repcsepista Creative Commons License 2024.11.16 0 1 1404

UFOzzuummm... miEeee... Fekete Madonák -Szüz Máriáka szobrAIk, ha akarsz lakást (templomod) akkor van kásája és ha megveszd eszed (eszd???) lett lakásod, azaz a fád, himfa nővfe NŐ -nőd, kimenőd xerxex bemenőd zürbölőd? -adj egy kis örömöt?
                       1.: 11/16. A KÉP?-már most összekeveredett a taknyom -nyálam nyárspolkésa habarcsal csal? Ime amit meredek lett, de hogy miért (ért? magyar rull, fagy a füle lekonyult) a magyarOK emlékét -hirét -hamvát is törölni? Fit rohadt gyalézáat ami sos volt lesss... (hugyunkkal vérükkel lemossik, vagy orditva forditva letett a divat,) na ez hogy $$$.. fita a PÉNZ NEM NEM-ÜKKEL (NEMÜNK? -NEVÜNK? HOL SIRJAINK??? MÁR VÉGLEG MEG BAXTAK MEG KI BASZTAK A TI BAXÁS KSÁTOK, BUZA VIRÁG KOSZORU?) minemnkid eleve karóbahuztak $$$... nemte neme< eleve szeggre uborkára eshettek $$$... és le cövekeltek? -tettetek vagy minek, a cövek, na meg a pecek, azaz ezek örökre magukba zzz...zárkóztak,és magukra vágták a BUDI -BODEGÉGÁJAIK HÁJUK DISZNŐÓDISZ ÓLAIKAT, HÁZAD TE VAGY VÁJUKBA A KORPA, BUDI PEST ÉS BIDI BUDI HÁZ? ARA SÁRA ÁRA? Fita az itt mindennek a váza virágyUK VIRGYÓAIK JAKIK KAKIK cser-epe,és al váza? -fabura falak és faluk LUFA? Fitta itt mindeng görög dörög az ég, és rom romba tököl DÖGÖL GOD DOG DÖG -ÖD ODUD ADÓD, és mo mo mo móra,szaMOca? zNA AZ ÁLMOM, AMI MOST MI MAGYAROK OK OK KOSOK FOSSOK,onnan, hogy az irataim, az az amit most meg prószállok...villogni,(FITA MINDEN FÉNY FEHÉREN MÁGIA VAGY FEKETE SEGGE LUKUK VILLGONA DE CSAK A SZAGA SZAGOD?)és hogy ahogy leirtam, na még mindig az hogy ez csak piszkozat,és most ABBA A FÉNYURFÉNYED VEDD ED EDD VAGYOK,Hirdetem HIREM FÉNYEM NAPOM LÁTOD, LÁT -ÁT- OK - TOK?-magam, azaz itt vannak a MAGYAROK TESTVÉREIM KÖZÖS-ÉG, HA NEM BÁNT SENKIT KID? GYERE KID, HAD BESZÉLEN, NA MOST OLYAN ISMERŐS, és itt az van, fita,hogy te nemvagy, mert csak MAG AD, fita az első hogy miEeee... mim? -mi ki mi ki MO? -vagyok,és az hogy magam RÁ leltem,tehát ÉN A FÉNYHONAINBÓL ÉD AZZAL VAGYOK ITT, ÉS CSAK AZOKÓIMHO HO HO HOOO... WHOHHH...JÖTTEM VOLNA? -SMIRNA! VOLNA??? FOSSS...Na most a nyers alam alma álmom, ami most csak az van,(neked is van, szarod, szaGOG? -jaja mndenkine van de te lemontá mag ad? - neked a másiké kéne, kéne? -és most vegyétek egyétek a meggyet, ettem kenyérel, jaja nyirsÉGgi, vagy cseresznye, és egy tálból buli buli nem bili? Amiket be vilotam, ezt most ugy vegyétek egyétek,hogy most ezt MAGYAR RULL, FITA MINDEN AZ HOGY MAGYAR RULL GONDOLOM ÖRÖMÖM VAN GÖNDOM ÖLÖM? KOMGOM? KON DOM?
                     2.: Hogy miért fekete minden $$$.. ég ÉG? -ONNAN,HOGY A MAGYOK BELE? BÁ BÁ BÁ..BELL, EGY HANG *KONKONG* EGY HARANG,* A L'BATOK KOZT* és most onnan, hogy IDE MNT MAGYAR RULL FÉNYURFÉNYE FÉNYEMMEL FÉNYÜNKKEL tehát én ÖRÖK FÉNYURFÉNYETEK NYERTIEK NYIHAHAHAHAAA... FÉNYÜNK ISTEN NYIALÁSA LÁSSA JAJA NYILAS,NYÁLAS, VAGYÖK, NA MEG A MAGYAR -MAGYAROK CSALÁDÁIM,DOM,fita az mindennek aminek van ALAKJA ládd ITT VAN MOST AZ A NAGY FEKETE SZOBORUK, NA AZ A FENEVADON, FITA FEL OLDALA VAGINA,A MÁSIK NAGY NAGY ORRU KANUKINUK,, NA MOST AZ EGY ANGYAL? Vissza,hogy voltak hangok, hogy az egész mindenség egy FERKETE NŐ (Az én babám egy fekete nő, fekte faru fekete ő, a haja fekete a fara fekete, az én babám egy fenet NŐ!!!) ANYA GOD, FITA MINDEN A HANGJA,HANGOD LÁDD A KRUCZIFIX OD? FOXI MANCICI...PUCI PUSZI JUH BUNDA? - most VAN AZ AZ ANGYALUL GYALUL KEFÉL ANGYALAIK SZOBORA,AMIT BEVILLOGTAM,HOGY KÖRÖTTE A PORONGY HIMHAMRINGYÓI VANNAK, ÉS MOST..fita, Onnan ami a mai csócsa, hogy most ITT ENNEK, VAN EGY HAN- GOD -ADÓJA,(FITA CSAK KIN OD KONGÓJA KONGATÓJA FINGOD Ó JAHH... ÓBÉGA?) és most ha te lakást, fita az nem az amit mot lakás, hanem előbb kása, most töviden BAXÁS BUZÁS GABONÁS BABONA SÁRA NA MIDNEN AMIT TE AKARSZ, AZ A KIVÁN ALMA? KANRCSŐD BAXINGER KREZINGER, ÖRÖK VULVA LÁVA ANALA KRÁTER... LETT AZ ANALOD TOK, Zitt ne hagyjam ki, Szegén vagyok,szegénynek születtem, a Rózsámat (jaja tedd szét... tárulj hazám, megam előtt látom az egész bodypest, a kecském?) igazán szerettem, az irigyek el RABOLTÁK tüllem, az irigyek el rabölték tüllem,tülled, a melled dölled ide lüjetek, és lőttek? Zitt a KIRÁLYUK (LUKUK LUKAI KÁSA LAKÁSA CZONUK LÁDD AZ OLYPISZIK HEGYEK HEGYE BEGYE BÖGYŐJE) LÁDD MINDIG AZ TALÁN ZEUS -UK, AZAZ AZ A KIRÁLYUK KIRÁLYA ÉS URUK URA, ÉS ANNAK A VÁLTOZÁTAIK???? Zitt most csak ami most KEZD URAL KODNI, (FITA AZ IRATAIK KÓDÖLVE???) HA HA HA..na itt fita,én az iratokat meg kérdőjelez666... 777... kedem kedvem, 888...fita most teljesen üres lett mnden polc, ha ha ha...ládd miértn nncsnnek magyar ok? -nem büdös gylázat, ami gyrekéink, jobb enni, mint lleni? -fél -elm,(fita most olyan éhséf lett, ha nem állitjuk meg a apokalps ipséiket, msot téneg én halálra itált, és mostjönne a KKTT? TÜTÜTT...MI LETT VAN, AZ APOKLIPSIS $$$...UTÁN, VAGY ELŐTTE REP TURÓ? - meg költő kot kot kodács,jaja mindentnnapra egy arany tojás, azaz ahoz arany ér kell, vérallőahala futásos aranyér? -vérben az arany, és poweVer ina de bloodod Bloody Mary juhukk husa? Nosa,ez igy történik NIK veleteik is kis csibéim, rita Csibi..hogy baxdmeg ha elhitettek, na én csak lehunyom behuzom a farkam,(de örök halálra megbántom,hogy most a frakam $$$...becse bicse bicch ...picha dugójuk huzójuk lettem, mert akkor a teiste tesitetettedezt Kirlály???- pápista? PÁLott itt szájuk palijuk sss...
                   3.: Naz most itt EGY NAGY NAGY FEKETE? -FITA AZ AZ...HOGY EGY OLYAN, AMIT MOST HA MOST HASON LIT? -zitt az EGY AZ, MINT MOST MINDENKINEK A LAKÁSA A A AAA...FITA FÁBUL NŐ, NÖVÉNY ÉS EGY FA AMI A FASZA, NA MEG KASSZA? -EZ UGY HOGY ASZONNYA LÁDD SALAMONYA SÁRA RAPITYA, FITA AZ 1001 LUK TÁNTONGA, AKKOR NEM VASBUL KELL LEGYEN A RUDIA A RUD RÁTÁK ÁT OK JÁRNAK,A SZÁTOK VAGYA A KLOÁKTYOG RAPITYA,LÁDD JUHURÓS PUNA SÁRA KLOKÁTYOK TÁTONG, TONGA, TUDAN BESZÉNI? -MONTYA MONYA SALAHMONYA TÖKE SÁRA RAGOGHANTAN, MIT BETLEHEMI HAM HAMI HAMI CSOLLOGA, LOG RITMUSRA USA NYAKÁBA A KIS BIKÁK BIKÁJA CSÖKEVÉNE? A SZEMTEKBE KALIMPA? -AMI MOST MONEYJA EYE IJJA? MONO-TOR? NA EGY NAGYON SZÉP FEKETE... EZ AZ HOGY ÁRNYALATAI? MOST AZ MIKOR AKÁRKI IMÁDKOZIK MEG ROMÁNKODIK,KIS KURVÁSKODIK,KUNYERÁL HOGY AZ Ő LUKA ERSZTÉSE LEGYEN EGYEN,Ő IS LUKKÁ TUDN LENNI, MEG NAGY LUDÖRGŐ, EGYSZERRE,MAGÁYT MEG BAXXA TREMÉKENYITI, LÁDD NEMES MAMA MUMYA FOLYÓJA, és fita, itt most minden a RÁBA RABJA RÁBCAI LÁBSZÁRAIK SZARA HMOK SIVATAG OK RÁNCAIK, ÁS SÁNCAIK,HOMOK, A LÁBATOK KÖZZÉ NYOMOK,na most minden előbb EGY SZOB-OR, LÁDD A FA IS, MEG A NÖVÉNYEK,ÉS MINDENEKENK NEK AMINEK FIZIKAI MEG NEM LÁTHATÓ LÁTHATATLAN DOMBOOK FORMÁAI? -MAI,AZOK HOGY VAN LAKÁS UK? DE CSAK EGY RAKÁS KÁSA, AZAZ MINDEN AZ ŐŐK SZARUK KIRAKATUK, LEGELŐL A FEUDALISTAPLÖDA,ÉS MOST IS EGY LIP ITT?-LAPÁT ANTOK ANALÁT, MÁR NEM TÁTONGA? ÉS MINDEN A PÉNZ NEM? PÉN IGEN, DE ZZZ... ZIZI -DŐ DÓ AZAZ PÉNIS ÁLDÓ ADÓ? KÖLCSÖN KÖLT AZAZ XEX XEX XEX ...EX TEX TEX, MINDEN TELEK GYŐRTELEK? LE GYŐZTELEK, Zna most, ide lebe jönni, MOST AZ EGY OLYAN AMIT MI MAGYAROK ISTEN SZOBOSS ORA, de most itt azért fekete minden, mert az ENNEK A MÁGNES TÉRNEK,LÁDD ITT A FÖLD,amit még me kellen látnunk NUK?-hogy ez fénybe (VAN NAPJA IGAZ VAN KALAPJA NNCS KALAPAJ VAN..?) van, tehát nincs benne abba MAGNES TÉREKBE,AHOL MINEK EGY VASGOLYÓ ÉS ANNAK A MAGNES TEREFERE,(FITA MINDEN A MAGA HAGJA, DE CSAK MAGYAR RULL HANGOZHATNA 666... 999...99? DE MOST AKIK ITT VANNAK, A MAGYAR OK ROKONOKON KUNIKUNUK KUNUK KINUK KON KIVÜL, AZOK CSAK XEXUHUÁLLAT BULLOK, ÉS MUROK, MÓROK ROMROMBA TÖKÖLAIK,(FITA MNDEN AMI VALLAS UK,VALLATÁS AZAZ VALA VALAGOD PÜSPÖKFALATOD, JÓ JUHUS YOU KÜSER HUS,AKSÁRBA ÁRBA SÁRA, FALAT? FITA KI AZ AKI TÖBBEG NETECCEG HET S A FENEKEVEL LUKA,ANALÁVAL HETVENKEDIK OLYMPINA HEGYEK VÖLGYEK KÉT HEGY KÖZZÜL MI MÁSZ KI?)ÉS LUKAK, ANALAIK KLOGYOK666...999...99? AZ ÓHAJA HAJJA HAJJA HAJJA .NA MEG A BOZOTA BÓTA? MINDEN BUTA KOS BOOKOS AGGANCS-CSACSA BELE AKADA VALA? Zna az ERE DETTYY MAGYAR OK LÁTÁSA KÁSA, HOGY ANALUK!? LU LUKUKINUKINUK AIDAÁJUK JUHUKK,AIDÁCÓ MO BOTA MEG TERMÉKENyITENE TEHEN E MARHÁJA A RABBOK RABBIKÁIK CSÖKEVÉNYE LUKA LÜKE TIMSÓZZA SÓÓZÓÓ VAGY? Most az, hogy du duda, hogy talán estére, hogy az hogy amit azonnal ha valakik ládd Yojónk, most ha te ezt olVasod,ó vásod vásott.. szemet kaptál tyukszemed???- és most kot kot kodács lett egy tojás görbe?-bögre nem bili?- nem záp,amit te tojtá? - pac pac pac...AIpac?
                     Innen,na itt az ács -ócsss..MANSTER ládd a pénváltók asztala, vissza nincs meg váltás csak be látás,a kürtőAIKkbe fff..de bidi? -és oda óda budibá bujj bujj bujjááá...Na fita, DAVID DIVIDA ET IMPERRE, NA MOST AZ ÖSSZES DIETUKAIK TYUKJAIK MESE, LÁDD LEÁNYOK RABLÁSSA, LÁDD DAVID EL RABÖLI, A HITTEUS URIÁS FELESÉGÉT, FITA EZEK HULLA RABBLÓK, ÉS MOST ESETLEG,LÁDD HA EGY KIMERI VAGY VERI A FARKUKAT ... NEM BEKAPTAD NYEMEC...RÁ GOD, JAHHH... JAJA DE A TORKOD... TORKOTOK? -TOKA SZALONA YLONA BAYLOAN -LOAN DONA DÓMA DUMA,ITT A MONYA MOST VAGY SOHA SÓHAJOD, KI A LEG TORKOSABB? TORRR... KOS?
...Fita, most az van, hogy egy szem, de ha egy szem $$$... kiverték, azaz fita ezek örökre magUK?-fita,ezek csak mag UK, baxh666... NUK? -999...99? -egy hijjány csak vaktyutyujAik, fita, hol a koppan kis kakasuk, azi is tyutyu többet pac pac pacal tyukhusUK? -kié a püspök falatod? -kinek adtak el tetyutyuUK a csibédet?-ebed ebéd Ur vacsorád?
...fita, ez a barátunk, döffi...na most itt mi mimi ha megtudtak venni le venni a lábadRULL, (el dorádó adó =halál hitetni???) te nállad tyutyubb (két felül angyal közpibe volt záptojás puck kotlósár?- nem volt tál, le$$$... LEBUGYI, DE MOST CSAK UGYI HUGYI BUGYI TOK<<< GÁZ VÁGÁNY GÁZA GÁGÉZA ÁRAD, FIN GOD TOK? NYÜSZITETEK NYUSZ NYUSZ PUSZIL OK? ITT A CSÓKA SZARICSÓKÁTOK NÁTOD? Z-IDŐ? OLYAN HOGY 9 1/2 TILCS LUKA TÁTONGA SZAKADÁKA KLOKÁTYA SZAKADÁCA SZARICSÓKAIKAIK, KAJUNK KAJAJAIK? - ÉS CSAK SZARNAK A DARVAK?-VAK VAK VAK $$$... EGY SZEM, JAJA AZ SEMMITA? HOL MAGYAR AGYAR.. RAGYA GATYA?- BUGYIBÁ?
...https://www.coasttocoastam.com/
Witlley Sreiber.. fita, mi magyarok vagyunk,na most mi a FÉNY .MAGGUNKKAL AZ A MI FÉNYSZÜLEUNK SULLINK, ÉS MOST MI MINDIG IS, AMAGYAROK TESTVÉREK KÖZÖS ÉG, amit mára,azt akannám,hogy FÉNYÜ LÉNYEINK LEGYEK NE LEGYEK,EGYBE SÜLJÜNK NÜNK NUKINUK? VAGY MIK,VAGY MUK NUKINUK? Fita, itt ki adta nekik a NUKINUK? TE TE TE...TE BÜSZKE KOZÁK, LEKOZMÁLTATOK? ADA KOZZ? ADÓ = HALÁL?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1403)