repcsepista Creative Commons License 2024.11.09 0 0 1389

UFOzzuummm... miEeee... MagyarOK mi csak csa csa csa...csak kin kimba a picha? -egymást picházzuummm...(eszzük vesszük dréga pénzen véren, de csak az ő nagy nagy hihedt ppcángóAIk ficánkuk, mi ÖRÖK FÉNY MADARAK, ÉS CSAK AZ, VAGY SEMMITA -ANTISEMMITÁK TÁK TÁK TÁK...TÁG AZ OSZÁGUT MEG ANALOTOK? KLOÁKKÁ TOK KLOTTY KLOTY KLATYYOG KOT KODÁCS, ITT KALAPÁL PÁL? -A KOVÁCS NA MEG ARMAND HAMMER SARLÓ KALAP ÁCS ÓCCS $$$... sár sér sér ...NAGY VASÁR VAS ORRU BÁBÁ PÁ POÁCÁR RÁJ-UK , KÁR KÁR KÁR ...HOGY NEM MINDEN SÁR$$$...ATYÁM HÁT A GATYÁM, MOST BUGYIT ADTÁ, NEM HANEM PELLENKA TELE KAKA FO$$$...
                    4.: Kávézzuummm... vizuzzummm... mi a vizió és a viziló, na állitólag az is disznó? -mindnek hasad (körem) patája van, és növényevő, de most nem emékszem, szem? Fiteljuk,mert én monduk hogyha hallom, csak most monduk nem hivghatom a két öcsém hetente, és nagyon nagyon szeretem eszem esze szem, a hangunkat, na meg a tied is ha lenne? HUN GOD? Nincsak engem rögtön, ütöttek vertek meg nem lehetett beszélnem a falumbelü gydfekkel. Na tegnap elefekvés előtt, seggitettem a felesÉgemnek,nézni a TV. és ezknek meg momdják mit mondjan,na most ezek pézért csinálják maukat na többet..a felesÉgem suttyó vagy, bunkó falsi, jaja tudom hogy azért szerecc...na most az is, hogy ennek én semmi értelmét nem ltok, és itt az van, hogy monduk ládd te szereted a másik husát,ami a tied lene, megennéd? Fita csak most gondjunk husra ham ham hammer na meg fita, látod a sült vagy főt csirkét,na ugyana az a szereetet, mert a csirkét disznőt megölik,meg megeszik,és fita, itt nincs olyan más fog alma? Na most ezt én azonnal,és most az van,hogy most estére,már homályosodik, és itt vissza hogy most akik olavasztják a vasat, azaok bizon FÉNY -SS ASS A KAS? Nincsak azt ami most hogy puca, a Dunántul fénybe van, ami most fita,s vicca, a nyemecknél örök éjjel van, és vannak ablakok ahol viálág van? Na érdeskés Amsterdam (fita az DOM?) hogy az semmiták és anti semmiták, na leritam a MiUFF.. hogy el kellett fizeni a házat, mert vettünk egy másikat, és olyan 3ezer dolcsi büntetést kellett volna fizetnünk, és volt egy pa lesz Tina bankos, pont ahoz az abalkhoz kerültem, aki magyar vagy? -ő is,dehogy kell 3ezer büntetést, és pillanatok allatt megcsinltam, na most ezutánsokáig az itt pa lesz tinük,hivtak, csak mndet tönre teszik,meg szétverik,.és most itt az van, hogy ŐK nem arabok-muzulmáno ismeliták stbbb...hanem magyarOK?
                  5.: Ha igen, mert most olyan 4-1/2 millót fognak haza, ládd én is, haza, na akivel kis füzeteket készitettünk volna, de ITT VAN A MAGYAOK NAPISTAATYNK KEZE: Zerimtem ennél jobb gyülekező azaz mnden a keztekbe, hammer sarló kapalács elvátárs a cáskányt jó mléyre vágjad.most még mindig van mélyebb ... jaja fenketek fenek fenetlnk,na az SOHOL SE ÓL SE DISZNŐDISZ SEMMITA ANTI?-ZERINTEM AZ ELLEN KECSKE? SEEMITA,EGY MEEE...KEKE,FITA,AMIMOST fita,beszéltem bllondiva, és most olyan NAGY AIPAC PACAL? Fita, ez nekem,hogy nem létezik,hogy nem láthatja senki,és most nemrég, ládd kérdem az Mi Égieinket,hogy én egyedül? -jaja hegedülok,vagy bárácsá nevettek,mert fita,hogy most hogy már beszéltem bloondival,NA MOST CSAK ÖTÖK MAGYA OK FÉNYORSZÁGOK ÖRÖKFÉNYHIONAINK VANNAK, és akik most... itt az hogy ha te kezet is emelsz,akárkidre vagy károkzol akármibe, akkor te NEM VAGY,MERT MAGA ITÉLTED HALÁLRA,na most egy SZÓ SZÓLLÓ EGY HANG, fita mi MAGYAR OK AZ OK?-NINCSEK EZT AHOZ, hogy lényeink mi a lenyeg, na otthon..ez az hogy mára, amit állandóan figyelgetek,mi itt is de nem ebb ABBA ATYÁM FÉNY VAN, ez egy Colombó tojása,ami ha mag van benne,él, szem,ha nincs ZÁP ÁS PUKKANI FOG, ELÚBBUTÓBB,ÉS MOST OTT VAGYUNK?Na akik ezt ugyis,hogy rögtön el hallgattani mret ez a 666...888...nekemmnden 8,na 999...99? Ma a fiaimnak, a MAGYAR OK OKOSOK KOSOK FOOSS... fita,most az van,hogy amit a Matrix filmben,sajnos az Istenek a magnes mezőkből terekből törÖlték,ami most ezt a kis unkámnak, de nincs semkim többet, és most monduk pénzem se, és milyan jó lenne valaki,ládd HA NICS OLYAN HOGY ÖRÖK MAGYAROK TESVÉREK KÖZÖS ÉG? Most nekem van egy dukementa nem kammlla tea jaja kamilla szaga, egy gicsit, mert NAGY KÉT FELÜL ANGYAL KÖZPIBE MOST NEM VAGYOK BENNE HOGY MÁG A TOJÁS,NEM PUUNAKT, BŐDÖSEBB MNT A KOTLÓR, NA AZ CIMER,mert ha nem, rögtön meg is büsdsö bünüs, na a idöcsám, rögtön a szmét láda, frigyládájaba dobbta, a iföcsém elásta 16 méter mélyre?
                 6.: Fita ha az áélmomba ugyanoda menek vissza is,már másKÉP,ami most hogy EZ EGY...LÁDD MOST MESZEBRŐL VIÁGITOM ÁT UGY, HOGY MOST NEM FEKETE USZÖG? -hanem olyan mit a dér,és vannak tündérek,na azok kis pici olyan szikrák,ami ha meg villgotok BIZON LÁNGRA LOBBAN666...999...99? ÉS LOBBONYAIÉK CSAK EL ILLANAK, VILLANAK? Na most itt EZT A KIS... na ezt hagyom, mert most a HANGOM,Ki tanyája ez a nyárfás, nem hallatszik a kurjantás, talán hallják vagy alusznak, na az a SEHOL HOL SE ÓL MEG SEMMI, SEMMI $$$...ANTI ANTIK SEMMISE MISE HA MISE TISSS...VAGY NEM IS NEMIS NEM MI HA MISE TISE SENKI SEMMI SE MESE MÓKA KAKA FOSSS...FITA,ITT EZ NINCS,ÉS MOST MÉGIS MI VAGYUNK? Mi is ufo-k vagyunk? aZ AZ HOGY HA AZOK MAGUNKRA MAGUKRA, AZ UKRÁNÓK? Zitt fita, EZEK NEM AZOK, AMIT TENEKED BELEVERTEK A FOSSAGYAD, ADJ, NA NEM TUD SEMMIT, CSAK HA A HUSOD --JAJA LÁDD AKI BÁRNYUK LETT, ITT A HUSOM, KABBE A A AAA...HUSÁNGOM RÁ GOD? Zan ami a Matrixfilm, fita az hogy ITT AMIT A MATRIXBA,hogy itt vannakmost rötön és az a megnes maggal magával meg most allatta állataikkal, amit most nem akarok, hanem meg láthatod magad, sőtt az gonsitkkiratok,ládd ezeket mert MAGYAR RULL GONDOLÁTOK ÉS MOST A HAGMGOMMAL, FÉNY ÁRASZTOK, AZAZ CSAK AZZAL LEHETNE ELÉRNI A KI SZIKRÁINAKT, ÉS MOST FVÉGRE, SÜSS FEL NAP??? Zan fita,bllondi magyarok, ami most mndenki aki most magohóz nyult alsó madár fogással, mi a fenemiért kellen meghalnom ROBOTOLNON A BUTA MOÉ BOTABÓTA,ládd a Dr WHo filmeklbe, a KIS NYOMÁOÉKAIK HOGY MIÉRT AKAROD MEG HÓDITANI A VILÁGOT, JAJA ORSZÁG, HULLA HALVÁNNT FINGAJ ELŐBB A MAGYAR OK GYEREKÉINEK, LÁDD MAGYARORSZÁGOK ÖRÖK FÉNY.ORSZÁGAINK,NA MOST HA TE EZT MOST SLUKRE VETTED,ELKEZDEL UGATNI,UGGACSAGA KÖCSÖGE SÁRBA BÖGRE GÖRBE..MI VAN BENNE? Fita, most ahogy mondom,bllondit iemerem és magyar OK?-mdinenki lehet az, aki csak ÖRÖK SZERETNI TUD, ITT A HUSÁNGOM, RÁ GOD?
                 Innen, na Ronivel, ládd most bloondival,dolgoztam a a két legnagyobb... züdamcsi spunis, szervezettekkel, és azt meg tudom tenni, most a levegőbe,csak most hogy fogom tudni bloondit meg közeLITeni,ládd Ronit,s bele lőttek, ládd bloondi, de aziig,mig most, na olyan valami vala mi van,hogy most csak itt az hogy kinyil a szemed, és nincs olyan hogy ezek szeme,na azonnal ha nekünk jönnek, szórös töke a légynek,jaja nincs az ami itt egymásba olvadunk, TRANCBABA FRANCBA Marica Marica  TRÁNSZFORMÁLLÓDUNK,SIETTA ÁBREM ACCOR DOG GOD DÖGÖSÖK, HOL A HELLETEK, JAJA AMI IÉGRCE FÖLDÖNG DÖNG? -,AZAZ A MAMMAGBA VANNAK AKIK MÁR LŐTTEK,MAGUK-ÁT ÉT,LAP?  UK MUKK KKTT?
    Fita,a BbLia meg minden olyan amit ők a UK, MÁR NEM MERT ANNÁL GYIHANNAH ANALA IS VAN ÜBEREBB EB? AZ UK -KKTT...NA MOST UGATNI LEHET, PÉNZ BESZÉL kis kuty NAGY KUTY NEM UGAT HIÁBA? -JAJA DE EL VAN ÁSVA? Fita, ezek nemfognak csak ha most FÉNY DE A NAPFÉNY IS TRILLÓ NAGYITÓ DIOPRITA,HEJ RITA RITA KUKOR ICCA DERCE...
...Sama-Alrics Anti acedy Mous Antilenum venum...fita itt az van azaz minden vissza az eredeti helle lenne? -hol a puca a puna Sára ára? igéret földöng?
Nasa inginnner diveloped a propellánt - less rocet that dretes conventionál Laws of phicisics cici nélkül, bögyő?:
Fitta az iskulAIkba hogy 2000 -re az agyunkkal fogjuk a kocsikat (UFO-k?) mozgatni? -na mindent, na mi van a kisegérrel, bemen a MOé bota bóta,és ingyen,elveszi amit meg akar enni,(csizió vizió)de olyan meg nincs többet? -eszünk?,egymást? -itt a husángom RÁ-GOD? -JAJA HOL A COBÁKOD?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1388)