jah, fecabookoztam kicsit elotte egesz nap hasznaltam masra is a mozillat es elotte is evekig rendszeresen. Tegnap este kileptem facebookrol es utana mikor mentem volna googlira az mar nem jott be... es azota sem. Olyan mintha nem lenne net, de van. Nem ir ki semmit forog a vegtelensegig. Aztan miutan bezarom 1 perc mulva jon egy ablak ,h We're sorry! Mozilla had an issue and closed. Send report (es egy kis box pipaval). Ezt az ablakot is bezarom.
Tehnap este meg buktam masfel ora (unalmas ,monoton) munkat a chrome weird ass letoltesi rendszere miatt.
Save as (vidi ablakra), majd atnevezes, majd mentes. (elotte meg contolc control v (32 alkalommal) 32 atnevezes 32 letoltes. Az osszes vidinyot buktam a fszba... Mert amikor kitoroltem a chrome bongeszo letoltesi savjabol a letolteseket az osszes torlodott, holott meg volt adva egy kulon mappa hova szedje (oda is szedte de eltuntek onnan is)
Az is igaz, h chrome bezarasakor kuldiott egy figyelmeztetest, hogy " downloads in progress" de azt hittwem csak hulyesegeket beszel, mivel mar le voltak toltve es kulon mappaban is voltak.
Mikor letoltesekbol chromeon kitoroltem torlodott az egesz. Mi ez a marhasag? Mozillanal az csak amolyan cosmetics, hogy ott is jelzi a letolteseket.
orulet.