repcsepista Creative Commons License 2024.11.06 0 0 1384

UFOzzuummm... miEeee... 999... 99? -666... a fenekünk ünk? vagy ük a nagy kü rakásuk ami kükövön nem nem mi? -marad666... mak mak mak.. Ma Kin God? -kinod Nod földöng,? -s ki fingott? -csak AIKAINUKINUK? KKTT? KTSZEK $$$...a fenekek feneke méllségek, kéne megesz esz ész megettek? .megvettek, a lábodról le vettek $$$...
                 1.: 11/6 666... 999... 99? -emlékeztek a film (TV) sorozatra? Na előbb mára, hogy most bent lent voltam a feneketLen LELEND LENED Ő ŐK??? KATALANUKBA KATA KLIZMA, PROCCS... CSAK FO$$$... csak fekete puccos seggek 000 /LUKA PUUK UK KKTT?? CUPPUK NA NUKINUK ÉS PU $$$...SZAGA SZAGOD SZAGOLOD, GONDOLOD? - és most a fényemmel (FÉNY GÖMBUMMELL AZAZ UFO-k? -made in Hu? -Wohhohhh... ) valák, és a KÁROKOZOO ZOOMBIZOOM MO MO MO KAKA-FO$$$... FiN GOD FiN GOD TOK, SZELLEMEK, (VÉGBÉLETEK TERMÉKE AIDÁIK ADIÁCUK UK KKTT? -ARBAMRECCORDÜGÖLŐK DOGGODDÖGÖSÖK CSÖKÖK) TUDÁTLANUKIKNUK SZARBA A GATYA ATYÁM NEKEM BUGYI KE MEG BULLI ORGIIÁTOK (BIDZA BODYFA ZÜÜRBÖLŐ LŐ?- ÁTOK? Ez az, hogy a iratAIKba,ami most nem emberekkel rek reketétykelk tyutyuAIAI ajjAIK van ajja? -ajajajjj,,,van dolgunk, nem rekedtek, hanem NINCS MIT KIVEL BESZÉLNI, és most azonnal nyal nyála álla Actung actung adtunk a sárnak egy pofást, a halotnak,HA HA HA...HA HA HA...HAHA AZ ÉNEKÜNKET VICCHANGOZZA AZ AZ ECHÓ, ÉNEKELJ MAGYAR (MAGYA - MOMUSA OK MOMUSA MUMUSA RÉMEMBER NEM VÉNEMBER? DE FÉNY ÉGI FÉNY KÉNE, MAMA MA MA MA...MMM... MÁR EGY HETE? .CSAK A MAMÁRA GONMDOLOK? LOKOMO DIVA? ABRAM RECCORDÖG GOD DÖG) MAGYAR OK, ÖRÖK IFJUSÁG, MJG A HANGOD-ÁT HAN GOD, MEGHALLJÁK, HA MÁR KETTEN, OTTHON FÉNYOTHONAINKBA INK LINK LANK LAKATOS ÖRÖKÖSSZE LIKITLAKAT VAGY APU KASZA KŐ?- VAGYUNK,HOGY VAGY? Nadon fida, ami van, az KÖZ MONDÁS, HOL A KONDÁS, ÉS A KONDA? FEJÉTŐL BÜZLIK A HAL,most ezt ugy,ahogy most a fiaimmal tregnap RÁ,nap fel keltérére tere fere... azaz midnen elöbb FÉNYMAGOS, ha élő vagy itt az zidő? LÁDD A MÁG -Y -ÁR AZAZ FÉNY ÁRADATAINK INK LINK LANK LAKATOS,NEKTEK JÁR EGY GATYA (BUGYI BÖGYŐ) FOSSS...FITA ITTA ITT AZ AMIT A STNUK,STEINUK,SEHOL EGY ISTEN NESS NESZT FÉSZEK, EGY MADÁR $$$...JAJA VAS SAVA ;S LAPIT, VASSAL HASSAL ISTEN SAVA,SZAVA,TE ÉGI FÉNY,VILÁGITS MINDEN MAGNES TEREK MEZŐK KUNIKUNIKUNUKON ÁT, ISTENÉK ÉG, MEG STEINUK A MAGNES -MŐZŐIK,na fita, most MI A MAGYAR OK, fita bloondinak is most...ládd előbb, megbeszÉltük az ogy HHH... EGYÜTT ÜGETÜNK, de itt olyan LEHUZÓ AZ ZIDŐK AZ IDÓ =TÜDŐ,NEM KOPLTYUTYUK HANUKINUKA A HAL PÉNZE, PEKKÉLYE,ÉS MOST FITA, na ha Kalamajka...akkor most amt akkor,hogy van a III.-DIK (TEPMTLOP OSZT DE CSAK EZT MOST UGY DOOMDSDAYOZZÁK, ÉS AZ LLEN UJ ÉG, AZ ENNEK A GOLBIZNAK MAGMÁJA, ÉS ABBA???) HAZUDOK A SZEMETEK SZEM EGY ZS$$$...EGYZSIZSI ZIDŐ? -SALAK ÉGETT SZENES HAMUSA SALAK HALMAZOK, ÉS AMIT ELŐBB VOLT EGY TŐ, 999... KIS GÓLYA KIMENT A TÓRA? -ÉS MEGHOZTA NÉKÜNK? -ÜNK VAGY UK-KKTT? -na fita, ami most van onnan,hogy ABRAM,fita igy az JUH HUKKT, *FITA MOST bloondi a a aaa...??? -NUMERŐ UNŐ ÜNŐ JUH HUKKT? AZOK AKIK TOTA TÖBBET MAGUKRULL SEMMIT $$$ SÖTÉT AZ ÉG KÉNE? -SMYTHA CYRKA CZÖRKÖLÖK, PÖRKÖLÖK JUH VAGY DISZNŐ ŐDISZ UK KKTT? TEHÁT GOMBOOK BUKU BUKINUK NUKU,GÁGÉPEZETEIK, azaz az csak a KIRÁLY UK KKTT KIN GOD KI RULL, most nem ciffrázzom rejtSzolok Szolnok kecskemét juh hukkt? -fiteljal itt ha lenne valami, az REJTŐ JENŐ?JAJJ MIT TETT VELEM EZ A BENŐ? Nincsak KIN GOD,az nem BENSŐ CSÓ? Yojó szya, HUN GOD, EGYÁLTALÁN FIN GOD $$$...
                 2..: Na én azokat,akiknek van FÉNYE KÉNE,zitt most akármilyen zokon de Yojó is rokonöm mmm...na most tregnapra,hogy FENT A LEVEGŐBE BŐGINASZÁDA ÉGBE FÉNYBE, ez az hogy amit Yojónnkal, na Ő IS A MI MAGYAR CSALÁDOM CSAHOLOM, CSÓKÖLÖM MI ÖRÖM,ÉS MOST tegnapra MEGÉRKEZVE MOST AZ ÖRÖK FELES -ÉGEM,MEG A FIAIM,KIS MENYEM, MOST A 38 HÓNAPOS KI UNOKÁM, FITA AZ Ő GÖMBÜKKEL BÜKK, FENT A LEVEGŐBEN FÉNYBEN, DE AZ ELŐBB MINDEN A MI FÉNY -GÖMB -BÖZS-IDŐ? ITT A ZIDŐ, MOST VAGY SOHA,ÉS MOST a kiskölyök, na van a a aaa...fita, nekem egy olyan hogy mint egy 0? -uszáj hajó gömbömböm,köröttem a az első kör GOMBÖK, jaja amit le akartam volna hozni az égbull,Yojó vala az első, akivel nekünk (örökegy fény) gömb gömbgömbÜJNK gömböcök? Fita most a kis kölyök,az a fejüjünk felett vala, és várta,ládd mindig aker valamit amit ezt neked sirom, és igen, nekem, de most már akakat kiütni, meg ősia akar nekem billntyüzni, de most is felborit a székkel... tüllem,most is na menünk a fggefásba akarok fügét, jna már elérett, de vannak rajta még kis éretlen zöld, és ott van,jaja bedmeg azt hagyjni kell várni mig megérik,most egy mézes keksz, de én azért, egy falat, és nem kivánom az édességet, olyan valami...amit figyelek,hogy ő is, beleeszik, deltümül most van gyümlcs is rágóguni, az sss,,, na most A FEJÜNK FELETT, ÉS BIZON MIT HOZTAM NEKI? -NEKTEK,(magom szotyola, aprafogó BUGA) NA 999...99? -KIS GÓLYA LESZÁLLT POTTY..A TÓRA, ÉS MEG HOZTA NEKÜNK A TAVASZT,A RAVASZT NYIL NYILLAIK (NYIRE BUGYLI BICSKA) SZEVASZ VERŐ FÉNY, MINKET NEM VER AZ ISTEN BOTTUK BUTA BÓTA NIKINUK UK KKTT? -FITA MAGYAR ORSZÁG OK, CSAK AZ MOMUSA ÉS FITA, AZ HOGY NÁZIK, PINÁZIK, JAJA JÁNOS VITÁZ TAVA, ÉLET TŐ ÉL TETŐK VAGYUNK CSAK CSA CSA CSACSA KIN A PICHA ..STONGÓL JAJA CSAK ÖNGÓL? DAVID ÉS A GÓ-LIÁD, LIA? -JAJA JAJA BbLILA LÁBA KÖZE LILA FOLYÁSA NEM BAGZÁS KÁSA? DE KRATI KIN KINBA A PRICSI? -FINGATNAK VAGY KI FINGOTT? INGOTT FIN GOD PITYORGOTT? GATYA?
                3.: Na amivel kezdtem, AZ AZ HOGY OLYAN 4 KÖRÜL VAGYOK, HAJNALBA HAJNAL ELŐTT, APU MI AZ MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSÉGE ÉGE, TÖRVÉNYE AMI IGY: MA IS A FÜLEMBE FÜLEMILE BEGYEMBE VAN: KEZET NEM EMELSZ SENKIRE, KÁRT NEM TESZEL SEMMIBE? (TOSZÖL?) NA MOST EZZEL KELLENE KEZDENI A MAGYAR MAGYAROK GYEKÉINK GYERE KID,DIKUK?-SZEME(CSUKRA) MEG NYITÁSÁT, AMI MINDEN MAGYAR OKA TOKA SZALLLONA KOLZSVÁR CLUJ, HOL A SZOLLON-ÁTOK, GÉN NEM A GANÉ ---FITA, STNUK, AZAZ A STNUK GANÉ DOM BOOK O KOSOK MEG UJ, KOSLATNAK CSAK! Na most, HA TE LEGYEN AKÁRKI, NEM EZZEL EZEN ÉL ÉLSZ ÉL ÉLTETŐ, AKKOR NEKEM SEMMI KÖZÖM HOZ ÁTOK,FITALJÁL (SACK STOCK END?- AL?) EZ AZ HOGY ENGEM ...nincsak a MI MAGYAR OK A MI KUROMÁNUKINUK... kinuk,nincsak blooniBULL NA ENGEM LÁDD A MAGYAR MAGYAROK GYEREKÉINK GYERE KID, NEM AZ ŐŐK DIKUK, DIK A SAMUUK UK KKTT? - BIKAJA, NEKÜNK CSAK ÉLNI ÉLTETNI, ÉS ÉRTÜK MEG KELL HALNUK AZOK ŐŐK NUKINUKIK NEJEWHKINUK? Nincsak a fiaim, olyan 4 évesek, SZÓT KÉRÜNK,MI NEM AKARJUK HOGY MEG HALJÁL, (ez vicchanzik mais, mert csak egy gyerekükn van a mi? Isten Fia te Égi fény?) NA MOST ITT VAN AZ,HOGY A MAGYAR OK VAGY OKÁD OK,GYERKÉINK, NA MOST NE-KÜNK, KÖZONSGGESEN NÉPÜNK S NINCS OLY ERŐ,MELL LEGYŐZNI, NINCS OLYAN S VESZTES, JAJA HA NEKED IS ODA IRTAK A IGÉRET FÖLDJUKÁT JUH HUK ÁT OK?-OKÁT? AZAZ AZ ARANY (WARRUUK UK KKTT TABUKK? -BOOK ZOOMBIZOOM BIZOM HIT SZEMEM LÁTJA AZ TEJESEN MAMA CICA NA MEG A KIS EGÉR CIN CIN CINEGE) ,NINCSAK MOST AZ HOGY ÁBRAM RECCORDUK UK KKTT? Naha te nátha, csak gondolátbank is öl, gondolátod lát? -jaja ne tedd meg BEMEG,na most én mindig ÖNGYILKOSÓLÓS ZÁP KOTLÓS SÁR,ZÁP TOJÁSÁM ÁSOM, CSAK GÖRBE, SÁRGA BÖGRE GÖRBE...LÁDD EGY KIGÓÓGYIK GYI A MÓ MEG MOZI TEKERCSE NEM A BOTA DE $$$... tese $$$... BÓTA? -MIT ÁRULNAK EZEK? (NOPOLYON?) ÖNGYILKOS ROHAMAIM *elsé osztály első óara,hány óra?- VALA ROHAM HAM HAM HAM...MO MO MO...NA ITT A HUSÁNGOM BANK BIDI BANKA KLÁRA SÁRA ÁRA?
Innen... csak meg világosodás kotkot kodács,itt kalapl az Ács ácsi, van, és most az árnyékuk $$$...többet Bettyi begye bögyő jön ő, jövő jaja abika, de Csabika,, jeh hova lettek,mentek.. elmentek,szárazon, mert a nap féne vagy a fene $$$...kéne?
...zan ha te gondoLátában is ölsz, az beléd verték a KIN GOD,FIN GOD ezt az hogy ezek ládd AVYRUZS VURULL- OD, GOD JAJJJ... JAJJJ... 77 ZER IT AZ ZIDŐ? -MOST FO$$$... VAGY? JAJA VASÁRUK UK SIONUKINUK...FITA NINCS MÁS LEHETŐSEGGETEK MÁRIHA RÜHE VISSZKETEG SEGGIT? KKTT? NAPJÁN? -JANUK8:44?- JÖTT MEG A FOLYÁSOM, NA HA KALAMAJKA, AZ AZ, HOGY VAN A FEKETE NA PUK,ÉS MOST OTT ANNAK A KÖZEPIN VAN AZ ÉLET ÉLEK, FEKETE TÓ, AZ AMI EGY NAGY DÖGLETT KIGYÓ OOO... TÖNDÉR KASZINÓ KIS DIK, AKIRE JUT A 102 AZ LETT A HUNYÓ? HA LENNE SZEM ÜK, SZEMETEK,SALAK ÉS NINCS MÁS ALAK?
NA FITA, EZ ITT IS IGY KEZDŐTÖTT: HA NEM BÁNT SENKIT HADD EL HADD BESZÉLJEN ÉLJEN, MEG OI OI OI IMSERŐS,(FITA sLEUTH 5000 ÉV TÁVLAT LÁTOL?? NA HA TE NEM AZ HOGY KEZET NEM EMELSZ SENKIDRE KÁRT NEM TESZEL SENKIDBE,AKKOR AZOK,AKIK KÁR RULL VALLÁSOS-OK?- SEMMI KÖZÜNK EGHMÁSHOZ, HOGY TUDTA MAGADRA ÖLNTEI A GYÁSZ RUHÁD ÉS A RÜHED RÖHELY MESD TÁTOG A LUKAD, SIVIT GETTE A FENE? AZ NEVET AKI A VÉGIN GIN NEMG GANÉ DOM BOOK BUKU BUNUK ANGYALOD ANALOTOK,,JAJJA HA NINCS IS OLYAN TALÁN? VÉGBÉL SZÉL? FIN GOD? KI FINGOTT?
...oááá...
...tregnap dolgoztam késő estig,de ládd a sors $$$... hogy reggel, de utalmtam rá, hogy du? -szaladok a fing után, na fita, megint borzalom szardinia van,és bloondi haramadik dik Évibe,már sookkal jobb ... azaz most minden zsidÖlt,borzalom ami fekete lepelt borittottak a hulla hegyeikre? -Kopnyákhegyeseik? SINONUKINUK KÁAI KAJANUK NUKINUKIAIK AZ AJJA AJJA AJAJAJJJ... GIGG GODDUKGODA DÖGADÓK, AZOK? LENNE LENTEBB? FENTEBB? FENTEBB EMELJETEK FENTEBB... A BÜN TETŐK,FELIBE NA HA NEM LENNE AMI NINCS LENNE BÜN AZAZ FITA EZEK ÉRT VÁGNAK AZAORTÁTOKON? NAKATOK ÖRÖKKÉ NYIÁSZVA HÖRÖG ÖL? NENA FITA MI FÉNY UFO.k? -made in Hu? Whohhh... tüzet meg lángot vág A KIPUGÓNK , a kipufongónk recsegne csattok csa csa csacsa...STUNÓla DISZNŐŐDISZ NŐne? Krati,kin kinba pricsi? Mi is ufo-k vagyunk? bax666 haNUK,999...99?
NapistenAtáynk áld meg a magyart..jaja MOMUSA? GOD,JAJA NEKED VAN HUNGOD, JAJA HUN VAN? HUJJA HUJJA HUJÁÁÁ...HAJJA HAJA AZ ÉGNEK ÁLL?
-FITA,EZ NEM LEHET HINNI INNI, MOST IS BEZSZÉLTEM bloondival.de most itt, ott is megismersz,mert mindenk meg isermi a MAGYAR OK MOMUSA, AZ EGYTELEN ORSZÁG DECSAK MAGYAR OKÖRÖKNAPOK VAGY NA PU? -OOO---ORSZÁG OK VAN, VAN DE FIN GOD, FIN GOD TOK?
99? 666...HA? HAHAHANNAHH... A A AAA...

Előzmény: repcsepista (1383)