UFOzzuummm... miEeee... Éjjel az Omnibusz tetején... az Olympusz hegyen, János estéra 6-ra ott legyen, pusziAIk puszil666... hatalmaskodnak nagy Árnyék KÉP-EIK? - SZOBOTAIK KÉP MÁSA, GONDOLOD VAGY GONDÖL, NA MEG GONDÖRRR...GONDDAL GONDODAL GONDOLJÁTÉK UK MUKK FUCK KKTT?
4.: Kávézzuummm... vizzummm... egy szempillantás sss... fita most az hogy $$$... na mert most nem n... most is és ilyenkor hibázok, és soszor...csak beugrik olyan, hogy a conputer befarcol... tehát alegtöbbzör ha három ládd hárem sss... a kislán Fita, itt azvan, hogyha az Isten? -fita mi csak a homokba sss... ha azért, mert én magyar vagyok, csak!!! -nem tudtam soha másKÉP? -az amit hinni akartam, az most is látom,de most a bennem van,mert bennem fény van! -az is fénymag, azaz magyar ok MÁG-Y -ÁR az az hogy FÉNY ÁR, ÉS MI AZ ÁRA? Most az első, hogy minden ami a mi nagy családunk, felkeresném, és itt a kis unkámra (fita molyen jó lene, ha egy kupacba?) gondolok, akivel ma végre, én igazazibull vagyok, és én mindig vagyok neked,és pitipopi pitipopi... akar monmdani valamit, tudom, -talán megértette,vagy érintette,mert fita, MINDEN ENERGIA, (az és fény faszlán fossziIllah ok,) és a szeretetet etet,azaz egyetek, nőjön meg a begyetek bötyőtök, egyétek a fényem, ami monduk,fita, a szivemnél a "lelkem"nél más egyebem nincsen, azt is el akanák csenni a PARANCSALÓK A PARANCSALATALATAIK ÁLDOZATUK, ládd akinek parancsalnak,az meg szünt lennI, az is dög, meg a parancsalóAItok ( A TÖVÉNY NEDVÉBEN, HUGYUK SÁR FOSSS ILLAH TITOK dronuk robotuk aha jó angyalAIk ördgő de monyuk moneyUK? A CORONA ORSZAGA SZARASZA (SÁRA ÁRA TE ÁRVA) GOD? Na ez az, hogy itt most ..ahogy leirtam, pl. -eddig feltudtam hivni az két öcsémet, most nem mert anyagilag tönre zuzztak a zuzzráleresek? Fita (TE NEKD HALOVÁNY FINGOD, HOGY MIVE KERÜLTEK, ÉS EZ CSAK ELES SSS..A BHABURÁZÁSAIK? -JAJA ÉN AZONNAL LÁRR RON PALCSINK, MNEK KELLE NEKÜNK A NYAKUKBA EGY EXTRA SZAR RAKÁS KÁSA? -LÁDD MI HASZNUNK HASZNUK NUKINUK??? -FITA EZ HA NEM ÁLLITJUK LE,EZ PALSTUINÁZVA LETT,AZ MÉG HATYÁM, DE ITT LÁDD A FÖLD KIFOLYIK ALLÓLUNK,NA FITA,KINEM VAN UGY FÖLDE HOGY NEM BÉRBE, ÉS KIK A TULAJOK HA NEM A NÉPEK?) amit most bloondival, azt leirtam a Mi is ufo-k vagyunk! Na most rajtunk egy ördögös banda (FTIA EZEK A MIKRÓ MAKRÓ VISSZAHIVÓ MINDENT EL PUCOLÓ TERMÉSZETS ROBOT GÉPEZETTEKEL, ELEFKÜDTEK, NA AZ LENN A KIGYÓ FAJTÁJUHUK? RAMTAMBA TÖK, JAJA GYALUUK? KKTT) van,amit NostrAdamus,na apuénk most, ezt nem szabad lett volna gondoLnom sss...Fita, itt rajtam meg most két fiam unokám,ládd már olyanabb mint te,nakni az magjai? -AI, ha te bármit mond a te testvéred,abzullu oda figylesz, akkor is képen vágott,tarts oda a másik KÉP?- és nem mondhatja meg előtted, te egy nagy olyan szivvatyu vákum analUK vagy,ládd Isten? -tudod mit gondolsz meg beszélsz Élsz, a semmibull teremtette a valaGOD na az a sss..és sisterra horr -haramiÁIK, JAJA A PÉNZ VÁLTÓAIK tor ,ládd az egész amiratuk, azok tlejesen a nyakaktok kitekerve, (terve?) és állandóan nyiszálva, jaja sebünk? -na most itt ami van, azt amit ŐŐK, JAJA A SEMMITÁK,ÉS SMYTHA CYRKUSZAIK, ÖRÖKÖS ORGIÁAIK? -MOST NEM CSAK A NYAKUNKAT NYERS NYAKA KAKASOK FOSSS... UT, FITA, most meigint,de olyan zidó kihagyásom volt, most hogy mielőtt...na az álmomról,de mindenkinek kellen legyen egyen,az a látása, és az nélkül, nincs semmi de van, a pénz pásposok popás atya van gatya fosss...kitalálók, de ki mig migazok tálálja őket?
5.: Most hagynom kéne hellett,mert a képernyőn nagyon jó kérdések, többek közt, fita azhogy zsidó?- az az idő mérő, de most ami ZS-IDŐ? -fita,(az oroszok zsi?-guli) ha most van egy olyan válalkozó akik nekik csak a pénz nyomás joga jogar jog ár, na meg kontrolla, és azok EGY KÉZ PÉNZ KIRÁLYSÁGOD, FITA ITT A HAN GOD,MAISA A FIN GOD SSS...na most ahoz mert azok az DOG GOD DÖG GÖD DÖRRR... TEHÁT AMI MOST A Post mi van a postazsákba a hátizsákba a batyuba, Post -Apokalipstika után? Fita akiknek a pénz nem nyomás joga, meg kontrolla, most azokkal kellene azonal ZÁRD SZÁMADÁS,(az ma is rendezni egymást közt a dolgainkat???) SZAMO MO? SZAMÓCA? AZONNAL INDULTAK A BÉCSI HADAK,NA MOST ITT HA MOST A TÖBBI BIBI Z-IDŐK? Fita,az összes KIRLÁLYSÁGUK,KIK ÁLTAL VANNAL A KIRÁLYOK,NA MEG S KIS KISKURVA KIRILÁNUK, HIMROINGYÓIK, A NAGY LATRAIKNAK, ami fita,AL KASSZASAIK AL KASZA KASSZA KASZINŐ,KŐ? Na ott vagyok,HOGY HA NINCS EGY AZ EGYBEN ÉGIEINKEL EGYET ÉRTÉS,(FITA ITT VAN?) LÁDD ÉN NEMCSAK UFOT LÁTTAM, HANEM AZ VAGYOK, na most tegnap,láttam a kis kőlyköt, ma már minden jó, es egy nagyot együtt homokoztun,(PORBA PUZTUNK? -NA NEKEM VOLT ZILEM, ÉS LÁDD EZ APUTTONY ÉS MOST FUVAROZTUNIK; MEG FUSIZTUNK, MERTHOMOK INGYEN,S MI NEM?-meg megmitattam neki hogy a guava háját nem kell le hámozni, hanem csak a szádba öszrágni és a háját kiköpni,(fita ez kis kölyük egy vadember!) egy nagyott guaváztunk? Fita állandóan akart mondani valamit ugy hogy ptpopi pitipoi...tudom hogy mit, mert szar volt,nem voltatok ott? Na fita,én előbb örök vagyok nektek,és nincs olyan, hogy apuénk azaz szüleink, fita, még megfogom nektek mutatni,KI MI A MAGYAROK ISTENE, ÉS MINDENKI MEG FOGJA ISMERNI JAJA A FÉNYÉT, INGEN ADAJA VÁÁÁ... VÖDÖRREL MERNI, ÉS HOGY ÉN CSAK MAGYAROK VAGYOK!!! ROCK KEND ROCK-END ROLL? NA FIT,AZ HOGY MOST MEGINT,HA ITT KITILTANAK, AZ NEKEM ÁLLANDÓAN,HA ÖSSZEJÖTTÜNK OTTHON IS, ITT IS!!! CSAK MINT BÁRÁTOK, TUDTAM HOGY SZÉT FOGNAK VERNI BENNÜNKET, MER TIT VANNAK AZOK PISZKAFAKAZATAIK,AKIKET SEMMIBULL A SEGGUK LUKA ANALUKBUL HUZTAK KI? -TUDOD MI A BAJ, NINCS PÉNZ!
6.: Fita most van a halál fél-elemtől is, hogy örökre el tudnak szigetelni a szeretteimtől, és ez benne van a magyar magyarok gyerekek vérében génében,gecinben,és ez most, akaromtudatni, ugy hogy most, én állandóan ott voltam, hogy azért se hallgattatok el,és a borzalom, hogy most közvetlen pl. a saját idöcsém,állandóan ne hivjál, ha nem eszed a hust, nem iszod vérét?- ne hivjál..de azért felvette a telefont,na néha egy kis kihgyással, de mot fita, hogy én azt akartam,hogy az ami a MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSSÉGE,mai most az hogy SEMMI DE SEMMI NEM SZÁMIT,CSAK HOGY HANGOT TUDNUNK NUK? -fita,most mi mondjuk meg NUKI VAGY PUKI,mert én ládd...nem tudtam még korán-tsem hogy ezek, akik most 1024 éve, hogy a magyar ok vannak? A fiaim, ezek nem magyarok, és voltak otthon,az idifam mkor vége, jöjjetek utánam (nincsak van egy saját földöng meg országom mmm...) leszál a reptérról s rögtön a börtönbe csukták, s ezek nem olyanok mint te,és csak iföcséd Z bátyám olyan mnt te,na meg a felesége és a kis unoka tesvére,de fita,láthatjátók hogy vegyunk mi elegen,melegen,ládd akik kihültek,azok akkor már kapec, és még itt lüdörögnek, maguk se tudják minek? -ládd én most az idöcsém, ha nem is teljesen kihül, jaja ez az egész EGY HIDEG RIDEG KIGYÓÓGYIK KISÉRLETEK,hogy hogy tuidnák, ZITT EZEK LÁDD A DR WHO filmben, a kis nyomrék nem meg... fita amit nagyon féltem,mikor 1999 decemberbe visszajöttek, hegy nehogy Góré...ládd most ha Kalamallah men a vertbika a nagy kolpmjával hentes fele...lóg a töke ezer fele...link lank ding dang,,na fita most az óriás sárkan kigyó,.ami előbb a Gazárok árka ára átka,most az most DÖG? -még meg van, de már döglütt, fita vegyük a KÉT ÓRIÁS SÁRKANUKAIKAT, na fita,hogy ezek a legjobbjainkat tüzzel vassal kigyilKolják,ládd az Ácsmester,(magyar ok!!!)aki rájuk boritja a PÉNZVÁLTÓ ASZTALAIK,itt a dögöles,hogy nem létezik,rajtunk kivül,ez senki semmi...tehát a PénváltóAIkat, na meg a Pénz nem hamssitóAIkat,Jessya hamasya fita most itt A MAGYAR OK, MNDENKI LEHETNE????-ISTENÉRE ÉRA ESKÜSZÜNK, NA MÉGIS KOSSUTTHEK,TALÁN MINDEN IDŐK ZS-IDŐK,LEG NAGYOBB BRAVURAINK? Kérdem,ha most a suttba dobjuk az egész A kopasz Apoka lipstick fakin száj harmonika takony habacs frögés hol a gágégája...
Innen,na az álmom,erre te is sőtt minden mi ivadákunk, (ami mikor 1999 deceberbe otthom voltam,egy az egyben találkoztam azokóinkkal toko akiknek van zakójuk,és nadrág,pizsam, de fita, akit láttak felmenni,na mot az OlimpusziAIknak az van!!!) hogy TE JÉZUS IKER TESVÉRE VAGY!!! -FITA EGYEK VAGYUNK! AMIT MIKOR 2002/2/22... FITA UGY HOGY AHOGY APUNÉNK, MI MINDIG DIGELED VELED VAGYUNK, NA FITA, EZT AKAROM HOGY EZZEL MEG KÖZE LIT HESSS...NA KÖNYEBB LENN HA LENNE GANÉM,DE MONDUK, LÁDD MA KISKÖLYÖK, ÉRTI VAGY ÉRZI, ÉS MI SOSE HAGYJUK EL EGYMÁST,MIÉRT TALÁN MERT A MEGVÁLTÓJAIK APARANCCSAL RONCSOLÓINKAT CSALÓDTAIKAT ITT A HUSOM, DE A HUSÁN GOD?) ÉPes sss...na ez az hogy nekünk nem volt pénzünk,a faluba senkinek mert jöttek és elvették!!! -csak a besugóAIknak, AIDÁAIK ÉS AIDÁCÓAIK??? -FITA HOGY PÉNZÉRT A GYEREKID KID,MEG MOST A TESTVÉRED,MINDEGY HOGY MONDUK A HORRORMIA... NA ISMERITEK,MERT JOSEFF... A KUTBA,NEM SZARTUNK A KUTBA DE KÁVÁJA... Nincsak itt csak szellemi vagy a szellentésük ládd a KRUCZIFIX MIA?
... van egy pár nagyon jó kérdés feltevés a KÉPernyőn,na fita,akikel ezek FETrengenek, ládd bloondi meg az Aipac pac pac...na egy ilyen krdsss...bloondi ambassadorrr... The news ambassador (boss) to the UN: The battering ram (fit ram,ládd abram) Trump's Izráel first pollesy---(napali? -azaz egy nő) nemtudom kiolvasni a saját irásom...ami azonnal egy palesztina ami máris késő, ládd nem lenne Apokalip ---vége a nyálazásuk fröcsögéza suppp... fita debéKésen,akinek igéret, azok várhatnak az igéGégéjukra?.értem,ha igy is ugyi csak reptura? -na fita, itt itt vannak,akik most monduk, ha most bloondi, ládd első hogy tehermentes money Kossuth bangó go go go(csak ez a béka$$$...meGOLDás van!!!/ azaz olyan érték papir, ami megette csak munka, nem bunga?- és az,most kimodottan magyar ok kézbe,ami most mindenki aki akar tál'lkozni velünk a levegőbe pu! -sound money? -fita most az van, hogy a te fényed megvéd téged is, ládd a Matrixfilmben,ami fita,egy az egven man in black ruha r-he a fekete festék ruha, ha lehulla? -fiteljal a te gondolátod vagy, vagy gond ölt?
... na még egy NYUZ: BRÉKINK AARO Realeses UFO Material Fest (fektére) Resüls de Pest, fekere fest?
...öááá...
..a fiaim,ma is a fülembe csicsereg,itt nncs szeretet!-ez volt az első szava a telefonba! Fita haza? -menek haza...Égi sép?