repcsepista Creative Commons License 2024.11.19 0 1 1410

UFOzzuummm mYEeee... A lábomon alYg alYg állok, mégYs szeretnek a lánYok angYalom -galambom gombold kY a selYem inged elejYt szeretem a bort meg Ámort mortol vagYok vagYok Ymmortol?- motor MO-tor?
                      1.: 11/19.A KÉPppp... Nem tudok erről a magam -magom ohm ohm ? Most az hogY a felesÉgem behozta a házba, na zYtt én onnan, hogy amt akartam volna, de most is barÁTOKat, és barÁtkoznY $$$... beszÉlgetnY, amY most ez nállam, mYnek? - (mY mozgatana FaXYzsáKOD? -vagy hallnY de halnYkel? -fYta nYk? -nYknévvel? -fYta... amY van,hogy én NEM VAGYOK? NEM MEN? - a hasam? Mott az álmom, hogy egy üres sötétseggbe, na közel, de amYt az hogy SEHOL? - az az...hogy én ha akarok valamYt mYt? -ime a felesÉgem, hogy ami most sLeuth tesóm sugdosott, hogy csYnáltunk egy dokumentő füzetet, az YttY meg most eleYnte...ládd láda lom, azaz 1998 $$$... zYtt...vegyuk a $-Ytt? -csYtt... csatt padalatt, bYró szarYk YtélkezYk mYndenek előtt felett, féljetek jettek -mentek, amY engem, megdermeszt? Most az van, hogy mégYs a kYs pYtim,(kigYóógYYk a MO AMO?) ágaskodna, de már késő kYsöreg, eső után... zna zYtt nekem, amYm van, Ó Ő fej, ez nekem az, de érdek dYk- $$$... a felesÉgem, neki nem kell senkY csak akar két gyerekYd!? Az irataYmba.. zna most, én ugy, hogy mYntha könyvet
Yrtunk volna, amY most az hogy kezdte Góré a nagy faxYzsák? -az Ynternettet? -amY most amY van? -amcsYcYcY? -zYtt terhas, (fita, most fognak megellesteni? de xexxelletés vetés gémikussz epedémYkuss $$$...99? ) vérhas,most hogy ho ho hooo...na fYda, te szerencsétlen, nem látod hogy mYndenkYd,most nem beszélhetek a fYaYmnak hogy... na én azonnal, hogy nkYbujtam anyumluka, rögtön ne nYkorogj, meg keleltt popsoljam a popsYd, mert meg rémYsztetted a bábYkákat? -a hangommal? -Ygen azzal! Zna most az, hogy mégYs, ládd fitYfirittY láda, nem tudom elnYomni, hogy barÁtokot, mYnden én is az vagyok, tokom tököm?- de szára? -sára? FYta, ahoz hogy legyek, kell egy vYszhang HUN GOD A HUNGÁRIÁÁNKBA MAGYAROK? -je hova vYsz? -A TE HANGOD? -na most.ja a hangom, vYszhagozna, akkor a HANGOM azaz HANGOD vagyok oda -vYcca nem vYcCels? -vYcc sYccc...slYcc nyYtva kYgomBolta kY? -a kezem, nem magátul, magán tul? -tull?
                     2.: Na a bYztosYtékot, hogy én sehogy, gyerekeket nem akarok, és most akartam volna, nagyon sárul vYselkedtem, meg én nem nősÖlök, -na leYrtam a MY Ys ufo-k vagyunk, amY most amY történYk, hogy csak EGY BARÁT OTT? -AZONNAL AZ EGEKBE VAGYOK, HÁGOK, ÉS UFO-k UFOzzuummm...? -made Yn Hu? Who? -hooo... Sóval, tregnap, hogy hagYjam az őröltséggeYmmel a fYukat, mert az YfYfiam nagyon dühös, ne dumáld az őröltséggeYdet kattogésa kása gáza, Yrd le! ZYmme zzuummm... ZYtt most Zytterhas terhes lett, s akarom hogy amYt mára, marós? Zna utálom, hogy utánzzoommm... apuénket, hogy olYan keretbe (budYba Budapest, ellőtted, látod a kecskémet?) kell beszÉlni, hogy a kecske bak, és meee... maradjon,na meg a káposzta a fejem? Anyum, én nem eszem az agyonkYnoz most,.enegem, jaja azonnal át érzem, a szaraszaGOD, coffÖlt ládd mikor sütYk az urvacsora kenyeret,(pestbelerve de előbb zuzrá és be a lerbe? -AtYám a gatYám, és gyurják, anYum tett bele egy kYs vajat,ami most nagyon finom volt, ma sem tudom mYért, mert azt gondÖlöm, de az Óh beh hó...az urvacsora kenyér, sütY, de anYum, én azt a véres juhust, nYersen? -most Ys kY Yjjeszt jYszt,Élestőd? - JYszt, szaladok fo fo fooo...most undoroDom a saját juhuSom,lufa? -nem az őők husUK vagY WagYna Ynana Ynad vér alláhala futáSOS SÓS ABÁRDÖLT HUS $$$...OD ODUDUD ADD ODA MAGAD?- DU DAAA... VAGY KYPUFFF... GOD OD? RECSGNE NEEE...JAJA ALYNAII ZENE BONA, AZ OLAJFAK HEGYEN (HORR...MORRR MORA? -ROM ROMBA TÖKÖL DÖGÖL)ORGIA? - szőröstul bőröstul tulok szarostul belestül, zna most, zYtt aza vaj dive vaj baj, amYt talán a felesÉgem tud, hogy te csYkennebb vagy mYndenek nek véres,nyersnyakas kakas? - vakakanszukatyukAIIk? -kp mert azt hYszed, hogy te mondol valamYt?- ami apud? - na Ytt most az hogy 1998 -2000 SzYlverszerYg pá pá pá...most te fog zzz... zzz...bYllentyüznY...na most borzalom agonYba, az az jogy olyan szégyenbe? -jaja olyasmi amYt én jobban érzek mint ő és tY, pedYg ti vagyok, ládd UFO? -a szemem FÉNYE!!!- szemetek MYA MAMA taNUK? -vala a kYs feleÉgem, amY most... na az hYtte, egy fej (fa?-te nem vagy faXYzsák??? -SONUK.FYTA HOGY ÁTBAXTAK MINDEN NŐNK? -JAJA HA VAN ANALOTOK, LOTTO A TELYBABA TELAVYVYY TALÁLAT) vagyok,zsenY de te ténleg hülye vagy, nem teszed magad hanem az vagy, ugy születtél taYl!!! (Avatára ára-tail majom) -Zna most, monduk, kY szerettem volna adnY, ENDRE PENDRE amit eleYnte Yde Ys,meg oda, de még nem nyYlt meg a szemünk (SZEMÜK?) tágra, na és $$$... most csak azt kérdeztem, hogy lehetne találni egy magyar nyomdászt? - te szerencsétlen nem látod hogy mndenkY röhög röhögörcsöt sYró görcsot kap, és olYan gYagYa vagy, mindeki szégyenli hogy vagy?- és menekülnek tülled? -a fYaIId is dYlYs!!! -menekülnének deee...??? -nem engedted Yskolába őket??? -fita három éves kYskoruk óta ...minden percben velem akartak lenni...és együtt enni? -jaja most a kYskölykünk Ys, mert mi az hogy magyar -ok szabad-ok, Óh temészet dicsŐ természet melY szem nem láthat666...999...99? Börtön éjbull szabadull sas lelkem, ha a rónák végteLen ét, látom? Terülj asztalkám kám kám (Kánaántul Káldeákok -Ysteré gumi? RÁ GOD? ham ham ham ...
                      3.: Most a mára álmom amY most ...tRöha, ez el kezdődött, mert ha Jézusnak csak a lába nyoma $$$...??? O jaja az a BbLila lába közzé véres láb nyomUK a levegőbe nyomorUK gyomrunk??? WAG YNA sárlYk? NUKYNUK? MOst ... Yrtó légy Yrtó hogy az hogy hogy tudok, GYALÁZKODNY ALLÁZKODNY az az hogy az olYan, hogy kotton gonDom gumYt huztam a KK kakYs kisskokas nyersnYakas sYtYm-pTyKÉMRE? (te nem vagy faXYZSÁK??? Fita, az az hogy meg kellett keressem, ma Ys az a lukat, ládd ez az ANALUKA WA GYNA VAGINAM, KÉRLEK HOGY LÉGY AZ ENEM???- LUKUK ÉS AZON KUKUCS KULCS LUK, BE KI BE KI... CSZUKÁLOK!? Zna azt a dokumentő (dögölő) könyvet, aza zYtt már nYX tröbbet MAGYAR NYOMDÁSZ KÖNYV KIADÓ, (EZT MÉG ME PRÓSZÁLOM TUDA-KODNI?) és most zYtt? -fYta nem AZ anyaggal és anyag anya GOD???- ÁLLATA allattahala bagUKkal, fYta zYtt ez egy MYKRÓ -MAK MAK MA KIN GOD???-FIN GOD, MO MOMOMORULL NYOMORULT STOCK, KÁROSULYS $$ szülYk vagy xexexeletYk $...OK...OKÁDÉK UK KKTT? - UT AD -VESZTÓAIK?- HELLE LE END? -LE-LED LE DÖRRR...? - olyan jelenség, amY ég? -haja hajja hajja...Naz most ...fYta ez az,XYm NagY Ysten, szYvem kYtárom gYtárom,de eltörött e hegedü dühühühühüüü...az az hogy most ténY tudom, hogY NEKEM NYNYCCS $$$...KIU UUU... NA MOST MOONDUK AZA HAZA NAPHÁZA??? HÁZAS???- MAGYAROK AZ AZ ÁCSY ÓCCS MESTER, A BŐSZ VYHAR DÜHHÖNGGG...HORRR...Na azonnal hogy behull? Most kéthárom hete, olyan benső égés hogy ugy ahogy mondom, hétfő du, pénstock,nyem tudtam nyelnY, ha vYzet Yttam azonnal sYsteregve kYokádtam és most levegőt Ys, ládd az az hogy most olajat a tüzre, vagy benZONUK mYnden lélekzet, (ládd akohooo...) na most nem bántam volna, aha végleg... fita annál analabb kiut niccs! Most egy sötét SEHOL? -nos most a SEHOL KÖZEPYN ÁZOK, nem hanem most csak a fejem van! -fita az is az faxfej? (nem vagyfazsikák? -son som, ez a bika Samu muuu---buuu...) Na most olyan, LÁDD NAGY YZZŐ TÖLCSÉREK HÁROM, azaz ez olyan, hogy vannak olYan olaj tölcsérek, am pYros müanyag? -nem mer YzziYK, és most van lefele egy kYgyózzó farka, azaz gyürüs,(jaja azamY jamY a kigyó gerYnc) na most HÁROM EGY FORMA CSA KYNT OKÁDÉKUNUK AZAZ AZAZ HA TE LÁTOD, MOST AZ ANDER ROR-SY KYGYÓ FEJES...DE MOST VYSSZA TUDNUK TÜKRÖZNY? AMY MOST ÉN YS AZ VAGYOK, ÉS AZ A BELEMBE, TEJÁT ÉN VAGYOK A NEGYEDYK DIK AMO, AZAZ NÉGY EGYFOMRA TÖLCSÉR,AMY EGY KYGYÓ AMYNEK CSAK NEKE A SZÁJA KY VAN TÁTVA, ÉS AZ EGY T-ÖLCSÉR, AMY MYNDENENEDVED (FÉNY???) A GONDOL LÁTOD, ELNYEL NYER??? ÉS MOST AZ VAN, HOGY UGY ÉGET, NA CSAK FAIDALMAT, AMI MOST YS KÉJES KÉTESS O$$$... ÉHES ÉH HAS? - ÉS ZYTT MINDENED NEDÜD YS CSAK AZ!!!
                    Innen,fYta, mYnden MOZDULÁTLAN!!! (fYta az az a borzAlom ((ÁLOM?) érzet, azaz szent? SY -VA? - érzel-et ETET tölti keblem, lufa,baxhat$$$nékod van?) ITT AMI ÖRÖM IS, AZ ÜRÖM ÉS CSAK FÁDALOM FÁJ FÁJ FÁJ...MOST FÁJ FUJJJ...
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1409)