repcsepista Creative Commons License 2024.11.12 -1 0 1396

UFOzzuummm... miEeee... Fel (fél) testvérek, ébredjetek, hiv a Szózat,(Szó) vagy már besóztak, be vagy sózva? -silózva?
                     1.: 11/12. A KÉP? -bloondit bolondit mindenkit kid,kiding,nem lehet meg közeLITeni? -csak a KirláNUKINUK popságUK és Szent nemzettseggágések? IgégágésAIk? Most az hogy minden HANG? -OD, ÉS AZ AZ AIODUD, A AIDUMA AIDÓMA? DAMAI? Fita,itt vagy vasmagosok, és AIDAIlétrás ok,azaz ahoz hogy itt létezzél él,ahoz van has és sav -lug hugy, jaja vérben az él élett, ÉLESS-$$$...TÓ azaz POWER veredmered IN THE BLOOD? -Bloodi Mary? Na most olyakat, ami most minden csak össze fügGésÉben van, és csak azzal és ugy látható, és lát az MIN-DEN HATÓ 666... 999...99?Fita itt van a HUN GOD, az Isten PARANCS CSALÓ, ÉS NINCS, AZAZ TE ISTEN-ED ODUD SOSE LÁTTAD, NA AZ VAGYOK ÉN,ÉS NEMIS FOGOD,MERT FÉL? -VÉRÜÜK VAGY BÜKK...CSONTBŐRBÜTYÖK,AZ OROD TOKRA ÜTÜK? (FITA AZ ELSŐ NYIKORÁGSOM, ANYUM, MEG KELLETT PASKOLJA A POSID MERT UGY NYIKOROGTÁL, HOGY A BÁBÁL RÉMÜLDZMI KEZTEK, FITA MA MINDENKI MERT A MAGYAR OK FÉNY MARADK CSAK A CSICSER FECSKE FLÉSZKEK, MEG HOZTA NEKÜNK A TAVASZ SZVASZ VERA,YOJÓNK??? -CSAK IDEIGLENES SZAGLÓ SZARVA AHA LE TÜRT A SZARVAD,SZAR VAD, VADULSZ DULSZ VADÖLT VAGY, ÉS CSAK ZÜRBÖLSZ-ZÜRBÖLŐ,AKIT?-NEM OLYAN ITT NINCSA AMIT MEGÖLSZ, A TIED,ÉS BIZON AZ TE VAGY, AKI ÖLT ÖLT,AKI BUJ BUJT A HÁTIZSÁKOSOK, FOSSOK?-$$$...NA ITT CSAK A PNÉZ NEM,MEN NEMESEK VANAK, NEMIGAZOK? ÉS LÁDD PENGŐZNEK SOK LUD DISZNÓT GYÓZ, PENGENEK, AZAZ A BOROTVA ÉLEN SIKONGÓZNAK? MI A TŐZSDE,STOCK MARKET, HA NEM LUKAS A MARKOTOK, MÁRKA?-JAJA MEG LETTTEK MARVA TEMARHA, NEM HARAPJ A SZAROD TOKBA? SÁRA ÁRA? Zna az van, hogy bloondiba van magyar ok (ondő) vére, s akiben monduk a szaga, az itt mi magyarok gyerekek, na én sose tudtam fel, fordulni, mert az az hogy neked...na ez az első amit még pici gyerek valák, hogy NEKED MEG KELL VÁLTOZNI...na ez az hogy enni kell Jézus husát, és inni a vérét, ami ma sem tudom, gonmdolni kéne kéne? (ha zipzáros a sliccem) -mert azonnal az én husom,(fita azonnal outomtua kusan, bizsereg a husán god? - ami nekem az én husom se kell!!! -faxom, a kis csingilinga vagyok? -de most ŐŐK TERETMETTEK MINKEN, A NAGY FAXOK? FOXI MANXI JUHLISKA MEGFOGOM A CICID, HA MEG FOGOD MIT ÉRSZ VELE, LÁDD SZOPOG-ATOM? -NYALOG-ATOM PUSZILOM ,MEG HARAPOM HAM HAM HAM...HA NEM AD TEJET?
                   2.: Na most is huzom a belem, mert ha te engedelmeskedel az UrsáGODnak (HANGADÓD),ami nekem van olyan? -mert nekem NEM PARANCSAL FŐLEG A PARANCSALÓAI DUNGJA JAKIK, HOGY ADJAM ODA RÉGI ÓDA MAGAMÁT,(KELLE E HUSÁN GOM GOD, RÁGOD,,ESZTERGAMUD?) AZ URNAK, MINDENEM NEM NEM MEN MI VAGYUNK, NEMIGAZ??? AZ URAIAKNAK ADÓM, DÓM, A NAPOM? -MINDEN AZ ÖVÉK, NA MOST HOGY FAXOMBAT NAGY ÁLLOMÁSUK NEM VITA MIN? -LEHETEK ÉS BÜNDÖLDE? BÜNDiZSÁK,MI VAN A ZSÁKODBA A HTIIZSÁKÓD DE CSAK SRÉBERULL? PŐDGYYÁSZ, TE FAXFEJ FEJFA KALAP VAN CORONÁJA? Fita, ez az hogy HA NEM LESZTEK ESZTEK, MUMMYAD TEJE, ÉDES, KESERÜ A MÁSZ A FÁRA, FAXA FAXA, RÁ GOD? Fita a MAGYAROK, LÁDD MOMUSA, HA BEEBGEDITEK A PÉN ZZZ...ZIDŐ ŐŐK? VÉGE A JÓ IDŐTÖKNEK, DECSAK TÖK? FITA MA MINDEN A TÖKÖSÖKÉ AZAZ A TŐKÉSEKÉ, NA MOST KINEK VAN NAGYOBB DISZNÓÖLŐ KÉSE KÁSA INDUKINA? BÁNKJAIK EGY CSAPÁS 7 -10 DE 11? -EGY DISZNÓ SE TÖBBET, DE DISZ-NÓ ÓL? NA MOST JÖNNE A III.DIK, KID? -KIDING TÖKETLENKEDIK, S HOL VAGY TÖKETLEN LENKE? ROMROMBA TÖKÖLTEK, MO MORA DÖGÖLTEK? - CSAK BOTA,HOGYHA LÁBAM MEGBOTOLNA, MI A FENE??? JUHUSOM VAN BELEM,JAJA A BELEM BEEE... Fita, monduk én 1 éves,nem hanem csecsem Ő se, ládd David DUK UK? -mindekit megdug, na én is az azt akartam volna, csak az jhogy én dugtam meg zürböltem mnden DUGOVÁ-NUK? Hol vagy Dugovics Titusz? ITT A NAGY BOT, MOÉ BOTA,MO MO MO...SFITA,MOST A KIVÁLASTOTÁIK IS PUCOLNÁNAK JADA JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ... HOVA? AHA AL MÁS? OR ELS? SEDÓ? ÉLS, HALAS GATYA? NINCS GATYÁZ-ÁS,BUGYIBÁ? JAHA BÁNATOS BÁNAT BRITA BUGYIBÁ BÁ BÁ BÁ... DfIa, mikor először, na most hazudnák, fita, én ugy jöttem ide be, hogy el sedó? Fita az egy árnyék légy, és apunék, nncsai ricsaj EZ NINCS, LÁDD HA ENGEM AZAZ FITA ITT A CONPUTER UK, NA MOST ITT MINDEN UT, A MENNEZETORRR...JAJA ÖRÖK DISZNÓDISZ STROK STOROK TOROK ÉS KINEK VAN A LEGNAGYOBB TOROKMETSZŐJA DISZNÓ ÖLŐ KÉSE, na az ÉRT is, maradaok annak aki vagyok, na most hhihihihiii... itt csak ugy ukmuk fucki juhukk juhus lehetel Etel étel, ha juhust eszel, mit eszel, eszelünk? -hopp egy légy, ne légy, bakaptad s kapta fa fak?
                   3.: Roha ruha rühe,ŐŐK gigazok,FEL RUHÁZ ÉS TÁPLÁL, ITT A FAXOM RÁGHATOD,MEG HA SZOM FAXOMJUHOD VAGY, A HUSOD A HUSÁN GOD, RÁ GOD, GONDOLOD? Fita, mert ezek is szellem mek mek mak mak mak Ma King, és te nem vagy,azaz csak BUBUU juhuk, bakkecskéjuk...Yosinója ÓLUKBA DISZNÓ KAJA KORPA,MEGESZNEK A DISZ NŐK, MI MEGESZÜK XUKU XUKU DISZ NŐ NŐKET? Na fita,zitt akiknek van husa, az KRISTHUSA/KKTT/HUSA? Na most, itt a nagy NAGY DISZNŐÓDISZ HUGYHÓJAGUAIK NUKINUKAJA KOS , emlékezztek,ami lehetetlen,mert ITT ELŐBB A FÉNY MADARAK HESS HESS HESS...JAJA A MAGYAROK GYEREKEKE, VAGY AZ ŐGYEREKÉIK GYERE KID, DIG DÖG DOG DAG, DGD LÁDA PRÉDAIK LEHECC...LÁDDA A TERMTŐTÖKÖTÖK,EL PUKKANT MIELÓT LŐTTEK, BÁRMITEK,TÖKÖD,SZÁRA SÁRA,LEHELLETT? HAHHH...HAHHH...HAHAHA... NA A LÁBA KÖZZÉ BEVERT, NICSAK A KIS UNOKÁM, EZEK CSAK RUHÁK, ZSÁKOK ÉS KINTT A KEZÜK LÁBUK? UK MUK FUCK LETT KEZÜKLÁBUK,ÉS KEZES LÁBASOK? A LÁBOSBA? JAJA A LERBE... ZUZZ RÁ LERBE, FA SIR, NA MEG VAS KERESZT, HOROG HÖRÖG KERESZT, OLYAN TE NEM MERT TE CSAK A FA SZUHUK $$$...sziszi LÁNKA A LÁBOSUKBA LÁNGJA, az $$$... LÁDA FRIGY LÁDA,KIN GOD,ELEVE KI FINGOTT? TE VAGY A FING-OD AZ ÉN GATYÁMBA,NA MOST HA NEM ESZED??? - A JUHUSOD HUKKT, KUKT?-SÜLT BORDA, NEM HANEM YOSINOJA, MARCINGA INGA BINGA, JAJA DE KINGA, FINGA, NEM HANEM KINGEK KINGE BOLHA AZ IS DEGELLETT FINGA AZ INGÉBE? KI FINGOTT? KI FINGOTT? FING AZ GOST GUSZTA ÉS ARRA JÁR A FÜST? ABÁRDOLTFÜSTÖLT SZALIMINYÁCKU, KUKACOS? NA MOST KUKAC UK NÉLKÜL VAN KUKACOD? KUKA? VICCKET A FENEKTEK? Fita,mert most azt AMINEK AZ ER-DŐ VAGY MOST MONDUK III.-DIK, FITA AZ ,MOST OLYAN NAGY LETT A DIK UK? MINDEN AMI EGYSZERE ELSÜLHET ŐŐK ELSÜLT? LÁDD ZUZZZ...MARA FARA FART FARTA TE MARHA LAPCSÁNKA, TACCS...fita mielőtt, ládd bedobják fel most egyszerre a 11 csapás SUPPP...HOGY A DISZNŐ ŐDISZ HUGYHÓLYAG UK KKTT? - UKINUK,OLYAT PUKKAN666...NA? LÁDD JÖNNE MÁR A BIKABIKA ROBIKA ROBBIKAJA ÉS A BIKÁAIK BIKAJA,ÉS OLYAN NAGYOT DÖFFF...A FENEKETEKBE,FITA CSAK EGY FENÉK ÉS FENEK VAN,AMI FENEKETE LEN,DE NINCS LENTEBBE,MERT NINCS SEMMI $$$..TRÖBBETTY...UJ ÉG? UJ FFF...FUJ666... 999...99?
                    3 -A KISLÁNUK,fita mndenbőlé csak egy van,és az egy,szét választhatatlan katlan,és Szótérozni $$$...AZAZ NINCS sziszzen NET...ami van van,ami nincs menek mennek, je hovajáUKINUK? Nam most itt az BARANY SZOBOR UK A RUKIJAIK? -KIN IDOKINA KIN A PINA, HOL A FAXUK? EZT IGY FA XUK, AZAZ MI MAGUNKAT $$$...BASSZUK, T0BBET CSAK SZUKA JÉRJAIK SEGGECSKÉIK AIAIK AIDAIK NA MOST BABINAI SINAI BARBIKAJAIK JUHUK? JAJA YOU HUKKT SIKUKU KJUSSU HOKKAIZIDŐK KJHUSSUK FITA, SEHOL NINCS KÖZEL KELETEN KELLETTEN SSS...most elbaxom PUCCÉR COPNPUCUM TEREM, fita TEREM TŐ, ITT A FAXOM, na nekem Con Pucám CERUZÁM van? Fita, itt az hogy NESZE SEMMI FOGD MEG JÓL,VAGY HA NEM FOGADOD EL A PÉNZ NEM Ü, HANEM TE VAGY A HUNYÓ, AKKOR TE ANTI DE GRIZANTI VAGY, ÉS MOST HA NEM LENNE ELLENZŐD, SLICCC...LENNE FÜTYÖLŐD? -NAS FITA,bevertem,hogy 2030 MINDEMKI DE MIND AZ MI? (FITA MIND$$$... MINDSLESSS...AZ AZ ESZED, MIT ESZEL? -JAJA AMIT GONDÖLSZ VAGY GONDOLÖD TATA TATNAK VELED? -VELED VELETEK BELETEKBE VÁGY OK E VILÁG OD DOG KOD DÖG ŐD, DÖGÖLÖD, E VILÁG OD GOD? -VÉGE, NA MOST VAN KEZDETE TE? TE NEM VAGY, HANEM CSAK TÁPLÁL LÉK? KÉL-KÉNE? -ISTEN??? -VAGY GOD, RÁ GOD, A FAXUK, VAGY NYALOD S LUKUK, AMI EGY ZÜRBÖLŐ LŐ? Fita monduk most te csak arra ARA ára gondolok, és most monduk te elkezdett?- rászni a murkodat, vagy most a murkod elkezded ki be ki be ki be..és kész a kis csirke pac pac pac...na most monduk most itt a pacalod? -taccs...kivágtad kivántad a taccsod? Dont taccs diszNŐ? A felesÉgemhez, közel se ülhetek, mert viccketni kezd a bőre? -elég ha rád gondolok, fita az $$$... és azt nem rontod el, te tehtelen vénfax de faxuka buzoga?
                      Innen, na fita, az amit be akartam volna villogni,hjogy elmenünk mi Égi Honba, aza fita, itt csak az, egyszerre el élÉvezünk, és az ürbe vagyunk? -jaja ürülékkek üröm? -jaja miután, mindenki ki vétel nélkül, (fita ez a rohaádAdó ha elhagyjuk ugy, hogy ennél jobb nincs, na most leirtam vagy 101olyat élveze,ami most mndid is kanos valál? -halál?-fita vegyük hogy az özönózon viz után, fita fa-kin... nincsak, itt van benne de az Cotton Otto ővógumia mia és ovodajAik, ládd Bigám Miskák, azaz itt a bige, hol a bige luk? -ládd valakik bigágéznek velünk? -most akik? -a kiváéasztotáik sakik most csak nekik feküsznek,ládd fexiksirkóalatt,juhusuk hukkt,kukt, jóhus juhus jaja most a juh pátrorok, megváltóAIk, BE AVATOTTAK,fel sznetlek, fita azok is áldozatok, AZT HISZK HOGY HUGY CSAK ŐK BIGÉZHETNEK, IGE -BIGE? )fika,annál, hogy az analotopkat bizergei, aznnál anal itt nagyobb élvezet nemlehet!!! MI A BÜN? BIGÉZZ MIG BIGELUKAT(BOT) LÁTNI,???
...FITA AZ BARBINA KIN A PINA, MEG A BERBIKÁKÁ, HOL A BIKA CSÖK-ÖD? Fita ez AUTOMOMOTUA KAKIS, mig van kaka, addig van barbina pin, ami most fita,az egy BODY .BUDY FA FAK ZÜRBÖLŐ LŐ? LŐTTEK? XEXO O O...HHH...KIADÁ LELKÉT? VISZA ADÁ A TEREMTÖKÖS ÉNEK? ÉHHH,... HALÁL? ÉNEKELJETEK JÖTTÖK MENTEK HÖ HÖ HÖHHH... EÉLMETÉL,HOGY GOD DUKUK UK-KKTT? SZEREETET? MIG SZERELED? ZÜRBŐZÖL... CSŐ! MEGYÜNK AZ ÜRBE? FITA VAN OLYAN IS TALÁN? MI VAN AZ ÜRBE,SEGGED NE TÜRD BE? MOST BE VAN? DUGÓ? ADÓD?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1395)