Szl999 Creative Commons License 2024.11.05 0 1 103323

Köszi a választ, igen, arra gondoltam. Miután nem működött, elkezdtem a neten keresgetni, találtam is hasonlót egy webshopban és ott láttam, hogy oda volt írva, hogy csak visszintesen szerelhető. Viszont mikor ezt mondtam a mesternek, állította, hogy szerelhető így és működnie kell. Mivel én egyáltalán nem értek hozzá, nehéz lett volna vele vitatkoznom, de akkor köszi a megerősítést. A keresgéléseim során mintha láttam volna olyat is, ami függőlegesen szerelhető (visszacsapós). Benézhettem, vagy létezik olyan. Az ötletem az volt, hogy keresek a neten más gyártó visszacsapósát, olyat ami függőleges csőre szerelhető. Létezik ilyen, vagy mondjak le róla? Egyébként hozott egy rugósat is ma, de azt nem merte beszerelni, mert azt mondja, ha bedöglik a szivattyú, akkor így még gravitációsan tud némileg keringeni a víz, de a rugóssan nem fog és felrobbanhat. Én mondjuk a télen néha előforduló áramszünetektől tartok.Amit hozzott 6/4-es rugós, kézzel nyomkodva azért elég erős, ez nem fogja le nagyon a szivattyút? Nem teszi tönkre? Ill. mondta, hogy szíve szerint nem is oda tenné, ahol a 6/4-es visszacsapós van, hanem közvetlen a keringető szivattyú után (az alsó kék csap helyére), ami egy kisebb átmérőjű csó. Ott jobb helye lenne? Vagy mindegy? Bocsi, tudom kicsit sok a kérdés, de sok aggályom van, hogy mi a legjobb, legmegbízhatóbb megoldás. Köszi a segítségért. :)

Előzmény: Hobbit_G (103322)