Törölt nick Creative Commons License 2000.06.16 0 0 47
Kedves figyu!
Bilifül effektusban vagy. Először ezen kell túltenned magad. Az 1. szabály, ami nálam bevált, hogy kb. úgy kell kezelni a tüneteket, mintha nem a tied lenne, hanem mondjuk pl. a kocsit hallgatod, miért csikorog, stb. Nem mondom, hogy egyszerű, de célravezető. Ez igazán egy axiomatikus döntés kérdése. Ha éppen fáj, akkor persze lehet az ember egy kicsit mérges, annyira, amennyi továbblendíti. Neked most arra van szükséged, amit a gyerekekből ki szoktunk nevelni: dacra.

Szerintem zsuzsa is kb. olyat fog mondani, hogy csak semmi konditerem, hanem gyógytornász. A gyógytornász az egy kegyetlen szadista, egy dög. Mert amikor már azt hiszed, hogy meghaltál, akkor jön egy még "finomabb" húzás. Ehhez hamar hozzá lehet szokni.

Kűzdeni kell, az értelmét meg nem kell kutatni:) Az már filizófia lenne. 20 éves már nem leszel, de próbáljad meg a legjobbat kihozni abból ami van.

Vannak ilyen állapotok, mint amit leírsz. Mit mondjak. Most vigasztaljalak azzal, hogy nincsen esélyed arra, hogy egyszer esetleg talán megint nem lesz ilyen? Ne ezzel foglalkozz. Ha csak így tud lemenni a lépcsőn, akkor így menjél le. Ha csaka füleden tudnál közelekdni, akkor azon. Ne hagyjad el magad.

Na jó, nem mondom, hogy este, vagy amikor van egy kis időd lazítani, akkor ezt ne tedd meg, ellenkezőleg.

Egy észervétel. Ha kialakul egy kényszertartás, akkor azt nehéz onnan kisportolni. A legnehezebb megtanulni, hogy hogyan kell lazítani. Ehhez én a gyógytornász mellé egy masszőrt is javasolnék. Az sem minden persze, hogy ki az a masszőr, mert sokfélék vannak.

Ennek az lehet a hatása, hogy ellazítanak. Pár alkalaom után, főleg ha te is aktívan próbálsz lazítani, akkor megtanulod, milyen az az érzés, amikor ellazulnak az izmaid. Ezt később elég csak felidézni, és szokott működni. Nem mondom, hogy csodát tesz, de 1-2 perc alatt jelentős javulkást tud hozni a dresszírozott delikvensen.

Ha hyülyeséget írtam, akkor majd zzuzsa kijavít.

Nem tudom, hogy neked szab-é meleg fürdő venni. Nem hiszem. De ha szabad, akkor az is lazít. Ebben az esetben melegíts meg egy kád vizet (feküdj bele hosszabb időre). Ehhez persze elég hossző kád kell.

Mostanra ennyi.

Előzmény: figyu (45)