repcsepista Creative Commons License 2024.11.18 0 0 1407

UFOzzuummm... miEeee... Mi? -magyarok,mi a másvilágon vagyunk, vagy ott $$$...sehol $$$... sehol semmi és most az ellen $$$... mi van, popsi ki van, Krati...
                      4.: Kávézzuummm...vizzuummm... kelle ahoz vizum, hogy valaki ide be tudna születni? -be lehet e ossani, sumákba? -ládd most mindenütt,az az Alien? -idegenek, invázió vizzijó? Fita, itt ebbe a husba gusba,semmit, de semmit de mag -ad,itt csak a van,add meg magad, de ha valakik teremtmenük? - fita,itt most az van, hogy a teremtő GOD? Azaz jön a GOD OK? Oh milyen szépen cseng zeng az Égi -dal, édes visz -vizhangAIjval, szivemben is zeng cseng a fülem, ez a dal? (fita az hoy Jézus az valami olyan csoda hang,leritam Mifff...) Halld, halt, hal mit zeng az égi dal? Dfita vannak a hallók, hálók hala,és halandók? Elég hosszan beszélgettem apuénkkal, és itt ami van, ládd Jewis KING, azaz magyarul Király,és csak a Jewish kiválasztott népen? (fita, hogy lehet egy KKTT? -nép nap? Fita,most tudom,hogy ezért, törÖlhetnek (ládd mtt tett velem ez a beNŐ-fita az iratokról nem lehet ki be szél pu? -a szél vevágta a budiajtót) de most az is, hogy a magyarokra olyan nagy Őrdög hulla rabló bankdáik estek ránk, ami kölünk külön egy pce klotyó klogyogása kása fortyogása royogása, GOD DÖRRR...hogy lemossuk a gyalázatot, most az, ládd én azokÓimhoz jöttem volna, akik (ért) még magyarul halnak? -ami itt azzal kezdődik,hogy csak egy barátot keresek, ami ha nincs egy, egyse? -ha egy mind $$$..mindegy? Talán most az hogy a képernyőn olyan kérdések,hogy Accordog god dög (itt nekem most az hogy Ábrahám Accordong) to Quantum Physics, Death (GOD? -GIVER OF DEATH? -most itt, vannak az végleg eladósodott népek, na most itt vannak a királyságok, és azok csak paranccsal csalók, azaz ahoz hogy valakiket pás sápÖLni, azzal arra szintre kell ledegenerálni a adósokat, hogy egmást egyék, azaz egymás husát egyék, és vérét igyák és abba fürdökÖLnek,na most itt most az van. hogyha megszüntetünk hogy akárkit pássápölni, itt bejön mnden olyan ládd, aki hagyja magát,és itt azok GOD OF DEAT?- tenát a fiaim, nem mondjam hogy nincs halál, mert ők nem akarnak örökké...an fita,itt most MI EGY FEKETE MAGNES MEZŐIKBA VAGYUNK, BE ÁGYAZVA ÁGYUZVA ÉS A FÖLDBE, KELTETŐIKBE, ÉS MOST, ITT OLYAN, AKI MOST NEM AZÉRT MERT MEGÖLNEK, HANEM FITA,NE RÖHÖGTESD MAGAD BRUHAHAHAH...na most ehez apuénk, te ezt nem változtat666...meg 999...99? -mert abzullu buli bull,itt a magnak ki kell kelni? ) MA GOD? MAK MAK MAK...MA KING,MAKING MONEY?
                    5,: Ezt csak olyan,hogy mi az első teendőnk, (lehel lehell?) fita ugy idomitottam,(a fiaimat) hogy az első a munkánk? PÉNZ!!! -MINDENEK ELŐTT!!! Leirtama Miufff... de itt mindent amit most a magyar gyerekek,na fita, nincs, na meg most én a fiaimat 3-17, ez, napi 1-2 -3 hétvégeken 5-óra, minden nao, és nekem az mindennapi napi na nap, mert van napom,azaz amit itt FÉNY-UFO-k, na azért irom nagy betüvel,mert most mikor lehuzztták, a Mi is ufo-k vagyunk! -sirás...rivás, fogcsikorgatás,nem a mi rézünből, hanem akik csak ők a magyar ok? -ha nekik parancsalnak most mindenki prancs csalt, azzaz itt minden napina napi nap nap na ládd ne ölj gondolátbank sem ne xexölj gondolátbank sem, bizon az nekik??? -itt ha vak vezeti a világtalan ok? -nekik nem beszél senki, de ők $$$...na fita,ez a kigyogyik a MO< ezt ugy, hogy itt csak állatAIk,na most, ezt most apuénk,ez most az,hogy én nem hagyon el soha, az én MAGYAR OK TESTVÉREIMET! (a gyerékéink kid?-testünk vérünk, dik?) Na ez ma is, ládd Miki, hogy nem olvassa, mert nehéz,de most ha te nem vagy, ládd én ITT ...most bonyolódik,mert az első, a számba a M15? --és ládd tegnap a Jewist cabalista barátunk, a fejébe hangokat hall most itt a csukra, amit most talán ha nekem megnyilt a menny nekünk, (ja egymásnak hátsóval?) akkor az fizikAI valóság is,és most nekem hogy NEM FELEDEM!!! -NA MOST MI SZABADDÁ -FÜGGELENNÉ KEL KELL LENÜNK, ENNÜNK, ESZÜNK? Nizzitek,leirtam a Miuff...hogy ezek akik csak ÉHEN AKIRÁLY ÉS PÉNZ ÉHEESEK, na most itt hogy honnan van ezeknek az erejuk?-ládd ők rögtön, ha most figyelnétek ládd az ÉLELMESEKET,azok egymásra találnak,és most telepátikus (nincsak engem kirunak mnden magyar ok? -iskola s KGST???) kapcsolat,na most, itt az van, hogy te a te GONDO -KONDO KONGÓ BONGO DOMBO... LÁTOD, LÁT ÁTLÁT ÁT -OK? Ezért?- kell csak EGY KÉZBEN AZ OKTATÁS, HIRADÁS NYUZZ... és most fita, olyan ho O? -estem pestem seggre estem ovogumi, az avodásAIknak xexcsere? -nem az ÁVO -SS -OSS?
                      6.: Amin én rögtön fen akadtam, hogy én barátokat, na volt egy otthon gyerekkori barátom, fél zsidó, de engem nem érdekel ha nem bánt engem,(senkid???) és baráti köreimet, na apuka besugó! _Na most ő is a főkoloposok ivadákAIk mikor III.osztály egy szombat de,kifeszitettek a folyosón a falhoz,(20 kisördög? ) és egy nagy szaros kóróval, ládd belemártották a végét a budiba és a fehér uttörő ingemet be akarták a fossos -szaroskóróval mázgálni,és nem tudtak hozzám érni (nincsak itt van, hogy ahoz a tested is megtudnák ölni, ládd itt buktak le, mertaz Ács mester, fita, itt ő csinálta magának a keresztet? --ja kereszt ut?- és adták egmásnak a karót, és nem lehet! -de ott volt az unoka testvértem, aki hátul áll, és meg van merevedve! Fita ez honnan jött, na mert én senki nem fizet beadást adót senkinek,(MOMUSA MUMUSA A MAGYAR ORSZÁG GOSTOK O O OOO...) ládd itt van MINDEN IRÁSUK BŐSZME, ÉS AZÓTA IS, MINDEN AZ EGED FÖLDED (FITA CSAK AZ EGÉSZ ÖRÖKVILÁGOD VAGY SEMMI!!! -ANTI SEMMI?) ROBBAXXATÓ DOOMSDAY GÉPEZETEIK, na most mondtam a fiamnak és őrjöng, hogy barátokat kell szereznükn, (pénz nélkül??? -őrjöng és ne modjam meg megőrjitem, na meg gyere ide???) és ÁCS ÓCS...(JEVISH KING KONG JESHUS?) NÉPE,LÁDD SZÉTVERI A ZSIVÁNYOK PÉZNVÁLTÓ -CSALÓ PARANCCALCSALÓK ASZTALAIT HOL VAGY LAJI, ÉS ASZTALA VISZTA, TISZTA PÉNZ NEM, KOSSUTH (GREENBALC BAXÁTTOK MEG ÁT OK???) BAGÓ GÓ GÓ GÓ ...ASZTALUNK TERÜLJ ASZTALKÁNK, CSAK OLYAT HAZUDJUNK MÁR OLYAT IS, HOGY TÁRRUL ASZTALKÁNK JAJA HÁNYAN VAGYUNK, ÖLÜNK HOZZÁ, SZÉK? MOST TERÜL HAZÁNK, AMIT NEM TUDOK,LÁDD MOST FIAIM A FELESÉGEM MOST, TE SZERENCSÉTLEN... fita, pösze hogy most...FITA ÉN IDE,ELEIBE,NEM TUDTAM EL SEDŐ, FITA AZ ÁRNYÉK LÉNYEK,ÉS TÉNLEG A KLOZETUKBÓL, PÁROLOGNAK... fita ha egy pokoli feka fekállat ...na ha nem is látod, most rohadt szar szag van, látod..az egyik hogy Bdn a bdn? -engedélyt meg missolokat adott hogy Zelynkskyy Moszkvát atomozza? Fita ami missilek felérnek egy Hirosima Nagaszaga többzörös atom töltettel? Na most, mondani akartam akorom nektek is,hogy MI FÉNYMAGGAL MAGYAR OK MADARAK VAGYUNK, na most ez sehogy, ládd Ég és föld elmulik, de ha te tudol szerelni a napoddal, akkor nekem neked nekünk? -a hajad szála se görbül hajja hajja hajja...
                   Innen ki kell tudnunk NUK, gondolni ölni magunkat, az ahol hol akol lakol nekem lennem kell nektek, nektek nekem, jaja a nyakamba, jaja nehéz, de mi van ha a hétizsákomba? ... fita itt az hogy minden a GONDOL VAGY GONDÖL ÉS MOST HAJATOK GÖNDÖRÖDIK? HAJJA... NICSAK GOND -DAL DAL, DALOLUNK, AZ ÉLET SZÉP? -TE LÁTTÁL MÁR OLYAT, AZAZ IGAZI KÉMET? KRÉMET?
...nyuzz...3,700 -Year-Old Babylonian,( fita az a magyrok és ők azok,akik most is Babyloan azaz mniden köcsön? -köllcsönt a csontotik is de bőr bütyök? O O O...tündér kaszinok, a kölesbe a disznoOdisz no no no...) Tablet Rewrites Math Histori...
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1406)