repcsepista Creative Commons License 2024.11.10 0 0 1391

UFOzzuummm... miEeee... FÉNY FÉNY FÉNY...(FÉNYUR -URFÉNYE HOL A FÉNYED ED EDD) TÜNJ FEL MÁR AZ ÉG ÖVÉN, JAJA HA EGY SZEM SE, CSAK VAKOLÁS KULÁS GULYÁS S GULÁSZTA, VAK VEZETI A VAKKABB BAK BAK VAK VAK VAK...
                      4.: Kávézzuummm... vizzummm... vizijók a Balatonba atom bomba? Képzeljük el, hogy egy hidrogén atomba,(h2o HO HO HO...)legalább annyi energia, mnt egy Nukinukba, hát meg egy pupu két pupu danga? Na ma reggel békásan ébredtem fel, s jön már a bika fu az ora lika fff...nameg a haboskan fff...Felteszem, menek ki a folyósón orditőrjöng a felesÉgem, utálmindent mIndenkit a hazat a világot ap
ádat anyádat hogy iennekcsinátal,na én apum 32éveskoromig, mert nem kellet volna boxnia?-,de téged a legjobban...meg semerek mukkani,rögtön megbánultam, az az mi a baja van a kecskének? -akartam, de a anyag kaja beszerző SUV kocsinak baja,és te vagy mindennek az oka,na most mennek a fiam kocsijával kaja beszerzésre, és te tehetetlen, nem hozok neked semmit, akartam Töhötöm? -de nem tudtam? Fita ez ami ezek allatt, az zerintem ládd Egyiptom nem 10, hanem 11 csapásnak az eleje,mert most jön a bika...na nem a lovak vak vavak hanem a veres a legveresebb véresbika,a leg bikásabb szörnyeteg éhes, és keresi a szüz (üsző) bonyuAIkat előbb,a 10 züz bornyut, aminek van kolomppolója (na az hogy lehet, mert men a bika nentes fele és nagy nagy kolompója, lóg a töke ezer fele... héj itt vagyok bika, ha megfogsz a meg bikázhacc... van arany ered? -jaja mert nekem van aranyom aranyom, arany ered, aranyozom? Lnok ülnek a toronba aranycocoRuba...Most az hogy itt minden ami van, ezt többzör láttam ugy, hogy mikor találkozok a 6 ufós társaimmal, most csináltak egy képet, na egy tökrörbe láttam magam, ami teljesen fekete nyüzsgó, akkor leirtam a Miufff...hogy teljesen az ami fekete lepel,azok viruzsUK és bacillusUK, (hus-od véred red nélkü NUKU? punu picu)és itt az ami alvilág, az a mikró -makró, ami itt midnent bevon az a amit most viruzs UK -KKTT? -nameg baccillus UK -KKTT? Fita, volt egy film sorozat a mikró -makró világAIról, és ez ugynaz csak mak mak mak MaKing? -makróba? -fita mak mak mak Ma King making money, ami most is csak lufuttába, hogy van az egyik oldal az viruzs -UK, a másik a Baccilusuk UK, na most minde kett egy...^ csak most csak lent,;s most ja az allat az hogy KIngek Kinge bolha *na most itt az ami UK/-mak mak mak...bolha az ingébe,az ládd hogy csak KIRÁLY -AZAZ KI MI KI RULL, VAGY MI? WE RULL, WE SERVE VAN SÉRVE JUHH. NA MEG A JUPÁSZTOR JAJA YOU JUH? -AHA A JUDÁSZOK FIRST, FIGYEL JUHUUUU...FITELJUNK, MOST NINCS TÖBBET, KOS AGGANCSOS, JAJA MND MEGETTÉL A JUHUKAT MEG MND MEGITTÁK A PÁL LINKÁT, VISZIK ŐKET HAZA...A NAPBA? AHA MAGMA!
                      5.: Most az hogy akik láttátok a Man in Black filmet, hogy a kakarucs fazonnak, a kezzében van az univerz (mikróba) gollója, am ifita,ez egy olyan valami Wallmart, amit mikor előbb gyalog felmentem a napba,onnan vissza, namost van egy forditott olyan hogy van a nap piramisa-gula, és van egy most az föld gömb árnyékába azaz onnan lefele egy piramis gula,ami most azok,akik ezt tudják, azok kezében az,aki nem önnállóan loan gondolkodik,vagy egyáltalán,és most itt msot én teljesen egyedül vagyok, és mindenki akik krezdettek Detty vas a krézi nighte analod nyögte, felocsudni, ládd most nemrég,és most az hogy honnan tudtam 99% -bang,hogy bloondi lett a győzedelmes, Ma Kristhus győzedelmess $$$...mese mese Moka a MOZIBA?- lett,Sion (NUUKINUK) haláltól meg mentett, és ma az hogy HA TE NEM LÁTOD, hogy nincs az az erő, ládd én ezt ha NEM AZ??? -OK? VAGYOK,azaz most ez az,hogy az Égieink, amit már pedzeggetem, és itt megint ha el kezdek magyar rázzkódni, most ami töréténik,mi, azaz mi töréNIK KINUKINUKIK mi velünk? -az agy velőnk, rázkódik?-az állandóan, mert egy magnes elektromos számitüógép conputer, de az csak a viruzsUKnak,bacchilluSUKa, na rövidem, zsötem, Wirdó? Birdók? -Wirnyók, WzsIdő? -Buzsidő? Ezt most csak röviden, hogy most az hogy PÉN NEMZETEK NÁZI?NAEM SONYITÁK ELÚL ÜLA MASSINISZTA NEMESEK,na most az megett a SEHOL(se pénz $$$...proszló WzsIDŐ VÉGIDÓ VÉGBELE proc$$$...??? /ITT AZ IDŐ MOST VAGY SOHA...TÜDŐ? - van, ami most itt az van,hogy akik... zitt az hogy akiknek nincs fénymagja, ezt a Marrix filmben, na most ott az hogy mI van előbb,na akiknek nincs fénymagja, azoknak van fémmagja, (FÉMESEK ÉS CSAK HADD LE HADIPAR/PER PATWARR WARIÁCI BÁCSI?) és az lenne, az, ami mikor amit felvesznek amit a GÉP -CSINÁL, AZ A MÉHE ABODZAFAK -BODFAK ZÜR ÜR BÖLŐ? Nnicsak a bá bá bá...akik most NEM ÉPIT PTI ÉSZEK,AZOKNAK ÖSSZE KEVERI A NYELVÜNKET SÁRRAL,VAGY MOST FITA EZEK TÉNLET AZ EGETEKBE...FITA MÁR AKIKAZ EGÜK,AZ AZ ÜRBE ÜGETJHETENEK??? JAJJA A SEGGETEK NE TÜR BE???) AIDA -AIDÁCÓ JÁTSZÓK? -másolatott a fémmag testésól,az egy ici pic virus vagy bacIlus nagyságu kis ember! Fita, ez kellene tanitani a mi magyarok gyerekéinknek,ami most mindenki kivétel nélkül nekem jönn, márabika, haboskan fff--- és itt az ami akülsőJUHUKK -TTT, na meg a belsőjső?- is, na itt az hogy a felesÉgem engem utál mindenkinél jöbban, ez a pénz miatt, mert voltak olyan magyarmilimos gyerekek, aki azonnal ugy ahogy van feleségül vették volna, na leirtam a Miuff.. Na fita, most az amit EZEN IRATOK, AZ ÖRÖK VAN, MERT AZT A FÉNY -EMBER UFO-k? FÉNYEM KÉNE KÉNE?-Jna most is igen igen szinte lehetetlen leirni amiit most teljsen ki kell kapcsoljam, a fo$$$... agyam, ami csak kalapálásra *penz vero velo love lav lav lava vulva VULKANUK NUKINUK* azaz zürbőlő lőlőttek,, azaz a hus megtartása tartósitása és csak az, tehát xexeinger zinger teljesen ki kell tuni kapcsolni, hogy be is lehet,az nem tudom?
                     6.: Fita itt amcsiba, olyan 50 -70% na itt az, hogy akik a tőzsde rabjAIk,na azok kapcsolátba vannak a kis emberekkel, amit mikor először, mert nem létezik, ládd az első látás a kantin kapuba, én az én örök felesÉgem láttam,és most ha valaki közel kerül hozzám,(Yojó) meg ha olvasztja jaja a vasom vasut szikrázik,meggyulad a gyertyja, anal több, és ezeket, kellen de most ami történik, azaz EGY FÉNYES ÉGIEINK, na én az vagyok, és most itt ládd itt van sLeuth tesónk, és fita, most megszólal az harsona (lehel betöltve?) és a magyarok vissza jöttek volna, de el sedó, el se mentek, csak szárazon? Na most, nekem itt a vallagom vége, mert olyan 300 ezerrel, és most nincs munka, mert itt azok, akik többet csak vruzsUK -bacclusUK, na most az a világ,az itt van és azok akik elmondtak, itt fita, én a magyarok testvérek közösÉG, tehát ma a kis felesÉgem amiért utál, hogy mert engem szeret, én ugyanaz ki jött rajtam minden olyan alkalamajka most a fififita, na ma elmetekkajért és beszéltem az idifiammal, és most fita,öngyilkos,,,azaz fél,mert most is, fita, fél hogy a anyád vesz egy olyan kocsit, ami ő nem lehet, mert na Roni mikor jappoén tyutyukhoz ment,fita mai is akiknek királyuk vagy panrcsal csalóAIk,(van szem, jaja gyukszem?) azok tyugyuk, és most akkar egy fiat kis teher kocsi akkor 1500 és azért ment jappánba,(fel akarnák vinni 3000? -ncsak ezért volt hogy az UKát,de lukát is, betömni, ládd most az hogy minden nemzet, ami magyar orszGOD, nincsak nnics adó azaz halál adó??? - hogy micsoda pénzbe kerül, jajaj kevesebb mint 10 ezer dolcsi, mert ezek???-léirtam hogy hogy látta őket, és éjjel nappal együtt voltunk,na ösze verbülvÖltek 40 trilió dollcsi, és le akartk fizeni a nemzeti, fita amcsi egy ország, az egyetlen ami Nazi ma is!!!-,és most fita, most ki akarják verni a III.bolhájukat?- ami most ti nem hal6ttok? -halotak a temetők meg üresek (hol van JézUSA sirja???) yhadd el hadd teméssék el a halotak? -fita itt apuÉNk, ha valaki TÖBBET NEM TARTJA MEG A FÉNY-ÉT, (rémember az emLÉKét) fita ez most az az ami előbb..HA NEM BÁNT SENKIT, HAD BESZÉLJEN ÉLJEN, AZTÁN OLYAN ISMERŐS, AZ A MAGYAR OK FÉNY MADARA A TÖBBI DARA?LÁDD AKIK A NAGYSÁG SEGG SORREND, AZ A MAIKRÓ (MESTEREK) S KELL MAK MAK MAK...KAKARÓNI?
                     Innen, most ezek a VILLOGÁSOK ÖRÖK OLYAN,HOGY LÁDD AMIT A MINDEN IRATOK,AMIT A FÉNY MADARAINK POTTY POTTY POTYA, Zna fita,mindenkinknek neked van ideje, $$$...mndennek eljön az ideje,(ami akinek van fénye kéne?)de most fita, itt a WE RUZSUK, BACCILLUSUK,VIRULNAK, NA MOST ITT AKIK MOST LÁDD MÉG SISTEREGE A FENEKE,AZ OK LÁNGRA LOBBAN666...HA? -999...99?
...Donald Trump Baned From National's Secret's by Def
ing -Ethics Law...fiteljal MOMUSA JÉZUSA A MI MAGYAR OK ORSZÁGUNK,NA MOST LÁDD LÉDY LÉDY YOJÓJÓNK,MER HOZZÁM SZÓLNI, NA MOST Ő IS MAGYAR OK ROKONOM -CSALÁD OM-DOM,(ONDÓM?) MOST bloondi, fita aki lát engem,az az én fényem!!!
.sinter Nyuzz... UFO Whistlebloyer Bob Lézerünk, end project Graviita vita? -fita olyan hogy csak a hasa vasa sava, és azokat vonzza a magma? -uff...salakalak sakalaka kaka...
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1390)