UFOzzuummm... miEeee... Jóreggelt, itt a tej, a Tejutról, meg a juhturó, gulászta,madár látta? .megellett a kecske, hol a gida?
1.: 11/10. A KÉP? A föld? nemkietlen és puszta, hanem egy gömb se $$$... semmi x semmi MISE MESE $$$... mesze esze jaja megett a fene, fita itt el[bb mnden a magnetika tika titka csike csiKaja kaja CajuNUKINUKI sokk,most az hogy lehetne, ellen NŐzni, mikor csak mozdulatlanság $$$... egy füszál fa fa faxi maxi faxa hol a MOzi?-zidŐ? -zidu UK MÓka kóka kaka szaga fossa $$$... SEHOL semmi,lehet ellenseggeskedni? Most előbb, most ABZUGU BUKU DUGU BUJ BUJ ZÖLD ÁG, ZÜLD A LEVELECSKE...Na most az összes itti IRAT-AI-M? Fita, most én ÖRÖK AZ am AMCSIBA CSIBA CSIBEREGNE MI MAGYAR OK FÉNYMADARA ARA ÁRA-DE MOST EGY SZEM ARA DARA? Na itt minden magyara van agyara geyere -kid, most az bizon baxom bujdozik,ülöldüsózdit MOziba, és csak a földbe, amit most az egész földet át SZITÁLOM, ládd akik a MULTUKAT keresik, és nem találják MAG MAGUKAT? -na azok láthatatlanok NUKINUK jaja az URUK SIONUKBA TRÓNÖLT UKUK KKTTT TÜTÜTT... és most A MI MAGUNK, MAG VAK VAK VAK...VAKJAINK (VAK A BOTJŐN MIÉK BOTA BÓTA DEBUTA, SEM NEM HALL SEMNEM LÁTT,ÉS AJKA,CSAK AZ, HÓJJA KLOKÁJUK? -KAJÁJUIK? -INK LINK LANK LAKATOS,KINEK JÁR EGY GATYA, UJJABBAN BUGYI UGYI FOSSS...$$$...ILLAT ÁR? Vissza, hogy SZONDÁKAT raktunk le,a sötétbe,fita mi fény madarak vagyunk,szellem lepkék (papoloan vagy NUKINUK bax666...nukinuk 999...99? - csak nem kék,sült csirka kacsa pöcs, lib máj kacsmáj lugenerálj, degenerálj,mg minden degerált és le darált dara? (fita a mikró -makró al jaja sack tock & al allahala virágzatAIk?) Na fita, most UGY HOGY ÉBREN ÁLMODOK? *fita, itt az hogy az az hogy te vagy lent vagy fent a fényed edd,és rögtön ha most van egy HANG HUN GOD, MOST LETT NEKED A TE VILGOD HANGOD ÉS VAN TERÖL ASATAKÁM, nicnsa az ÁCS ÓCS, szétveri a PÉNZ VÁLTÓAIKAT, AMMEGVÁLTÁSRÓL OH ZENGJETEK???) Na ezt hogy fogom beverni,Beverly HILL? -hell hell hell...na most az hogy maga a föld,egy fekete olyan,amit csak gondol jaja dal? Pajtás,daloljunk SÉP (ÖRÖKRE PÁSSÁPÖLTEK) MAGYAR HAZÁNKRÓL,MELL A BŐSÉG KINCSÉT ONTJA RÁNK,na fita,most az van, hogy SEHOL DE HOL $$$...Fita, akik A MEG VÁLTÓRÓL, 666...999...99? -kis gólya,orotok a dugója, meghozta nekünk a tavaszt,nállun a gólya fuvaros lett? -fuwarrr...fff... na most minden azért, ha minjárt az igemért, hogy fuwarrozunk vagy FU? -warroztatnak,ládd minden előbb HALOTAS JÁRMÜVÜK? JER TEMESSÜK EL MOST E TESTET? TE TESTED,TE TETTED EZT KIRÁLY- UK -KKTT? ABRAM HAM HAMM HAMMOL MOLL HAM HAM HAM...MIG VAN HAM HAM HAM...CSAK A HAMVA $$$...SEHOL SE HOL SE ÓL, ÓLBAXÓGA? BAXÓDA ÓDA?
2.: Fita, most AZ AMI AMI -AKI VAGYOK? Fita, most vissza hogy ami van,az egy sötét nap sose járta, nem Szól egy $$$...CSALOOGAN NUK???-mer azt ha mise, az tise, és most csak semmi $$$... hami se hamise (HAMUJA?) a bika, buuu...arany bull buli bili ZNA MOST TEGNAP, a kis felesÉgem bégem, NA AZZAL FEJEZTE BE,NEM LESZEK ÖNGYILKOS,MIATTAD? Na ma már, meg várom mig ő felkel, mert nem akarom,füleg most hogy miért vered az a szar billentyüt, nem tudod csak nyomni, a sódert? Fita, MOST AZ VAN,AMIT EDDIG DIGI DAGI DAGANAT,HOGY MOST EGY NEM A FÖLD ALATT,AHOL EDDIG LEHETET LÁTNI AZ EGET,HANEM VÉGLEG BESZART A HALOT,BIDI A RAWATAL,NA AZ $$$...T0BBET, DE A SZAGA, VAN SZAGOD SAVOD, ISTEN SAVA, TE TE TE ...PLÖDA TE ÉGI FÉNY? NINCS AZ EMLÉKE SSS...FITA EZ ANNAK A SS..ÓUSSS SEGGRE NE ESS, EZENTUL,MERT SZÉTBAXÓDIK BOMLIK BOMMM...MINDEN, MERT MIKOR CSERÉLEM ÁT VÁLTOM ATOMOTA? NA NEM NÉZEK ODA, ÉS MOST NAGYON SOKSZOR ELBAXOM KIVÁGJA A TACCSOT A KONPUCÁM? -BAXHATOM? ATOMBAMBA A BAMBA? -na menek save,sav-e?- jaja itt a szó legszarosabb értElmébe sava? -fita most mnidig megnÉézem a ut 8? -emlékeztek,na az a 8 általános emelet feljebb emeljetek felebb,a BÜN,nincsak itt csak SEBÜNK -jaja most az sss..zsebünk,na most itt az hogh zsebünk zseBÜKK jaja UK-és azokat is meg tetőzi az ZSIDŐ? ITÉLET IDŐ, ami most mindenki a zsidókra gondol, hlotty ők az örök ÁLDOZATI JUHÁSZOK,JAJA A JUJHSZÁJUH JUHDÁS?-FEL ÁDOZZA MAGÁT A JUHAIAIÉRT, ÉRT? NEM MERT ROBOTOK,ÉS ARRA LETTEK TEREMTVE, ÉS ITT MINDEN AZA MÁZA VÁZA TEREMTŐAIK TEMETŐJE? Na fita, az mára mara marka,macskakak makacs karma karmoll lássa, nicnsak a macska , az egy...AUTUMUTUA MUTA? AMI ITT MINDEN AZ LETT, ÉS HA SIMOGATOD A MACSKÁDAT, DO-ROM-BOLLA? (JAJA MOST AZ HOGY BÁ BÁ BÁ BEL AZ EGY STAR GÁTE? AZ AZ IGÉRET FÖLDE, NINCSAK ŐŐK AZ ÉG ÉSFÖLDÜNGOD URA, AZ ŐNYELVÜKET NEM ZAVARA LÁDD HOGY EZEK ÉGIG ÉRŐ, FITA AZ ARANYVAROS, AZ ÉGBE SSS...BEZZEG A BÓ BÁ BELL BELE,NAMOST AZ AMI MOST AMITMODUK ZSIDAIN, NINCSA A MI ZSIDÓAINK JÓ ZSIDÓK,NA MOST ITT OST AZ AMT BETTEM,SZAMARRA,FITALJÁL AZONÁL UTLÁTOSEBB NINCS, ÉS AZ AMIT BAB LONYA,LÁDD OTKEZDŐDIK A BABYLOAN -LOAN DONG,DONGA) na most az egy NYILÁS, ÉS NEM NYILAS, DE NYÁLAS ÉS CSAK NYÁLAZ666...999...99?
3.: Most ahogy találkoztam a MI FÉNY -ÖRÖK EGY EGYBE EGYÜTT ÜGETÜNK,UGATUNK? ÉGI FÉNY ÉGI TESTVÉREINKELL,(A NAP IMSÉT FEL KEL? -TALÁN TÁN? -FITA APUÉNK MOST,SE NEM KELL SE NEMLE MEN? -JAJA A FITYMÁD FELJÖN? VAN?) az hogy fita,a felesÉgem sehogy se tudtam lerázni,na most nekem nem kellenek gyerekekéink,vagy az őők csináltak csinálnak bennünket,és őkk baxtak össze vissza, fita msot kész vagyok az ágy allá.jaja most elbujok,(előletek lőjetek) ládd nincs senki, akivel szót válthatok, és most mindem ki, ugy nézne ki hogy elhagyott el hagyatott és az ágya alláhala duggintott,na most nincs olyan Isten, hogy én gyerekeket,fita a tegnipina kitörörését jaja az ÖRÖK ÉLET TÜ HÜ FELES ÉGEM MMM... Neki két gyerek kell, és (azért kellek neki)azoknak meg kell születniük? -ünk? Na fita, most az hogy mennyire mélre lehet mélyEbb lettünk LE TAPOSVA a fossukba, LÁDD MOST MENTEK IRAQIJAIKAKAT ...FITA MINDEN CSAK AROMROMBA TÖKÜLŐAIJAIAIK, ÉS FITA,MOST HOGY AZ HOGY KIRE MIRE MENNYEI ADÓS-ÁGOD IRTAK,AZ SZERINT VAGY MOST A FÖLDED sirod leled, ELÁSVA,nem az amit eddig, hogy egy ANALUK ALLAHALA GOD? Naz most megéritem a kis felesÉgem kezét, nem lehet máshol mert vicketni fog ha hozzá érek? _jaja had üljek melléd s sofára, na az az,hogy ezek most a DIVÁNYON, MEG HIVJÁK DÁVIDUKAT, ÉS INTIM PERCEKET TÖLTENEK EGYÜTT, na most fita, jönne a bikák bikabuuu...bull bilUK, jubili, ki ömlütt a bili? Jna most megborotválkozok és az arcsom meg mosom, a szemem miatt főleg, és ugy hagyom,nem törrlöm le,a csipát kimosom,és menek JÓ REGGELT ÖRÖK ÉLETPÁROM ÉLTÉGLÁM DEMÉGMILYREN,,SZEMEM MMM... NA CUPPANTOK FÉNYE...NA MA KÖZBE, OTT A KÁVÉ, fita, itt ő az a lány, és nagyon szép nő most is,és amiért dühöng,mert te nemcsináltál semmii, jaja a két kölköd, mostmár három? -az az övé, nállad csikkenebb nincs csak ő, hogy egy semmire kellő jaja hola az tojásod? FITA ITT AZONNAL YOJÓ,MERT IGENIS AKIK HALLOTTOK RIKÁCSOLNI CSALNI???-AZ AZ ÉN GENYÓM PETE SETEM SEJTEM REGŐLJEM, MEG HIIMIHAMI HAMI KAMU VARR VÁR, JAJA HAZA VÁR,NA MOST ITT MOT NICS FÉLRE ÉRT, MEGÉRT,JAJA MEGÉRITNÉL ÉL A FÉNYEMMEL MMM...
3.A: ROM VÁROM A PÁROM, a nemztinél? -engdjétek meg narág szij? Na most AZ AKI EZEKET IRHA SIRJA INRI SIRA, NINCS??? SOSE VOLT LESS..ÓSS ASS UGASS? JAJA LEESETT A PAP AZ ÁGYRÓL TWIST...Most onnan,hgoy nem hogy vol meg lesss...fita leggen az ha most sss...az ÓSS -CIA CICA? PUSZIK? -na meg uj, de nagylábujj je hova bujj,, lád MOziidő? -itt az idő most vagy sss...soha,MO KIGYÓGYIK AMŐ A MO: -ffita az egyptomik ma is a sirba (assiRiha?) fasirt? - a népével bujdosott, és ÁBRAM A HÁZA NÉPÉPÉNEK (mozgó gó gógó Cupleraj) MEG PARANCSALTA LÁDD SÁRA, AZ TÉNLEG SÁRA ÉS ÁRA? Fita, ez a MONEY SEEZ MY BABUNUK? SE AZZ, SEMMI CSIKA SEMMISE ÉS MOST TE MEG ÉN MERÜNK HŐBÖRÖGNI, AMI MOST TE MEG A MAGYAR OK GYAUROK,VIDA MERT MINDEN AMI PÉNZ NEM,AZ NEMES? NEMESZ, DE A FENE ASS? JAJA HÜSÉGES GESS..HÜBÉRES FÖL/DES DEGESZ sss...uirad,és kuród,és ok is bizon MILKTIZEDSNEK ADÓT FIZETNEK,SŐTT MOST MINDEN MAGOD MA GOD,IS AZ ÖVÉK KÉ KÉNE? NA FITA,MOST AZOK IS LÁDD sLEUTH LE UT, MOST CSAK sss..halKan sss... HANGJA, DE MOST OTT sss...vagyunk, ládd nemrég a TELEFON FÜLKE, LÁDD DR WHO?- FILMBEN? Fita,mélyen most ugy hjogy senki de senki, halló vagy elérhető távolság, azaz ugyan megszüNIK a fém korong pénz érme,most miden pénz penisss... nem,fita,van a NEMZETEK NEMZETI ADÓSÁGAGÉAIK, NA MOST itt mikor Roni, hogy le kell fizetni az adósáGOD, na most olyan HOGY PÉNZ NEM NINCS,CSAK NYEMECET OLLÁH ECET, MEG OLAJ JOLLY (HOLLY) FAK? Dna Don a holdon elubb lubb,hogy összegörnyedek az ágyon,felülök ládd ma megint meghaltam ÉRTED ÉRTETTEK? És örök egy NAPISTEN FÉNYATYÁNKMAMÁMK, ÖRÖEGY EGY APUNKANYUNK ÖRÖNAPFÉNY -FÉNYE ÖRÖK EGY (LÁDD AZ 5GÖRÖG5 DIETUK UK KKTT? - NÉV, HOGY HOGY HIVTUK MI MAGUNKAT, GYERIDE, EGY FÜTTY SE,DEFÜTYÜLŐ? Fita most nem kezdek ujra ki veletek, hol a velő, hanem itt ha te elhagyod az ÖRÖKEGY SZÜLŐ SULLY ÖRÖKSULLY TÓKÉDET, MEG AZ ÖRÖK EGY MAGYAR OK,MAGYAR RULL GONDOLKÓDOM EGYHANG SSS... NEM KŐ,HANEM KRISTÁLYKÓ MI AZ APU KASZA KŐ? TE ÖNGYILOS AZ SEMMI,HANEM TAGGAD GOD HANGOD?-NEMBESZÉLNI MAGGOD, HANGOD? -SEMMI X SEMMI,ANTI SEMMI? SEMMYDHA ANTICA SEMMYDTATA KAKA VAGY, ÉS FITLEJUHUKK..EZ MEEE... BAGZÁS BAXÁS KÁSA KLÁRA SÁRA,ÁRA? KRATI...
Innen... Fita, most az, hogy az hogy te adósa DÓZSA dézsa most az hogy én minden akim kakim kakiba,nicsak azzal hogy bedobbtuk le dobbjuk a bőrruha decsakra rühe, nem mentünk sss...semmire mire pire és most itt van a A MI BOTONDUNK BUZOGANA, na a fiam,jaja ládd akis felesÉgem,ő ad neki nevet,és léirtam gyalázat,mostmátr későkiöreg, ládd én megkereslek bennetek (magam?) ,de ahzoo neked is keresni kel mag ad? -jaja tagadd meg magad, és A MEGVÁLTÓTOKRÓL OH ZZZ...mittek tek tök bizserékel?
.fita, a gyerek, azaz te ha kinyilna a szemed? -szemetek,jaja csak anti szem, és szem $$$... 1antik? NÁZI? PINÁCICICI? -fita ezek ÖNMEGSEMMISITÓ KIBAXOTT LLL FERDE LE BAXXOTT SALAK GENY GENOMTAIK JAKIK ROBOTAIK, ÉS AZÉRT HOGY A SALAKAINKTÓL, MEG TISZTITNAK TANUKIAIK KINUKAIK LUKAIK? JAJA MIKRÓ MAK MAK MAK...ROOLL KIRULL ÉHES DISZNŐÓDISZ MAKKAL ÁLMOZIK? CSAL LÁDD, Ő ELŐL Ő EGYEDÜL, HEGEDÜL BRÁCSA AKIBEN ÖRVENDEK SZÜNTELENÜL,DE HA CSAK PARANCSAL CSALÓK, A MEGVÁLTÓJAIKRULL 666...999...99? ÓHHH...ZENGJETEK, HOGY JESHUS JUH HUSUK HASUK, YOU HUKKT, MINDEN SÁR SÁRA ÁRA, BÉLSÁR UK KKTT RÖTYÖTYE TE BENNE... RATA TATA RATATA...ATYÁM A GATYÁM .NEKED CSAK BUGYIBÁ BUMMM-- BAMMM...BUZUGAN? NUKIPUKINUK?
...https://www.coasttocoastam.com/
...fita ez a agy velőt, kimondottan csak husUK termlése,és csakannyi xex xex xex...tex tex tex,és viccket a textikulló? .megvarakar666...999...99? Fita, mert bloondi ltot, és azért lett nacsalNIK?
...oááá...