UFOzzuummm... miEeee... Jóreggelt, itt a tej, a Tejutról, meg a juhturó, gulászta,madár látta? -megellett a kecske, hol a gida?
4.: Kávézzuummm...vizzuummm...most kezdek inni egy picike kávét mézzel, meg most kezdek visszajönni a halálból? Nizzitek...most a képernyőn, valakik akik mond-duk, emberek itt a lilap ina, rángatódzik, na itt azonnal...Jhogy most olyan gyomor vagy benső égésem volt, hogy hétfő reggel csötörtöke leadam 10 Klot, és a csontom is meglágyiult,a tüdőm meg a bensőm kiégett,és most az van,(ha láttáok volna a fiaiamat) hogy ezt én teljesen ki tudom kapcsolni, irtam, hogy ezt ténleg a ki fényUrfénye? (ezt a nikket a conpuer adta) -közvetlen, hogy a magyar ÉdesAnyánk fénye, nyelve, a csupasz magyar RULL beszÉlünk,és értjük egymást, na az nekem...nekem is hihetlen,amit mindig, látni akarom akarom tudni akaromtudni, na kisgyerek koromba estére,már őrjöngem, mert nem vagyok benne az álmomba???-fita anyum sokszor elvert, mint duzi a farkát,de nem érdekelt,mert az agyam? Az ugyunk csak replikázra és most a csótányok.wámpirok kiveszik a vámot a tojásodból, kotkot kodács,mndennara egy (sárga bügregürbe körbekürbe kigyózik) záptojás, na arany, ha van arany eretek,eretnekek? Fita,ma reggelre, most az hogy közvetlen, ládd most az amit éber álom,vagy luzit? Na ezek az INRI -iirni iratok, most az hogy ez ami sárból sárral, vaggis ami a fÖld anya god? -az egy növény?-vagy állat? Most akanék közel maradni a mára álomom, és az hogy ezt meg azt,amazt?-ez ténleg egy...most apuénk nagyon beee...ez olyan volt mnt egy (Derbői nagyharang,fita a Derbói fer iskola, a családomé volt, és otvoltam mikorjöttek, a hogy allá kelett irni, hogy nem a tietek többet Betty)harang kongás,na ez egy robot valami,na kérdik miEeee...? Vissza hogy nem a földi testünkbe van mnden, (tele sárral,Atyám a gatynk, jó hogy bőgatya?)hanem A MAGYAR ÉDESANYUNK MMM... FÉNYE NYELVE VEZETNE DE VAN SZEMED? SZMETEK?-MI VAGYUNK? Miufff... HAN GOD? Ezt ugy, hogy most hallom mit mond a gyomrom, na iszok vizet,és azt mondaná? Mindennek aminek van nyak (gágége) van hangja, na ugy is át érzik a szarszagom, na most azt lehet szagolni? -vagy fita, át ok,azaz a HAN GOD? -vagy a fejed kong gana?
5.: Tegnapra, hogy azzal hogy át át át...világitom a szürke ködöt, vissza az hogy szondákat raktunk le ennek a magnes tereibe,és most hogy ahogy vannak itt a föld fordulatok güngyölügök rögök,egymás allá került rétegei, hogy abba lenne olyan hogy maradtak meg alvó szikrák, (fita csak a szeretet meg gyülölet marad ami egyik a fénybe a másik tüzbe, és az valóság ládd Benesék várják azokat,akik gyülÖlil a magyrok de mnden gyerek az,meg anukaj apukha a pu lüttek? -amit lehetne fénnyel,fida a hang is fény az (ALLÁSS nyitotm egy ijjen tpinát azonal törÖtlék de monduk, az Istenek a magnes mezőkbőlterekből,azt nekteknem szabadlett volna, marára hagyni? HANGOD DAL DE MOST HA ZUGGNAK A GÁGÉPEIK AZ ÖNTŐDDÉKBE... AZAZ AZZAL LEHET ÉLETRE KELNI, MEG HALT? (FITA ITT CSAK SÜKET LEHECC..NYEMEC VAN FÜLDUGÓTOK? -SGGDUGÓTOK) -ALTATNI, LÁD HINNI KELL,(ÉLTEM, VÉGIK,NA VICCKET A KIPUFÓGTOK) HA NEM NEM KAPSZ HUST, (AMIT ESZEL ESZÜMNK AZ LESZÜNK,S MEGHALUK EEGY SZÁLIG VÁR RÁNK SZÁLASI? SZÁ SZÁ MADÁR) AKI NEM ESZI A JUHUSOD,(FITA A TEMTŐTÜK GÉGÉPEK ROBOTOK LÁDD A TRNAS ÖRÖKTRANCBA VANNA, TRANSZFOMÁTOROK?) MEG NEM ISSZA A VÉRED, AZ BORT SE, BORNEMISSZA GERGELY, SZOPORÁBBAN NYERGELJ, JAJA DE A JUHÁSZ, KÖZBE DISZNŐ KANÁSZ IS? KÉT ÁLLÁSA VAN? Van akinek egyzse?-lábatlankodik, elteszik a lábuk allól, aki nem tud arabusul, az előbb utóbb arra busul,ládd a busuló juhász,Jancsi Kukorica mert ott jött a vilgra? -juhász,meghalt a juhAIkért? Mint az az egyszrü ácsmestek, aki özszze borongálj a PÉNZVLÓK CSALÓK PARANCCAL CSALÓK,AZTALÁD, JAJA ASZTALOSVOLT...NA MEG FAFÁGÓ,KOPASZIKÁKÓ JÖN VISSZA A FAVÁGÓ...Osztán most mit lehet tenni, megkeresi megtalálja Illuskaját, fogadom hogy megkeresem megtalálom az én kedves husárum? -előbb a csákóm? -megtalálta,jaja a magyar népmesékbe? -vagy mese mese MOKA MOZIBA?Na itt mot (nalod a fo$$$...) szigoruan, tudom hogy most azzal, hogy kezd felülkerekedni benne,az iszapár, a mocsár, meg a mocsári gáz, dögletes, és most nyakig uszunk az árral?-...whooo... fiteleed,a ki felesÉgem, engem mindennél mndekinél jobban utál,de nem lesz öngyilkos? Ugy 1920 évek,na össze dült a stocmarket,(bitt most is és most mégbejátszák a vallaguk végét, reccs...) és akik vesztettek,midnenüket?-azok ongyilKosok lettek, nicsak mi lenne ha nem lenne PÉN NEM MEN,NEM MI NEMI MI? NEMIGAZ? Fteljunk, SIR? -AZ MAGYAR RULL A FÖL/DES UR, és most fita, ami MOMUSA? Fita, itt most tegnap, most akárhogy hogy a magyarok mindenütt ott hon, vagyunk, csak sem maunkról, sem egymásról nem tudhatunk,(NA FITA, ITT SENKI SE TALÁLLJA MAGÁT TUD ÁT?) na most mi a kis családom teljesen el vagyunk szigetelve,és most az az, hogy itt most amit levegőnek hivnunk (NUKINUK) na fogyeljuk,szivunk, meg most gázunk ki fujjuk vettem most egy lélegzet, jaj de jólesik,mert kezd a tödőm meg gógyulni, ami most...idóvel, de fita, itt az idő most vagy soha, jaja de birni kell tüdővel?
6.: Most a mára? .mara? Hogy eddig huztam a belem, na itt az hogy piti, ne hagyd itt a gyerekéidet, ami most azok,akik ha nem bánt senkit, akkor had beszÉljen, ha most pont ellenkeccke, ezt gyerekKorom...hogy se a vallásos gyerekek, nem beszélhettek velem,sem a kommunista pártunk és kurományuk? Fita,itt most az ami van, érdeskés a Matrixfilmben,ami fita nekem az álmomba láttam, nincs semmi olyan, hogy én itt az olvastam, vagy hallottam, hanem amit látók, át ok? Most fita, még a kezdetben,itt is mindehonnan kirugtak,mert ez zsidózik? (fita én a Blila meg a több szent irtokról ma is kérdezhetek,jaja kérődzhet, ződet?-de most nem azért, akkor is ledsirtam ma is leszarom hugyom, mert most fita, csak TESTA A TE TEISTA? Na fiteljuk, most hogy MOMUS AMIT nazi pinázi az analod? -most az hogy a magyarOk örök szabadok,most tegnap, ládd a gyerekéinket az enyéimet se tudok meg se $$$...közel LIT enni? Fita az első a álcAIgyülibe,hallom, hogy ábram, vedd a pacalod, zsirZsák, na köver pacalnak kellett lenni,(az Ur a kövéred mndennél jobban kedvel, na most miért nem a YOUsire vagy MongolIca) na rögten bekajabáltam,elős hallásra hall láss...engem ti nem kötöztök meg men vágtok a hátizsákba (na batyuba) mmeg nem áldoztok fel fasom Jakab kabbe a jaikid? Na fita, én azóta is csak mindenütt az hallom, pl.tegnap még mindeig nézem a valláSOS fosss...fosáss ás lá$$$...NA FITA,UGY 50ZER EGY FÉLÓRA ALLATT, HOGY OBEY OBEY ÁBRAM ZSIRZSÁK JÁKOBRA OBEY...LÁDD ÁBRA HAMI? ÁBRAM? Leirtam vagy 101 itt a katona pajtim, és az első század lett volna, alkiket beddobnak csehszolvákia mia? (közbe bresznyó viaszadlak bennetek a vengerekenk kerek perec azonnal, megnémultak nyemecek lettek leeseleg nekünk a mi fóldöng kell) Én meg első raj ügyeletes valák,a század parancs csaló, beteg, te vagy a hunyó, és azonnal a katona pajtimmel leléptünk volna, na az is benne, nekemnemparacsol mindbüdös AIDÁS CSALÓ, A FEJÉTÜLBÜZLIK A HAL, HALL?senki meg ezek teista A teista, rohadt dögök,ezért sem nem ölök se halok!!!
Innen, na fita most nagyon meredek hellzetek fognak ki allahala kula? Most itt abzullu ultikulla hogy rendezni kell dolgAInkba de csak magamnak azaz neked, ha vagyok,akkor énis spénis pénz is $$$...vagyok? Nincsak fizikAIlag haza vágtuk,UK? -menjetek zépen zápon haza,MUMMY ÁT OK,HAZA, WAG INA? ANALA? Zna most minden kid dik egye a maga sara? Értem,ládd nekünk kell a pénzetek, minket halaknak néztek? -pikEYE $$$...
...fita jó kérdéseket robbnak be, a barátAInk? Nincsak ez egy robot létesit sit sit visit? na NTUZ NYUZZUK A NYULBŐRT: 8 of the wildest tehories abat the Universe wewrw living We havent found aliens (fita es egy kimustrál salak magára hagyatott robot telepek,és ócsak vas rohadása telepek, üresek,és rühesek?
...oááá... nincsa itt aze vaze Vaze Lina ina kin a pna, vér allá futásos,hogy élünk, élünk -halunk?.fita a parancsalóAIk,azaz vasa sokk? Na az álom,egy JURTA ÉS SAJÁT FÖLDEM (FÉNYUFO-k) AMIT MIDNEKI LÁT? - MERT MINDENKIMNEK CSAK EGY JURTA,NA MEG EDÉNY ÉDENKERTJEINK,ÉS KERT ÉSZ? Monduk dUrván Avatár? -nem kell raktár meg raktáros? -POTROHOS? NAGY NAGY RAKTÁRAKAT CSINÁLUNK, ÉS CSAK AKIK KUSZNAKMÁSZNAK, AZOKNAK ESETLEG,EGY EGY COBÁK? -A COBÁKOD? HUSÁN-GOD,RÁ GOD?