schanc Creative Commons License 2024.11.11 -2 2 95444

Rudit bepótlom majd, nem bírtam kivárni a végét.

Összességében jó adás volt, de ez elsősorban a versenyzőkön és a zsűrin múlt.

A tv2 a nagy erőlködésben, hogy egy jó műsort hozzon össze, elfelejtette, hogy visszanyúlhatna a gyökerekhez, azaz lehetne valamilyen kimondott tematika, élő zenekar és Csillagdal. Például. A zenei alapok jó minőségűek, csak sokszor hangosak, pláne ha vokál is van rajtuk.

Ördög Nori tegnap sem lett szimpatikusabb.

Ez a három kieső meg baromság. Miért kell ilyen gyorsan ledarálni ezt is?

A versenyzők közül a 3 kiesőnek Zsanettet, Katát és Domát tippeltem, ebből 2 bejött. Kata ezek szerint a fiatalokat el tudta kapni, Patrik meg nem. Szerintem őt megjelenésben nem tudta befogadni a közönség.

A negatív meglepetés amúgy Jennifer volt, nehéz dalt vállalt, de fülsértő volt néha. Bocsi, ha olvasod a kommenteket, de sajnos így hallottam :/

Rebeka, Abigél nagyon jól énekeltek, önazonosak voltak, Dávid elképesztő figura. A váratlanul jó pedig nálam Szilágyi József volt, angolul, tempós dallal, tánccal, ezt nem vártam (ok, az ő dala mondjuk nem volt annyira nehéz zeneileg).

Petronella kérdőjel, elképesztő dögös a megjelenése, van egy hangkaraktere, de nekem mindig az az érzésem, mintha sokkal többet erőlködne torokból, szerintem főleg a magasaknál nem jó technikával énekel. Aztán a dal végére meg elfogy a tudomány.