repcsepista Creative Commons License 2024.11.15 0 0 1401

UFOzzuummm... miEeee...Magyarok -fénymadarak a fényből, fehér fény(mágyi) mágyiár -ok, fényUFO-k -tull van a fény, s anti magyarok, fekete mágyiások, fémufósok, ridegek hidegek, puccos pikkelyes hideg (hüllő) vérüek és Praditorok $$$... Alienek, ilyenek, MADÁR IJJESZTÓK, DE ŐK NEM IJJEDEZNEK? MIT ESZNEK?
                      4.: Kávézzuummm... vizzum özönvizzuumm... jöhet ránk a jégesó, de tüzeső, ami többet nem özönvizzel, hanem tüzzel pusztitom el,amit teremtettem,megbántam, hogy embert, a mi képünk,fazonunkra, jaja kigyó embert? -azis ember,jaja esetleg,alakra,de moduk, mibül,ha GOD ZILLAhala, A SEMMIBÜL $$$... SIONUKI NUKINUK...aki kapja marja.TEREMTETTE A KIRÁLY UK? (KIK MIK VANNAK A KIRLÁYAIK MEGETT? NYA MOST JÖNNE A KIRÁLYAIK KIRÁLYA ÉS ITT LESZ, A TRÓNUK TRÓNA, A VILÁGOD POMI POMILOY? Fita... most a hirekbe (nyuz) elhangzott, hogy most szabad szólás van,de nincs názi, egy krukk se,meg anti semmita, és ha valaki palestint mond az az? Na az ok, hogy a plesztinonak sose volt királyUK? Zitt möst az hogy ez egy hüllő -hidegévrü fabrikállás, és most az hogy hogy apénk, nem hogy ezt meg tudni és dugni, lehetsegges,hogy akik monduk, ez nekem az iskolába, mert én mindenek előtt, örök élek, és most akihez jöttem, azok is ami most nem ciffrázom, magyar rázom, hanem 1000 -beng, zitt álljunk meg,mert most itt talán a magyarok? ...nizizitek, vegyük a Hitvallás jaja Hiszek egyet, amit Papp Vári Ellemérné (Sziklay y Szeréna sziránázik) hogy Magyar! -te most árva elhagyott, veszendő Mnden nemzetek közt len a földön fekvő, Magyar! legyen hited,tiéd a jövendő ...na most Magyar! -legyen hited és lészen orszáGOD, (hangod?) Minden nemzetek (náznázi? -nem sovinyistya) ELSŐ, áldott, Isten amit neked, cimeredbe vágott, Naz hogy miért vannak a magyarok,len a földön el fekvők, azt mikor most megekeretem a pusztán, a magyarokat am mind techalot,és egy nagy fészerbe.az egy lapostetós ami csak lápokon oszlopokon és lapos a teteteje, na az egész Kina ma az, egy piac, és egy kirakat, és most mindenki, itt most akik a mai magyarok,és most minde a féeszrbe tecchalot, és most sLuth tesőnk telefonált, és most azért, mert ő van legkzölebb a telefon fülkéhez!
                    5.: Sóval, most monduk, te mit tennél a hellembe? Nincsak, most az van,hogy vagy én is lefekszek, és tecchaoltata szimulálok, de itt a görbület, fita,én azonnal mikor ide bejöttem,akkor ki be tudtam jánri ebbül a a aaa...apuénk azt akarják, hogy szépen beszljek viselkedjek, de én nem tudom mi az, mert ha veletek ezt meg tudták tenni,fita mi törénik,na most akik már el feküdtetek, és el akarok aludni, na az van, és kérdem,sikerült? Fita,itt vannak azok a magyarok tesvéreink,Tallpra Magyar! -na most, ládd a kis Yojónknak, én mindig vagyok neked,jaja de nincs pénzem, most csak arra esetleg, ládd pengettyü pendül, és a kis lány tánra perdül, és nincs rajta a bugyija?Zett rögtön,most az van hogy én kora gyerkkormóta tudom, hogy most xexingerbe vagyok,na most van az köny Erotika, nagyon tilkos köny volt, és egy buzitul kaptam ugy, hogy meg fogom nézni a padláson, van egy igazi kis piros kocsija? Naz most én állandóan figyelem, nogy miEeee...akarom tudni akarom tudni, na most estére van,és nem vagyok benne az álomba,na ezért anyum sozor meret ordittoam őejöntem, na most ijjenkor, baxxák szét a agyát a gyerekeknek? Fia most is igen igen nehéz, amit csak akkor, ha most lennének, akikkel ládd tengap a TEJUT HIDON VOLTUNK, ez az hogy mikor Jéshus eljön, ezek olyan valam képedofaka abzullu kéjszadista...mostmár merem modani, ezek fakin mérges kigyók és ezek csak a konotok, jaja az eném is, hogy a fiaim is, hülre vznnak ijjeccgecizve, jaja fita, Én a katonáknál meg fogadtam, hogy soha a kisfalumat anyum apum, meg a két öcsémet le nem hagyom na ami lett, munkát nemkaptam sehol, és anyum, egy pár hónap ládd 2, hogy leszreltem, most eredj inne, ne lásd a kinunkat, és nekeljen téged is etetni!
                     6.: Fita, ládd a fiaimat 3-17 éves korukog, ma is buzeráltam őket, holott arra, amit most apunk nélkül, ládd otthon apuénkkal,éjjel nappal na meg falusi bácsikkal, estére azért ültek a ülékre, hogy hátha arra menek, és elkezdtük, a mondókánkat, és hogy hogylehet, zerimtem akkor is ténleg apuénk velük voltak, na most ez, amit itt áhitatnak, na ez az most a kiskülyök, nincs a fügafán márfüga, de álljunk meg, és menjünk be a fügefa alá?-most jól érzed magad, nem szől, de csak... néz? Nincsak, én itt is az, hogy milyan jó, hogy csak együtt tudunk lenni, na most fita, MI SZELLEMEK VAGYUNK, NA MOST EZEK IS AZOK, DE EZEK HA MOST EZEK AZAZ AZ Ő JÁTÉKUK, AZ AZ HOGY HOGY LEHET VALAKIT, MEGBAXNI, az az hogy ELHITETNI, ÉS MOST MEGVAKITANI? Fita nekem azonnal, ládd először látom a katólkius templomba a KIFESZIETET ROCSOT, AMI RÁM BORUL? Fita, ha most PARANCSOL VALAKI, NEKEM NEM, MERT APUÉNK MEGMAGYARÁZTÁK HOGY MIÉRT NEM? Na most, ha valakik parancsal ugy hogy nem ők elől, s most fita, most az apám a bátyám a tesvérem ...na most védekezünk, és most NEM IS AZ APÁM, NEM IS TESVÉREM, SENKIM MÉG GHATYÁM, mehalni értük, vagy akit sose láttam, ketté vágom,vagy most szét trancsirom, hogy a gyerekéiket meg most akinek sép ábrázatuk vala, most a rabszolgáik, kérdem, itt ami most van, ennél soha nagyobb rabbiszolgaás nem volt és ne is lesss...Sóval,most az hogy a saját testem, azaz most azzal, hogy én ezt felvettek,és most azért se halok meg, ha monjárt az ingemnért, mert nekünk nincs olyan! Fita, most az hogy MIÉRT VAGYUNK MI A LEGMÉLYEBBEN EL ÁSVA, DE KI ÁSOTT EL HA NEM MI ÁSSUK MAGUNKAT? Nincsak azok, akik most JÓ KERSZTTNYEIK, Kérdem ki tudja meg akkadályozni, mi? -hogy mi nem tudhatNUK meg, hogy mi volt hogy 1024 éve annak, hogy a magyarok vannak, és nincsak, itt az MONMUSA ami országaunk, jaja magyar ok országok, 50 state de statárum, AMI MOST FITA, EZ HA OLVASOS, AKKOR MOST EGY OLYAN, HOGY ÉN NEM UFÓT LÁTTAM, HANEM AZ VAGYOK, ÉS MOST FITA, HA SZEMED VAN, LÁTOD!!! LÁT666...999...99?
                      Innenn...ami van, fita hogy mikor a messiásuk, eljön, akkor egy szempillantás se, és át vátoznak, az sohe nem fog be következni, mert mndenki csak maga magát, tud át,itt van az, hogy itt vakok vezetik a vakarabraKosAIkat?
...nyuzz: Alien expert, (fita akkor az ufo-k, vagy most ezt ki mondta neki? ) warns of potential harm to extrateresstials from US attacking UFOs with... itt nincs USA se Magyarország ok,na azok velem velünk ma is együtt ügetünk? Jaja csak akiknek van szeme, és ki mered nyitni? vered a farkasok faxát, farkát tamtamra... bloondiéknak azonnal minden panccsal csalók, fita, azt az, hogy most akiket paranccsal UK ÉS KKTT? -fitleljak, az most csak örög harag és degenera, fita, itt olyan hogy ország? -fita most itt van, hogy akik minket, azaz USA AZT A MAGYAROK ORSZÁGOSOK ÉS ITT MOST, FITA, HOGY MI LETT, A UK-KKTT? Nincsak az irataikba is benne,jákó problémája,na meg a epéje?
...na ez egy kigyó bőr, és fita,itt a tengeri hidegvérü halak, jaja azok is hidegvéreüek,és most az amt a kigyófajuak juhukk? -fita ez egy kigyó -hybridáció áció káció és most Kácc Mózsi, na mg gyikaMO,a szárazföld, el válik a vizeletüktül? -mi van benned,a hugysavuk? -vérben az élet? -power in teh blood?
...ami van, hogy csak akik gondolkodnak,azaz magyar RULL,azoknak, most neked is van ufo-d? -NA MOST RÁNK NEM HAT666...777... 888... 999... 99? ládd csak egy gondolát át a fényedbe vagy,fényed benned,beled?-leled? -végbeled recseg?-te recsegteted?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1400)