objektív3 Creative Commons License 2024.11.05 -3 0 1448

Én szeretem a humort, de az hogy elferdíted a szavaimat, hogy gúnyolódhass, az nem tetszik, az nagyon RnD-s.

1. Te beszéltél megelőlegezett bizalomról, holott Klivinyi a múltja, formája és aktuális teljesítménye alapján is érdemes volt a válogatottságra. Igen, Vova hibás, mert mindezek után nagyon kevés bizalmat adott neki. A 48 perc az valójában 44, és volt benne egy kis védekezés is, meg a ki-befutás is időt vesz el, a 44 perc önmagában is kevés, meg az eloszlása is rossz volt.

3. NEM írtam, hogy Foppa a hibás, ő csak tette a dolgát, a bíró hibázott, nézd vissza.

4. Igen, 2-3 perc szinte semmi, egy irányítónak, egy gyakorlatilag felhozó meccsen, igen, Vova hibás.

5. Igen, úgy gondolom, hogy Vova direkt erőltette, és már tervezte, hogy lecseréli Kácsorra. Ez szubjektív véleményem, lapozhatunk. De láthatod, hogy Kácsor keretben van, Klivinyi meg nincs, tehát nem alaptalan feltételezés.

6. Nem írtam, hogy Foppa a hibás, ő csak tette a dolgát.

7. Igen, van, hogy tévednek a bírók, és nem csak a Fradi ellen.

8. Igen, azért ment ki a labda, mert Foppa megütötte Klivinyi karját, nézd vissza, még a szpíker is kiemelte.

9. Igen, Roberts meglökte a levegőben, nézd vissza gúnyolódás helyett, a bíró a hibás.

10. Nem Klujber a felelős, Foppa kellően agresszív volt, Klivinyi kicsit puhány, Klujber kicsit ügyetlen, tehát hárman hozták össze, de ez semmiképpen sem volt olyan hiba, hogy Klivinyit végleg lehozza.

Előzmény: Igazság80 (1447)