repcsepista Creative Commons License 2024.11.08 0 0 1387

UFOzzuummm... miEeee... Magyar mdár jómadár,vagy mad ár, sárbull sár ár, föl föl turások, proból lettünk, porrá leszünk, sárrvár Sára ára áruk? -az árokba három kavics, megfogom a csecsed eszed, Maris?
                     4.:Kávézzuummm... vizzuummm... kell e ahoz hogy menjek be, a mennUKba (Bükkbe) na az egy az egybe a fény -honaink, és elég sokat hogy üvegkristály gömbök (bükk hegységek?- végtelene,és valami olyan,hogy most egyóriási nap, aminek a nukleusza vagyok,és itt abba Atyám, fita ez az, hogy még nemjárok iskolába?-miért engedtek sőt kötelező volt általános iskolába,amit,előtte át olvastam könveket,amit akkor tudtam, most ott ülök,és most ugyanazon gondolkozom, hogy mi a fene lehet az álmom,mert most nem ez,hanem az ami van?- s mit lehetne kezdeni ezzel,ami fita,AZ AMI ELSŐ OSZTÁLY ELSŐ ÓRA,AZ IGAZIBUL BULI VIDD KI A BILIT, NE IDD KI? ÉN EZT NEM CSINÁLOM, ami most fita,itt rögtön mndenki minden a MAGA-MAGJA MÁGLYA ...na apuék figyelmeztetnek,nem mindenki, pl a magyarok az a FÉNY -VILÁGAINKBA,ezt megint mert nekünk nin s halál $$$... semmi ani semmi nlékü rpüül a nehéz kü? -na megint becsengettek de van,ha nemtáplálozol fény eledellel,ami abba minden azonnal örök-készzen van,az a tárulj asztalkánk ami nem itt van, ez annak minden itt magnes -viharaibank, a másol látta, a másik oldalal gomdol látta,vagy hibe vagy, bordálya bordély-házAIk cupplerájAik azaz lejáróik, a magmáAIba,gyiHannaH amit tegnap olvastam, hogy 5Mozis mozis,fita itt midwn csak KÉPÜK, a nagy SEGGESEIKNEK,képüeiknek? KÁPMTATÓAIK?- AIDAIDAIK MEG AIDÁCÓAIK CUPPP...FITA ITT CSAK BODZAFA BODYFA ZÜRBÖLŐ LUKA MEG PENETRÉS BOTA,MOÉ BOTA TE BUTA BÓTA? Kácc MozsidŐ? -fita idő lett nektek adva,fita ma már megpszikálták a ...ha hiszitek ha nem , le lett az agyam, wooppp... na még as $$$... na most jött meg,FEDERÁLL, FITA MNDENT LE DADRÁL, DEGERÁL,AZAZ VAN EGY SZEM ÉP KÉZ LÁB? -hemberger meg fasirt,és fasirok? Fita, most ez apuénk,itt minden forditva és fejjel ( van a két gugu,meg most az ora,kinek van nagyobb,mert itt csak kinek van a legnagyobb szagló szerve? -az botok bóta? UK-KKTT? -TÜTÜTT...egy sluk, és mindent befel leszippantott?- ládd lobbo,egy sluk,eltün a szivar, na a szive meg a homoloka is behuppadt?
                   5.: Na bossnyák, független az alsó felsó, kuromőnyuktul, egy magán vallálkozás, és bloondi -bolond bolonyai, seting kacsa? -háp háp háp, ott egy donát, názi? -Fita most kénytelen vagyok,hogy jobban, megtudnám világitani, fita, csak meg világosodás és meg vilogitás... Ez mára, hogy most az am ládd az a fekete MÁGIÁSÓK? NA A HAMMER MEG CSÁKÁNY, NA AZ AZ UGYANAZ, MINT MOST FITA, AMI AZ A TEISTA, AZ MOST A TEISTA IS, AZ HOGY OLYAN HOGY MAGYAR OK??, -ISTEN-E? Zna az hogy amit pár napja, hogy egyedül bőgőzök,az az hogy egy szikra kettó 100?-666...fekek ÜNK,pattoghat,de 999... 99? -na most katona, az ka = nyilás,(kaka?) de most azzal te fény okádol ... $$$...??? zitt én sose voltam senki semmi? Fita, leirtam vagy 100ezer, 101? -hogy a nagy mászárszék -koser vágóhid hosszu (zsidó) házat, apum meg tömte honi poszval, jötte a Ford Zill motor buggóponyváskocsik, és mindent puccosra ki üritettek, őritettek, jaja a kaka sok, kivették a vámot,olyan mnt most a kisunokám,3 körül, és apumot a falhoz állitották, én mellé és nézek rá, na most megölnek bennünket, na apum,vi...azt nem az álom? Fita, mért nem ölnek meg mndenkit, mert ugyis ha az vége, (fita azt csak a te engedélyeddel!!!) na vissze,mert ITT JÖNNE BE MINDENKINEK AMI VAN, NA EZEK AZ ÁLLATAIK,AKIMNEK CSAK HUSA MEG VÉRE KELL,AZ IS HA KÓSER SERÁ SERÁ ..LÁDD AKI A KRUC KUCKURUC A FÁN, OMLOTT PIROS VÉRE, SZERNCSÉJE, NA MOST Lacival találgozgattam,és te egy gyümölcs vagy a fán, (szabakimives 5fokos ölni kelett volna neki...te te kapával én tollal) hogy ha te nem vagy kivánatos gyümölcs, akkor nem esznek meg, mert azzal te az Isten testébe kerültél, hogy? Na most a Táltosunk, nem tudtam vele beszéni, mert alszik? Nincsak mikor csinállt egy non prifi organézást, most jaja ládd akik itt most ...fita, mire észhez kaptam, már kivették a MAGYAR HIT KÖZÖSSÉG,AMIT ÉN MERT TE ITT EZ NEM A TIED, NEMJÉZUSÓZOL,FITYA CANADA,MA SEM TUDOK RÁMMENI, MERT RÖGTÖN LEZÁR A CONPUTEREM, NA MEG FELIS LÁNGOLT?
                   6.: Fita legkisebb olyan erő szagod,na miden ami itt SZÁMTÓGÉPES CONPUCÉR KACÉR CONPUTEREIK, az egybe azaz csak egy ember van, meg rémember, fita itt amibe belekeztem, na apunénk, ITT AZ HOGY MOST NEHOGY VALAKI MEG CSINÁLT VOLNA?- HELLETÜNK MIT? TÉGED KI CSINÁLT KI, NA MOST EZEK KÖZVETLEN A MAGNES TEREIKKEL, NNCSAK AZ OLYAN MNT ITT A HULLOMOKON KONOKON -LOVAGLÓ VONAAGLÓ? -NEM HANEM MINT A HOFFER,LÁDD MIDNENÜTT AZÜRBE IS HHH... HÁLÓK,.A,OSZINTÉN EGY HÁLLÓ, HALLÓ, NA MOST fita az KA TUNA AZAZ MOST AZ EGY CSÓ, CSÓ! MONDUK EGY DRÓTI IS DE AZ ELEVE MI MAGYAROK AZ EGY HUR IS MERT EGY HURON PENDÜLÜNK, LÁDD APUNK, FITA AZ MINDEN APUNK, AKI PU? LÁDD EZ AZ, AKIK SOSE HAGYTÁK EL, EGYETLLEN KIS PORBA INGÓ PINGÓ FINGÓ NA ÉN AZT IS KIPROBÁLTAM, GYERE KID,DIK? AKI AMI HAZUDIK, AZ EGY DIK? Na én most, hogy hogy lehetne, mert most ládd bloondy óta, a fiaim 300 ezerdolcsival le vannak maradva,hogy a kis emergeci serviccünket, azaz hogy dolgozni tudnának, ami ilyan hirtelen? Na most a kiskölyök, az emlékszik mikor az anyja hasában vala, és mondja a hasának, itt van pitipapi, és nem hogy a kezem, rugdossa hanem emlékiszik rá? -fita én is az vagyok, meg te is, csak arra gondolni gond öl, fita ez az agyunk? -fita ez csak zürbÖlésre, majd fel lünek az ürbe, s segged ne türdbe? Namost...Federál military droft agency ripóst massage Suggest US bicaming Názi Germoney moneyjja...Fita AMICSICSI AZAZ MOMUSA AZ EGY ORSZÁG ÉS CSAK MAG MAGYAROK AGRÁR MENNYEI AZAZ FÉNY ORSZÁGAIINK VANNAK, ÉD SZÁRAZ GALYOK,AMIK TÜZRE $$$..VALÓK,BORRA VALÓ? Zna itt a világuk UK KKTT? Fita, zitt az van, amit nehezen, mert most itt akik az UK -KKTT UTUK, VÉGE?
                   Innenn...fita,most az ami ládd itt ami a fekete na puk, na az pukk, de most itt az zsidŐ msot vagy soha, napján vásárnap, jött meg a folyásom...FITA VISSZA A KOSSUTH UT, AMIT MOST HA LEHET, BÉKÁSAN, SZÁRAZTÓNEK NEVES PARTJÁN DEGLETT BÉKA KUTYKURUTTY...DE LEHET HA MERED,VERED? BÉKÁT A NÉPNEK BÉKÁT KIVÁN, AMI MSOT SARKI FÉNY LETT, DE MI VAN A SARKI BOTOSOK BÓTOSOK BÓTA TE BUTA? NUKINUKINUK? KELL EGY NUKI?
..FITA,ITT AKIK A MAGNES 666...HÁT TEREIKBE VANNAK, AZOK ITT AKIK PL.AZ MOMUSA MEGETT, JAJA AZ UFO SOK SOKK, fita ezek most..csak ha szemibe huddozuk, azaz csak most gondjunk ARRA, ahuna arra Agtelek? -Győr, de Féhérgyarmat? Sékes fehér vár, na a FEHR HÁZ (SÉP VÁROSCLUJ) EL SÜLLYED,MOST MI LESS pisss..$$$... hogy tudNUK a fall át a falon át látni ni ni Ninive? Ha megfuijjál a trombitát az Ur ismét eljó, jaja hoffát?
---Itt most egy uj, na ujabb hozzá szóllók, egy nagyon jó szerkeztett, mert itt előbb a MI MAGNES,HOL VAGY MAGNES? FIGYELJUNK, AZ HA KÉT MAGNES PATKÓT, MOST UGY HOGY EGYMÁSSAL SZEMBE RÖGTÖN EGYBE DE HA SEGGBE? KÉT HEGY MÖGÜL MI MÁSZ KI, NEKED ADOM?-TALÁLD KI? Fita csak kapkodok, de ha lenne nekünk is EGY VILÁG ADÓNK? -VAN MÁS VILÁG,VALLA GOD, JAJA SÖTÉTBE?
...Ancient Aliens: Origins
S1 I E5 Misterius Undergorund Worlds Fita,ez előbb ami itt a szelleMIterek, azok magnesterek, Istenek a magnes mezőikbull tereikbull...na onnan is ami UFO-k, ami akik mi beÖtöztunk feketébe fita, nekünk az is megvan, csak most itt azok miig a seggeik, fita ezek ROBOT GÉPEZETEK, NA MOS ITT MNDEN AZ, ÉS AZ OK? HUSUK, LEHETTEK? -JAJA BODYZÜRBŐ? -NA ŐK IS BE SEGGIT ESZENEK? MÁRIA SEGGIT?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1386)