UFOzzuummm... miEeee... Fel (fél) testvérek, ébredjetek, hiv a Szózat,(Szó) vagy már besóztak, be vagy sózva? -silózva?
4.: Kávézzuummm... vizzuumm vizió? Ma reggel,a fiamnak,jó reggelt örök élek, ő nem akrrja ezt örökké csinálni, dolgozni semmiért, jaja mi az ANTIMATTER? -HAZUGSÁG HAZUGVÁR,na most a hirekbe,a chousen üregekübere nincs csere bere, hogy pk itt nektek meg fogják csinálni a KINDDOM -KIRÁLYSÁGUKAT, és te meg ti mit csiáltok?-Hát az öreg mit pinál, fekszik a füben az oroszlánnal, és ugy pipál? Jaja most a Nyuzzba,hogy ha III.-dik vallagháboruUK KKTT? WWIII.- a barom állataik 75% kipusztul? Fita, ezek itt a magnes tereikbe bujóskáznak! Nada, mára az álmom, hogy meg akartam közeLITeni enni bloonndit, na meg venni, le venni a lábáRULL? -guru? Na amit a AIpac pac pac pac fetrengése,az együtt...de most másKÉP? -NINCS! Fita most MINDEN AZ EMLÉK ED EDD? Naz ezek, akik ide lebuktak, azaz ha bukott angyalok, az fél állat meg fél robot, azaz AIDÁAIIK MEG IADÁCOK? Ezt ugy, hogy van a fénymagos, az a fehér mágia, meg a fém magos, az fekete- black mágia, és most az hogy lehet mindennt jóra? vagy nem jóra? Jamiket bevillogtam a Miuff...hogy nekem a mi FÉNY JÉZUSUNK, JÉZUSA?-FITA MOMUSA AZ EGY ORSZÁG ÉS MAGYAR OK FÉNYMADÁRA ORSZÁG OK, másképpen,most ezen villogos-ások jászok, nem jelenthetnének meg a magyar Égen? Na most ezzek is kapcsolátós a mára megfigyelésem, amit fita, én emlékszek a testem felvétele előtt meg után? -van vallami,ha te nem tudsz vissza emlékezni magadra, (akkor jönnek érted,ládd a Gostfilmben,alulrull?- akkor az vagy, ezt Swédenburgunk, meg Domrádi Géborunk, És a föld osztlopAI TEMLOPOK OSZTOK LOPOK,OSZLOPÓKAIK... meg rendülnek, azaz egy halot hallit mire emlékszik,pofzhatod?- és ha emlékeztetni akarnád megöl, mert itt az hogy HIT? AZ ÜT ÉS ÜTŐDÖTT? Most mikor Kossutthék..fiteljunk, a MAGYAR OK NÉLKÜL NINCS SEMMI, NA MOST ITT A SEMMITIZMUS MUSA? -ELLEN IRGALMATLANUL FEL FOGNAK LÉPNI, fita, ANTI SEMMITIZMUS, ez az amit már emlittem hogy a nyuzba van,hogy a ANTIMATTER,megcsvarta a tudósok agyát fo$$$... ami most ládd mikor hazavágják fizikAIlag is az UK-ét? -most abzzullu mindet ki keleltt volna kerülni, *FOUR ITT EGY DANGA* azaz MOMUSA EGY MAGYAR OK, FÉNYMADARAK ORSZÁGA,amit fita,az hogy NAZI, AZ NAZARÉNUSA? RÉMUSA? AHOL MINDEN EMBER RÉMEMBER, AZ EMLÉKSZIK, SZIK KISZ MAYA ASS? AMI? .te egy FÉNY MADAR VAGY, MAGYAR OK?
5.: Ima mama mia?-hogy most mi,egy egy egyben most az,hogy ISTEN CSAK SZÓBANK VAGY A BANKBANK,azaz amit bloondinak látni kellene, hogy OLYAN HOGY KIRÁLYSÁG, na azök az a ÖNMEGHaOSONLÁS, ahol nincs ember, és apuénk, most az a halál!!! -fita azzal hogy ha most AZ USA ÉS MOST ITT MESE NINCS, HA A NYAKÁBA A MÉRGES KIGYÓ KULA TEKERCSE,LÁDD NEM UK. -TRÖBBET HANEM KINGEK KINGE BOLHA AZ INGÉBE KKTT? Sóval, most az hogy, most szintén, ami ennek a szelleme lenne világnak, NINCS! *GAZ GAZA GAZDOGOK* Fita, ez nincs benne abba,de azzal itt kakikabba, azok ÜRRUHÁBA,na meg most ez a föld anyag, anya god? -a hangod?Fite nem tudok mindent ugy meg mutatni, látod, vagy szád tátod, tátog? Ha te egy szem, itt nincs olyan, az se hogy ember berreg a gáton? -ime az őők hők iratAIk értelmezése, itt nincs olyan!!! .hinned kell, na most az ha te helleted bárki megcsinál valami, te a husod neki adtak, jó pénzért, ami tegnap veterán day volt, azaz mutogattak a roncs roncsolt csalt, hogy a hazáért meghalt,(nekük nncs halál!!! -na most ládd azért nem tudták Ronit, egy az egy en végig,jaja fitaőis a palesztiNUK szabadság harcosok, azért választották meg nacsalnyiknak, meg másod hogy vissza teszi aeanyalpra a monyi, de csak Kossutth ut van, és LinkÖlni?) meg roncs lett, na azok el lettek hitetve, (az a anitimatter Muter?) és most naponta 17 öngyilkos van, 17%több, mint akik szintén csak hus vagy, és fita, az lenne az ÜR RUHÁNK? Fita, most tudom hogy mindenki aki vasat olvasztana tanuk NUKINUK?- ólom vagy arany? -vas vas? Most amit az éjjel, hogy INDÓKINA, az az, ládd amit Nabugonodózer, most nemrég betettem a Szamarra birod alma, valami gonoszt genyók, utálatos förmedelmek,és most ha a csozen racca,most jó jó BABYLONA,na meg PilepiLU naz ők tették azzá...most apunk,a nagy haranggal... nem!? Vicca, ne hibáztass ne okolj ne neee..ezt el feledem, hogy ha valaki, olyan ki nincs, hanem ezek amit ládd -mikró-MAKRÓ világ? Nizzitek ami energiaAIa,ha önfaló God Kosatya a fiát adte ham ham ham... sejtek sejtelmek sejt ellemek,(pritein) az is energia, tehát világit?
6.: tRüha most az hogy, hogy előbb nem tudtam meg közeliteni bloondit, ami fita, MNDEN EMBER EGYENLŐ, azaz az EGY EMBER? Nadon fita, akik ti itt, egymásra leltünk, de az ami felhörög bennünk, hogy ha nem bánt senkit, akkor had beszÉlen, nincsak itt azok, most akik most, fita, nekem ez mindenem, hogy van valakim? -fita a követkccő, OLYAN IMERŐS? Nincsa a MAGYAR OK FÉNY JÉZUSA, AZ MOST AZ HOGY ÖRÖK FÉNYATYAMAM A TESTÉVÉRÜNK,MEG MOST MINDEN TESTVÉR EGY VÉR, RED ISMERED VAGY KÉK, KÉK AZ ÉG?NEM EZEK AZ ÜRBE LÖVIK MAGUKAT, LÁDD AZÉRT AKI BÁBELNÁL MAGYAROK NYELVÉT ÖSSZE KEVERTÉK,(LEHETLEN ÉS EZEK TEJESEN GÁGÉ TORKOK, GELLER ARANY ERESEK ÉRSEK ÉS ARANY KERESEK? ARANYÉR? GINA VAGINA? -ERESEK,MOST FITA, AZOK MOST MI MOST, EZZEL HOGY NEMCSAK CSATT HALLOD HALLJÁTOK ÁT A MAGYAROK HUN HAN GOD,HANE A HANGOD A HAMGÖMBÖM, EGY HURON HANGON PENDÜLÜNK,PENGŐ? CXSNGETYYÜ CSENDÜL Fita,most is lapitok,ládd apunk, itt a legkzöelebbi kedves c-isvánunk,ami most ha azt olvasod ki a BbLila lila folyamUK UK _KKTT? -fita ezek itt a akanák meg pinálni, Ylonát Baba Ylonát FELCSINÁLNI,, azaz itt pina, lila? NINCS ŐK MA IS A BABYLOAN -LOANDON VILÁG PÉNZ VÁLTÓ?, LOAN DOAN? DOHÁNY? FITA AZ HOGY POUND? Na olyan terheket raktok a barmAItokra, amit ti sem, fital ezek NAGY NAGY MÁGNES DOBOZUK, MEG MOST ITT AZ AMI LÁDD A A AAA... NINCSAK EGY PINALÁTRA MEG LETTEM..FITA, ITT EZEK ITT VANNAK, LÁTHATATLANUL 000... RÖGTÖN A MAGNES MEZŐ TEREIKBE,ÉS MOST AZ JAJA..A BESTIA, AZOK AZ ÁLLATAIK ÉS VADÁLLATAIK LEHETNEK, JAJA HÁNY ŐRGÖGE DÖGÖLEJE DÖGÖLTDÖGÖD DOG DOG DÖGE VAN BENNED? MIND? Na most is kulcsokat adok a gyerékéink kezébe, azaz kódot, na az hal? -pikkejes? Naz az akik körbe veszik bloondit, azok ládd AZ ANGYALOK, AZAZ AZ ANGOLOK AZAZ A SAXONOK AZAZ IZSÁK A ZSÁKBA KÁZSI KÁCC MÓZSIDŐ? Ezt mikor fogtok meg szabad DULNi az adóságAIk tull? -FITA, HA VÉGRE LÁTODŐKET IS? ŐK LÁTNAK???
Innenn...nincsak kell hogy egy olyan ami gyülekezetÜNk.Ja fiamék másik nagyszüleik elmntek big bérbe, és már első este sirt a kiskölyök, haza akarok menni haza..na most 3romnapra mentek, és ma a susimami, had beszéljek vele, na igy is ha eszébe jut susimami pitipopi egész nap sir, jajajaa..az kéne meg?
... fits nekem akik az képernyőmön vannak, nagyon jojo kérdéseket raknak fff... Elon Musk reports call to end the Federál Resserve ( az az analjuk keserve sérve?) Bank, ami talán Ron Palcsink, most az asszony palacsintát csinált, na da,III. wallaghaboruzas nélkül!!!- na a legjobb ahogy JFK hogy ez felé alláh engedi, és zépen zápon,át ment ami azonnal,én FÉNYUFO VAGYOK,MEG TE IS, és rögten, ITT A FÉNYHONAINK BENNÜNK, csak tagad meg ÖNMAGAD, MAGOD (MA GODMAKMAKMAK)ÉS KAMPEC? -fita ez amiért 1956 véres megtorlásuk, hogy apuénknak volt saját bankunk Kossutth buga,és vilámgyorsan, ahogy besirtam,na fita, ez kedves kész...nicsak abzugubgu megtudnak bénitani ami csak magnes erővel,na Fehér Matyu Jenőnk, hogy a Watikánból is ezeket (Mi is ufo-kvagyuk!) - az iratokat, el tüntetik, nincsak csak a magyar betük láthatók az égen? -fita, a fény az lüktet (dobogokő)meg beszél, jughturóspuna sára ára? Na nem irok többet, esetlek s kijön a lépés, aki nem lép egyszerre, nem kap lépesmézet estére?
...oááá...