UFOzzuummm... miEeee... Fekete Madonák -Szüz Máriáka szobrAIk, ha akarsz lakást (templomod) akkor van kásája és ha megveszd eszed (eszd???) lett lakásod, azaz a fád, himfa nővfe NŐ -nőd, kimenőd xerxex bemenőd zürbölőd? -adj egy kis örömöt?
4.: Kávézzuummm... vizzuummm... vizágyizzunk? -van vizipuskátok?-készen? .kézben? Most hosszabban beszÉlgettünk apunkkal, na Witley Steiber stréber, nagyon jó hogy telepá pá pá pá...fita, itt az hogyha, látt a magyarok mi nem hiszünk a halálukba, ami azonnal nyalod a pétisót? Zitt az hogy hogy...ma is,hogy az hogy engem, ládd itt van a kezdetem, hogy Sleut tesóm, itt a só, pétisó? -nem a hátsó, na meg a hátizsák te só, szó, vagy sőder, a sóderod kificamodott? -lehel még lehel, ugy hogy a tökröt a szájához tetted, és ... fita, az agyam, most ezek tudnak akik madneses terikbe öngyilkosok lettek terekbe,törökülésbe, jaja a a aaa...ami az ablakon harmat? -fita előbb a számba volt, most mi lett? -pára,ládd valakik, itt ládd ha nem találkozok bloondival,most is 20 millóval,kelene számolniuk? -ami fita a fiaim, most mkor hogy ha Californi nem kelt káposzte lenne, akkor előbb itt is bloondi tudna bolonditani, bolanyi Oszákár Mayer koser bolonyia meg bolondjaik,nem kell bolonditani őket, ádd ha te olyan, hogy akármi utalni de paranccsal, annak azoknak vége, na végbele,ahol a kezdete ott a vége (kloákÁtok) most addig mindent mndent bele bele? Zez az, hogy pitim,na lehel ne lehellj? -na most itt az van, hogy ahogy apum állandóan, itt nem látható erőkkel, hanem itt vannak a le benyulóin,alláhala madár fogásukkal?-jaja elkapták a farkatok? -farkotok,mit gondolsz, nincsa ha csak a nagy lábujod, azt elkaphatta, na meg náthát? -apunénk most, azt sem mert hozzÁtok sem tudnak közeLITeni? Fita, itt msot elkezdem, de még vissza lehel betörölve, ami próbálkoztam, hogy egy seggel két szamár?-öszvér, szódáslu? Fita, az énekeket, mert Énekellünk kelepele, hogy Isten amit te nem ismerhetel, etel ital? -fita ezek most...most is, ládd mikor olyan 3 éves,jaja nekem kiskorom a könyökömön,mert ott ládd hogy hogy...nem ölnek meg, mert még nem tudtak, mert mi kettenként de egyenként is,nemcsak a MAGNES MEZŐNK, HANEM FÉNYÜNK, -jaja dijaja,kaja?
5.: Sóval de só vagy sóder a hátizsákodba, kobbra? Amit beszéltünk apuénkal ládd telefon,,hogy most az van, hogy én a fiaimat, sose hagyom el, na most tegnap márimádkzotam hogy JöAtyám, bocsásd meg bünemet, mert tegnak homookoztunk, most mondom a kis kölyöknek, ne szarj bese, nállam már csepegi, én mindig vagyok neked, na most akikkel öröké örvendzünk zzüümmzzümmm... ne csoda hogy mit itt együtt lehetünk,lehell... lehel betöltve, szmünk telefény... (holt)Na s kiskölyöknek repülők egymásután,a fejünn felet, és elkezdtem ugrálni, meg fogom a farkukat,ami most ...fita a sazlon (sofa) hátülőről magas,leugrott,és meg rántotta a lábát,ami ugyanaz mint a szembelevőGuszti fent vagyunk egy magas szalmakazal teteje,és mesélem én álmomba tudok repüülni, erre Guszti, na ma is olyan közel van hozázm mnt a szeretteim, és lerepül a szalmakazal tetőrül, kitört keze lába...Sóval,fita,ez az én bünöm,ami sebbet ejtet rajtam is, (jaja nekem jobban fáj fáj fáj...) ládd ha együnk, mnd? Ezér van, ha nem bánt senkid, na most ha igen,akkor az a tekontódra, de semmi de semmi antisemmi közöm nincs hozzát Átok,mntha el vágták volna? Zna a lehell betölrve, hogy minden ének, vagy hallál hall ál sikoly? -na még szipog,na lássuk,hol a tükör? Ezeket állandóan mert apumék, FITA MA AZ HOGY FÉNYUFÓ-k? STOCK AZ VAN, ÉS MOST itt amit mára, mert megint eltébláboltam? Na fita, az irásaiamt, itt most az hogy kell lenni olyanoknak, mnt Sleuth tesónk, meg akik a pártunkat fogták,s beszéltem a modikkal is, hogy nagy nagy zür és nem zürbőzhecc...ecc pecc..Zna itt a fiaimat, ami csak EGY VAN,és most azokkal akik mi soha nem hagyjul el, egymást azokkal vérszüvetség, de nem az hogy egymásét kirázzák,és most fröccs, vagy mi a vér red?
6.: Most ugy, hogy bent vagyok a FÉNYMAGAM -MAGOMMAL EBBE MAGNES TÉRBE HOZZÁM URAM,és most olyan. ládd akik itt erősebbek, azok olyanok vagy olyanabbak bak mint én? Most onnan,hogy ebbe a manes terekbe bejönni, csak most VAN EGY NAGY NAGY HOGY NŐ? VAGY HIMNEM Ő, DE CSAK VAGY EGY NAGY ANGYALI...NA FEKET,DE OLYAN,HOGY VERESSES, BARNÁS DE MOST AZ SZELLEM ANYAG ÉS ANYA!!! HOGY FÖLD ANYA? Naccóval, csak ugy, hogy most elég sokat fondorlatroskodtam, hogy ahoz hogy ide bejöjjek, ahoz kel az Ő ELEDELE LE KÁSA? FIDA LA KÁSA,ÉS MOST EGYZERRE MINDENKORRA, A MAGYAR OK ÉDEANYÁNK FÉNYE NYELVE, CSAK AZ!!! Sóval de hátsóval, te neked pontosan látni is, meg érteni kell amit akarasz??? -gondoLod, és most az zzz... és most azzal KÉPEKET SOROZATOS LÁDD... LÉTRE,LÁDD MÖRICKA MEG MONIKA HARMONIKÁZNAK A MOZIBA? -értem, nem hanem nem értem? Na most, végül is..megetett, azaz az az ALMA, MEG KÁSA ÉS MOST LETT LA -KÁSA, LAKÁSA? Ez lenne ez a föld turása de kurása? -na most itt nincs ládd esetleg föld anya anya -GOD? -DOG OD GOD DOG OD? Nincsak ami van, csak a fénnyel és fényel, ha nem? Itt van az, hogy most mndent ami a fényből fényel, fényt nyel, zitt most ma miután az elébbit feltettem, nincsak itt csak az EM-LEKED -ED? BIZA AZ FÉNY!!! FITA ÉLET ÉL LETT TÓ? ZAZAZ...most én azzal vagyok itt, de ami igen igen...hogy én a gyerekim -kéink kid, fita csak egy van, és ha most valakain egyet is elkaptak, azok fita, na most azok vannak minden edd, de csak a te gyereked, ami most az van, na itt a bibi, és hogy apuénk igen igen figyelmeztettek, na ugy, hanem tudjad mit eszelsz meszelsz? Fita, itt a MIATYÁNK? -zitt olyan fog alma??? -na akik bele haraptak a szarukba, ládd azok angol kórosok, hogy is, mikor a marháikkal ették egymást, fita ez az, marha meg kórosok,na a birka is, ha monduk hus kerül valahogy a kajájukba, kerge birka, (fida ezek összgenyóztak mideNUK, honna va a tidámányuk? )na meg gellert kapot, nincs eze mind faszopok meg pna sára sárba nyalok, ki é a püspök falatod? -zna mi van, mi legyen egyen ne egyen meg a fene..
666... 999... 99? Most megint, hogy a kinján a kis unokámnak, seggit enni tudnék, ha most ezen siratok,gyer jere mi áss... ássuk most el ezt a tested, az elő könyven, (dokumentő sirének)fita minden ami itt a amcsi fórumor, azt ...na a kisöcsém 15 méterre mélyen elásta, nagyöcsém azpnnal bele a kukába bele se nézett, pedig beles, és kellen egy bálás? Most az ogy bitta, hogy ezeket az iratokat is el tüntetik,(ha nem most dematarizlnák maguk maguk? -fita igen,és ezeket te meg zsebax666...mert nincsluka $$$...2filér de jukatán? - azz itt 1000 óta szól a nóta?Jer temmessük el most a testet, de nemcsak a hamuját, hanem a mulját sirját, azaz engem elégetnek, és itt ahol a felesÉgem kugtyái vannak elásva, na nem szabad lenne, oda fogják szórni a hamunkat?-ha nem lett egy ATOMCSAPÁSOK SOROZATAI -fita itt abzOOultra, ládd akik ezt a jóslássuk (BELÉTEK LETT VERVE,NA MONDUK A VISSZA MERT NEKTEK LENNE?) te akarod látni? -én $$$...na most fita,itt a semmiért ért nincs is olyan szilva alma fa? Ezt ugy, hogy akik ládd... kisérleteznek, azt nem tuja senki meg akkadlyozni (nincs olaj, de pénz s prosztó, jaja mindenkinbek van szőrme,meggalérja?-és nem is lehet, ami a BbLila lába köze lila, na az ami tegnap a OLYMPUSZIK HEGYE, és olyan szinzeteket láttam, ami káprázatos!!! -én beültöztem, de az eném hogy a picha magamnak se teccek, na meg én láttam őket, de ők nem láttak engem, ami fita, itt is az van!!! Naz most az van, hogy monduk abban rémenkezdek, hogy esetleg vagyunk egy páran,akikel most ott, ládd mi tudjuk fel meg lerezgtetni maunkat, amit tengap Witleiynk link lank lakatos, el felejtették velünk,( na ládd nem vélelten, hogy mndenükjet krukk is törölnek, egy krükk? -$$$...* -ami fita,itt most az ledegenedarnak dőzeroznak, olyan sintre, ami most fita engem a igazi gazi magyarok, zitt az van, hogy itt az hogy Sleuth tesóm,ládd csakaz lehet hogy neked magadtul tull, Isten báránya im jövÖl,fitljalja a lehel betÖltve, na most is, ládd ezek most rÁtok robbasszuk a magyar egetek,begyetek bögyőtök? - ami fita,ha te ezt csak ugy hallottad,mnt most az idöcsém, aki láttam, jajja én azért mert ténleg kristály ufó, és kristály golokból, ami én azt, meg ugy láttam,de ő is,csak most...fitaljál ---most nalod a fo$$$... foss be foss ki, és icckiri, fita, most kezdődik a tánc... az utolső, és ki fütyül?: Neked ha te még most tudom egy kanál vizbe meg tudol folytani,(fita te már Cluj fujj) na most itt az ha te akárkid te el akarod hallgattatni, akkor tekihültél fo$$$...
Innenen... a nyuzba: The Fed interrapted the stocmarket's Tramp rally. Wath comes next. fita jakaba kaba kaba kaba...itt a nyuszi farka, jaja az nem disznőódisz nő?-farkinca kinja azaz malacca jacaca jacaca Goldi Mummya ...mia? -szösz...na pörc?
...oááá...