Törölt nick Creative Commons License 2000.06.17 0 0 70
Kedves Perverz Tata!
Az oda vissza politikai hekkelésről én úgy vélem, hogy az nem okvetlenül magán akció, hanem sokkal inkább hekkernek álcázott titkosszolgai munka lehet. De biztosan van olyan is.

A synergonos webszerver egy pucérseggű gép (volt). Nincs rajta semmi csak az, amit láttál. Szólóban. Nem éltek belőle nagy lelkiéletet.

A wigwamos weboldal pont ezért jött létre, amit írtál. És ez most teljesen szerelmből megy, hála Golyós Toll barátunknak, aki a napi munkája mellett csinálja ezt.

Nem titok, készül erre egy alapítvány. Kicsit lassan, de biztosan. Akkor pedig jő majd a metamorfózis. A támogatás alakul. Ebből egy profi, nonprofit információs és oktató webhely kell legyen, ahol az életkori sajátosságokat is figyelembe veszik, és egyszer majd külön-külön oktat internet biztonságot, illetve internet használati kultúrát

- alsótagozatos
- felsőtagozatos általános iskolásoknak
- középiskolásoknak
- felsőfokú végzettségűeknek
- valamint a munkahelyi környzetben dolgozók számára

kiknek általános képzést kell adjon, amely természetesen nem pótolja a konkrét munkahelyi rendszer megismerését, csak elősegíti annak megértését.

Ez azért nehéz, mert jól oktatni csak igényes tananyaggal lehet. Tehát sok ábra, animáció, stb. kell. Mint a moziban. Jó kis feladat.

Gyanítom, hogy a szavak jelentésének változásáról én morfondíroztam, mert ez szokásom.

Köszönjük a dícséretet.

Előzmény: __PT (69)