UFOzzuummm... miEeee... Tulrull Turull Fénymadarak -magyarok, hunok (csésze aljak fényufók fénytojások -záp tojások sok sokk... villanások álmodok, vagy a szemem szikrázik szika rázz rázza emberkék,szikra veti? -sikra veti pattogjatok nem kell mondani Dani dan,szeretnél szerelmet vallani, a sötétbe?) gyere kid, csiga biga gyere ki, ég a házad ideki..tücsök koma gyere ki szántani vetni, aratni kapálni kakálni lesz mit enni csá prrr csá prrr...megfogtad az eke szarvát- prücsök?
1.: 11/11. A KÉP? -Tegnap miko apuénk, most a Debreceni nagytemplom, meg a hires iskola,a mi családunké volt, ládd Rákoczi Fercsi a caládunkba volt, leirtam (ha a nyecek gpztekvolna, ma grófrnak cimeznétek, és kussz...kuss? - a Miufff... mi a fene, hogy méhkaptárokat örököltünk, és csak odahozták, baxxÁtok baxNátok, na meg a tökgyalu? Zna itt a hell zzz... a zidő? -fita az a kölcsön, és itt minden csak köocsön van adva, és kia AIkaka fo$$$...UK KKTT? - KÖLCSÖN ADÓK KÓDA UJ PARANCSAL LÁTODNÁTOD NÁTHA ZZZ...ITT A ZIDÓ, MOST VAGY SOHA na meg sofa, és lehet ha szép lányok vagytok, TOMSOW MÜSOR DE MÜ FOGSOR,MÜ PINA KOLÁDA intim perceket tölteni az ÉLET = ADÓ? -TOKOTOK TÖKÖLŐTŐTÖKKEL? Zitt most az hogy amt át tudtam hozni, na itt van ami a fiaim mig magyar? -NNICSAK ITT MINDEN FORDITOTTA A TOTA DE RNTOTTA AZ AGYUK ALLAHALA DUGGINTVA,(FITA MINDEN KELL AZ ISTENEKENK IJJECCGECIZNI??? .NA HOGY A HUSOTOK PUHULJON ÉS CSAK ADRELA LINA? MILYEN NAGY A PUCAPINA SÁRA? ZÜRBÖLŐ TÖK AZ URBA ZÖRBE HÁG-HÁG- ÁR ÖK) gyerekkel barÁkzoztak,(Átkozottak ős apéink???) na azok nem barÁtkoznak velünk,(fita tudod mi baj, pénz kéne kéne???) aki mi mi ki MO? -fita az MO = MO MO MO ..SZAR, MAGYAR ORSZÁG? Fita, na lenne egy, minta lunak, azaz csak egy T-USA MAGYAR OK JÉ ZZZ...USA,és most csak a HUSA? A SUH? Azok a sép napok,csak arra gondolok, NA MOST FITA, ITT A FÉNY-MADARAK -MAGYAR OK, ESETLEN LENEDŐ BENDŐK A ROKKANT ROKONOK,EMKÉZNEK, LÁDD SOHA NEM GONDOLTAM VOLNA? SMIRNA! VOLNA! FOSSS... HOGY ENGEM A MAGYAR OK???- SÓHOZ (NAD CSAK A HÁTSÓD 666...PATOGHATA???- HAGYNA JUTNI? CSAK A JUDITOK? -FIRST? JUHLIKA HA BEMENEK A SZOBÁDBA...VILLANTÁRAMOT VEZETEK A CSICSÁDBA...fita itt csak a bodza fa bodi ZÜRBÖLŐ ZÜRBÜLŐK ZÜRB-ÖLÉS VAN, AMI EGY OLYAN AUTOMOTUA ZAJTALAN,LÁDD NNCS HANG? Na had...baxxNátok meg,fita, én ezt ugy, hogy most is ott vagyok,ahol a part szakad, na már nem másolom át, ami vas a kreizinger nájt, analotok allahala guta, ütött? -na most csak a siKárás sik (jólesik, fita a férGÉGÉIAK, NYÜZSIGNEK A VALA VALLAGOD? ára? -de siKátor, jaja szát legg tárva baxva, többet nem baxunk, jaja rá baxtunk? Nafitya, naftalinka nap soselátta, most az hogy tengap, FITA NE TUD KI KI VAGY,Á! - most ezt otthon a katánáknál,Á és előbb lőnöd kelle, a kalicsnukival (magyr talámáNUK,fita a NUKINUKUNUK is!!!-a pu! -és csak aztán Á? -ki vagy? -ezt most magad-tull?
2.: Fita, én ITT NEM VAGYOK, ezt otthon is, aki mint a felesÉgem, a kis NŐvérem (a juh tubi) hogy az Isten az benned van, és mint egy cövek, I -vagy steiNUK? -nem szöveg, KTSZ Tsz na meg a fene megett, vagy megett te meggeczi geci juk van rajta luk, anal od? -ádd most itt minden olyan fekete feka okádéka? -ami sose volt, lesss...ez az, ha volt, az hogy lehet lesss... puskás lő? -ezt azonnal, ÉLNI A SZVAK VAK VAK VAK..CSAK AZ ÉRTELM-ÉN,MEN, NEM ÓH MENÜK MENNYEI MANNA, ANNA NAGY A KANCSÓJA? DE HANNAH HA? Most fita, NEKED HA MAGYAR MADÁR VAGY, TUD-NOD KELL HOGY TE FÉNYMADÁR VAGY, ÉS MOST ITT...ládd akarom hogy ez a sár csoMOD -DOM? KIN DOM? Na msot TE MOST IS HA ÉRTEL MAGYAR RULL, AKKOR A SZA VAK VAK VAK...fita nem ért? NEM MI VAGYUNK, NEMI NEMIGAZ? Fita, a Matrix filmekbe, hogy vannak a fekete (ÁRNY!!!) alakok, és azok mnd EGY FOR-MAK, .és CSAK KLONOK KOOTYOK KLOÁKKÁAIK KLONUKINUK,akik EGYBULL SIT SE $$$... semmise és te anti? -egy ant $$$... sült halak,jó falat? -szemenk szának ingere?- most meg lesztek adoMOzva, semmi $$$... nincs mise ha tise? végtelen sokkozÁtAKk, és most egy zseee... mert időn kivül vagy belül vannak, itt a ZIDŐ? -most vagy soha, mikor az zidó áll? Dfita,akik a PÉNZ NYOMÓKA, ÉS KONTRULLA, AZONAK NINCS IIDŐ, DE ELMULNAK A RENYE NÉPEK, FITA HA HAGYJUK ŐKET HOGY NÁZI PINÁZAI, 99% KUKU KUKUKKK...AZ AANÁ NANÁ 666...999... 99%? Zna a követkecő a LÁT-TÁL? (A BILIBE) -VÁ VÁ VÁ... WAM ZOOL VÁNUKINUK? Zitt sokat pssss... p$$$... fIta itt NINCS SEMMI AZA AZ $$$... (ÓSS? OU UK NIKUNK KKTT RÖTÖTÖ TŐTÖ fgylejad mnden NUKINUK KINUK EGY KÉZ IOKÉZBE,FITA ITT MINDEN NEM MAJD, HAME CSA EGY SZAROS KÉZBE,JAJA ÉL -HAL, JAJA ANNYIT SE TUDUNK, MNT EGY BÉKA,SZÁRAZ TÓNAK NEMDVES PARTJÁN KUTYKURUTTY... SZÖVETSEGGÁGÉAIK FITA EZT TE GONDOLOD,GOLOD TE EZT MEGOLDOD? -FITA, ITT SEMMIT DE SEMMIT TE NEM NEM MI VAGYUNK, MEG NEM MEG TUD666...999... 99% -KAKA FOSSS...MERT A SEMMI CSAK AKKOR VAN HA VAN ANTI SEMMID,MID VAFFAN VAKKAN KULÓD DE FELE SEGGET PU NA DE LÜTTEK, PU, FINGOD DOG DÖG,A SZAGOD TOK TOKÓ NA HISZED ED EDD) AMI VAN, AZ A TE FÉNYED- EZT EDD VAGY ITT KÁR -KIRÁLY ÉS MIK GIG ÁLATAL VANNAK A KIRÁLY UK NUKINUK KKTT??? NA A KIGYÓ GYULA GYIK A MOJA MUJA MOTYÓJA AJJA? TEMÉKE LÁDD MI A KEZDET SÉ VÉGE, AZAZ ORORDITVA FORDIT...LÁSS AZ IRÁS SIRÁS TUDAIDÓK? -BESE SÁR A VÁR, A SSS... SEHOL<<< semm MID, JAJA ANTIKA TITKA TIKA??? TI KULLÓ? LÁDD JUHUS A KRIRPIHUSOD ÉS EGYBEN AZ ANTI, LÁDD TE NEM HUSEVŐ VŐ, VAGY? PÁL APÓS-TOLLA APÓSA (A POGÁN OK, NAGY LUFA TANMITÓJA TÓRA?) ,HEJ DE KOMELLOM AZ ADÓSOM, SÓGOR GOR ILLA, BABUN? DE MINDEN AMINEK HUSA VAN, HUSÁN GOD? COBÁKOD ÁKOM BÁKOM ÉN MAGUKAT KAT UGG IMÁGGOM- BOM GOM-BÓLD-KI A SELYEM INGED ELEJIT A TE CSECSED MO? -CSECSE BECSE PÖCSE PÖCS-E AHA CSARNUKA CSÖRCSÖL AZ ANALOTOK GÖRCSÖL)i azaz most fita, mert AZ ELLENEZNI, AZT A SEMMITÁK (ÉL HAL? -JAJA SÜTVE, JAJA ESÜLT A PUSKA (FITA ITT HA EGYSZERRE AZÖSSZES NAKINUKIK PU? PUJA? A PUSKA? KÉP, KÉPTELEN,CSAK HA TE MOST HISSS...MINTA VALAMI SISSS...SISTERGEN-E,ÉGNE? VAGY MI A FENE...FENEKE AMI BIZÁKÖL FENEKETLEN, azaz most MI AZ, miEeee... akarom tudni akarom tudni, és megdugni? - na nana ez egy ZÜRBÖL és az ÜRBE ÜRÜL, JAJA JUHLIKA HA BEMENEK A SZOBÁDBA...Fita most berakok egy dokumentó mentőSOS filmet, hogy BIMINIBE? -nagy ATOMBOMBÁT ROMROMBANTOTTAK A ROM ROMBANTÓK,AIJAKIK??? ÉS A A TENGERI TERMÉSZETES NÖVÉNYZETE, VISSZA JÖTT, na meg érdeskés hogy HiresIma Naga maga szaki, a ZIDÓ? -= PÉN ZIDŐ? Zitt most van annak a csuccsa AZAZ SINUKINUKINA KIN A PINA, SZÁRA SÁRA? ARAÁRA?
3.:Napina fita,apuénk, most is ugyanaz,csak most is ládd most félre vágtam, az ISTEN KARDUNKKAL, vagy ATILLA ATOM BOMBA ISTEN OSTORA TÓRA,TE BAMBA,és most fita, ez most CSAK MAGYAR OK, FÉNY MADARAK, CSICSAGÁGÉ GÉGE GÉGA,GÉGE? .HÖRÖG,HA MOST TE HAGYOD NYISZÁLNI, VAGY KIGYÓÓGYIKA A MO MO MO DIKUK KUKACUK NYELTÉL VOLNA? Fita,most csak az amit otthon HOL A SABLOAN? AZAZ A VÁZA, MEG A VAZE LINA? Rőha, most ugy,ahogy rögtön előbb, ITT ENNEK MEG MINDENEK NEKNEK PUCANYAKAS DE KALAPA? -AMI VAN VAN MAGNET ICCA RÁZZA, ELEKTOMOSS MO$$$...MOHÓS-ÁGA MO MO MO ... KIGYÓGYIK A MO,(FITA AZ TISZTA MAGNET ICCA ELELTROMÓSÁGMOHÓSÁG NAGYSÁGA DOM BOOK? AZAZ ITT KIGYÓ KIGYÓT NYEL, KUTYA (DÖG) KUTYÁT TÉP, AZ A SÉP AZ A SÉP AKINEK A SZEME SZEM -E KÉK, AKINEK A SZEME FEKETE? Naz az ammit sokzor tapasznyaltam,piszkáltam hogy az EGYPTOMI AJTÓ FÉLFÁN, most az Www... Nincsak most ránk akannák Nátod,verni a III_ dik WWW? Sóval most az a Www... NIncsak most előtted ez a MAGNES WIBBRÁCION? (de az egy hegy!!! (fita a Quu UK KKTT? .mnden az ürbe, a segged ne türbe, mikor a magyar ok, ládd itt is az van ami fent? -a fenketek fekete fegg ette) Most annak az ALAKJA AKLA JAVA? Na maga a szine, szürre köd, aminak fekete allhala alapa korongja van, festéke van! Mindenütt ládd a fény, mindenütt van fény,és lehetŐsÉge,de $$$... CSAK FÉM -E? Na most, ezt akinek van szeme kék,na meg zold Öld,nekem az van,és a feleségÉgem talált egy régi kő ami kristályos szobor fejet,és ez te vagy, nem létezek hogy nem mert te egy az egyben az vagy! (Ut NAP iSTEN?--JAJA AZ IS FITA, MINDENBULL CSAK 1 VAN, ÉS LÁDD FÉNYJHZÉUS, AZ NEM A KRLY LUKUK, HANEM A FÉNYÉBEN LÁDD MOMUSA MNDEN EMBEF EGY ÉS EGYEN LŐ, NA PUPUZIK) Betettem a Miuff... baxhatNUK? (FITA EZEK AZZAL HOG CSAK NIKIK LEHET PÖCSÖK, FITA ITT RÖGTÖN A MUTÁLSÁT, MINDEMKI KETTŐS AKARNALENNI, DE AKINEK CSAK EGY LUKA,AZ BIZON TOPRONGY, RAPITYA??? Zna annak szine, SZIN? -ÉSZ? ZEN ÉSZ, SZÖSSZI PÖSZI KISLÁNUK, JE HOVA MÉSZ? FÉRHEZ? JAJA FITA, ITT NINCS OLYAN FOG ALMA SSS... FOG A LOM ALOM? ALLÁM, HA VAN ANAL LOTYOG, LOTTY... Na fita,itt az hogy vannak a teremTŐRkések, (de aortád vágva, a nakatok nyiszálva, akik HANG OD GOD? FITA DU,HA ESZMEBE JUT A HAN GOD DAL,ITT A MEGNES ZAGYVKBA, GE TEREMTED A HAN GOD DAL, A FASZOM VAGY KÖCSÖGE FORMÁDAT AZAZ DAT COM ,ÉÁS MOST AZ VAGY, VAGY ÉS HACSÖK AKKOR AMITAPUÉNK, AZ A HAL ÁLL??? - de maga a ENNEK A MAGNESXEX ÁGNES (NINCSAK A FA FEÁLL) TÉRNEK A ALAKJA, az egy W... na most, az az, hogy a Wwww...az fentebb van, és most azok az ÖRÖKÖS TÖKÖS BIKA CSÖKKEL ŐK ELLŐKELLŐK, LU DÜRGÓAIK, SZAMÁR PÜFÖLAIK, MINDEN AJJA AJAJAJJJ...FEKETE VONAT...Fita maga MAGA ennek MÁGNES TÉRNEK, csak onnan WWW... teját most előttünk a Wwww... NA AZ JOBB OLDALA Wwww... fent van (az itt a 6 égu amir ereDETTY a sum ir, azok a sunyik,azaz az csak a nappal néppel tüzün vizen át, am mais az!!!-most azt most ha körbe ceruzzázUK,akor az egy kocka, és annak van felül egy ferde (bsalrull jobbra folyója az hogy a ION folyója?) és onnan van a 4 FOLYÓ,AMI CSAL BAL SAROKBULL (fita a Duntul is de Tiszán tul ISA az?) LEFELE,AZAZ EGY EGY KÖRÖKÖRÖK OLYAN KÖRFORGALOM,HOGY FENTRŐL LEFELE...ládd Láttam Atlantisz,ami egy óriás GÁTTAL VIZ ESÉSSEL TURBINÁVAL (MOST ITT IS MEG LEHET CSINLNI, LERITAM TALÁN MERT AZ UFÓ, MEG MOST EZT AZONNAL, MOST ITT RÖGTÖN INGYEN TERMÉSZETES ENEGIA GYIJA PACI...DOLGOZIK? ÁBRAM,VEDD A HÁTIZSÁKOD, ÉS A PACALOD ...
Innen,most meg fogadtam fogaAdóm, hogy fogatok allá sárt adunk, és ez az!!! Ffita,most azzá ezzé zzz...zidő?-itt a zidó,(NA AZ AZ,HOGY A KINGEK KINGR BOLHA AZ INGÉBE, ÁTLÁTSZÓ SZÓ, EGY SZÓL SZÓ $$$...most aki itt az zidő, trölik a PÁL PALA TÁBLÁT, NA DE ASZTALOS, HOGY AZ ASZTALOD? - na most fita,mert nekem minden MAGYARRULL BESZÉL ÉS ÉL,LÁDD HA NEM BÁNT SENKID, (FITA BÁNT ALM,BÁCSKA BÁN -ÁT? ARANY BÁNYA BANYA, MAJD MEG BÁNJA? NA FÜBE LEHET HARAPNI,MEG KAPACCKA, DE MOST A KŐBE, VASUKBA VAGY ARANY UK MUK TTKK? fita fizet adót? -de most fita,neki is van GODA DORONGA, DE MÉG MILYEN,LÁDD 1001 PINA LUK, SZAGA, A SZAGOD? JAJA AZ ANALOTOK RAPITYA FITA ABRAM, ANNYI FATTUD MNT A TENPART HOMOK NA MEG A CSILLAGOK AZ ÉGEN-AHOL MINDEN ANALUK ELEVE RAPITYA NINCSA MOST TÉNLEG ITT VAN A DURUNGUK,NA AKKOR MIKOR MEGLÁTTAM VOLNA,LEHUZZÁK A Miuff... a FAKUNUKINUK A TIETEK LÁDD AZ JUH VAGY MI A FAK A FÁN FÁNK) na du, fita ez az zzz...miEeee...EZ TE EZZEL EZEKELL TE NEM NEM SOHA SOWHAJA HAJ HAJJA HAJJA... HÁTSÓJA $$$...VAGGÖLT VAG INA, RÁNGATNA ANNA ANALA SZIPPANTYUZNA NYUZZ GOD NYUZZ RÁ GOD? DE TE HUSÁN GOD? RÁG ATOM? RÁNGATOM BU-RÁN GODOM NUKINUKINUK SINUK-SONUK UK KKTT? TÜTÜTT... megy vagy jön a vonat Kanizsákra ára?
Fiteljal,most azonosULOK SULY SÜLI?-porcs vagy tepertyü? -annak aki vagyök, az te itt ezzel ezekkel kezek, Ezéki-Elekkel te soha meg nem tud666...999...99%? Fita sem nem lát, sem nem?- hal - hall, (az te vagy sül halUK UK KKTT tétel vétel, minden tétlet fér lök lödők lkoMO divak?) hanem a KIN GOD, AZ IS KI?- FINGOTT... de, szaladunk a finGOD előtt, du után? Zitt az van, hogy az él? -halvány fog alma,na ABBA ATYÁM??? - harab666... bele Éva,fita az alma almuk (ÁLMOD ÁLMÓTOK) lett, azaz itt mi a végterméked? -sár, kis meg nagy vásár mennyit nyomtá (na most zavarba vagyok,mert eddig a papa reggel a első, igg a reggeli, ma máre maros hova lett a telavivivivi...(Atyám a gatyám,nincs többet,lebugyi (Nyilon lila nicsluk? rajta?) aha be AIDA BE AIDÁCÓ? -ha monduk, mégis,marad maradéka...kaka? -fo$$$...illata /illat ár? -Sara szaGOD se tröbbet $$$...pora hamvad?
...https://www.coasttocoastam.com/
...tregnap estére,hogy apuénk,fita a debreceni Nagy haranngal,de haraggal,bekongattak, hogy mi itt nem vagyunk!!! -mrt ez nincs!!! -nekünk? -nekem, neked a nyers neked nyiszálva, s még höröni se lehet ne neee... na fita,most ezért,az agyam tejesen nem müködhetne 666...ha 66? -fenekükn pattogha ha? 999... 99%? 10? -tiszta viz? -vizijó jojojojooo...
...oááá...