UFOzzuummm... miEeee... Éjjel az Omnibusz tetején... az Olympusz hegyen, János estéra 6-ra ottlegyen, puszAIk puszil666... hatalmaskodnak nagy Árnyék KÉP-EIK? - SZOBOTAIK KÉP MÁSA, GONDOLOD VAGY GONDÖL, NAMEG GONDÖRRR...GONDDAL GONMDODAL GONDOLJÁTÉK UK MUKK FUCK KKTT?
1.: 11/15. A KÉP? -probálénuk (Pro Pátria etPro Libafröccs) el KÉP -zzz... ISTEN SZAVA VAK VAK VAK...TE ÉGI FÉNY, VILÁGITS MINDEN TÁJON ÁT ÁT ÁT...MIGNEM NEM MEN, MINDENEN NUKINUKIK UK KKTT? - ÁT LÁTJUHKNUK,(JÁHDÉSOK DÁCOK ELŐL) DEA SZITÁN? ÉS A DEÁKNÉ VÁSZNÁN? RÜHA RÜJE RÜHÜHÜHÜHÜÜÜ ÜÜ TÜTÜTT..? PIETRÓ KEFÁS,DOBBD A HÁLLÓD A VIZBE, TELE HALAKKAL? KÖNNYÜ Ő TEREMTETTE A HALAKAT, HALLAK, JÓ FALAT? VADAK,SZEMNEK SZÁJNAK INGERE, GYERE KID GÁBOR A BIRÓ LÁNYA, NEM TÖBBET, BETTY hanem csitt csatt padalatt, biró szarik szék alatt,kinek látom fehér fogát, nyalja fel a világ szarát? -káve cumm itt a cumi, ne cuppogj?-látod RÁGOD GOD? GOOD? -JAJA NEM ADLAK MÁSNAK, ESETLEG ITT A CUMIM MIGCPPANGATOK,MOST OTT A VÉGE, FUSS EL VÉLE? -SZOP666... LÁDD EGY KISMALAC,, NE RÁGD RÁGOD GONDOLOD, NYE BRASKA HARAPD MEG? -ESETLEG A FITYMÁD DÖRRR... LEFETYE LEHARAPTAD? NYEMEC? BEKAPTAD JÁHHH... MIT MONDOL DÖNNYÖGJÉL ELELÉVEZTÉL NYAM NYÁM NYÁM... A kiskölyök, most pitipopi pitipopi...elszald elbujik előlem,majd odarohan, pitipopi pitipoi hasra vágja magát és elkezd sirni... nincsak hogy hogy nem vagyunk vele, meg ÖRÖK KÖRÖK KEREK együtt...a család,fita ez minden ugy, hogy MAGARULL GONDOLLÁTOM, FITA CSAK AMIT GONOLSZ LÁTOD, VAGY AMIT BELÉNKVERTEK A SZÁZADOK, LEMOSSUK A GYALÁZATOT (OTT?) A MAGYAR OK TOK TOKA ISTENÉRE ESKÜ...JAJ RÁJUK, ES KÜ,NA MEG KÖ -KŐKÖVÖKÖN NEM MARAD666... FITLAJUK A KÓ RAKÁS IMÁDÓAIKAT, ADÓ = HALÁL??? Na én onnan, hogy egy nagy hosszu zsidó házban (fita egy nagy viléghires SZABÓ MÜHELY zsidódisz tulaj ruha üzletlet,apura hagyta (apun otttanyilta a mesterségét) na olcsón neki adta, amit eltud raktározni, tehát az illető magyar ok zsidónk vala?- ami kőservágóhid - mászárszék(fita zsidóink mais,mindenek ura, és fita,aik a tulajadonos-ok, azok se,mert abram,neked adom A DÓM a földet, de csak a DÓMMAL MALL MOLL ÉS A TE MA GOD NAK NAK MAK MAK MAK... MA GOD?-AKIK IGAZIBULL A KINAI KULISOK MANDARINÓK MEG A INDIJAKIK? INDÓKINa TÁTOG A PNA? HA-BAT JUHTURÓS A PNA SÁRA ÁRA?-,és egy kis üzlet bolt elől, és telis tele a padlásig, de a pdláson is!-portékával szövet HONI HORNI POSZLÓ, gyöngyölogökkel, és most kb,annyi idős (ZIDŐ ŐK? fita kölcson kölccsön? -ADÓ = HALÁL??? -itt a hitel HOT -EL,TAHÓL kártya) valák,mint most a kisunokám,namost amit most talán a M.Pita bátyám,akivel a bauxit bánya orosz kézen és az oroszok fiztétték a mukásokat,na olyan négyszere amit monduk, ha havonta 1000 Frornt akkor, ők egy hétre a négyszeresét fizették a robotaiknak! (fita hetenként kerültek a mélységekbe s külszini fejtés, és ez az, amit lierrtam s gyalázat, lehuzták de azok ami igazi ődiszeink, és ők megelőzytek mndent,magukat???)-rabóta bota? Fita ez egy KIGYÓGYIK A MO, EGY ROBOT BOLYGÓ,NA MOST ITT EZT A HÜLLŐ -KIGYÓÓGYIK A MOK-MOKA,EZ MA IS AZ ŐŐK ROBOTUK BOLYGÓLYA GÓLYA GÓLYA gerlice OROTOK A DUGÓJA?
2.: Most must csak annyi,pifta iszol mustot,nemiszok mert fossok fo$$$... mott menek save, mert mindig mikor angolra váltok, ládd ahol meg jellenik NIK-KIN KINA ITT A PNA, DE BIZON EZ JUHTURÓS SÁRA, TUDNA BESSÉLNI, MIKOR? -NA AMI KOR MIKOR?- a pénz váltóAIk,hammisitóAIk, jaja pénz hamisitók HAMIS ABIKA FFF... az örök élet tava vak vak vak..na én NEKEM CSAK ÖRÖK ÉLETEMBE-rrr VAGYOK, NEKEM ÖRÖK ÉLEM ÉELELEM FÉNY?- VAN,ÉS LÁDD A SZÁMBA KÉT ÉLÜ BOROTVA ÉLES,SZÓRSZÁLHASOGATÓ,KAR-DOM DOM,A HANGOM A HANGOD VAGY RÁ GOD A HUSÁNGOD UK DUK DOG GOD DÖG UK MUK KKTT? HAHA PUCU -PUNU, JÖNNEK A PUNOK? PUNCIPUCISUK? -PUSZI,PUSZILUKAIK, PUSZTULJAOK, PETRENCÉS MOÉ BOTTAL BOTOLNAK, ITT EGY BÓT, CSÓNAKÁZHACC... PAP YLON? Zitt az, hogy itt az elsőpinanyaláss, (pinalás pinallat?) most az hogy az ÁLMOM,na most itt az öszze folyik, a taknyommal, (gecim cimeremmel) habarcsa, harcsa van a vizben,az Élet folyója jója, ami fita, viz vizió vér azaz most abba a hemoglobina Barbinapna (pi?) de Sára, Barbika a Samu? -bika? -jönn már a bika fff...7sovány bika megeszi a 7 kövéret?-vagy csak a háját,a zürbölője (Robbikaik csöke véne, hogy jogy ő sosevénülnek???-fita power in the bllod?) marad,mggja,ládd a piros bika? -üsző? (na meg hogy fög Dávid az Istenek Istene fel támbaxkodni, ládd piros bia, de az üsző? -KKTT TÜTÜTT --JAJA HALLOD A SOFA FO$$$...) Fita,most az ÁLMOM, MÁRA MAROS,MARÓS, nincsk ezeket most TÖRÖLNI FOGJÁK A ZSIVÁNUKiNUK ZSIVÁNUKINAKIK? OLYMPUSZIPUSZIAIK AIJAKIK AZ AJJA AJAJAJAJJJ...Zitt az, hogy fita, ha nem jelentkezek, ládd az ÉGI... Fita, itt azok közzé ékelődtem, de nem kell MERT MI SOSE HAGYJUK EL EGYMÁST, Yojó én mindig vagyok neked, s ha te nem, figyelmeztettelek az a halál! -od? -odud? A DAMUK (FTIA EZEK MÉG CSAK NEM IS HANGOFFFF...,HANEM TÉGRED HANGOLNAK HANG ÖLNEK,(LÁTOD A KÉPED EDD???) AMIHA HA TE NEKED TRÖBBET CSAK A FAXUHUKKT, RÁGOD? - MELŐDI DAM MADAMUK? MA DAM?-MAD? HUSUK RÁGOD?-HOGYA RÁ GONDOL OK HAM HAM HAM ... PUSZIJUK? KÓSERÁ SERÁ? Zna mára, irtóra a fiaim meg a kis kölyök most, hogy hogy NEM VAGYOK OTT, ÉS A SUSIMAMI,na előbb meg jött, és nem beszélt hozzá, ami sirógörcsbe fita hogy nemigaz,hogy nincsennek? (hozzoám szólt, hogy hol voltál bigber s rámnézet ver?- vala,csak most fita,A NŐK AZOK MAGASSAN, FÉRFIASABBAK,AZAZ JÖVÖK KI, FITA NEMiIGYALÁZAT, HGOY AKIK MI RAJTUNK VANNAK,(na anum, vagy férfi lesz belőled, annak a magja NAPJA van benned?- vagy MEGDÖGLESZ,apum, attól félek elveszel a magyarság szám ára,szamara, fita most is a csak HA HA HAHA ÉNEKÜNKTET VICCHANGOZZA AZ ESHÓ HO HO HO...egy=MIND .ládd sLeuth tesónk = mind minds?) AZ AZ HA A MAGYAROKAT MEG TUDJÁK HASITANI HASS POFA BE, ITT A CUMMI, AL-KOS AGGANCSA? - GYARAPICSA... LUKA SSS... BÜDÖS VAGY BÜN NŐS? -JAJA ITT A FON GOD, JA NEM AZ ÉN FINGITÁRA BUMM BUMM BUMM...TE FONGOTTÁ? JAJA TE VAGY AFONG AZ GTYÁMBA? KAKABUMERÁNGOD? AZT HISZED NEKED VAN ÉLET PÁROD? -MÉGKEÉRKPÁROD $$$... eSetleg 1 kerekü biciglin, az is kölcsön? -táncolok te vagy a anyósom?- após nem nncs pa? -lesz? (fita, amit te tezel az ember társad???) ITT A VÉGBELETEK, DE HA ASS...$$$... AZZAL ITT A VÉGE FOSSS... fosottokal $$$... ase ha mise hamise, al cső, farthan god $$$... Krati... MERT A MAGYAR OK ORSZÁGÓSTOK NÉLKÜL, LÁDD SEMMI A SEMMI, ÉS MOST AZT... fita az hogy ha valaki paranccsal azaz paranNUKisokk...te azt hiszed hogy pl az iráNUK,meg az ara rabok rabuk legyünk vagy arabuk ... hogy rázzák le a kigyógyik aMo,UK -KKTT? -FITA EZEK HA TE NEM MUTATUNK PÉL -DÁT DÁTA, LÁDD MOMUSA A MAGYAROK MOMOK,JAJA ITT A BbLILA LÁBA KÖZZÉ NYOMOK,fita mos du, megprószÁlom Álom a lom? - fita nekik te nem adol NUKINUK? -felnetek ha egynek kölcsön A DÓM A DAM, kölccsön csök? -most egy FOLYTÓcsök,az hogy tudod ugy hogy te nem vagy benne? -csökölők? -jaja nyisza? NA MOST AZT AKIK LÁTNAK, AZOKAT KI KELL KELL IRTANI tani tani tanUK NUKINUK, fita te mit akarasz, hogy ha neki, neked is, azaz NUKINUK?- ládd egy irat a falokon KONUK, egy faraGOD raGOD, rongyod, (őők farkaltak faragnak a farod, egy szisszenésed $$$...VICCA, most annyi idős vagyok,ládd a kskölyök, és kipucolják a nagy hosszu boxxu vágóhid kUserhentesárUK mészárszéket egy pucc... jaja a kis pucám fogdosom,nézek apura sss...vi...AZT NEM?
3: Ezzel hogy mért nem öltek meg, mert még nem jött el az Z$$$... Z$IDŐD? -na most majdnem fucc...itt a save sava Isten sava...namost mindig megnézem, UTF 8? -neked is 8? -fita, most az hogy itt hogy kérdem a TURULL TURLUL TURBÉKULÓ MADARAINK, HA EGYEDÜL HEGEDÜLÖK, DE MOST ELTÖRÖTT A HEGEDDÜH.. JAJA EGY? EGYEK VAGYUNK,AZ I-BE? Fita ezt még jobban ciffrázom meg magyar rázzom,a kis i-mmm...ámmal...ima mama.akis iróm,meg siRom is lelem? -éjjel nappal irok vele,még se kopik el a hegye... na AZ ÁLMOMRULL, itt AZ HOGY OLYMPUSZIAIK HEGYE AZ A SIONUK SIONA SIKONGÓ BOROTVA ÉLEN PUCCOS SEGGÜNK? -NEM-MEN NEME NEM? - MI VAGYUNK? SIKONGÓZUNK, NANA PIRÓK, HEGYE ÉS MINDEN DOM DOMB UK UT KKTT? -AZ,!!! Volt egy film,már beraktam vagy100 ezer, 1ezer1? Na a Dor eggüttes e nevel, (Mőr Móris) de a cselekdetek lehet látni, és azok meg maradnak (és csak azitélet, azi mindenk mag át!!!) nak nak nak..csakaz,és valaki vagy fénnyé vált válik,vagy kénné, fémmé,fita most a KÉPEIK,NA MEG A SZOBORAIK? (BOR AZKIGYÓBŐR S KI A BŐRE ŐRE??? nabloondinak is bőre, őre???) Na mindente a GONDOLÁT-OD VAGY GOND ÖL, AZ A PARANCCCALÓAIKKAL, akik kivették a részüket és azért Zsss...nincsak itt most nagy olyan,hogy most olyan TÁMADÁSOK,TÁMADÁSUK UK ...FITA AKI PARANCCSAL CSAL, AZ A HALÁL HAL ÁLL, fita az ERETNEK EREDETTYI BÜNE,NA MEG VAN PÖCSE,A HAL RAJZOKAT? AZONNAL A HÁLÓ? Naz olyan, hogy AKIK EZT LÉTRE???- LÁTRA HOZTÁK, AZOK IS SZELLEMEK, NA MOST AZOKAT FIZIKAILAG NEM LEHET LÁTNI SE, NEM NEM SOSE... AKIRÁLYÉ NEM LESZEK NEM ESZEK, INKÁBB ÖNGYILKOS LESZEK, NAMOST ÉN IGY JÁRTAM, MERT MOST IS A HUST UTÁLOM,(AZONNAL A NEMINGER, LÁDD MOST CSAK EGY LUKAT, JAJA AZ EGY ÁLOM, NAMEG MOST CSAK EGY ZÜRBŐJUK LETTEM, ÉS ITT VAN AZ A ZAJ, AMI MOST AZT TE NEM TUDOD MEGSZÜNTETNI, HANEM HA KIHERÉLED MAG AD, NA AZ $$$... MERT HA TE CSAK KRIMLIT...NA AZ SE HA TE NEM EZ $$$...AZ $$$...FITA CSAK A HUSUKAT R'GHATOD, ;S A HUNGUKAT SZOP666...999... 99< ÉS MOST NEM ETTEM, ÉSZRE SE VETTEM,CSAK LÁDD KRISTHUS A KERESZFÁN,JAJA A BITÓFÁN, ÉS MENKÜLNÉK, HA LENNE VALA KI? -ADJ VIZET, ÉS ECETES VIZET ADTAM NEKI, ITT A HUSOM, NA MOST HA TNLEG OLYAN KINBE VAGY, MINT ÉN TEGNAP ESTE, MERT AKIKET ÉN CSINÁLTAM, NA MOST BAXDBEM, MNIDENKIM AZ ÉN KINOM??? NA ÉN AZÓTA IS, MIKOR ELŐSZÖR HALLOTTAM,JÉZUS MEGHALT ÉRTED,MOSTNEKEKÜLNÉK DE AZZAL HOGY MOST MEGÖLÖM MAGAM, AZ SE TUDOM? MERT ÉN UFO-k? -vagyok??? -na ha egy baxxÁtok meg min mindeNŐTÖK? MOST NEM ESZEK HUST, ÉS MOST FŐLEG CSAK CITROMOS RUMOS VIZET ITTAM, NA MOST A PROBLÁRMA FA FAK, HOGY ÜSZKÖS (FUNGUSZTI) ÉS CSAK...LEFOGYTAM VOLNA, DE MÉG NINCS ITT AZ IDÓ? JAJA MOST ESZEK HUST IS? -DE ATTÓL MEG MOST, UNDORODOM, DE MUSZÁ BEZZEG HA LENNE PÉNZEM, ANNYI?- RABUK LEGYÜNK VAGY MAGYAR OK SZABADOK, EZ A KRDS AZAZ ITT A KARD, AZ ISTEN MAGYAROK ISTEN-E IS UGY AKARJA A KARJA,CSAK A KEZE LÁTHATÓ LENNE... JAJA MOST HA TE NEMA HUSUK VAGY, UK MUKK FAK? -FITA,SZELLEMEK VAGYUNK, ÉS NNCS TITKUNK, ITT A HUSÁNGOM RÁGOD, NA MOST FITA, AZONNAL ÉN NEM A HUSSAL ANYA GOD,HANEM AZONNAL AKIK MOST...NYALOD A FOSSS...FU$$$.. S.O.S NE SEGGRE HANEM HASRA VAGY HANYAT, VAN LUKAD? -JAJA NYIKOROGTASD TARTS TASS HUBA TÖHÖTÖM... A KLOÁKÁGYÁDAT? KIGYÓGYIK A MO MOKA MÓKÁD MIT ÁD? MITTOLÓGAI ZÜRBÖL ŐŐK ITT A Z$$$...-IDŐ???- DUDE MOST VAGY $$$...látod, Nátod? -nátha ha ha hap$$$...
Innen...most ugy, hogy du dudu azaz estére,csak a VÁZ AD? Na Móris meg az a film, ahiol Zeus mozgatja a sakk bábukat, és most fita,AZ IGAZI SIONUKINUK AZ AZ OLYPUS USA<<< PUSYAIK KOPJA KOPONYAIK HEGYE, (SOSE SENKI $$$...GYIIKÖLT KIGYÓGYIK A MO AMO MORISKA NEM GYILKÖLT DETE MOSTFITA, A UJ ÉG FÖLDÖNG, ÉS MOST FENN A MAGASSÁG OK MAGAS ÁGA, EGY ARANYVÁRA ÉS FOTA,MAGYARORSZÁG AZ ÖRÖK VAN, CSAK MOST CSAK ÖKRÖK, ÉS ZITT FITA, HA MOST FELZNÉEZEL, OTT A UK? -HOGY LETT UK SARA SÁRA, MAICA MARACIA RICÁLAHATOS A FARKAD, AZAZ AZ EGÉSZ BAXÁS KÁSA ÁLLOMÁNUKINUK... FITA AMIRE VÁRNAK, HOGYTAPSRA... TAPSII MAMÁNAK,MAK MAK MAK MA GING, KIN GOD, HOL A FIN GOD? NA MOST FITA, KIK AZ ALLANTOSOK, UGYANÉS EZEN LÁTOMÁSOKNAK VAGY MOST ITT VAGY OTT,NA FITA, CSAK MAGYAROK ÖRÖK ORSZÁGOK MNT EGYORSZÁG, ÉS LEIROM SIROM NEKTEK, HOGY MAGYARIZIBA KIK VAGYUNK, VAGY TOKTEK TÖK ÖLTÖK? AKI MÁST MAGÁT???-NICNSAK ITT MIDEN AMI VAN, BELEM KECCKE...KECCKEDHETTEK 666...999...99? - Dna DONKVÓTA? -most fita, itt most van egy OLYAN, HOGY CSAK VILÁG -OD, AZAZ MINDEN A GONDOL LÁTOD, VAGY VAGY MOST A FAXUKA NUKINUK OD, RÁGOD 666.... BELÉD VERTÉK, ÉS MÉGSE VAGY ÁLAPOTOS DE MÉGIS MEGTERMÉKENYIT PÁ PÁ PÁ..RIZSBA JÁRTÁL LÁTHATATLANUL, Jna kin kiba pna,na van farkad halimba limba (Avatar film?) is,mióta?- most, fita, zitt az hogy itt, na usa, az magyar ok országAInk,(GÉINK???) és most a kék meg red VAN FARKA BIAK CSÖKED JÖNNE HA VERED, jön már a bika fff...
...amit ezek akik mit tudnak, mnden pénz -éhség,na most az a semmi, és aki most a semmi ellen, azis semmi? -semmi szar azaz mi a pénz? -sehol hol se semmi $$$... egy megmrad a marka, ha szórös?- az is, szőrös töke van a légynek, ha nem hiszed??? -gyere nézd meg, de ne? - baxd meg? -fita csak az inger, és az a xexuh allatt fexik Juhus? -A KIRÁLY YOU HUKKT??? - meg váltó, fita az az Ács mester, aki rájuk boritja az aszalt, asztalunk vissza? -na most az vagy te,meg én, én vagyok én, meg te te tette...tetteted mag-a d magod? Ma GOD? .csak az, asztalunk vissza mi terita megunkat na meg ti is si$$$...ne sziszegjetek jöttök hátulrull mentek?-jeee...USA? ELMENT MENT VAGY ELMENT A REPÜLŐ REPTURÁTOK? REPTURÁZZATOK VIGYÉTEK A BELÉTEK A BELTEKBE NUKINUKITOK TITOK? Fita olyan hogy ha csőd,ami máreleve kezdve fitljauk a PNÉZ VÁLTÓAIKAT,ÉS PÁNZ HAMMISITÓAIKT, NAMOST FITA A HANGLUK, NICSAK AZT HOGY NEKED NE MUTANÁK ÉS VERNÉK BEÉTEK A FA XUK, NINCS A A RÓPFÉCIA, MOST FITA, ITT VAGYOK,ÉS MOST TI IS VELEM, VAGY A DIKOMAT VEREM? DIK DIK CAMON HAZUDIK?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...