repcsepista Creative Commons License 2024.11.12 0 0 1395

UFOzzuummm... miEeee... Tulrull Turull Fénymadarak -magyarok, hunok (csésze aljak fényufók fénytojások -záp tojások sok sokk... villanások álmodok, vagy a szemem szikrázik szika rázz rázza emberkék,szikra veti? -sikra veti pattogjatok nem kell mondani Dani dan,szeretnél szerelmet vallani, a sötétbe?) gyere kid, csiga biga gyere ki, ég a házad ideki..tücsök koma gyere ki szántani vetni, aratni kapálni kakálni lesz mit enni csá prrr csá prrr...megfogtad az eke szarvát- prücsök?
                     4.: Kávézzuummm... vizzuummm... zumba zzuummm... Maradjunk a témánál, maradjunk meg magunknak, fénymadarak magyarok, a FÉNYÜNKBEN ÖNK BE,ME BENNÜK, ÖRÖK FÉNYEK VAGYUNK, AZ ÉJSZAKÁBA VAGGIS HELLBE VAGYUNK? Nem panasz? --abba hagyom mert apuénk, becsngőztek,mit akarsz mondani te paraszt? -Ha itt lenne szőlő? Fita, mert amit most megifigyeltem, olyan egyszerü mnt egy pofa bagó?-Dohány utcAI? -dohányzoll? Cigaretta füst az élet,és most az, hogy azt senki se aki tudja a $$$...p$$$... pisi kaka fo$$$... Ime ami hogy tegnap,hogy ez a NŐ? Most el kezem keverni a sárt, na apuénk...most az hogy ez egy NŐ? -rviden NŐvén? -értem, amig nő, addig él,és addig se,ha most a magnes magja,megszünt,vagy most ha a ut kersztezés lett, és arra nincs ut,és most lupp...hupp... eltávozott, fita, most megint apunék, nem harangozta be,lőttek, harangoztak bimm bamm...Maga ez az agyam,dehagyjam,.mert megint mit akarsz,azaz + ut? Na huzom a belem,mert most reggel még e belembe vala,vagy begyem, de bögyőm, mosg meg az igazad? -igaz ad,de mit, ha nem a fényét, ahhh...az nekem is van, mikor szikrát vág a a aaa...jaja az ülőn, egy mellé kettő cintadratta -s szirázik rázz vág, a kalapács? Fita most azt ami megint,hogy MI MAGYAROK,FÉNYMADARAK VAGYUNK, ÉS BEGYESEK,VAGY BÜGYŐSÖK? Sóval, most az hogy GOD, AZ A AHNGOD, ÉS VAN A GODOK GODA, az az csak az ŐŐK hangja érvényes! Mikor valak ledobta a turhát, akkot még él, de ha ahangját elvették, elveehették meg vettél,most csak ugy, hogy DRÁGA PÉNZEN -VÉREN VÁSÁROYTATA TOK? TÖBBET NE FÉLJETEKL, BÁTRAN HAZUDJATOK, ÉS NAGY JUT ALMA?
                  5.: Itt van az orotok előtt, a tökölni szaga?-szagod? -saga,az aszt hiszem,a történeted, azaz ha most te neked parancsal prancsól parancsalnk, a NAGY LESZEL, NAGYOBB MINT A MGYAROK, FÉNY MADARAK, na most ahoz, ezt ugy,hogy ahopgy leirtam a MiUfff...melelsleg NEKEM NEKED NEKÜNK ÜNK ÉS ÜNK MINK,NEM LEHET ELLENSEGGED, MERT AZT MAGÁT KETTÉ VÁGTA, A NAGY BALTÁJÁVAL? ÖNMEGHASONUL? JAJA AZ LENE AZ EGYIK AMIT HALÁL, EGY NULLA LETT? ÜRES, ÉS MOST AZ ÜRBE VÁGYIK,MERT RÜHES LETT? Fita, amt akarok,hogy ami a FÉNY IGE, IGAZSÁG, AZ NINCS, JAJA EMLKE SE, HOGY VAN? Fita,ezek nemtudnak semmit, és most ahjoz hogy MEGHASONULTAK 000... MEGSEMMISÜLNEK, de most azt is,hogy ha te ezt eszed,mert van eszed? -eszünk,jaja itt a husom? -de előbb ládd ábram aki hozd a pacalod,na most te ha most akárki, hogy hozd az egyszülött lőtt lőttek? -fiad a hátizsákba vagy a batyuba, te fel áldoznád az egy szlütt fiad,mert neked adta vala ki, FITA AZ GOD, msot megint el fartcoltam,mert az egy olyan, hogy ki tud nagyobba hazudni, ls az bizon itt AZ A SÖTÉT MÁGIA...RÖGTÖN A FEKETE BLACK MÁGÁS OK, HOGY TE NEM TUDHATOD, ÉS AKAROO TUDNI? MELELES ŐK SEM TUDNAK SEMMIT,CSAK MOST ITT SEMMI,LUKAS A MARKOD,LÁTT TAMÁS, HOL AZ UJJAD, DUGD CSAK A ZSEBEMBE DE SEBEMBE? NAHA NINCS SEBÜNK,NEKIK ZSEBÜKK HEGYSÉGEK, NA AZ AZ HOGY ITT ELŐBB,MADNES MAGGAL RENDELKEZŐ AZOK IS MAGYAR OK, DE MOST, ŐK A HAZUGGOK, ÉS MOST PORT HINTENEK A SZEMEDBE, A SZEMETEK? SZEMET SZEMÉRT, A SEMMITÁK AMI MOST NEM HISZEM? ABBA A PIANLÁTBA DE ANTI SEMMIA LETTÉL, ÉS MOST ANNAK A FÜLÉBE OLVASTOTT ÓLOM,A SZEME PUKK...A NYELVE...Na fita, a MAGYAR OK NYELVE,AZ ELEVE OLYAN HOGY ISTENMAMAATÁYÁKN KÉT ÉLŐ ÉLE, ÉL Ő?-NA MOST AZT CSAK LÁTNI LEHET NE,ISTEN-E?
                      6.: Fita, én eltudlak RAGANI MAGAMMAL,ez leirtem és most ishuzom a belem,pl.menrótingunkkal, de most ládd, itt van bloondi, ami van, ugy KÖRBE KÖRBE SÁRGA BÖGREKÖRBE VAN KERITVE, HOGY MEG KÖZELITENI LIT, SZINTE LEHETELEN? Kit (akiket) el ragadam magammal,az egy az egy amit itt a UFOS RABLÓ JELENSÉGEK, a katona pajtim, na ami hasonló volt,mkor 1999 dece,berben haz mentem, és az iföcsémet, és a ŐŐK TUDAT ÁT TUDÁT, fita semmi de smemi NEM TÖRTÉNI,A TE TIUDAT ÁT, ÉS TELJES MEG VILGOSODBA, TE TUTÁTODDAL! -NA ITT EZ SOK IRÁS NEM SIRÁS SIR ÁS, HANEM OLYAN CSODA A MAGYAR OKVILÁGOD,MOST AZOK,LÁDD A MAGYAR OK MELÉKED,FITA MOST ÉN MINDIG IS EGY LÉPÉSRE VOLTAM ITT, AMI AZ EGYIK LÁBOM AZ ÉGEBE, A MÁSIK FÖLDÖNG, LÁDD MOST IS DÖGETEM? Zba addig, ládd azok akik Jézus látóink,AINK?-na azok ne követtek na sem senkit, hamem megnyilt nekik ...most az álmom mára maros? cSODA VOLT OTTHON,ahol mi lakunk, mikor tiszta idó vala,lehetet látni a Máramaros hegyeket, és most is látom,és mámorba vagyok? -nicsa emlékSZEM? Na ha belekzdek, amit utudok mondani, hogy az összes irataim, ládd itt is csajk EGY JÓBARÁTOT keresek,na most ha csak egy, ládd ha nincsennek pártos birod a strapát, na azok a MAGYAR OK MAMDENÜÜT E FÖLD KEREKSEGGÉN, AKI HA NEM BÁNT SENKIT, HADBESZÉLJEN ÉLJE ÉLEJN RÁÁKOSI, NE, most valaki beköpte, előttün vala, és midszanét szalad? Fita ezek itt a levegőbe vannak, és minden mozdulátod NEM? -FIGYELNEK, és ha tudnak beléd 666...hatolnak, azaz..ITT MINDEN AZ HOGY KITUD NAGYOBBAT HAZUDNI!!! NA AZ MOST A GYENGÉEBBEK GEBE EL ALTATJA,AMIT AZ UR??? -FÖDLESUR,A GYENGÉBBEK EL ALTATJA? NA AZOKNAK CSAK AL TATA VAN, AZAZ AZ A HANGJA, LÁDD ITT MINDEN FEKETE OKÁDÁKUK AZ AKKÁDOK KOD DOG GOD DÖG, KIN GOD? Nincsak most én is kinldók, mert nem lehet egyenes bele agatyába? -jaja te vagy a fing az én gatyámba? Nincsak ládd a KRUCZIFIX ami többet az állatok hus vére, akkor mi a fene,mert itt azonnal te nem látol?
...most,nyalod a fo$$$...illatod árad?- vagy illemhel? Zna most,te ide bejöttél, és most itt ami lent, az egy magnes mező tér, na pontosan amnit leirtam,mert láttam,hogy eg ymagnesgolyó, és annak mivel irtózataosan gyolsan száguld,na most a manes terek, most csak az van, és az meg fény,ládd mindenütt fény van, és most magnes terek, és most csak az, mint mkor AZ A TEMLOM,AZ MAGNES MAG MÁGNESE KÖZPONT +? -fita ezt most látod,most ot vagyok,hogy neked érezned kell,hogy mindenkinek kivételnlkü a jvaát jót akarok, és akik az azolkkal ládd most akik csak ugy csakugy hogy megbntok valakit,az azonnal most omlik összd, és ha nem tudjuk kikerülni magával el pusztitan mindent, és ezért, fita,meg ne jártam iskolába, és apu, m a MTK törvnye,ami nincs! szetet,de csak a husod kamelom? -fita az a xex? Na most mivel xexellek, na most te ebbe a dimenzkba ugy jöttél lebe,hogy most LÁDD A GONDLÁTOD ÉS MOST A HANGOD DAL . Ezket, ezzel a agyyal nem lehet--ldád ők mnden a erőszak meg szag,és a szarszaGOD?
                    Innen,és innen ténleg, ládd ezért huzom a belem,mert ezt a dumát, fita a felesÉgemmel a fiaimmnal nem beszél senki, mert ezt a dumát érzik rajtak, és nincs akikkel kivéve veletek, erről azaz EZ FÉNY,na most fita a Matrix filmben, mi nem fogjuk...megbaxni őket, az az hogy megettek? AZAZ, ITT ME KELL NEKTEK LÁTNOTOK,NOTOK,AMI HA NEM BESZÉL777...666...999...99%...FITA AVAIKANOKBA TANOKBA,LÁDD SOK SOK OLYAN VAN, AKIK EZT MI PINA,JUHTIRÓS SÁRA, TUDNA BESZÉLNI? JAJA A MAGYOK NEM ÉLNEK, HANEM HALNAK? NEM ÉLNEKJOGAIKKAL,NA EZ AZOK HOGY VATIKANOK KÖZST IS VANNAK MAGYAROK? JÓ MADARAK POTTY POTTY POTTY...
...A NYUZZ : What if US Started World War III? Nincsak, USA MOMUSA ÉS AZ EGYTELEN ORSZÁG MAGYAR ORSZÁGOK, na most itt vagyunk, és most ezt VILÁG HIRRÉ KELL TENNÜNK, ÉS MAGYARORSZÁG AZAZ CSAK EGY VAN, MEG MOST A UK-KKTT?, FITELJÁTOK, MOST ELEINTE AMCSI CSAK A MAGYAR OKKAL, ÉS CSAK FITA MI VAGYUNK,Mi is ufo-k vagyun! UFO-k? -made in HU? Who? huhu... AZ ÉGI ÖSSZEKÖTŐK,MEG VAN KÖTŐTÖK? FELKÖTTED?
...What if America Wer Split Apart, fita ugy az UK, de most a ládd a ThunderDOM filmet,Mel Gibsonnal, azonnal a kis KKTT? (fita momcsaink itt nincs MAK MAK MA KING SALLAHMONY SZÁRA SALALNG, ami ládd Kossuth bangó? -vagy a bagólyuk bagó lesők?UGY LEVÁGNI A NYAKUNRÓL,HOGY A SEOL? -AZAZ VISSZA MAGMÁJUKBA ŐKET, AMI FITA EZEK CSAK A MAGNES SZINTEN $$$...hanem vissza a magmájukba,AZAZ POROK SIVATAGOK ÉS HAMUKA KAMUKA AMI HA CSAK HAZUDNAK MEG DEGENRÁLTNAK UGGNÉS MILYEN ROTTYNEK KELL LENNÜNK, STUDNAK AKKOR TE TE TE...MOST POR MEG HAMU $$$ ...FITA HA ELKEZDENEK NIUKINUKINUKIZNI MÁRT ELKEZDTÉK ÉS ITT MOMUSA, na vissza azonnal amit JFK...fita csak amit RonPlcsink mákos palacsinta, jaja most fita, mi vagyunk az felderitők, na meg az elő őrsek, vagy mi a pica? Mellecsleg, apuénk két olyat mondtak,ami aki ládd pacal akar lenni, enni,na de a legjobb,jaha javva vala-kid (iskoláztatod?) drága pénzen, véren eladtad, a pulyaszedőinek,adó -kamat halál?- nincsak az aki a gerekét eladta...na azok helle csak a magmába!!! -ftia azért vana Vulkán kitüsek,meg a zavarok a földmagnes tereibe?
Fita, hogy én, hogy most tudom -látom, hogy ne félj,hazudj bátran és nagy jutalmad lészen az Uj ARANY ALMA. JAJA DE HOGY MENSZ BE,APU HOGY MEN BE, AZ NAGY MEDVE,AZ OROSZJÁNYOK JÁNYAIK??? -NA EDDIG AZOK VOLTAK,KIS FÜRDŐS KURVAAIK??? No no leta, hol a létra, minek van neki támbaxatva? -Four star Generál says is a futura fucsera ...na estlgg a gatyÁtokba, bugyibá?- mi lelesss...Krati...
...oááá...
...mindent jóra,nincs ára,nemjóra van ára? -Kár ára? Sára ára? -karóra, hány óra?

Előzmény: repcsepista (1394)