Törölt nick Creative Commons License 2000.06.18 0 0 54
Igen, ez már jobban tetszik. A morfiumos gyógyszertől nem vagyok meghatódva, mert tudtommal vannak még fokozatok, de meg fogom kérdezni nálam okosabbtól. Fontos lenne, ha a fájdalomcsillapító jól adagolható lenne, hogy csak annyit, amennyitől még éppen létezni tudsz, mert a fájdalom nagyon fontos információ.

Mivel nekem más bajom van, engem azzal szokott vigasztalni a doki, hogy minden rendben, sokáig fog ez még fájni, ami azt jelenti, hogy nem romlik az állapotom.

Elrettentés. Javaslok pl. egy tanulmányi kirándulást egyszer az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetbe, vagy valami más hasnoló helyre. Percek alatt látható lesz a javulás. Mert ott sokkal betegebbek vannak. Ha végignézed, hogy ott hogyan kalapálják össze a beteget működőképesre, hogy egy járni nem tudó súlyos sérültnek 10 percbe telik, amíg 5 métert megy, de elmegy, akkor szerintem megérted, hogy mi a relativitás.

A rádió, a tv, a könyv jó dolog, az utóbbi, ha leköt, akkor mégjobb. Engem a munka tud lekötni a legjobban.

Lehet még olyan is, hogy csak úgy tudsz tüsszenteni, hogy a lábadat előtte felemeled, mert ha nem, akkor készen vagy. Nem egy ügy, velem is volt már ilyen. A zsába királynője.

Ezek szerint neked is drága hobbid van. Tanítasz. Mellékes meg nuku, vagy kevés. Mi tanítasz? Olyan a tárgy,amiből tudsz különórát adni? Azzal meg lehetne keresni a hozzávalót. Meg elég nagy kell legyen a település, hogy ne a saját iskola növendékei legyenek csak.

Előzmény: figyu (52)