repcsepista Creative Commons License 2024.11.05 0 0 1382

UFOzzuummm... miEeee... Itt a reggel itt a reggel, meg a reggeli TE VAGY...
                  4.: Kávézzuummm... vizizzummm... viziózni jó? Fita, a fény is folyam,és most a kiskölyök, vannak nagykuka viztárolóink, és emelj fel, hadlátom,és bele hajolunk a kuka fölé és látod viziózunk,(vizhang) na most a fény is olyan ládd a viz? .tükrózödik,de most fényed, a te fényed a vizbe? -jaja ő monjdja mert tiszta viz, -ha nem tiszta vidd vissza,ott a szamár megissza? Fita,amit tegnap Szamarra birodalom,na most fita,mert sehol egy ország -világ? (csak hóditók?) Nincsak hogy most is micsoda nagy fölturatAIk, ami én borzalom gyalázat, mert most olyan...fita, most azvan, hogy nagy magnes tamadás fel vagy le,fita ezek huznak bennünket le be a ennek magnes tereknek a belibe,(pokul fita itt is, a gyehenásAIk) na Jurta? -fita szinte mindenkinek ingyen Luxur lakásai lehetne, de most ezt a borzalom tudományuk (NUKINUK???) turományuk kurományuk, és fita,ha monduk,csak egy szem csepp emléke meg maradhatott volna az 1024 évvvel ezelőt MAGYAROKORSZÁGAINK? Nincsak a Bábel Tornya, na azt mind... ládd ami magyar ,magyarok találmányok,NUK??? Fita azok azért bukottak,mert mindig az a vége,hogy nincs semmi, (UJ egetföldet,na ahoz ezt Fita most hogy ami van,az eléd ládd a lancrekaciós domsdaj géptezeteik,na az ENNEK MAGMA MÁGNES TEREIKBE VAN, és te tlejesen ugy le vagyunk szopva,hogy most mi is fejell le, lefejeltek,meg fejeltek,ldád innen a pont 1milcsi fényévre,testévreink, akk csakugy,ládd én csak azokhoz magyar oktesévreimhez, aki nembántsenkit, had beszÉljen,azaz az lenne mindem,fita itt hanzott el, olyan imerős??? - csak semmita szem (jaja he nekik senki csikka,ti vagyok a csócsa?- egy $$$... és most itt, hogy te ti vagytok Urvacsora anti szem semmi $$$... szemetek? Zitt rögtön, ami arra is gondoltam,hogy most amit láss a Dunántul fénybe napba lett, hogy azért huztál le a Mi is ufo-k vagyunk, na akkor előbb a NAGY DUEUNG, ITT VAN!!!TM, jaja láthatta, ami ugy is, hogy mi szabad szellemek vagyunk atom maggal is meg most magnes -maggal,és mi NEKÜNK FÉNY MAGUNK,MAGUK??? (MI JÖHETÜNK IDE DE TI TI TÁ)_fita akik alláhala meg felehala...(50/50 DE MELIK FELE?) az egy EMÉSZTŐÖNEVŐ KANNIBA ZOOMBIZOOM, MEG BIZOM A KÖLCSÜNK ADÓIKBA,ADÓ HALÁL, AMIT EZT IS MEGLÁTHATOD, AZAZ HA TE NEM FEKSZEL XEXXEL,TE TÖRÖLENDŐ AZ EMÉLÉKED IS, NINCSA MI AZ HOGY NÁZI, AMI KIZÁRÓLAG, ANCSI AZAZ MOMUSA,ÉS MOS TE IS FIAM, BRUTUS? -KÖRÖK,és csak addig,mig egyre több szem? -nem hanem fita,ma reggel meg figyeltem,hogy BENNEM FÉNY VAN,JAJA TÉNLEG NAPOM (PANNÓN OK? -VAGYOK?) VAN, ÉS MOST A FELESÉGEMNEK A FIAIMNAK, ÉS MOST MINDENKI LÁDD YOJÓNK,HA BELE OLVASOS OLVASZT, JAJA A VASAD, (Matrix film) ÉS... itt az van,hogy akiket érdekel hogy ez van,(csak utánlni kleht ez az egészet, eg ész?) ezt kell szeretni, na az valóban fénylik,mert ma reggel, ami az hogy nekem...
                  5.: Őh mi öröm,óh mily gyönyör, mell most lelkemen át át ömöl,, az nincsak, sokat hallottam hogy lelkem és tud lelkizni,,mikor otthon a falumba Szása meg szólitottuk egymást azok akik ténleg MAGUKRA RÁ, JAJA FÉNYÜNK (NA PUNK) VAN, MEG EGYMÁSRA RÁ, ÉS MAGUNKRA MEG EGYMÁSRA LELTEM? -TALÁKOZTUNK, A LELKEM? -LELEK, LÉLEK ÉL? AZ FÉNY!!! Ez most az, hogy valóban annak akik szeretni tudnak magyar RULL, ez az jogy én mondom meg ez meg azt meg őt megőket,na nekem az hogy ÁLDOZZ? -annál mélyebb,(abram? -tökogengeldmes akik msot azegyszülött fitát,hozd fel a horr ...Mór hegyre, apacalod vágd a hitizsákba, de a perzsák?- és most ha nem lettek volna FÉNYES MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖS-ÉG, fita most ugy megnyiilt A CSURKÁNK, a MENNY nekünk, hogy valóság, és azt nem lehet hitetni, tettetni azt rögtön látni lehet, van szemed, tyuszem? -el hinni, hanem az az...én mondom meg meg érzem, hogy (sznet érzelem tölti a gatyám Atyám neked is fütykösöd? -bumeránGOD? ) MOST AZ HOGY SZERETEM SZERELEM (JUhllika ha bemenek a szobádba...) ,AZ MAGÁTUL, KELL JÖJJÖN,(kell karó)ÉS MOST ITT EGY OLYAN AJJA AJJA SOKK, HOGY AZ ISTEN, ezt főleg az Atyám, ládd az olyan mint a két nagyamámám nagyapám meg most a családom, engem midenki szeretet,(kivée akik rhanámok, és a paranccsalóAIkkal egybe olévadtak,)meg én attól független, hogy olyan 10 évig nem beszéltek anyum testvérei,(5) mikor a földön osztozkodás volt, s engem ma sem érint kinek mi vam, (szözsi haja pöszi puszi?) mert ha a MAGYAR OKTESVÉREK KÖZÖSÉG SZERETET NINCS BENNEM,NEHOGY SEMMI ANTI SEMMI,HANEM MÉG A SEHOL $$$...vagyok... itt magátul leugrott a AIt billngyüm, és most a kezembe van, aztán eltünt...most vagy az ingembe vagy...na megleltem,ami arrólis,hogy az ami erő,az magnes térből azaz mindenkinek van,de nem az ő magja,hanem csak a sliccét gombolja,vagy ziprár jajjj... vagy gombold ki a selyem inged eleit,Jna fita,itt csak az van AMI A XEX -SZUH ÁLLAT HUK, HUKK? JUH HUKK? YOU JUH HUKKT? -FITA AZ A KIRÁLY KI RULL, és most az egy reptilla replikálló -mező-tér? -terek,mindenkid lukon verek? -ha nncs rajt,anala? -furok?-farok fart farta marha?
                  6.: Itt most az hogy itt akik ládd Jshus A MEGVÁLTÓTOK,LEFIZETTE AZ ÁRÁT? - meghalt érted? Most ha te beveszed, akkor te már esetleg,ládd ezek onnan, apum,ha annyit tuidz mint ezek,semmi KÉP,ládd igazbull,mikor megyek Szegedre? -az adenventista tista KÉpzóba,most nagyon rosszul lett s önkéntelenül,az kéne meg...na inákább most a tekóba,ami előbb onnan,mennem kellett, a gimibe onna kirugtak,egy héten belül, minden magyar iskolábabull, egy két hét, az egész Warsav pak,KGST iskoákból,amit ma sem hiszek el! Fita, apumnak olyan ereje volt,hogy ma sem, mert az az az zzz... szeretet, amit most is csak a BENSŐNK,na az a FÉNYÜNK,VAGY ÜK? Fita, itt nagyon is az hogy most ÉN IGY, MINDENKID UGY AHOGY 2002-2-22, .ugy hogy a MI ATÁYNKMANÁNK MEG MOST FITA, EZ BENE MINDEN AMIKET ÉN MEGFIGYELEK,AZ BbLILA LÁBA KÖZZÉ NYOMOK,csak ugy hogy ISTENNEL JÁRNI, az most az hogy MOST IS ITT VAGYUNK, ÉS ÖRÖK EGYBE,LÁDD A MI ISTATYÁNKMAMÁNK -S MOST APUÉNK, ANYUÉNK,TESVÉRKEINK ITT VANNAK,ÉS ŐK BENNÜNK LÁDD FÉNYÜNK, MI BENNÜK, VAGY NUK? Nátod az összefüggést,és itt az hogy Óh milyen drága kó az ijjen szent Áldozat? -mint Betlehami ham ham ham hem,kam, jaj de komelom az anyósom, fita ezzel engem,ki tudtak zavarni a villgombull,és most senki semmi ráádácsu anti semmi ta ta ta... és sehol, de hol $$$...NÁTOD NÁTHA? Ftieljal, hogy Az Ur szent bárányára ára??? -teszem le bünömet, ez abczulla aki ezt el hallgatja, na az az...hogy az a másodk halál,azaz addig csak alszol,de most végleg? Ezt a fiaimon, mennünk kell magyar közösségÉgbe, de most hangosan felálltak,s nekem, ha te ezt elhallgatod, te sem vagy magyar! -fita,csa ezért,most minden magyar ok közzoségelbull ki vagyunk tiltva, ládd ez ami érdeskés ...hogy jaja egymaqam,na ketten mnt kretének?
                  Innenn...Fitam egyőtöket se hagtalak el, sőtt...nincsak a szó leg lege retekerereggell legszorosabb...jaja hol a guzsaj, magyar RULL, értelmében, s mondom én NEM vagyok senki semmi azaz se semmita,de anti,ami ládd ez ami most törénik, a háttere? Fita, a tópikullónk? KRISZTUS EGYBEN AZ ANTIKRISZTUS TUSA USA? Csak Ron Palcsi meGOLD áss láss vagy $$$... SIVIT A SIVATAG UK KKTT, kaka fo$$$...vissza ne né?
... Sive Bannon 'rezorthin' -fiteljuk,hol a luk? -rejsszóL?
...World War has alredi begun? -Jamre Dimon -says ...fita minden vissza száll, a habirusAIkra, akkor mi vót eee...megérte? - aki fegyvert fog,csak gondol is, nics gond? -gond öl?
...Nasa says that warp drive is getting kloser ( a klozethoz) to reality...
...oááá...
...fita te mit látol a kereszten,egy juh hukk,kos, vagy mi? -te okos? -domokos?

Előzmény: repcsepista (1381)