repcsepista Creative Commons License 2024.11.14 0 0 1400

UFOzzuummm... miEeee...Magyarok -fénymadarak a fényből, fehér fény máguár -ok, fényUFO-k -tull van a fény, s anti magyarok, fekete mágások, fémufósok, ridegek hidegek, puccos pikkelyes hideg vérüek és Praditork $$$... Alienek, illyenek, MADÁR IJJESZTÓK, DE ÉK NEM IJJEDEZNEK? MIT ESZNEK?
                      1.: 11/14. A KÉP? -most találkoztam az ififiammal, és már egypárszóba, hogy nekünk, itt mdnenekelőtt MAGUNKRA RÁ,ÉS EGYMÁSRA KELL TALÁLNUNK, ÉS MEGTUDNUNK PONT DÉLBE,DÉLIBÁB BÁ BÁ BELL, A NAGY HARANGGAL HARANGUNKKAL,HARAGGAL HOGY HALLOD, AKKOR TE NEM VAGY A HALÁL FATTYUK pac pac pac...AIpac pacauk? -HA NEM ISTEN LÁNYAFIA TE ÉGI FÉNY!!! -VILÁGITS MINDEN TÁJON ÁT, MIG ÖSSZE JÖN, AZ EGÉSZ NYÁJUK? A KIGYÓ GYULA CSITT CSATTPADALATT,BIRÓ SZARIK SZÉK ALATT...JAJA TE VAGY A SÁRUK (SÁRBULL LETTÉL SÁR VAGY, JAJA AZ ÁRUK SÁRA ÁRA??? FA-JUHK, NEM FAGGYUS, S $$$... NAP VÁLTJA FEL AZ ÉJSZAGÁT? BILI,MI VAN BENNE? -KLOTYÓ? Zitt a ZIDŐ, FITA AZ ZZZ... IDŐ? Fita,én a MAGYAR -MAGYAROK TESTVÉREIM VÉREBEK VEREBEK KÖZÖS-ÉG? CSAK ÉGI FÉNY MAGYAROK MÁG-Y -ÁR -ÁRADATOK FÉNY -MADARAK ÉS MI CSINÁLJUK A MI MI FÉNYÜNET AZ ÁTNAPOT -CSILLAGOKAT, CSILLAGOK CSILLAGOK,SZÉPEN (ZÁPON) RAGYOGJATOK, A SZEGÉN LEGÉNYNEK, UTAT MUTASSATOK, MUTASSATOK UTAT A SZEGÉN LEGÉN-NEK,ÉNEK,(MNDEN REZZEG AMI VAN,FEL VAGY LE (END ŐK ŐK?) NEM TALÁLJA HÁZÁT, A SZERETETJÉNEK??? Zna azonnal,most kibujtam mama ma ma,-lukábul,és nyikorogni kezdtem, s most ezt igy picike de már szobatiszta vagyok,és anyum,tudod meg megérkezel, (fita, te most nem szégyenkezel, mrt mama... te nem a bőröd főleg a sine vagy? -fita az midnen ami itt bőr,azkigyóőr és a bőröndödlés kia bőröd őre, nameg a bőröndöd?-meg kellett popsoljam a popsidat,mert olyan nyekergés nyikorgást csináltál, hogy a bábák bá bá bá...BELL? -FITLAJAL MNDEN AMI HANGOT OTT HANGOD AD, AZ AZ ISTEN, ÉS AMI CSAK SSS...SZISZEGNE? -AZ EGY SEGGLUK ÉS $$$... JAJA SZÖSZI NA PI NA? A PISILŐJE NŐ NEMÜ, MEG FI NEMÜ -ORÁN VAN A SZÁJA, LUKA, ÉKESEK, ÉS CSAK ZÜRBÖLŐK, LÁDD JUHUTURÓS -KECSKETURÓS ÉS TEJE TEJFELE S GULÁSZTA? -NA MEG A HUSA USA ÉS MOST KÉT HUSU KÓSERÁ SERÁ JUHUKKT KECSKE MEGSZÖKÖTT HUSUK HASUK, NEMÜK SZERINT VAN, AZAZ VAN A PÁSSÁPŐLŐ -KIGYÓ ÉS MÉRGESKIGYÓ KIGYÓGYIK A AMŐ, A MO.AZAZ A TÖRVÉNY ADÓ,ZIDŐ ITT AZ ZIDÓ MOST VAGY SOHA, AZAZ PÉNZ, AZ A HIDEGVÉRÜEK HALA ALLAHALA PIKEJE KEHELY ADÓ, TÜZADÓ,VIZADÓ,IZZADÓ? TÜZZEL VASSAL URALKODÓ KIGYÓKOBBRA PARANCCSAL CSAL -FA FAKA, NA FITA,ITT VAN A MÁSODIK KIDÓ GYIKAMO HALÁL,(MEG ADTAD MAG AD?-MAGOD? MAK MAK MAK...MA KING = FONG FIN GOD, KI FINGOTTÁL LÁDD A TÁLBA ÖLTÁR VÁGGATOD MAGAD -MAGOD HUSOD HUSOM BAXOM NYALOM A SZÁTOK ÁTOK ÁT OK? -MEEE...NA MOT ITT A PIKKÉJETEK $$$...SO.S ESZ $$$...LEHET LENTEBB<<< OSS SS<...JAJ DE KOMELOM AZ ADÓ SOM EZ A BIKA??? Na itt mott meg kellenne állnunk, azaz álmunk állNUK kel kellett a sar-at, azaz itt midnen Sára ára, és fita...költ csünk, itt a csököm, de Sára éra? sAllahmonya Sára ára?
                      2.: 1998 s vett ugy, (csak behozta és behoztad az ördög5 a házba ezt igy szószerint) a felesÉgem egy számitó gépet, nagyon szar voilt, irtóra ki kinlódtuk magunkat, és gyere te ló fejü, ez az hogy papoLÓ, meg kutyafejü ugass, mndket meg téritettél,most a magyarjaidat... és minden reggel este (ez 2000 Szilveszterig,most te fogol billentyüzni, ugy mint az orgonán-ami mais ténleg dünnyögök),KÉSZ A KÁVÉ, ma is,de icike mézzel picike a Csabai utca, valami a szivemet,mégis odaóda huzza, Jövet is menet is arra jaja a nyakamon, menetet vág rajta, és vérzik? -jjaa de hol ahol lakozom, (fita a szól szól legszarosabb ért,értelmében az ÉN FNYEMBE,na amit a conputeradott,ládd nem fogadott el semi nikomiki MO? -hanemf fényURfénye? )távol esik mégis, fita,most az,van, ami sose volt, és mi le$$$...fitljjad ha te olyan, ogy porancsal csal, az nem az hogy le kelle magaddal ledgenráni oda,hogy mostitt a Joshinoya próféácia, tehát az ami ÖNGYILKOLO KULLO, ládd a parancsal csalóAik,most magukkal DOMSDAYOZZÁL,ládd Einstein, egy emelettel felebb emelkednek, de ordtiva forditva, fa fej, jaja fax fej,meg tej? -te ut? -az annaltok, de nincs többet papirba papirga? -nincsak ez eleve NEM MEN, CSAK NEM IRGA DE NEMIGAZ? Nincsak,micsoda faka farkad, mikor a $$$... re váltom, majdnem mindig elbaxom,az egész bagÁzsiát? -na save, s sav e, vagy savallat szavalok? -aha lököm lpátolom lipitlapt apád kasza kő? -a sődert? naaa...megtörtént..és ezt ugy nzzétek étek vétek na meg bün5tök sebünk zsebÜkk hegyesek begyesek bügyősök,, átok,a gügü szemetekkel, hogy bizon egy záp napon,itt csak az van meg záp tojásAIk,láttalak egy záp napon jött meg a folyásom badagadt mind a két szemem, szemérmen tojásom, de hol a szára? -agyam agyum ágyUK,UK- KKTT? Fia,tengap éjjel, elalvás előtt, csak megfagytam, és a nyálam is jegeslett, és mi a fene,gyorsan beöltözök melegitóba, de most hogy hooo...nem didergek,namost három meg egy lepedő alláhala bujok,és most elkezdek a fagyosnyálémtakony kiengedni,egyrészt jó érzés, másrészt fff...na most nemmerem elmodnani meg mondani a felesÉgemnek,(mert most ténleg meghaltam?-mert a tebajod (nembaxunk!!!) a te kinod, te szöszibb vagy,pöszinél puszibb a szörös Barbinál, te kis fördús kurva kiskuruc, nalad kityyebb nem lehet, te lehetlen telhetelen, csak veled kellen foglalkozni, te csikkennek klokáká pac pac pac...jaja de, te nem vagy kisgyerek,főleg ő ki kaparatotott volna...jaja de már késő, elkéstél, hol a disznő ölő kés? Na fita, most az hogy ÉN AMIT MA SEM, FITA AMI VAN,MOST HA TE EZEKET OLVASZTOD A AZ IGE VAGY BIGE VAGY BIGELUKA A VASAT,VAN ÜLŐTÖK, EGYETT A GYIKRA, JAJA SZEMED SZIKRA, KETTŐT AZ ÜLŐRE CSINTADRATTA...NA FITA,MOST AZ HOGY TE TALÁLKOZTÁL,MAGADDAL DAL MERT TE IS FÉNYMADÁR, EZT MOST YOJOJJOJJJJ... na magad -al dal? Fita zitt az hogy Óhhh...mi drága név az Jézust,az a magyarok jééé MOMUSA, MERT A MAGYAROK FÉNY MADARAK,ÉS MOS FIDELJUK MEG A VASASAINKA INKA DINGA AIDAINK -AIDÁCÓAIK, akik most BÜVÖLTEK ÉS CSAK BÜV-ÖLNI TUDNÁNAK, ami fita...
                     3.: Mostmár félek,mert nem férek bele a (nyulbőr) KIGYÓBÜRÖMBE, na meg a HÁTIZSÁKUKA KUKTA, ABRAM VEDD A HÁTIZSÁGOD GOD? GOOD DÖG,DÖGÖD,ÉS A PACALOD LOD LODINGOD DINGÓ GÓ VÁGDBELE, ÉS GYERE FFF...A HOORR...MÓRA HEGYRE,ÉN A HEGYRE DE A HEGYIRE AZAZ ÖRÖKÖLT ÖRÖKÖS CZIONUK NUKINUK,na most, ZITT VANNAK A HÜLLŐ -HIDEVÉRÜHÜ ÁLLATAIK, NA AZOK SZŐRTELENEK (LÁDD ÉVE PUCCOS LETT, NEMEGÉSZEN MER ANAGY MACSKAMCKARA DÖRÖBMBÜLI KEZD A LÁBA KÖZT, NAMOST ADAMISZKOLT, DE ÉVE LEVÁDÁSZA ÉS MEGETTE A MACSAK,VAGY KUTYA DÖGÖLT LETT) MIG SIR, FELIK XIK KIX MAYA ASS SIRKÓ ALATT JUHUS? -FITA MINDEN AMI SIRIS IRIS PALES TINŐS =SZŐR, AZ ANTENNA, AMI MOST ANNA HANNAH MIT AD666... 999...99? Fita bloondinak szöszi haja hajja hajja hajja...az égnek áll, van a fején, de ha kopaszikákó jön a favágó, na fida..annak nagy a szakálla göndor az ugyanaz mng a lába közti dzsungel fája vagy mélydés $$$... ez most az, hogy vagy kigyóógyik a MO mozi, azaz te neked béke brekeg-e ? Na itt most az, hogy most ÉN MAGYAR OK ÉS ÉN CSINÁLOM MAGAM -ÁT? Fita minden olyan fommá át, feltudok venni, ami nincs itt? -pl UFO OOO... na az magyar RULL, TULRULL TURULL FÉNY MADÁR, SZÁ SZÁ SZÁJALJÁL (SZÁLLASY TÁLLASY SZÁ SZÁ MADÁR POTY,,,) EGY FECSKE MEG HOZTA NEKÜNK A TAVASZT, DE EGY FECSKE FECSGHET NE? -NE NE NE...NEM CSINÁL NYARAT, KÉT FECSKE LÁDD sLeuth tesóm, 5 ezer év távlatábull...lehel betöltve...taknyoljál, csak ne vágj menetet a nyakunkon jaja az CONÉK, ÉS DRÓTOS TÓTÉK? Na most ugy, be akaném villogni, azaz itt vannak akiknek MAGYAR OK AKIK A FÉNYÜNKET NAPUNKAT CSILLAGJAINKAT MI CSINÁLJUK,ami ITT AZ ISTEN, A MAGYAR OK ISTENERE VÉRE VEREBEK VÉREBEK ERE ESKÜSZÜN,HOGY RABUK ...FITA ITT VAN A KIGYÓÓGYIK A MO FAJZATJAIK,ÉS AZOK..ládd előbb a JUHDÁS? Fita mindennek aminek szőre ..ziitt minden hüllő kigyó hybrideiknek van szőra,és főleg a LÁBA KÖZT EGY NAGY NAGY DORMBÖLŐ MIÁJUK? MIHÁJ ITT NE HÁJ, KICSI KUTYÁD DÖGÖD DOG GOD DÖG DÖGÖLT DÖGÖL Ő NA TUPASZ A SZAGOD, NE PINÁLJ?
                     3... A A AAA...ALFA FAKÖLŐ? Kik mik az ELSŐEERSZTÉS TEREMTÉS SÉK SÉK SÉK ...SZÉKESEKE,MÉG AKKOR IS A SZÉKESFEHÉRVÁRAIK? Nincsak itt EZ EGY KIGYÓ HIDEGVÉRÜ HÜLLŐ KÜLLŐ ÁLLOMÁNIAIAIK? KUROMÁNIAIK NUKINUK SIONUKINUKIAIK tRöha, most itt az, hogy AZ HOGY UFO-k, ÉS AZOK FÉNY GÖMBÖK AZ ÉGEN BÉGEN, CSAK MEGHELLENEK MEG HO HO HOOO..HOPP... EL TÜNTEK,BUJÓSKÁZNAK AZOKKAL, AKIK A MAGYAR OK ÉS MI ÉRTÜNK, VAN ONE AZAZ ITT A KIGYÓGYIK A MO MO MO ...MÓCSONGÓ BINGÓ Na fita, mindem AMI HIDEG IDEG IDEGEN PRADITOR VS. fo$$$... FÉM DE VÉRE? NINCS? Zna most itt EZ EGY KIGYÓ -VILÁG UK KKTT, SZŐRÖSTÜLL BÓRÖSTULL SZAROSTULL BELESTÜLL,TÜLLED LED DÖRRR...ÉS ITT FITA, EZ EGY HYBRIDER-ZUZZRÁLEREIK, ÖSZTÖN GÉPEZETÜAIK,AMI KIMONDOTTAN CSAK TÁPLÉLÉKUK JÁCOBBRA JÁTÉKAJAIK, UK MUK FUCKIJUK JUHUKK AMI MOST ...na előszőr, a KÖZPONTJUK A LUK AZAZ A LUKÁTOK ÁT OK, ANALOTOK?-TOK? PINA LUK, ÉS FAXA LUKA? Naz van a NŐ nem,és a FY nem? -nemü? most eléőbb a SZŐRZET,AZ ATENNA,ÉS AZ ONNAN, A LUK MEG A ZÜRBÖLŐ BOTUK? Na most itt az hogy, ezt én mára, ugy hogy ÉN EGY FÉNYMADARÁTOK VAGYOK, és most mindenki menekülne, de jeh hova, mikor most a MÉREG KIGYÓ FAKZATAIKHOZ, AKIK MEG VÉDENEK VEDLETTEK, JAJA HA NEM JUHUKK KECSKÉJÜK SZERETI A KÉST? -LEHECC...BAK BAK KECSEGÉJUK? NINCSAK BIGÁMIJUK? -BENETEKET, AZAZ HA ODADAOD, (A ZÜRBŐLŐDET, NA MOS TE MOND666...NEMET? NA MOST, AKI NEM AZZAL ÖRÖK HADILÁBON LÁPON, PINÁLL? Fita, itt most az hogy volt a Dr Who filmsorozat, és itt az hogy mnnden a halláss és valláss és most monduk, FITA ENGEM SENKI, LÁDD A FIAIM IS MEG A KIS FELESÉGEM, na most Ő KÉT TERMTÉS,itt eddig,hogy TE KÉT EMBER VAGY, (FITA Ő MONDTAM HOGY Ő NEM HUSA, ÉS AZ SITEN BENNE VAN, NEM BBlILÁDBA S HOGY MELLIK AZ IGAZI AZ KÉTES $$$... Fita itt krédelek a hidegvérüeknek ládd az ANGOLOK XAXONOK HÁTIZSÁKSONOK, HIDEG RIDEG VÉRÜEK? NA MOST NEM BESZÉLVE BECÉZVE A UTONPINA NYILÁSAIK A NYÁLASAIK? KKTT? Most az van, hogy az ami ládd a hajja haja hajja sok, kajaKosok? -FITA,AMIT MOST LEHET LÁTNI A HALASOK? Zitt az hogy a HYBRYDEYK, az ládd a sima bőrüheseik? -de szöszy pöszy puszyik?-puna szára Sára ára pucAIk,(draga dragon -draGOD pénzen vásároll) Most az hogy abzuggu bugu ez egy kigyóogyik a MOzi, büvÖLeteik, és most itt az hogy a MAGYAR OK, mi is de mi meg maradtunk,TÖNK? - MAGUNK NAK NAK NAK... HABOS KANOK?
                  Innen..fita ez most OLYAN,HOGY VÉGE VIG ENDRUDIDNAK!!! ITT A RUDIM? RÁ GOD J-ÁTOK JÁTÉKOD? (ÓU SRBHÉBER COD? -CÁPAS? )AHA JÉ USA,DE MOMUSA? MUMUSA, A LÉNYEG OLÉH OLÁH OLLALLÁHALA HOGY TE AZ ENÉM MEK MEK MEEE...SZEMEM FÉNYE VAGY TOK? -SZALLONA, VAGY TOKO? Fita mnden ami sir szőrÖL HÓNOD AJJA HAJ -HAL HALLZAT FITA AZ ANTENNA, LÁDD A KOPASZOKNAK NAGY SZAK -ÁLLAL,EGYZER volt egy öregmber földig ér a álla, szakálla.. de madarat tolláról, ládd Pál de pálott szájuhász juhdás apos toll tollárull mig göndört az orárrul? Ez egy ZÖRBÜLŐ ÉT RENDJUK JUHUKKT WE SERVE JUHUHUHUHUUU...HUMANŐK? FITA, A KIGYÓAIK, MINDEN ÁLLATOKNÁL OKOSABB VALA, VALA VALLA GOD? DE ITT VANNAK, ÉS TELEJESEN DELJESEN MOST RÁNK A HUSOSOKRA RÁ VANNAK TEKEREDVE? BENNE A HUSOD TOKBA? NA MOST ... ITT AZ VAN, HOGY HA ELKEZD BIZSERÁKÖLNI VICCKETEGNINI A LÁBOD KÖZT A SZŐRME,NYILÁSOD ELKED NYILADZANI NYILDONI, TÁTOG SZIPOG SZORTYOG MOST TE CSAK... SZELENTÉSÜK LEHET EL, ELEDEL, LÁDD A SZELEMED? ELLENED SZELLENTÉSÜK =$$$...Most mnden sima hires ima< FIN GOD? -DE AZ A TE HANGOD? FIN-GITÁRÉ BUMM BUMM BUMM...SOCK STOCK & AL AIDÁIK AIDÁCOK? JÁSZ ÓL JÁSZÖLT? SZÁJ SZÁJ MADÁR MAD ÁR?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1399)