repcsepista Creative Commons License 2024.11.18 0 0 1408

UFOzzuummm...miEeee... A megválTóról (pénzválTóAIik -hammisiTóAIk égiteni valóAIk valő love velő $$$... Ohhh... zengjetek, (a fenketek fekete s luka zzz...$$$...sivit virit) hogy a Jewishus UK? -te szereted a juhhusuk? -bennünket ugy szeretett? -ho ho hooo...
                      1.: 11/18. A KÉP? -most az hogy kinek kell beadni, demit,ITT AZ JÁTSZÓ JAKIJAIK AIDÁCÓ AIDAIK? -ha nem a MEAT MAYA BABA BUNGA? Fita itt a legelő?- Legelőre leg-előre? -VEZET ÓK,NA A LEGNAGYOBB KOLOMPLÖ SACK & AL<<< BIKA MEN A HENTES FELE...viszen,nem lesz hiány semiben, bolDÖGen menek BULL-DÖGEN ... A HÉT BULL BUUU... AVONTATÓ ÁLLATAITOKOTOTOKNAK NE FOGJÁTOK ÁTOK -ÁTKOOK, CSAK ŐŐK TUDJÁ AZ ÁT UT, ELÁGAZÁSOK LÁSS EZ LEÁGAZOTT, azaz az ág kiverte a szemét, azért szemét, és ANTI SZEMÉT, HA NEKISE $$$... mott ott mindenkinek ki van verve a szemee? -a szerencsétlen vak vak vak...VAK VEZETI A VILÁGTALAN OK? -NEM LÁT, ÉS AZ A MEG BOCSÁTJAHTATLAN PAP PAPA POPA A PAPLANUKINUK? -BÜN ÜK? A BÜNTETŐIEAIKNEK ITT A NYAKAS, KABBE? -HA TE LÁTOD ŐKET,(CSAK A NYERS NYAKAS AMI KIVERI A SZEMED? -KINYILA NYILLA VALA? LÁD PÁL, ÉS MOST MI BESZÉL KI BE SZÉL???) LÁDD ÉN KORA SATATATA ..fita ez igaz,anyum, kb mnt most a kisunokám, 39 hanpos,(napos) jogy kibujtál a lukambull és olyan nyekergő ggg...gőcgics (ládd most nyalod vagy hallod?) hangokat adtál, hogy me kellett popsoljam a popsidat, mert a bábák félni kezdtek, jaja mi ugyhogy párdiuicc kacaGanos, am genyónk csak???-az vagyok? -Ben a geci, de Géczi piti a lovát ugratja, Széles a Tisza, keskeny a partja, nincs olyan leGén, ki át ugorja,na mind mióta a magyarOK vannak,(1000? - 1034?) mind csak geci husáruk, mert megjöttek az Ondóvári geernyó genyóAIk, husárUK,-na mióta ÉHEN A KIRÁLYUK JUH HU HUUU...KURÓJUK JUHUK JUH HUKKT, SUSHIAIK VAGYTOK,DE A TI HUSOTOK NEM KIVÁNATOS TOSS .TOSSZT? -VAGY LÁDD OLYANOK VAGYTOK MINT A FAKIN ÁCS ÓCS FAJTÁTOK? AZ EGÉSZ BULLIJUK, A HÉT KÖVÉR BIKA MEGECI DE GECI?-FITA MINDEN GONDOL LÁT, ÉS AZ LEHET GÉNEZÉS ÉS GENYÓZÁS??? Na Geci piti átugrotta, sáros legg a csizma sarka?- ez ám a leGén, le Gén nem az őők gaNUK? -jaja három lábu, csak a harmadika, dik? -nem kid, juh kiding? Na fita, ez igaz és nemigaz, hogy azonnal, féltem,(én az en géngeci ládáiamho ho ho hooo...gyöttem volna...) meg olyan hideg vala, ládd tálán annak is a közepin a Jég Pán ClUK alatt, de nekik ugy zse, hogy le vagyunk fagyaszva fogyaszta le cövekölve $$$...kellenünk, na fita, itt csak ládd egy matam nyikorgálok, most mennek hazaz, az IGÉ IGE RETT...DE EZAK PATÁNUK JAJA KANUK, ÉS MOST KIK A KIGYÓOGYIK AMO FAJZATJAIK? -AMI FITA, PÁPA SZEMMEL LÁTHATÓK???) ázok ma is, mert minden hideg rideg még a nyál is, na fita, most álmodta, és itt csak AZ VAN, HOGY AMI VAN AZ NINCS, AMI (AMI??? -FITA ITT ANNAK AMI AKI ÉN VAGYOK, ANNAK NEM AZ EMLÉKE HANEM AZ ITT, FITA ITT AZ HOGY MAGYAR OK ORSZÁGOM (és én csak én a sliccmet ki be gombolm, és csak akkor ha viccket a tekem, és én vakarom ippeg ott akkor ahol én akarom) ORSZÁGOD-OD, A TE ODUDK DUDE? - GOD GOOD A TE HANGOD???, TE FAKUTYA DOG,ÉS CSAK FAKUTYANALOD VAGY VAS A FOGA FAXA KUTYÁJUK $$$... na save,sav e, nem a hugya, ládd láda,frigy láda azaz fita,te a faxuHu Whooo... fa- xuk azaz ha rázod beléd veri, a diófa, vagy alma, az a gecijuk se vagy...mert te ha vannak gé-cim, az én vagyok?-jaja neked van, pálca meg egy lukad, és éjfél után óra négy, Slomo bika lukat néz? - ládd Geci pit pat sicc...slicc? -mia fene, van feneked? - ládd nekem csak gatyám van, nő és fötyölős a fütyÖlőm lő lőttek? -nem az én fütyimmel az ZOOMBIZOOM ÁRUK KUROMÁNUK HÁZA FÉSZKE A MADÁRNAK JAJA A KIGYÓ SZÁJÁBA,VAGY A KUTYA, MEGETTE, KIGYÓGYIK A MO BOTA,BÓTA? -NEKIK IS VAN UFO JUK JUH HUKK AKASZTÓ FA? FAK FAKAZAT FOKOZAT TE NEM VAGY, MERT TE NEKED VAN GONDOLÁD LÁDD? SAJÁT OD ODUD DUDA GECI LÁDÁD?
                   2.. Ma reggel...jóreggelt, és egy grizs előadást,nagyon röviden,hogy apádtól rettegnek a MEGVÁLTÓAIKRÓL TÓRA MEG A TÖBB BIBIS KÉNKÖVES KÖVEK BÜNTETÜEIK BÜNTETŐAIKKEL NEM RETTENGETNEK A TE HANGOD??? -DAL? HANEM A SZAVAMRA SZAVUNK VULVA NEMTUDJÁK HOVA BUJJANAK, LÁDD ANNAK ELLENERE...MOST VEGYÜK ONNAN, HOGY MOST NYILTAN A KANAÁNAKIK .KÁDEÁKOK(KANNAÁNTÓL -KÁNAÁTUL ISTER GUMIK,NYISZLÁNGÓK) MNIDEN MAGVÁT, KI KELLETT VOLNA ? -IRTANIUK NUK? -FITELJUK JUHUKK AZ ÖSZJÁTÁKUK KUKTA? - AMI MEG LETT MODNVA MOLLDOVA MEG A KIVÁLASZTOTT KIVÁLÓAIKNAK, NA AZOK IS KATONÁK, DECSAK ONDÓVÁRI HUSÁRUK,azaz itt ezen a szinten, hogy IRTS $$$... KI A MAGVUKAT, AZ LEHETETLEN MERT AZ ELŐBB GONDO -LÁT? -HA NEM AKKOR CSAK ELŐ KEL KELLŐ GONDOL NÁD,BABYLOAN -LOAN DON DAN? ÉS NA NEN BAXD MEG AZ ANALÁT,-(BA AZ VAN, HOGY CSAK A KANANITÁK, KANOKAT IRTJÁK? -FITA RAJTAM KIVÜL MARSD EGY KANUK, JAJA HABOS FFF..KANUK, JÖN MÁR A BIKA FFF...FUJ AZ ORALIKA FFF...) LÁT, A RÉZ FAXUH JUH HUKKT ANGYAL LÁT? AZ FAVÁVÁ VÁÁÁ...NA MEG MOST VAS FA SZUH SZUKÁ,SZÜKA LUKA? -JA MERT TIMSÓZZ ÁTOK? - AZ ANALOTOK, NEM NYIKOROG AH SZENT OLJA, MEG OLGÁK HEGYE??? -NEM ORSZÁGUT TÁTÁTONGANUK HA LENNE OLYAN GONMDOL ÁT LÁT? A FEKETE LUKUKUNUKUNUK NA KINUK? Fitelem, most én igy születtem, magyar vagyok magyarnak-agyar ramrrr... születtem, a Rózsámat igazán szeretem,az irigyek azaz a LATRAIK -HIMRÓNGYAIK RONCS FAXUK RÁZZÓAIK,na a kiskölyök tegnap, itt volt Mikinek a fia kis Miki,és ennek a gyereknek nagy fantáziája vant, fita, leirtam,nekem még nincs három éves,hogy ez tt mnden a ruha rühe és abból kinótt a keze lába, kezeslábas, na meg jobban tud fantáziálni mint én, a fiaiam jobban olyan mint te! -ők is, csak nekik csa pénz kéne,(na most tnéleg fantázia és az amibe HINNI KÉNE, DE CSAK A KÉNE???) nem ez a a a...na fita,én ha nem minden NEM DENGENEDÖNGENE pénz, penis PANIS PENNY...S CSAK BENGETNI? ZÜRBÖLNI FITA, EZ AZ EGÉSZ EGY BIDI BODZAFAK BODYFAK ZÜRBÜLŐ JUHUK JUH HUKKT, YOU? Fita az minden farcs le elfarcsult nyelvezeteknek, a kiinDulóponta, a juh sára kóser kosárába ára?-, de most a juh hus lehet,az ami ládd EMBERT TEREMETETTEM ETTEM, ESZEK ESZÜNK, JAJA ZÖRBÖLÜNK ÉS VAN GULÁSZTA? MI az mi NEM TEJ TERMÉK, VAGY NYIROK, MINDENKID MEG MEG KINYOROK NYIROKÉR, NYIROK..FITA A JUHHUK HUK UK,FITA AZ MINDEN POR -CIKA A SZEMETEK (na csaka szaga szagod?) SZIKRÁZTATJA? -NA MOST RÁZOD, TE MEG MAGYAR RÁZZOD?
                 3.: Na itt az egész ami az Ó Ó Ó ..TÜNDÉR KASZINÓ NŐ NO NO DISZNÓÓDISZ ÓLLAIK, MI AZ AMI NEM A HUSÁRUK? -JAJA AZ ÁROKBA HÁROM KAVICS, MEG FOGOM A CSECSED MARIS, MÁRKA, FITA CSAK AZ ÖVÉK LEHET A TEJUT MEG MIDNEN TEJ CSARNOKUK NUKUK LUKUK MUKINUKI KINUK? MI VAN MINDENEK ELŐTT A FEHÉRE, HOGYJA BÜNÖM, FITA AZ AZHOGY ERET VÁGTAK RAJTA TOK, (AKIK A FITMÁTOKLE HARAPTK? -FITA AKI ÁLDOZ, AZ ELŐBB AZ ÁÁLDOZAT UK UT FFF...? AZ AZ HOGY TE CSAK LE TEJELHECC ...NA FITA, HOGYHA BÜNÖM, EZT MEG TI SEMMIT NEM ÉRTETTEK (MEG MÉRETTEK, ÉS NICNS Á
ÁRNYÁK FATOK, NEM BAXTOK?) MAGYAR RULL,AMI MERT TE NEM GONDOL KOZOL,KÖZÖLSZ? -AHA AZ ÉN DIKOMAT, NEKED VAN, NA VERHETED AZ EGYMÁS ANALA? ARAN ÉR? - na akárkid dik? - a fiaimat is hogy necsak pofa és a taknukat habarod, fita...én nem akasrtam semmit se ADNI NEKIK, BE ADÁS AZ HOGY MOST A FXUKAT RÁZZ666...999...99? Na fita, itt az hogy most MOMUSA AZ MAGYAR OK VAGY, OKÁDÁK UK?-ORSZÁG UK!!! MERT ITT MONDUK ŐK STATISZTIKA OLYAN 150-EZER? - MAGYAR -NA A LENGYELLEKKEL MEG AZ OÁZIS HU-NAINKKAL, TÖBB IS, ÉS AZOK NÉLKÜL,MOST NYALHATOD A FOSSS...MEG ALOLUKSZAGOLOD AZ IBOLLÁT, NA MEG RÁZHATNÁTOK NÁTOD, Jna itt a van, a fiaim hogy előbb pénz kellett volna, na most AKIK KEZÉBEN A PÉN $$$...fita le vagytokcüvekÖlve disznóódisz torrr...orgiáAIk,(fita a kanán -kláádea agrár országokat, nincsakazvala Ó BABA YLONA,NA CSAL ŐEKET KELELTT KELL MAIS IMPORÁTLNI, ÉS LETT MINDEN DIVATAG, AZAZ OBABYLOAN -LOAN DON DANG? PENIS EYE NYOMDA,MEG KON TROLLA, PÁL APÓS TOLL TULL TOLLA, FITA EZEK SZARA SZAHARA SSS...fita, most az hogy $$$...na fita, azok a KIGYÓOGYIK (FITLEJAL A KABALÁS BARÁTAIKET ŐKMNDENT MEG JEÖLNEK???) A MO, NA MOST A KIGYÓ MÉREG IS,MÉRTEKKEL LÁSS A BIGYÓD MEG A BÓGYÖD A TE BIGYÓD, A TIED? -A KIS BOODZAFAK -BODYFA FAK ZÜRBŐLŐTÖK TÖK, TÖKOLŐD? -NA FITA AZ MOZGAT ITT MINDENT, ÉS FITA EGYMÁST SZERESSÉTEK? OLYAN VALAKI PARANCSCSAL, AZOK HIDEGEK RIDEGKEK IDEGENEK ...fita én ezeket meg minden ami itt a kis DIK O O O.. MO mok?-.be be csusztagAtom, és fita,az én kis dikom, mert csak az enyém,MEG ITT VAN A KIS lukam,meg kis lurkóim, na mott fita, vagy az én dikom, vagy HOL VAGY DIA KONUS (DROGUSA DRAGOSA a grizs KKTT? -a naykába, és a izé...kiverte a szemét,szemét?- és abota a szá szá szá,most Lumumba Szása?- NUSTYUK tyuk tyuk tyuk, baxhatjuk?-NUK? -kloákátyok klattyog?
Innen, fita Csicsáky Jenőnk, jajj mit tette velem az a Jenő nő, na ott van mindenütt a nyom,jaja a BbLila lila a pina sárlik lik lába közzé nyomok, hogy vannak MAGYAR OK? -FITA,ITT AZ VAN,HOGY AZ AZ AZ ZZZ...ZZZ...Hegyek völgyek között,nam mostimostroha KÉP,jUHLIKA, HA BEMENEK A SZOBÁDBA, LÁOD A HEGYEK S VÖLGYEK? JAJA ELŐTTEM Ohhh...hája, BUDA-PEST? .NA LÁTNÁTOK A KECSKÉMET?- jelent? -kezzetek?
...fITA, ITT VAN repcsecse a nyála, nem hanem nyila,jaja nyillalik a kis sitim-pitim, (hova letta tekem?) -hogy vagy? -neked is van ceriuzád, örök irőn-od, s lekopott kopt a hegye?- látod a irást az égen? -na meg sirás riwás fog csikorgatást áss ami sir? -hol nemzeteket supp...fita (itt most már máramaros, meg történt,mert az BbLia minden sava luga buga??? -itt olyan mélyen elástak bennünket, hogy abbul bull csak ki lehet ugrani,ládd azért akartam ugró mókus lenni? Mint a mókus fen a fán, az uttörő oi oi oi...ezt megint, ha nekünk Mi?- ufonk, na lovunk, azez jaja de a juhuk akarnál lenni, az is koser a kosar kos sára ára szar, (stngané DOM -BOOK?) ahol a kezdet, ott a vég beletek? -belátol meg ki látol.,ás ki magad csak? -jaja előbb,aztánmnden,ládd tetnap, itt vagyoK a NAGY KOTRÓ GÉPÜNK, BEÉTEK BELETEK KOTRUNK? -AHA-- HOL VAGY JÓNÁS, A CETHAL GYOMRÁBA?- az aki lapátol? Zid most du, de nem düh és nem dögönyÖL $$$... dünnyögÖL? -sietta ...nem save, na most naÚyalod a fff...$$$...nyasgem, nem az enem? -a te pöspük falatod kinek adtad? -ki adtad? -fo$$$...illata illat ár ára? -árad, ládd az az ács-ócs mester is, lefizetta az árát? -ateis is $$$...
                    Innen, fitlejal az álom körbe körbe görbe bögre sár benne...nemtudom,láss most is erősen figyelmetnek,a te testvéreid -mnd a csütáNUK lenne, ezt most apuénknak szeggecizem cimezem!!! -fita gyáva nép? -nemtudsz semmit, mag ad, magod mak mak mak a makkod, MA GOD MAG AD??? FITA, MIÉRT TITOKZATOSAK A TITKON ÉRÓ PISZKA FA EAK, AZ TE VAGY? HOGY VAGY?
Fita, ez az hogy nem merünk kijönni a mi ástauk budinbul csak bull... na most itt mindenki a SALÁTA GONDOL GOND ÖL LÁTTA? HHA TESTET ÖLT? FÉLÜNK A FÉLELMÜNK? -KI CSINÁLT, CSINÁLTA,BAX-ATA VAGY? BOOZOO...
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1407)