UTASOK ITTASOK VANNAK VASUTAS-OK? Fita, csak ugy, hogy nagyon FOG NE NYAFOGJ HIJÁNYOSAN, HOL A KIS JÁNY, KISLÁN KISLÁN CSÓKÖLÖM A CSEP KIS SZÁD, NLKÜLEG A MENYNORSZÁG IS VÁD, NEM MEHETEK EGYDÜLODA ÓDA, VERRY STROY MAGYAR KOZT KEREK ERDŐ ERDŐE EDŐ KÖZPIN ÁZUNK, AZ ÖŐK JÁNYUK TYUKUK? JAJA UK UT UK KKTT? -EGY SEGG ÉG EGY LUK UK, KUKUKKK... ÉS OK, NEKÜNK CSAK TOKOD KE, NEM A TÖKÖTÖK? TÖK 5? Vicca, hogy enmgem kergetett a vasut a sinek, és most jön a MOZZ...DON? ja most ---AMI TÖRTÉNIK AZ O-ROSSZOKKAL, HOGY TOTA KÉT ORSZAGOD ( HAN GOD??? -DE CSAK AIFART FARCS) AKARNAK, KI MI A KARMESTER, AZ ÁCS MESTER??? AZAZ EGYMÁSSAL SZEMBE HUGYOZTATNI ŐKET,(VIISSZZA AZAZ AKI LÁTTA,JÁNOS PRÓ FETTA, NA NŐJJÖN MEG HÁJATOK, HUS ZSIR HÁJ SZALLONA YTLONA A DISZ NŐ ÓDISZ HASTÁNCA RÁZZA A HÁJÁT, LOBOG A HAJA HAJJA HAJJA,,,MOST AZ ÉGNEK ÁLL? -AHA A MOÉ BOTA?? VAGY VAK VAK VAK... ATAM FATAM FATA HOL A TAMBURÁJA) ÉRTEM SZEMEBE P$$$... A GOLGOTAN TANUK? -LÁTTALAK EGY ZÁP PÁZ PÓZZ ..FÜSTÜLNE FÜST ŐL Ő? HAMU A FEJTEKRE, NA MOST VAN KAL-APJA? JAJA MOST NYALOD NYELED IZLELI AZ AZ HOGY ITT A ZIDŐ? -MNDEN ÉRT, FIZTNI KELL, FIZETEK FŐUR, ITT A DANGA? -JAJA NEM AZ ÉN DANGÁM, VALAKI DANGA, DE AZ ÉRTEM ÉREM IS DANGA A DANGA? Zitt most az hogy A SIPÖL A VONAT? -MOST EGY OLYAN, HOGY A VIZSZINTES AZ FÜGGŐ LEGES LETT, NEM HANEM EGY... EZ NEM AZ HOGY A LIFT, WATT A FFOKOZ ZZZ... ATOK legjobb bang, ládd az combaszó motrok hajtó karja, na csak az, és a dugantyuja lenne a LIFT FÖLKÉJE, ( DE TE VAGY A GÁZA AZAZ MINDEN AMI ÉGHETŐ ÜZEMANYA??? -GOD? -JAJA A HAN GOD,NEM AHNEM MEN A BIKA HENTES FELE, 7 -7? - AUTOMOTUA)NA MOST AZ VAN,hogy ki kell hagyjak egy nagy...végtelen ZIDŐ?- $$$... SEMIMI SE ÉS AZ ANTI SEMMI HA MISE TISE NINCS!!! -magyar RULL, ha nem lenne ellen kecske, most bakkecske, de szuka, baXuka baYuka? Fita, itt az ZÜR ÜR BULL ÖL? -mott mis tusko falu lufa? -csak zürbÖÖlő lő, haha ha zürbölde kivágta a taccsot? Sóval, itt a macska *fita Eva vak és mezitelen vala, fita a hus az kigyó bőre őre, na egy nagy macsak elkezd nyivákÖLni, meg fogta az ici pic egeret,karma karom, ami most ha te nem vagy meg karmÖLva, ládd S? -(sitimpitim) fita, te nem szólalhacc hacaCáré haccacahaha na a hasad hasad, ajja, amit én nem lenneék semmi Áron hasad a hasad ajja ajajajajjjj...
6.: Na most... az hogy az ÉN ÁL ÁLL? TE NEM ÁLLS S? Fita, én nem akartam semmi antisemmi Áron? ÁL ÁLL MODOM? .FITA MODOM? Na most, ahoz hogy a MENNYEKKBE MENJ BE? (MAMA MUMMYA LUKA SZIPPANTYUJA) CSAK EGY OLYAN,HOGY MINT EGY FA -S? Most a LIFT? AZ VAN, HOGY AZ EGY OLYAN, LÁDD MIÉRT NEM LEHET KI-MON-DANI HOGY FASZ? PNA FASZ ÁLL,EGÜTT ZÜRBÖLŐ? BOSS BAX? -FAXYZSÁK? KI LÓGALU LLÁBA? PATÁJA, VAGY? -ZSÁKBA MACSKA? NA MOST VAN KALAPJA VAGY NINCS? Fita, itt az van, mi van?- most (MEGINTMGEINT NA NA NANA...MÁR EGY HETE CSAK A MÁMÁRA CICA GONDOLOK A KIS EGÉR DE DENEVÉR?) ahol HOL a HOLDON? MOON RÁ? -vagyunk, az EGY SEHOL SE HOL SE SEMMI SE SEMMISE,HANEM EGY LIFIT, NA MOST HA VAN KALAPJA, fita gurunk, de áldás volt, mert a mestrsegge autó szerelő, és itt nálunk otthon volt, mint egy családtag, és a gyerekek ugy szerették, mint a testvér nagybátyukot, s most az egész tudománya, leirtem a Miufff... hogy ő a gecijét fel tudta (minek Kondom Lina?) vinni a feje tetejére és addig tartja izgalomba magát, de nem sülti el pukk..a farka,és nem kell ráznia a rumba tököt se, és Ő VOLT? -SZÜZ MÁRIA? Na most, megmondta arra vártak, hogy a felesÉgem magunkra hagy bennünket, (vagy szét verődünk?) és a házakat átveszik a banktól! -na most mikor megtudták, hogy lefizettük a fiaimnak a házukat, most őrölet lett, mert ho ho hooo... leirtam részltesebben sebben,(nincsak honna a seBÜNK???) fita éngemet csak a BAR -ÁT -ÁTOK (BARBÁROK LÁDD JUTUROSPUNA SÁRA, MIT RÁNK KENTEK A SZÁSZOK, LEMOPSSUK A GYÁLÁZATOT A VÉRÜKKEL? -VAGY KURVÁK VÉRE?) ÉLTETETNEK,(CSAK EGY IS,JAJA MNIT A LUNAK,AMVELÖSSZENŐTTÖNK, NÓZÜNK? UFO???) MEG ETETNEK,ITT A FÉNYEM JÉZUS? Sóval, most a VÉGE ÉS HA A VÉGE JÓ, (CSIKLANDOZIK A VÉGBELETEK?) VAN PÜSPÖK FALATOD, MINDEN JÓ JÓ NAPOT, MEG HOZTUK A TÖK GYALUT, KÉT FOGA KITÖRT, NEM IS HASZNÁLTUK,BAXXÁTOK MEG!!! PPP...NÁTOK TÁTOG NÁTOD? Zna az van, közbe azon töprengek, hogy mondtuk otthon mi falusi fa lomba, falu lufa,hogy LIFT? -Emelkedjünk, fel az égbe,ládd csak UFO-k, (lehetel Etel? -köze, aha BbLila a lába köze, nem piros? -én magor szaGold gold)ittam itt is leirtam, de most olyan, hogy az hogy ...na fita, ÉN NEM LÁTTAM SEMMIT? CSAK HOGY LÁDD MIKOR A KÉT SÁRKANKIGYÓÓGYIK A MOZI? TE LÁTOD A MOZIKBA MAGAD? MAG AD? JAJA AZ IS RAJZOLÁS8 (MINEM MI NEM?) LÁSS? Zna most, ide azaz azzal lift, az olyan mintha a farkad vered, és most az az, hogy itt az egy olyan, hogy mint a COMBASZÓ MOTROK HAJTÓ TENGELYE, (FITA VAN KEREKE? -KEREK E) ÉS A A AAA..DUGYATTYU RAJTA, és most az az, hogy itt LIFT, ÉS MOST GOMBOKAT NYOMOGAT OL? -ÉS MOST ITT VAGYOK, ÉS NEM LÁTOK SENKID, SEMMID, ÉS TELJESEN, SEHOL, SEMMI, ÉS ÉN CSAK ANTI SEMMI? HA LÁT NÁTOK,AKKOR ...ARANYKOR?
Innen...fiteljuk a dalAInkat, ( VÉERES VÉR ALLAHALA FUTÁSOS INUKAT) teljesen kiboritott...hogy az ENYÉIM MMM...csak enyÉszet, enni (ESZÜNK, ÉS MIT, HJÁT A HUSÁN GOD, VAGY AZ A TIED,ÉS LÁDD... A KIGYÓD A MÁSIKOD KIGYÓD FARKA? -NNICSAK CSAK EGY HUS ERED EREDETED??? HUS HUS 20 MEGJÖTTEK AZ ONDÓVRI HUSÁRUK NA TÖBBET CSAK BARNA A FARKA) lenni, együnk sárt? ...$$$...ja du, Siva is megmurgyát, nincs többet MIT MEAT MAYA BABA murgya? -mi van? -kiáltó $$$... a PEZTIZSÁKBA FAXYZSÁK? -puzstAbank $$$... Siva sziv -atak?
...fff...fiteleLUNKa bunga lunkdörgője munga...egy swéd csavar, momnduk hivjuk a zidő adókat, ziMANkó? -te mit látol, a jövőLUKba, ha luka $$$...PU? Na az PÉN? -NÉP? HANAP HANUKINUK $$$...HOL-NAP? MÁS KÉP? PÉK? AHA OTT A (ATOM)TÉLI PALOTA? PÁL? PÁL OTT PÁL ITT LIK A SEGGIK, A ASZÁD KLOKÁJA KAJAKOS KAJUNUK NUKINUK PU CÁJA NYÁLA -NYÁLAD CSATTOGTATA ...KLOÁK-ÁTOK?
... zitt ez már, a farzsebedtek suRULLÓUja, nem lehet engem meg inter juhÖLni, ládd fita, az ÁCS MESTERSÉG,AZ MA ISA AZ,JAJA A KERTEFÁJÁT KIP KOPP KIPP KOPT KALAPÁCS, ITT KALAPÁL PÁL A KOVÁCS ?- VOLNA? -SMIRNA! VOLNA! -FO$$$...INGERBEREGNI D RENGENI BERZENGTÉL, DEBRECHENI MARHAGULYA ARANY HOTELFOTEL,INGERE ZINGERE,HA MINJÁT AZ INGEM ÉRT, GATYA MARAD666...999...99? Fita akik már éltelmesSebbek jaja én PANCÉL FACÉR KACÉR FASZ-ÉRT?- már beváltották a fo$$$... ut, de Kossuth UT, a MenNUkba fel vezet? Ha nem lett egy atomháBorUUK, MOMUSA MEG MARAD? DARA? MADARA? MA DARA? Fita van még egy SARKI A BOKÁIG FÉNY? -AZ ÉJ SZAGÁBA? SZAHARA GOD? RÉMEMER? -RED? -KÉK KÉNE? Fita, ki lehetn e mutyatyni ni ni ninive...hogy a Genézis horr hordáAIk végtermékük maradványa ami ténleg ma is ott van, az vagyunk?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...