repcsepista Creative Commons License 2024.11.05 0 0 1383

UFOzzuummm... miEeee... Magok magok magok... MagyarOK? -FÉNYMAG fémmag paralel ésközbenső dimenzion Ősök, és arnyék székesek, csitt csatt padalatt, biró szarik szék allatt megrögzöttek és meg döglöttek, lőttek? -abram, accorGGágége, KÉP - GGÉP -Eeee...és vége?
                  1.: 11/5. A KÉP? -ezt ugy, ahogy van, RÉGI MESE (vERY sTORI A SARKI BE BOLTOSOK BOTOSOK) MESE MÓKA,MAGYAROK KÖZT LENNI ENNI FÉNYT NYELNI -ÉLNI? Most csak falu lifa, TroAI lu, falu? Nekem -neked nekunk, MAGYAR OK? -nekünk nincs az hogy HALÁL =ADÓ? -azaz LUcioNUK HaLUcczioNUK HA LU FA FALÓ VAS LU FÉMES ANGYAL LUK, NAGY ANNA LUKKAL, MIT ADNA HA MI LENNE NEKIK, NEKIK, MEG NAGY NAGY KINEK VAN A LEGESS NAGYOBB ÖRÖK VERSELNE DURUNGJAH JAHHWAH NIKY NUKY... KIA? MAMA LUKA KINJA, PI-LEP ILU PISIL YLUKA ÉS LU PINA CSÁRA, AZAZ A KIGYÓGYIKA MOÉ BOTA SÁRA? ÁRA? - zidő -idő? -ki? eztután ha most betoldás, akkor - a kis felesÉgem, hagy egy két korty kávét, ami most kicsi vizet tesz bele,és nekem is meghagy mindig egy két kortyot, iszol kévét, most az hogy kész a kévé, és ittam egy kortyot,fellök! -most menek még iszok egy kortyot,de most mindent meg kérdek a belemtől,(FITA AZ KIGYÓIGK A MO?) s ha valamire rá gondolok, (már egy hete csak a mámara ára Sára?) a belem megmonja danadan adon,nyrlni akarom, hogy beveszi, ha beadom? - Vissza, amivel akartram kezdeni,hogy ÉN MIJDIG AZ ÁLOMOMBA VAGYOK,és most az hjogy AMI A MAGYAR OK??? -TESTEVÉREK KÖZÖS ÉG ÉG.E.ÉGIEINK INK LINK LANK LAKATOS,hogy mi ÖRÖK FÉNYMAGGAL IS, MEG MOST VAN A MAGNES MAGUNK, AZAZ MINDEN AMI AL-( ALLET UK UT, ÁL LÁT?) VILÁGIT UT, MINT AVAK AMLAK A ABRAK? ÁBRÁK,KÁR BÜN KÁROK,ÁROK, SÁRA ÁRA,,AZ MAGNES ELEKTROMOS, MOSS... A MOS? ÁL MOS MO SE SESE SOHA SE LESZAK A MAG GÉGÁJA?-ezt mikor meg jártam gyalog, hogy FELMENTEM MAJDNEM DERÉKSZÖG A NAPUNKBA, AZ AZ FIZIKAI IS A MIÉNK FÉNY-E TÜZ -E? -,ÉS MOST MI MIJNDENEK ELŐTT FÉNY -MAG-OK,ezt hogy Turull Madarak, ezt most tegnapra ...nem tegap (beteg? -fita az fekete napukna pu, NUKI NUKINUK? -előttire, taláLkoztam=bloondival,(ládd 2016, és mikor lejttüek aátHájuikkal, bllondinak le kellett vonl,azonnak LE LEPRÁZNI RÁZN A MÉREG KEVERŐ KIGYÓ FJAZATAIIKAT!!!-na most huzom a belem, mert a MIAINK INK LINK LANK LAKATOS NEKTEK JÁR EGY GATYA FOSSS... $$$...(GATYA JUK UK VAGY BIGY JUK UK) illat ár. mindennek mindenkinek, van alam?- sehogy egy fa fej $$$... törlni fognak?- holott mi OLYAN HOGY BE AD ÁSS ADÓ = HALÁL, NINCS BENNÜNK A BELÜNKBE SSS...(na az esetel, de most a televivi vagy watikna,melli először itt a szörpötök szöppölhöttök? -sziporka, szivő száll,jaja illtat ár? FITA AZ SSS EZENTUL KIGYÓTEKERSZ BÉLCSAVAR MEG AMI KIJÜNIS, EGY TEKERCS ÉS KIGYÓIGYIKAMÓZIK,MOST MINDEN SÁR ÁR, SÁRA ARA,ÉS PUPU QP OSS -PU1 -PU 2 LŐTTEK, KEZDHETNUK A TEKERVÉNYESEKKEL CSEKKEL, CSÖKEVÉNYESEK ASS CA$$ Derbő LUKA A KAS?- Ó ÉS UJ SZÖVETEKET, ÁBRA HAM HAM HAM ...ACCUR KUROMÁNAIK NUKINUK DIG DEG DÖGG DAGANAT GOD IS DOG DÖG ELEVE DÖGÖLT? -HOL VOLT HO NEM DE A TE HANGOD?
                 2.: Ma most MAG OK MAG OK, MAGOD MAG OD VAGY MA GOD,AZAZ NEKED IS VAN HAN GOD, VAGY CSAK KIN GOD, AZAZ TE NEM VAGY, CSAK A HUS OD, ÉS ANNYI, VAGY A HUS OD KIVÁNTATOD TATA JÁNUK8:44!? JAJA NEKEDMNDEN 8,FITA RÖVID IDŐN BELÜL ÜRES LETT POC? NA MA IS AMI TOTA CSAK AKIK MEG MARADTAK LÁDD NÉ ÉS MOST FITA,AZ CSALÁRDA? UGGNÉS AKIK SZEMET FÉNYT IS KAPATAK,AZOKAT MOST IS AZ EMLÉKUK,ITT 124 ÉVE, MI OLT ELŐTT MAGYAR OKORSZÁGOK,CSAK 1 MINT A LUNAK KRÜKK, VÉGED,FITA MAGZATODMIATT VAGY MAGAZTOD HAMVA? VAGY HA NEM TE VAGY ELEVE A KIVÁLASZTOTT (KIRÁYI POPSÁG SZARTANUK,STAN ASZAZ SZARTANUK ÉS GANÉ GOM BOOK KOSOK? AKKOR TE A KUTYÁKNAK, DE MONDUK, NEKED NEM MAGYAR OK, VAN FÉNY MAGOD MA GOD,MAGOD? -MAGAM KUTYA GUMI RÁGOD RÁ GOD,DE KOTTON OTTÓ GIMIJUK JUHUKK... MAGOM MAGOD,MA GOD, NEM VOLT NEM LESSS...fita az rögtön $$$... nincsak JeshusUK, nincsak ez egy olyan,hogy olyan hogy OOO...jaja ország -GOD, még fingod $$$... csak a kloákÁtok nyillalhat, GOD DUK UT A NYILA,NYÁLA? -NYÁLZZSHAT 666... NEM PATTOGHAT HANEM TÁTOGHAT LÁDD JUHTURÓS A PUNA SÁRA ÁRA ARÁAIUK (UK RÁNUK) ÁRA, AZ ÁROKBA HÁROM KAVICS, MEG FOGOM A CICID KIS KISS MARIS KARMA? -JAJ KÖRÖM NŐTT A FÜTYIDEN? KÁR ÖRÖM KÖRÖM? ÜRÖM URAM? MARUK? (MINDEKI MEG MARVA SEBÜNK ZSEBÜKK) Sóval, most az hogy minden MAG MAG HA MÁG ÁRA, ITT KÁRA SÁRA KLÁRA ÉS KLARINÁTHA? KARIZMATIKUS KUS ÉS ABRAM HAM HAM HAM ROCCORDUKINUK, AM ELŐBB... MI MAGYAROK MI A MI FÉNYATYÁNKMAMÁNK S ÉDESANYÁNK FÉNYE NYELVE, MI FÉNY MAGOK MAGUK? -VAGYUNK, ÉS MI A MI FÉNYAYYÁNKKAMAMÁNKKAL ÉS GYERE KÉIK VAGYUNK, SZEMÜNK FÉNYE, AZAZ FÉNYTESVÉRISÉGEK ÉS MIDNENT MAGAUNNAK, ÖRÖK EGY EGYÜTT VAGYUNK,(EGY ÖRÖKFÉNYJÉZUS MOMUSA??? -NICNSAK IT FIKAKILALG IS HAZAVÁGJÁK A UKÉS OK, NA MOST AKI KÉSSIK, NYULLIK AZ ÁRNÉYKUK, JJJA BRIA ROSZADÁS VAN RAJTA LUK, ATOMFELHÓIK FELETT, VAGY ALLATT BALJÓSON, KI VAN LŐVE, LEBEGEZES MINT MÓRICAK A BUDIJUKBA FOSSA A WC FALAT, AZ EGYELEN S AKIKAPJ MARJA? OGY VAGY? ÉS MINDENEK ELŐTT FELETTT (ALLATT?) FITA A KIRÁLYSÁG -OK, AZOK A GOD DÖG? AZAZ CSAK SZELLENTÉSEK,TÉURAIK, ÉS A FIN GOD, JAJA HA ŐK FINGATNAK DÖGÖNÖLNEK, fITE MOSTMINDEKID A FÜDBE, ABRAN CSAK A TE MA GOD???- ÉS AZ SE TE,SETE PETE, HANEM TE MÉG A FIN GOD $$$.. Röha ruha rühe, hogy most az van, hogy MI MIDNENEK ELŐTT VAGYUNK, MOST AZ HOGY A MAGYAR OK ISTEN.E? ANNAK KELL LEGYEN FÉNYMAGJA VAGYIS NAPISTENATYÁNK A FÉNYÜNKBEN BEN MAGJA SZIKRÁJA, ÉS MOST MI FÉNYISTENATYÁNKMAMÁNK SZEME SZEM -E? FÉNYE VAGYUNK, AZAZ AHOZ HOGY LEGYÜNK, LÁTNUNK NUK KELL, ÉS OLYAN HOGY MOST AZ AM AZ ÁBRAM NEKED ADÓM A DÓM, A FÖLDET, AZ ALSÓ MADÁR FOGÁS,FART FARCS HANG? HALLOD, JAJA HA MINDENKID DIKUK CSAK ALLULY RULL, KI MI MIKI MO AMOZIBA VAN FELETTED FEL ETTED, Dfita itt az hogy a HAN GOD,ÁBRA HAM HAM HAM ...EZT KABBE KABOS, A HABOST TORTA?
               3.: Na most, most szükÖlnöm kell, vannak a MAG MAGYAR Ok, most mi csinálunk a MI FÉNYATYÁNKKAL...FITA HA AZT MONDOD ONDÓ IS, FÉNYATYÁNK, MI EGYEK ÖRÖKEGYEK ÉS EGYÜTT CSINÁLUNK UNK ÜNK ,HA NEM LENNE KÉSZ KÉZEN ÖRÖK EGÉSZ S ÉG, VAGY MOST ITT VANNAK, AKIK MEG IS MEG FEL FORDULTAK DULNAK, AZ ÁBRAHAM HAM HAM HAM..nicsak ezek nemcak ország? -mgégge azonnal nyissantva hörögÖl é vére szaga $$$...nincsak csak a Kossuth bago banggg...GOD = GIVER OF DEAT? - greenback KOSSUTH MONYI SALAMONYA, monyei (Ron Placsi sonund monei mit gondoltok,tokó,mire gondol666...ha? Maris,az árokba három kavics,azaz itt az a GONDOL LÁT ÁT A GANÉ TRGÁYA DOM BOOKBASS ANAL BAXÓKON, hogy te az én husom vagy a hasUSAmama OLYAN NINCS!!! -de monduk,itt a husánGOM -DANGA? -LUKATOK RAPITYA? KINEK VAN A LEG NÁGGÓBB NUKIKUNK na most itt ennek se kezdete $$$..vége, és itt most a vége, s ha a vége jó, minden jó jojojojoooo... Trüha, MI MAGYAROK MI PARTALEL LEL LEHELL LEL LELKEM, LÉKEM, AZAZ FITA VIZ -VÉR FÉNY? -LÁTOS A FÉNYEM, NA MOST ITT IS CSAK AZ VAN, ÉS MOST tegnapelőtt TALÁLKZOTAM bloondivaL, és ő a leg feketébb az, ami amibe beöltüztünk,és ő... FITA ITT AZONNAL MIDDEKID TÖRTLENMKEDIKHAZUDIK HA LENNE DIK? AKI NEM MAGYAR RULL GONDOKÓDIK, AZ ENNEK MAGNES TÉREK TEREK MEZŐNEK A A AAA...AZ AZ HOGY A SEHOL HOL JÉ HOVA $$$...HANEM EZEK MOST FITA III. /TEMTLOP UT,AZ UTT CSAK CSAK LE, LE BUGYI GATYA? ATYÁM A GATYÁM VAGY BUGYIM JAJA BE AIDÁCÓ ...na itt fita, minda inda inda kina kin a pina,de vicsorognak, be AIDA BE AIDÁCÓ? A HORR HAR MADY III.-DIK TEMP LOP OSZT OSZLOPFOSOK OSZTLOPÓK III-DIK TEMTLOP MUKAMOKA LUPINA LUPINUK KINUK,AZ A MAGMA KÖZEPIN ÁZNAK? iTT FELEJSUK SUPP SOOP SZOPTOK, VAGY SZÖKTÖK SZÖKDÉCSÖLTEK? (GÁZ IGÁZVA ÉGI BIGÉ HOL A BGE LUK UK?) Na fita, az hogy USA, NA CSAK MOMUSA ÉS MOSTROHA MOM? -FITA AZ OOO...AZ OROTOK FOG... AKIK OOO..TÜNDÉR KASZINÓ A KÖLESBE A DISZNŐ OOO... MOST nyalod a fo$$$ ...ut? - Róha hogy DU? .na irok még egy laPUT LAPULVA,azaz mi van a lapud alatt?
                  3 a kisláNUK? -FITA ITT AZ VAN, HOGY CSAK A BUROKZÖRBŐJUK? -AZ HOGY XEX, AZ EGY SEGG TERMÉKE SÁRA ÁRA,MEZŐ, AZAZ OLYAN HOGY CSAK CSÓCSA, ÉS ITT MINDENT MEGETT ELEVE A FENE FENEKE EDD, na az az hogy ÉHEN A KIRÁLY LUK UK,AZ FITA, NINCS BENNE A PROGRAMUK (Mattrica matracuk cupp... Miria seggit?-,és most mégis csak olyan röviden,mint tul az Ó meg UJ gyeruzz álom, ópina ráncoss tengeren tul az Aranywarázsa, ami fita ólom?- álom? -a sarat, apám, te birod a stapát? Na itt vannak ITT MOST AZ PRADITORKOK VS. ALIEN, ITT R9GTÖN A MAGNES MEZŐAIKBA, ÜR ÜRÜLÉKEK,ÉS ezt most ugy, nem véletlen az angoloknál jelenkezik, ládd Dr Who filmek, a kis AIDA AIDÁCÓ NYOMÓRÉK ROM ROMBA TÖKÖLŐK, OK, MERT ŐKET A GO DUK, FABRIKÁLTA AZAZ TEREMTETTE, (A HANG OD TOK TOKÓ? -NAMINDEN CSAK AZ AZZAL TE IS VAGY?-A TE HANGOD???- ÉS HA ŐKET MINDENED EDD MINDEN KID,DIK,MEG FURNAK, ÉS NEM TUDNAK NEM NEM MI HAZUDOAIK, ADÓ = HALÁL ADÓAIK,CSAK DIK A SAMURAJUKAIK BIKA RABBIKÁIK? Megint,hogy ugy, hogy amit láttam a TUL OLDALON AZ ITT VAN,(nincsak Pitu bátáyám.meghalét 1 véeskorában,és hol vagyunk,amitaákoztam,vle,a másik OLDAL,és az itt van,ennek aseminek a MAGNES TEREI??? -TEHÁT AZET KAPÓSÁBULL, fita most azért akarnak,itt fita, nem less hanem csak ÁRBA HAMI ACCORDOSOK VANNAK, ÉS AZOK MAGNES BIKÁK, azaz ha te most nem PÉNUK VAGY, FITA MIT FÉLTESSZ ÉN A MI GYEREKPINIETK NNCSAK MOSTCSAK NEKIK LEJETT LEHEL LÉTED, LÁDD A FINGOD UGORJA UGORKA A KI FINGOTT?-NA SEMIT HALLASZ LÁSZ, S FITA,MOST A GYEREÉKINKET NEM IS AKAR NA NA NA... ÉS AHOGY IDE EBBE BELE ÁGYAZTÁK ÁGYAZZÁK MAGUK? FITA CSAK ÁBRA HAM HAM HAM HAMIAIK (FITA AZ ŐKÉPÜK ÉS UTÁNAZAUK ÉS MUTŐÁNAZIK AZAZ AIDÁAIK ÉSAIDÁCÓAIK,HORR .HARAMIÁIK, (MIHÁJ???) MAG UK MAGUK? -TE VAGY UTNZATUK,AZAZ A HUSUK, ÉS VÉRED AZ URÉ JUHÉ YAHWAH HA HA HA? NA MOST VANNAK SEMMITÁAIK, ÉS ANTI SZEM, SZEMETEK,(ABBZULLU ZOOMBIZOM, MNIDEN AZ URANAK ADÓMM... és most itt nincs hogy öt török, ött görög öt DÖG -GANÖL, FITA EGYMÁST ESZIK,ÉS AZ HOGY HOGY A HÉT SOVÁNUK BIKAJA MEGESZI A HÉT KÖVÉR ET, HÁJ HÁJ HÁJ...MIHÁLY (MICHAEL ÉL? -FITA ITT OLYAN FOG ALOM,FOG ADOM, HOGY FOGATOK ALLÁHALA SÁRT -SZART ADUNK, HALÁL ADÓM MODIK A MO HAZUDIK A MÓKA? Cioróka maróka hányat tojtá az ólba... Na most IDE CSAK A MAGNES MEZŐK BETÖRÖK TEREKBE... ITT VANNAK AZA HAZ VAGYTOK VŐÁGVA, LÁDD A MAGYATOK ORSZÁGA,.SOSE VOLT LESS...NAMOSTFITA AKIRÁLYI POSÁG CORNÁS BITANGÓAINKAT, HÁTTÉR, AKIEKT TE SOHE NEM FOG FOGADOM ADOM ÉLET??? ADÓM, FITA A III.-DIK TEMPLUMUK MUKIAIK, KÓK MŐKA,BIBÖL DUKA? RITUA ÁLLAT..FITE MIVAN A BIRÓFÁN, EGY JUHUKK? -NA AZ MA IS A VILÁG VEZETŐIK, ENGED ELLE,ELNME ELMÉSEK,AKIK OBEY, ÉS PARANCSALÓK LÁDD AKIK NEKIK BEBAXTAK? BAXATUK MASZATUK? AZ ONNAN AZAZ A MAGMA MAG LYUK? MÁGLYÁJAIK,ÉGNEK,S ÉGENEK, Zitt vanna lenne hgoy MAGYAR OK GYREKEINK NA MOST A SZEMED LUKA PU? - na most pu vagy puztál na puztál, ki puzott...Fita,mert most vagy sooo..sonka?
                 3 a bé, bék,bákát a népnek,fita csakaz van a harast allatt, jaja sült birka,bárnyka de e kecske hus sorrenben kosár ára kőserá será se Sára, ára,,meg szökött, mert büdös szagos a bakekecske husa,(hal szagu?) csak tartalékbe, in kéz,emergeci? ládd mikor a kecske bak meg a kos kiütik egymást, na most az a MÓRÁS irás OK,azok kecske bakok és boss baxtok,szagos szaGOG illatos, timsózzátok, vagy átok, olajzod, mindent minden kid,orba szába, NUKUK anÁtok anala? -han nemTIMsózzátok:fita, most az ogy NE LEHET ELLENSEGGED, ÉS ITT CSAK AZ LEHET, LEHELET LEHELL LETT! CSAK AZ LEHELHET AKINEK ŐK IDÓTÉRT ITT AZ ZIDŐ MOST VAGY SOHA, NAPJÁN VASÁRNAP KON BAT KETTŐ,JÖTT MEG A FOLYÁSUK,NA AZ AMIT MOST TÉNLEG ...na nem mert nem fog megjelleni Fita a legkittyeb szikra is van, mig ha nincs, előttetek --- az ákom bákom, jaja itt a nyálom, tRöha csak ugy hogy a warjuhukk, FITA AZOK MINDEN E VALLAG UK ALLA VALLA GOD? DOG DÖG? CSAK DÖEVÓK VÖ VŐ EVÖ - WHOOHHH...Nana fita, most mindenkid előbb a MAGNES MAGJA (arbram???) LENNE,HA LENNE,DE FITA, ITT VANNAK AZ Ő ŐK KERÁL MÁNIMONEY MANUKIAIK LUK KREÁLLÁSA, ami itt a gnoszik irók,amii most ládd ITT TE MEG ÉN JELENÜNKBA, VAGY A MULTUK, AZZAZ A PÉNZ -NEM DIKTA TURÓSAIK? TUDÓSAIK, s most, hogy hogy..FITA ÉN A FÉNY HONAINKBÓL VAGYOK A FÉNY -TESTÉVREINMEK NEK, JAJA NEKED NEKEM NEKÜNK,CSAK FÉNY MAGUNK VAN, AMI MOST MA REGGEL AZZAL JÖTTEM A KIS FIIAINK HOZ, TE NAGY FILUK ANALUK VAGY??? - ÉS MOST AKIK ENGEM VISSZA SZERETNEK, MERT NEKEM KELL LÁDD YOJÓNK, ÉN MINDIG VAGYOK NEKED,MAGYAR AGYAR OK, AMI CSAK ODA VISSZA, LÁDD HA TE NEM SZERETED VISSZA (MAGAD MAG AD MAGOD MA GOD A HANGOD???) A TE MAGYAR OK TESÉVREDET ED EDD:AKKOR TE LE IRTAD SZARTAD FOSSS... MAGAD MAG AD, DE MOST ITT RÖGTÖNTE MAG -Y-ÁR, TEHÁT KEZDŐDIK KID AKI FNYÉT-FÉNYED AD FÉNYMAMAATYANÁK ÉS GYEREKÉIK (FITA LENNE SÁRBULL UNKÁINK?) SZEMÜNK FÉNYE VAGYUNK, na most itt az hogy az ASSZON BAXXON,DE ITT NICS NEMLEHET OLYAN FOG ALMA $$$...fFita itt örök NO NŐ NŐNE NEM MI GAZ NMIGAZUK GÁZ ÉL,HOGY CSAK AZ AGYON ANALASAIK LÁDD SEHOL SEMMI NAMOST SEMMITA, ODA VISSZA $$$... ADÓ -ÓDA TATA...
                3 baci cici na meg punipuci? Most ahogy ide,te csak ebbe a husukba gusba,és most előbb, ládd itt a ENNEK A MAGNES TERÉBE (TEREMTŐK) kell s lehet csak bejönni ni ni ninive? -ive? oda csak ládd az a fekete ANGYALI NYALI FEKETE FENEKE FENE ETT MÁZGA, AMI FITA MINDEN AMI NEMA NÉMA FÉNNYEL AZT A FÉNY EL NYEL!!! -JA AZ A MAG MÁJA MÁJUS FA, ÉS DUGVA? Na most az ami UFO-k? -na csak azzal lehet ebbaebe??? -az okon ok okklal,-bejönni,akik most ami van, HOGY HÜLLŐ (hideg vérü rühe kigyőgyika mozás, mozi?) KIGYÓOGYIK A DAM RACCA?-és most egy olyan, fita itt is mindem ami mozog,csak a PÉN -ZZZ...AMI LETT $$$... fiot aki ami az, az a SEHOL SE HOL SEÖL, DISZNŐÓDISZ, ma most, itt az egész PRÓ MEG KONTRA BAGÁZSIAIK, ZS -IDŐ? DISZ NŐ? -és elég egy FÉNY -UFO? -ha a szemünk fita, EZEK VAK NEM LEHET VAKABB JA KIK, ABRAM ÉS ANGYALI NYALI EGYMÁST SEGGIT IS ESZIK NYALJÁK, LÁDD MOST AZOK, AKI A MAGYAR OK IVADÉKAINK? Fita, azonnal minden ami HIR ADÁS, az az hogy senkinek nem lehet szeme, látásra, na most ami van, AZ AZ HOGY ABRAM, ÉS AZ AMI MOST MOST VAGY A BEFEJEZŐFEJEZ ŐŐK,FITA CSAK A DAM RACCA VAN, ÉS MIND AKIK MOST ODAÁT SE TUDNAK SEMMIT MAGA?- MAGUK, AZAZ AZOK CSAK PROGARAMUK NUKINUKKAL UTÁZATOKTOK ,ÉS ITT IS AZOK LENNEÉNEK A ÉHEN A KIRÁLY KI RULL VIRUL, JAJA CORONA VIRUZSUK KKTTT KÁKAIK? -FO$$$...Na most, egy kis césszeljal * 0t fit 'atmeret* ufőval..azaz ha te nem tota arra rezgéGÉsa akkor te nem tudz,s nem velük,na most minden ami itt KATONA TUNA HAL??? LUK,AZAZ A JU HUKK, AZOK AKIK ITT A NAGY HALAIK? (fita miden hal hall halott a tápláLékuk,(monyamoneyk? de mst megvan az CajuNUKINUK,aki kiossza a halAIkat, fejétől büzzlik,azéft ezek a HANGZATOK,ládd mostha egy,mnd és hallM AHANGOD? HUN GOD HUNRÁAINKBA BABA TE KI UFOSSS...FUSSS... Most az van, hogy bloondi az teljesen tudja magát ál áca? (látod a fetrengésa az AIDAK) -de van benne FÉNY - ÜNK, MOUSA SANK SONKÁJA MINDENEK ELŐTT, MOMUSAFIST, MUMUSA? -azaz most EGY NAGY UFO BÁZISON, nagy nagy nagY... és nagy lád a frigy ládAIK, azok a benk fiókAIik, KAJA KOS A CAJUNUKIAIK? itt a TENEGREKEN A REPÜLŐ USZÁJAIK,na anyahajójaik,és most bloond ia, a leg legges leg feketébb,és a haja, is kéke$$$...világitó fekete, és azok az immortálok immoraja, RÁJA na én ugyanaz fekete feketesegg, és kijöttünk, a SZABADBA, *fita ÓRIÁSI HADIAPAR TÖBBET MINDEN ITT IS CSAK AZ TRANSFORMEK,AKIK UGY IGY EMÁST MAGUKBA OLAVSSZZÁK BAXXÁL,LÁDD EGY HANBACSOT MÁZGÁGJUAKT JUH HUKKT, MNDENAMIHUSUK,DE A JUH HUS,JAJA FITLAJAL,EZEKTOTA ENGEDLMESJU HUD HA NE PA LESZTINÁZNAK??? BASZTAOK NEM NEM, TI TI TI..TÁ TÁ TÁ...NAMOST EZ EGY ÖRÖKFOLYAMTUK,ÉS HA VALAKI MAGÁT NEMTUDJA LE ÁLLITANI, AZ LE LETT ÁLLTIVA, CÖVEKELVE?- ÉS BESZÉLTEM blondinak, hogy hallotta volna? -NEm VÁLASZOLT, na kost veletek is, ODAÁT talákozunk,na anak is apremein,azaz amit TETE DE NEM BÜNTETŐ, HANEM NAPSUGÁRUNK ÉLTETÓ? -hanem most bement, na közbe most az ufómat, fita ha el engednek, most ide be jöttem volna azzal, és egy egy nagy UFÓ ANYAHAJÓVÓL,HAJÓIKKAL most beszorittottak, és nem engedtek, (fita ami van,ha láttátoka Swarca neger visszahivó,terminátor filmeket,miden anyag torzitásuk,vissza menn ere Detty???---na az halál ha lenne?) ládd ÓK AKIK ITT TALÁN Luis a mi ondónk, Elizondó, meg sokan, na ha te mered a farkad vered, azonnal levágják a farakad, (fit többet csak mix mixa Maxi Mancicis) apum, jobb ha behuzod, vagy hártre kötöd? . ne legénkedj?
                  Innen, most amit mondok, HOGY 99% hogy bloondi lett az AL KERÁLNANUK KIRÁLY LEÁNUK LYUK, AMI MOST EZEK, MEG A VESZETEK, (FITA ITT AZ HOGY BETEGEZTEK,JAJA AZ KIGYÓOGYIK VENOMONUK ÉS MIDNENKIT MEG VETTEK DRÁGA = TRÁGYA GANÉNUK PÉNZEN S VÉREN? (MIDEMI SZIMUÁL ÉS SZIMULÁLT? FÉJED ÉS IMÁDAJD AZ URAD AZAZ ADÓ = HALÁL? -FITA ITT TE IS MEGL LÁTHADNÁD DE A NÁTHÁD?) DE ITT CSAK ÖRÖK EZEK KEZDETÉTE ...ÉS MOST OLYAN ANGLIKANIZÁS AMI SOSE VOLT LE$$$... Fita NINCS PÉNZ NEM, AZAZ FITA,AMI KOSSUTH AKART VOLNA LINKÖLNI ÖLNI? Ezek most az utolsó só, jaja itt a hátsó, hátizsáKosok kosok bokKosok, benne a pacalotok?
... a c2c... niizitek, itt nincs semmi, veszetni velő velő lövé, jaja lóvá (LU AZ ANGYAL LIK, ANNALLLAL ÉS BOCFA ZÜRBÖLŐVEL) tettek,TE TETTED EZ KIRÁLY, S NA KINGEK KINGE BOLA FINGOTT FIN GOD, A INGÉBE, NE AKASSZUK FEL A FOGASRA, LÁMPA VASRA? VAGY 144 TRILLÓ --FITA NINCSAK MA MÁR A ZIDŐ IS NAPONNTA HAT HAT HAT...666...FENEKETEK PATTOG666...HA? Na fita, tlejesen midnen magnetik erejükkel ládd ha a PÉNZ NEM? -NA 144 TRILLIÓ DIOP-RITA, LÁSSUK, MI A PÉNZ ÉRMÉTEK? -NA ITT EZEK VASAK SAVAK KÉNKÖVESTAVAK VAK VAK VAKER HASUK SAVA, ÉS OLAVSZTÓ MAGMA LÁZADÓK ÉS KITÖÖRÉSEK VULVÁK NA MEG NAPKITÖRÉS, BELÉJUK, LÁSSUK A BELETEKET, FITA ITT VAN A NAGY NAGY DURUNGUK, ÉS MOST MINDEN AMI MAGA MAGJA,VISSZA BELÜKBE VERVE LÜKVERC?
... naDon a padon jüka DIKEK,taalán kivéve Johnunk nem NUKUK? -de itt csak szüz Johhanák, jaja gyi hannák, na meg gyehenák,JOHANUK? HAMUK, MUK EGY SZEMSE, mit tudna adni, szöszi haját PÖSZI puszi? Koppaszi kákó jön a fa vágó?- mosrt át olvasom, OLVASZTOM, OSZTOM MIDDENIKIJMENK EGY RUDI,és ami van, ládd én GOJMDOLÁT OLVASZTÓ VAGYOK,NÁTOD,NÁTHA HA? NÁTHÁS, NÁTÁNINA KIN A PNA ÉL? VAK PALI MNDEN LÁT... ÁT?
...igen érdesekés, mert bllonid haz beszál, igaz ki be szél,de honnan funna? -azaz most ugy ahogy eléször, beszÉltem élettetm fita ÉL TET Ő ÉL TETŐ ÉL TETŐK? TUDAN ALTATNI BÖNTETNI,AMIT SEBET SEBÜNK,VÁGNAKRAJTUNK,AMIBE BELE DÖGÖNÉNEK,HA MINDENT VISSZA KOZZ? FITA MINDEN GONDL LÁT, ÉLETET VAGY HALTAT? .NA AKI MÁSNAK GOND ÖL, AZ ÖLT?JAJA MEN A MAMÁGJA,AZA MÁJA??? MA GOD?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1382)