UFOzzuummm... miEeee... Mi? -magyarok,mi a másvilágon vagyunk, vagy ott $$$...sehol $$$... sehol semmi és most az ellen $$$... mi van, popsi ki van, Krati...
1.: 11/17. A KÉP? -más másom, kedven ott más,hol ismerős 100? -de egy szem sss....fiteljal most az hogy $$$...az az hogy a szemetek eleve, vagy kiszurva kurva,(kurucuk) az anÁtok vót,vagy csak anala de kanala, kanális? Ég a város, ég a ház is,nem is egy hanem 100is,jaj de messze a kanális, Lányom késő jött meg, hol voltál...nagyon éhes volt, ládd egy baxott róka,s csak kanalat kanalat...nem lelte a kanalat? Zna az álmom meredek,és most az hogy,emergeci serviccünk WC. -van,és most fita, ezt is csakhugy ,hogy a valóságban minden nagyon csoda szines világ, és most emergecy hivást kaptunk, a falumba a bátor végen, és ott van a temető,ahol nagyapámék meg mindenki aki a családom, azoknak ott van a sirhelyeik?- porhövelyuk elásva? Na most, 1999 -decemberében otthon voltam,és a iföcsémmel kimentünk meg mutatta apum sirját, meg most EGY NAGY NAGY BESZÉDET tTEJES TORKOM SZAKADTÁBULL ELŐADÁS TARTOTTAM, KAJABÁLTAM,HOGY HAJJÁTOK HAJJÁTOK HAJJA HAJJA JUHUS HIVOGAT, HOL A HUSUTOK,NAGY ARANYGYAPJAS BIRKÁK FA KIN KELLETT NEKTEK ARANYÁBNYA BANYA MAJD MEG BÁNYA? -MEG VÁROS? HAJJA AZ ÉGNEK ÁLL! Na kisöcsém elkószállt messzebrre szedrezni,szerintem ...meg fita, az agyam??? Tegnap este,mindig eszek egy párszem ditót, és adtam kiskölyöknek,és dijó dejó,mondom ládd a fejed,diótörő, csak ez a velőd? -eldobbta kiköpte, s s az anyukaja, ne adj neki...ne mondj neki ijjeneket! -fita a szemnek látásnak igen igen jó, de a mogyoró, Ohhh...behó a habos sütemény, mogyorómagyarjó van az ő tetején ohhh...Sóval,ez,most valóság és most ITT VAGYUNK, TÖBB EZER KMÉTER MALTER ÉTER TÁVOLSÁG, na most itt Yojónk, most ugy,hogy Ő A SAJÁT GONDOL LÁT VIlÁGÁBAN,AZ EGY NAP ÉS FÉNYKÖRE ÉS MOST ANNAK A KÖZEPINA VAN EGY NAGY LAPOS LÁDD EGY TANYASI SYA HÁZ, DE NAGY, ÉS MOST YOJÓNK EGY... AZ AMIT TEGNAP LÁTTAM SZOBOR,CSAK EGY CSODA VALAMI, ÜVEGKRISTÁLY SZOBOR, ÉS MOST MONDEN SZOBORÓZSÁS VAGY SZOPÓCA?
2.: Most az álmom kéne, kéne? -ami mosta három házunk, nagy telekkel, mi a közepin ázunk a kis felesÉgemmel, és most emergeci hivást kaptam, azaz ha most itt is magyaroktól kapunk hivást, akkor a férjem mehet,és most is ládd most hivást kaptunk akis falumbul lufa és most az a bátor vég, apuénktul,(ne ezt most itt később, őket hagyjam ki a játékbull) hogy szükséggünk lenne a NAGY KOTRÓ GÉPEDRE, ÉS GYERE! Hogy ugy,hogy mostroha a 66 könyvek könyve,se tudnám ugy leirni,(ahogyvan?) am most ládd olyan 5 körül, most itt van a muhely -munkás kocsim,bereraktam a nagy kotró gépet, na hosszu kötéllel (snék) és a kis kotró gépek benne, na most...vanak még galambjaink,na én azért mert monduk, itt én magyar galamabookat tenyésztek, és nekem az igen igen kedves passziom,és most már el kellene tüntetenem őket,nagyon szépek, (fita kurvára felvitték a galmab kaja,meg minden haja kos,árát,láss tröbbet csak ág meg adó aremggadon és az egekbe ürbe segged ne türdbe hágókAIk) és még van egy pár magyar óriás, amit olyan 10 ezr dollcsi párja,(ingyen se kell, és hála, imádkoztam, akinek odatudom adni ingyen!) és abból még van 2-3... és most ott vagyok,fel kell adnom, és most kiengedtem őket az urvarra nagy udvarom Udvarom udvarom, szép kerek nem nagy négyszögletes, nem seper már téged az én gyenge karom,na ahoz képest,hogy nemrég mg a nagy 2 1/2 mázsa kotró gépemet, kézzel felraktam, most csörlővel, és most kiengedtük a galmabokat,a felesÉgem már rég el kellett vonla tökitened,és megszórtam az egész udvar, a felesÉgem ide ne ide ne..akkor je hova? Na össze pakoltam, a fiuk oda Buda? - nem oda? - csak te mehecc...Namost, ez a házunk, ládd amit Yojónál láttam, a levegőbe de fénybe van,mert azt is micsináljuk, és most az ami ez a házaink, egybe ez ott volt, csak most nem tudtam hogy a a zsidó háza,(koser mászérszék -vágóhid s bolt) ahol születtem, vagy amit apummal sárbull épitettünk,de ott volt,és most onna is nagyon nagyon messze a temető, ahol megkell kotranom azokat akik nem tudtak kimászni a klotyójkbul bull buli?
3.: Nincsak, ahogy mos leritam, sirok, mert az a valóság, és nem tudom sehogy, hogy érzem, jaja a nyakamoon (MonaLizard) seggem mily nehéz, de bidi? Ime a cécó, most azok,akik nemtudtak kimászni a szaruk -hugyuk -fo$$$... nem Kos UT? -zan akinek az aggancsuk bele akada a bozótuk? Fita a kruxcifixi foxi mancicis? Na ha te a fosss...na save, mert ha csérelem,ládd én most veletek benne vagyok a szarukba lukba a klokágyuba és most én nem látok!!! -jaja a más világon vagyok!!! -vagyok? -ahhh...Mi is ufo-k vagyunk, de most lehuztak a klotyólyukUK kukta, nem hanem dugta, jaja most nem,az ágy allé, hanem megettek és kiszartak és te a te klotyód?- a ti anti klotyótok?- jajaj a te pcegödörrr...pörc? Znamost, itt az hogy itt a föld? -na 1999 decembrrr...csak megérkezek, és a kis öcsém vár a Ferihegyi reptér, na az első mikor lemászok a lépcsőn, meg csokolom a a aaa..azt hiszem köves de bent is a betont,és rögtön ott van a kis öcsém (nemnézték meg a batyumat) és most..fita a kocsiba csiba ismét ROHAMOKAT KAPTAM,AMIT RÖGTÖN HOGY ÁTSZÁLLOK MALÉRVRE NYEW YORK -BUDAPEST,CSAK BELÜTTEM ÉS EGY OLYAN ROHAMOT KAPTAM,HOGY HA NEM ÜLÖK ÖSSZEROGYOK,ELVÁGÜÓDTAM VOLNA ÉS MOST A FEJEM BELEVÁGTAM AZ ELŐTTEM LEVŐ ÜLÉS ...hogy mondod,támlája, s most három azuton, leritem Miufff...(az is a klotyujukUKba) na most most itt a vége, fo$$$... Na ez eddig is igy volt, legu oppp... fakin ENG...na ténlég save sav-e? -hugysava? Na ami van, hogy GYEREKED KID? - TISZTÁBA KELL TENNI,és most hogy ládd apunk,ez lehet még en ki fuladt bele a sarába Sára ára,na apunk, ne keverj bele bennünket,bele bele bá bá bá ...bell? Fita mellesleg ők is egy gicsit félnének tüllem, tülled? Zna most,itt van mindenkidnek a saját klotyója -pcgöddörrr...az a GONDO KONDÓD LAT LÁTOD ? DO RE MI FASZ LÁ TI DÓ, NA MOST AZ HOGY ZSIDÓ, SZALLONÁD ESZI A PÉNZ ADÓD, FITA AZ HOGY ZSIDÓ, AZ A ZIDŐ, NINCSAK ITT MIDNEN KÖLCSÖN? -KŐLTCCSÖN!!! Naccóval, most az hogy van a pöcse pöcze zzz...ah még van zzz...de zsirja, akkor még lehet, de most fita, a nagy KOTRÓ GÉPÜNK, sóval most vannak az AL VIZEK,na onnan,most az hogy itt vannak AZ AKÁDOK OKÁDOK,most a nagy kotróval, kötéllel befurunk az illető klotyójába, ami egy sir?-nicsak ha még van benne... szusz,mi a szösz pöszmosz akkor most a saját pöczegödrébe és onnan le az a a aaa..fita ott vagyok, és most ugy, hogy ott vagyok ugy, hogy egy megfigyelő, tehát egy szem vagyok, aki ami mindent látó, látod, Nátod? -szád vagy most egybe a nyilás nyilas vagy, vagy nyálas,, tátog? -jaj a ládd egy tátogató virág tá tá tá...na most azt kersztül + golgóta és kereszt, neked üdvözÖL LÉK, siTIMpiTID -piTiM? Most mikor le furunk a te klotyódat, a tied? -na meg baxdmeg a szarod -hugyod -fingod,ládd ha megettettek az ÉG ÉS FÖLD TREMTŐJE HUSÁT, USÁT, MEG ISZOD A HUGYSAVÁT, ISTEN SAVA TE ÉG, JAJA A HAJA HAJJA HAJJA...de hónlj szőröd,nem beszélve a a aaa...sir, hogy nemzetek ...fitya az ország, na az a názi, és csak o o o...tündér kaszinó, akira jut a 102 azt lett a hunyó... na most lefurunk át átok (megkurunk) az nagy nagy nyomásu alvizekbe, ÉS EGY ÓRIÁS GÁJZIR SSS...egynagy olyan,hogy vizsugár az égig az egedbe fel vág,MOST AZ LENNE AMI A VIZBE MÁRTÁS?
Innen ...Márta Márta Mária a jobbat, jobb ágy, választotta?
...fita a barátunk jewish kabalás láss? Na fita, annak én egy kalap sárt adok, aki egyáltalán...nicsak én utóbang,nem tudok se nénzi se hallgatani...csak moduk csak az látom, semmit, na most én anti szem? -fida minden okádék és mondokaka okádáUK be, okádékuk ki be be ki be..bebaxott kibax? -xabika, te voltálmár xabin? -Szabina SzabIna véralláhfusss... tátotonGANA GANA? -VANNANAGY DURUNG -BUZOGANA?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...