UFOzzuummm... miEeee... 999... 99? -666... a fenekünk ünk? vagy ük a nagy kü rakásuk ami kükövön nem nem mi? -marad666... mak mak mak.. Ma Kin God? -kinod Nod földöng,? -s ki fingott? -csak AIKAINUKINUK? KKTT? KTSZEK $$$...a fenekek feneke méllségek, kéne megesz esz ész megettek? .megvettek, a lábodról le vettek $$$...
4.: Kávézzuummm... vizzuummm...vizijó jó? MI van a viz,de tiszta viz, 9 kiFerenc, 10 tekenőbe viz,hanem tiszta vidd vissza, ott a szamár megissza? Fita, most az hogy aza fekete 0 napuk,na most ténleg puk? Fel vagy szétpuukkanat, ki pukkantott? -ki fingott,na most a fin god? Nincsak mi meg akartuk gyujtani, mégnem volt szórme? -na por bapu? -szép gyerrekkor jöjj vissz a egy szóra? Most az, hogy bevillogotam, és most az, ládd egy nagy darab fekete üszög Uszüg,nem hanem most olyan, hogy MI ITT TEJESEN TUDATLNUL ÜLÜNK A RÖTYIN, ÉS VÁRJUK,KI JÖJJÖN, NA MOST AZ A KIRÁLY, LÁDD HA AZ ÉG ÉS A FÖLD TEREMTŐJE, MOST MOST IS, meg vagyok szeppenve, hogy ténleg az egy JUH HUKK, A KIRÁLYUK, s most ki az igazi UR, aki földet tur, és turázik, turházAIik szarházi? Kultur házAIK? Na most nekem most is rémisztó,hogy ezek mindent a állatAIk vére meg most kinja, KIN GOD, és ne fogjátok be a vontató, na az egy traktor volt, mi azt hivtuk vontatónak pu pu pu...és hoffer minden féle olaj petrő liba zsir disznő zsir az összs olajakl nyrs olaj gázolaj , naprafogtó pu pu pu...Nagy Antinak volt egy olyan (ő csinálta),hogy mindenki mikor megközelitette a falut,kiaszald a házbull buil? Zolikám,te láttad,nem hiszem, mert elvették tülle, hogy az letta nagyAnti gyárkémény seprő? -leeset 60méter,és derekig bele állt a földbe, nem lett semmi baja, s mindenki álmélkodott,na meg a piac közpin volt egy eperfa,nagy, átölelte, ennek ki kell jönni ki kell jönni s egy olyatreccsntett, ott voltam, mindenkinek bedugult a füle filemile? -apumnak jó baráta vala! Na fita, most az hogy ami hogy dimenziók, monduk ez ami most egy nagyott pukant, ládd reccs, ki fingott?- az most az hogy amit láttam, hogy még mindig fennáll, hogy atoMOzni...na most apunk, nem feltétlen, mert miért vagy itt, te fénymadár, mikor lesz nyár? Mikor apád kaszálni jár...
5.: Ime a hellzet, hogy most hogy az ami történik, na a az 8 (alsó nadrág gatya meg felsőház?)ami egy 0:-fita, most elleinte, hogy előbb ennek a magnes háttere -előterébe jöttem be, ott még a FÉNY -RUHA? DE NINCS RÜHE? Most ott, játszódik hogua ezeket szürfekete alakokat meg közelittem, szórös töte a légynek, annak a szőre? -ha nem hiszed, gyere nézd meg, és most vissza a Tejuton, magyar testvéreinkre találtam, na ott ahol elágazik, onnan van ez a Tejut ága, meg most másik, ami innen ládd ha az felfele, akkor van egy messzebb lefele? -jaja mind a két elágozott ut lefele! Na a jobb kéz felül fel felfele? Osztán,hogy mikor jönnek, fita itt az hogy a NAGY ÖZÖNVIZ KATASZTRÓFA, ÉS EGY EMBER AZ EMLÉKE SE,MERT AZOK ÁLLATUK,és fita több nejüek, (háremek meee.-..beee..)és most is, azok? -jaja mi van az állat ok tok világAIkba? Most hogy amit USA? Ezt most beszétem ujra, nem hanem...zitt akik szellemileg léteznek,azaz mnidenki előbb aki itt van,alak, annak kell legyen fém magja, és kik a fémesek, a riwalda fényükbe? Fita, azok az a juh hukk hukAik, ládd ábram, teljesen totállat engedelmes vala, vágd a pacalod egy hátizsákba, kilóg a lu? -fita az angyal, na most itt azok akkor is, ha nem tudnak magukról semmit, jaja semmiták, és most vannak az anti semmiták, azaz az Ur ábram, lesszel minden állatok pásztora, de is is juh hukkt vagy,(a jó Pásztor nnen disznótor, feláldozza magáta juhaiért, ért?- namost ha A DAM,fita, ha az oldalbordályábull akkor az nem Lilit (nembaxunk!!!) sem Éva, mert Éva a férjét választotta, na most itt olyan fog alma,hogy örök élet párok vannak,még sejtelme elme $$$...Naz ez az, most hogy a magyarok,ládd mi egy FÉNY MADÁR,szá szá debene szarjál, ezt most ugy,hogy ahol találkoztam most!- bloondival,az egy az egybe azok ufo csésze éljasok akik talán a leg ajjasabbak bak,de özvegy vak a bak,és vakvezeti a vakkablak abrak, kecske, mert fita...CSAK HIMNEMÜE? -nem hanen mnd e két nem? -na azok a adamiták?- VANNAK,azaz ládd azoknak a föld szukÁI? -csak olyan mnt gépek,kelteiő inqubátor gépek, ami szó volt rulla,hogy csak himekhámok,ha láttátok azt a filmet, ahol most az ittiek,már a kigyó fajtájuakkal is közösülnek,na azokitt a hybreik, bredereik, ládd Spark,-na azok most hogy magukat meg tudják termékenyiteni, és most fita, az ami itt a xexuihallitá xexelletés, az is egy bodza bodyfak zürbő, és itt minden azért,meg csak azzal, a mifita, azok amazonok, nem kellene a hustestü hus állatuk,ami most kezdenéne esetleg, sejteni a hallgatóság, de olyan bárgyu állatoaik, fita akik most ládd árram,az is ram, azaz juh hukkt?
6.: Na most bloondivel taálálkoztam, ahonnan azok a ufok jönnek át, ami először sir szór Én nem ufót láttam,hanem az vagyok, és most itt aki fegyvert fog,hogy védelem,az csak ugy,hogy mi FÉNY -UFO-k vagyunk, neki menj a falnak,na az hogy most vegyük, tRöha elveszik az ufomat, na meg csak ennek A MAGNES TERÉN KERESZT TUL,ami itt is van, csak itt ezek, fita az első amit bloondinak, amt Ron Plcsi palacsinta finta SOUND MONEY,na vissza a Kossutth LinkÖlni szaga,hogy minden saját magátul,vegyen fel kölcsönt,azaz nincs olyan hogy valakit eladóitani, ami rohadtbb ma a halálnál? Na vissza ere Detty momusa,csak most, ládd ha valakibe még van szikra,az csak a magyarok országok ami örök egyek, és most csak az,ládd Én tt vagyok?-ragyogok,namost na most az van, hogy AZOK AKIK MOST MOMUSA MUMUSA,AZOK INNEN,NINCS FÉNY DE ÜK, RAGYOGNAK MINT A SALLAHMONYA TÖKE SZÁRA? Zitt az hogy most az hogy ÁRBAHAM ham ham ham. nazok a semmythák és most az nincs,amit semmithák nélkül? Na azonnal azok a KIRÁLYSÁG UK,ami itt a magyarOknak,ládd Notredamus,hogy a magyarok egy nagy ŐrdögÖl, ami ládd amit akartam volna otthon, hogy volt e még valaki rajtam kivül, akit ktiltanak minden magyar iskolábull, na meg KGST islókolájukbull, ami most az ünoka bátyam (mnden nqp üzen)belügybe,és nem mert megöltek volna!!! -ha most iszkullj mert benne vagy az elős 10 álfozzóba? Zna fita,az amit most is, hogy ha letudják huzni, ládd minden magyarok gyerekid, dikuk? -kellene hogy ezt meg tudja, hogy te előbb egy FÉM -MAGGAL MÁGNES FEETE FEKA MADÁR VAGY, na most, fita,esetleg, ládd Ronival, (ARANY ALAH PUT AKART PU?) talán mikor itt a teplomát fel szentelték,na ők mennek, haza? -azaz ládd Szadam neki itt nincs több tenni valója,ládd ő is szolid pénz...(KOSSUTH KOS UT BANGÓ GÓ GÓ GÓ, PENGŐ, NEM HANEM MUNKA EGYÉG?)azaz amit nem lehet átváltani, meg hammisitani? HAMISA HAMMA HAMMA HAM HAM HAM...)-na az a Kosstuh bagó? -jaja az amért most lehet hogy atomháboruUK nukinuk? - lesznek, ami apuénk most is,ládd előbb nem feltétlen?
Innnenn..fita akik magyar ok, annak van fan ufojajajajjj... Nincsak ezt mi felvettük, hogy le vessük? -felÖltjuk le? -Oltjuk?
...Researchers achueve firs -ever coomunication in lucid dream... fita,talán ez a titkuk, mert ezek..ládd a gis Bushika, neki a GOD mondta, volna smirna? - vonal a homokba...jaja többet csak sivatag, je hova lettek a sivatagiak?
...oááá...