UFOzzuummm...miEeee... A megválTóról (pénzválTóAIik -hammisiTóAIk égiteni valóAIk valő love velő $$$... Ohhh... zengjetek, (a fenketek fekete s luka zzz...$$$...sivit virit) hogy a Jewishus UK? -te szereted a juhhusuk? -bennünket ugy szeretett? -ho ho hooo...
4.: Kávézzuummm... vizzummm... nem ha van vized, vizeleted? Olyan kutyaszoritóba vagyok,ugy mondtuk otthon, a falusi lufa gyerekek? Most az van, hogy monduk részletesen a mi álmom, kivágná a biztositékot, és most az is, hogy apuénk, lement a nap amaga utján, és mindennek van utja felEnd, vagy leEnd? -aki fel,a fejjel, az fent van, aki le a fejel kát gollója meg egy orra?- az lent? (Gábor Áron??? -réz agyuja fel van virágozva, letéptek 150 mázsa arany ezüst, és most könnyebbek vagyunk? -tollasok,mg toplászok,szá szá madár) Azonnal, na lenne valakik,aki meg fogná a kezem, ami hogy megtudnÁtok, zitt most mniden ami él, hogy mi az hogy élet? Fita,itt ugyértem, most kell lenni aki tudja, és meg tudja mutatni, ÉN VAGYOK? AZ ÉLET UT,AZ IGAZ? Na eztitug hugy,ut -élet -igazság? (vér ver vonal?) Nagyon be akarom tartani a TÖRVÉNYEKET, fita az az, hogy csak megtörni beürni (minden ószlagod) lehet, ládd én vagyok az élet,jaja megtöri a kenyeret,vegyétek egyétek, na most aki egyszerre mártja bele a borba? -fita, itt az van, hogy van a romlandó és romoplhp...itt elugrott a p betüm,na mi az hogy ROMlandó, és romolhat-666... ami most ami sose fogtok meglátni, tehát hinnem kell, és hinni vágyom én mindig, ami most Csibi,-zitt a fIaim, fasirtba vannak midenkivel, na leirtam, hogy itt volt egy focista gyerek, valóban itt volt a szállásuk, és igazbu itt volt a magyarház,és ami van, hogy irtóra beőrültem,mert hogy hogy hooo...te nem hiszel a Hiszekegyben? Na finoman ohman, én meg tudtam volna ölni, és szeliden lágyan csendesen, mi vagy te Gézhus Krajler? -igy, Tenegerén az életnek (fita, itt az hogy megtuná nekem mutatni, mi az élet???) Na nem ez, hanem Mester a bősz vihar dühönh, hullámok hátán hullám (hulám) kél...na mikor lecsendesiti a dühöngő tengárt, jaja nálam az volt, és nem létezeik,azt HITTEM? ..-fita éreztétek hogy én több nagyobb kittyebb szebb na meg okosabb butább...na ÉN EGÉSZ VAGYOK, EGÉSZ EMBER? Fita,mikor utolsó jöttem ki,állok a vonat lépcsőjén,anum,vagy megdölesz vagy ember lesz belőled,(fital mindig veltek vagyok,most ez btoldás, de meg tudom nektem mutyani,jaja a muató ujjom?) jed az anyáinkat, apum,attól félek el veszel a magyarság szamara,na már én ugy értettem akkor is hogy semmi hanem egymásra kell lelni lelkém, és egy jóbarát, Ohhh...mily hö hü barátom Jézus, na most sose értettem, Egyelten barátja van lelkünknek, na most mia fen, az kü?-eskü? -stbbb -tbccc...na fita,itt apum,ha seggedrül leesik a tojáshéj, meg a fejed lágya benől eselteg?
5.: Na én láttam, azaz az amire emlékszek, azok ládd ha NEM BÁNT SENKID (KID?) HAD BESZÉLJEN, NA EZ AZ, AZ ÉL!!! Fita nekem nem kell, hogy majd meg volt meg le$$$...fita,a két fiam, olyan 20 év körül,már itt voltam,(25 éve whooo...) és kértelek benneteket, hogy egy sóhaj a magyar -ok gyerekéinkér, a fiaim öngyilkosok akartek lenni, mert ezt? -ők sehogy nem csinálják,na most pont most ment egy kis, nagyon le vagyok állitva,meg kutya szoritóba, mert a fiAIm valahogy pénz kéne csinálni, ami most mondtam neki, hogy azt SENKI NEM TUID CSINÁLNI,MERT NINCS!!! PÉNZT VAGY ÉLETET? Most a mára álmom kéne, hogy én azért jötten a MAGYAR OK TESTVÉRES KÖZÖSÉG, na fita, én nagyon kihuztam a gyufát, ládd az itteni betörésem, ami jaja betörtem az ajót abaLakos na meg fita, mi lett a budiajtóval, nyikorog? Most volt itt a kiskölyök,s hozott egy kis tubus gyümölcsiz, na most pitipopi.én ide leülük, na tegnap most ő akart neikem irni, s majdnem...ládd szerecse mert levágott a conputer, ahogy verekedtüknk, és meg akarod savalni? -szerencse... Isten keze? -vagy ha nem kázáká fá!? Mos kédem, ki tuná nekem megmutatni bemutani hogy mi a halál? Sóval, most megszületik a második fiunk, és most egy péntek este, közel 11(23) és a számba a puska apuska, csöve, mert nem tudom, lehetelten ha nincs senki, ami most csak eg kéne,akivel tudnék beszélni, mert most ..fita volt, egy nagyon kedves a táborban jöttünk össze,egy veres sárga haja szőre, sváb gyerekkel, na most a felesége, (fita itt azok is magyarok, ládd a magyarok csak marok Marcsa?)mert ezekről beszéltükn, és ugy hogy a gyerekek pinpangóztak, a fiaim 10 korukba amicsi pinpong bajnokok!!! Zna most, fita, azzal hogy a pénzükkel, fita, itt most én mindenkinek annyi hogy MINDEN A MIÉNK, .és előbb mndenkinak kanszukának, (fita itt egy zörbő és csak az, és csak zöbőzünk bünunk?) magát kell csinálniaAI, szüntelenül,Ő benne bennük,fita,zitt megint rá szeretnék tapintani itt pna,na most neki az nem kell? -jaja mama kinja?
6.: Zna ideszuda itt a szódasviz,nem jó, semmi olyat, és az most nemcsak a fogad, hanem a csontotok is dematarizálja, (te akik enei andak itatnak direkt na meg fita a gyószaripar, mindenkor korhad hadak hada és kórházAIk) na hol a szódás lu? Ő zidő? -itt a zidő most vagy sos $$$...oh mily sors $$$....fita, ez az hogy akik neked hitel *hitel hiddal v'gohis=d hidd és mászár oltárAIk árAIK, na meg árva hzáAIk kupleárjaik -kuromoneyások ászok jázsok, zsirzsáok pacalihátizsákod kilóg a lu lábod?) kártyát adbnaJ NEG PÖCSÉT A HONLOKODON, LOAN DOAN?) vagy NEVETEK RÜHH ...RÜHÜHÜHÜHÜÜÜ...NEVETEK BE VAN IRVA AZ ÉLET? Most az van, hogy igenis apunkkal, jaja most én azt MONDANÁM, HA LENNE VALAKI, OLYAN ÉLET??? ITT NINCS!!! HAL ÁLL? FITA, HA NINCS VIZ? -VIZIÓ? (MONYA MONYO UNIÓ ONE WORLD UK KKTT??? KAKA SZAGA, DE AZ $$$...KRIPTÓ A KRPTÁAIKBA? IGEN AZ Ó MEG UJ TESTA MENTŐ, JÖN A MENTŐ...NA MOST LEESETT...A PAP AZ ÁGYRULL TWIST...Nizzitek, aha te nem vagy? -most a kiskölyük, van egy varázsbotja, és el tüntettet, ugy hogy becsukta szemét?- fita,itt van a SZENT LÉLEK, és most az jáccana közbe közre egy kézre? Fita, most ha azt mondom, hogy ha csak egy barát, fita 2002 -2 -22? Nem figyel senki, hanem nem is akar gondolni $$$...nincsak most minél jobban pinázik annal jobban ÁIZIK? MICI MACKÓ ANNÁL JOBBAN FÁZIK? Ime a zzimmeee zzuummm... csak ALT FART HANGJA VAN, és most fita,itt az van, hogy ÉN IS VAGYOK, ÉN IS INNI ENNI AKAROK, NA MOST ABBA VAGYOK MEGINT,HOGY MOST MÉG...na most mindent sLuth tesómra fogok,ő a bibás, (fita te ugyis tudod,ládd az idifaim,msot legyen ördög akkor is látni akar egy ufót, láttot, na most ugy beszngott,na most ugy meg kinlaszották koapsztotáták, ami most rám néz,te ugyis tudod!-fita,te is tudod?) mert most az hogy...vagy most vagy soha,rabok legyünk vagy MAGYAR OK szabadok? Fita,mindem NÁCIÓ megett, az UFO-S AI-K? -VANNAK!!! Sóval most akik mást NAGY OK AKARNAK LENNI,AZOK CSAK A NAGYITÓVAL, ÉS VÉGÜL IS, OLYAN NAGYOK LETTEK MINT EGY HÁZ? UGY TEGNAP MNT MA,HOGY AZ AMI VAN, ITT FEL TÉTELEZNI $$$... IME A HELLZET, most nekem kell egy barÁt, vissza amit elkeztem, hogy 2002/2/22... I? EZT MOST UGY, HOGY I ITT OLYAN FOG ALMA, azaz ládd itt van hogy a TEREMTÉS ÉS KÖZTE VAN EGY HÉZAG? Fita, ezt most megint, na itt az öcsém ilyenkor rám vágja a telefont, hogy neked, ott kellett lenni, ha neked van kezed? -lábad? -hogy a kezetekbe adtam, a lőcsöt? Most az hogy ITT AZ VAN, HOGY EZEK AIRTIFAKA -ROBOTIKA -HOGY CZIGÁGÉGA GÉSA GÉZ A...GÁZA?
Innen, ládd mi a mi... KÉP MÁS? ORUNK FOKHAGYMÁS? Nem tudtam,akartam amit most ha ha ha..apuénk?- ugy kirugnak, hogy a lábad nem éri a földet! -akkor hogy botolna meg, meg hogy támogat a kéz? lád - Vak Bottyán? -de hogy lettek nyemecek?
-fita van egy pár Ancient Alien dokumentó film, ami fita, most ez megett, teljesen akik a halak megett, azaz halászok éhen kórászok? ---nincsak most az az Ács majstró maszatol jönne a masszásuk, aki halászni tanitotta (fita a hal tudna halászni?) őket,nem a Halász, ládd Prométheus lehozza a tüzet az égbull buli, kip kop kip kop kalapács, itt kalapál a kovács, volt olyan nikneven is, azonnal törÖltek, nincs Kovács ezredes?
...jal kérdések fel-tevések: Watt if We've Alreadi Mede First (mad?) contact (tacs fita ha magadhoz se strucc nyulni,ládd ezt a kezem markolta, alsó madár fogás? -vagy látod a szegek (szeggedi vagy vagy szöge-dik) helét, a kacsóján, közbe juhlátba, még jó hogy repedt a körme vagy patás) Whit Aliens? -fita ha vak,zitt hogy lehetne meg látni, ha az ág (élet fája?) kiverte eleve a szemét? -anti szemét? -Chris Anti?-$$$...
...oááá...