UFOzzuummm... miEeee... Itt a reggel itt a reggel, meg a reggeli TE VAGY...
1.: 11/4. A KÉP?... de akinek lement a nap napuk NA PUKK... PU? - azok Nagy Palik,vak palik, vak pali vak pali mindent lát, na szagöl szagöl szagolod a szaGOD? -(gondolod?) de a husod csak, meg szallonád, tokád, jaj tokod, na meg tököd, meg püspök falatod, miké kiké miki MO? -a törvény hozo ho ho horrr...A FENE VADON az az AszoNUK, nagy nagy pacákok meg pacaiAIlik zsirja lik,sonka szallona oldalborda bordéj CUPLERÁJAIK LE JÁRAT, LEEND LEGEND,házaik raktáraik,hamberger fasirt tárolva,tartósitva, a pálott szájuhAIk, az aklAIiba juhuuu... beeee... a beletekbe Éhen a Király meg a PASZ-TOROK nagy szószól torrkuaik az is you hus? - $$$... smytha semmytha $$$...Anti semmitha mint a semmi szecska silóba szólóba tan gené DOMBOOK DOMSDAYOSOK szartfo$$$... semmi $$$... szeme $$$...de szája van nyilása, ja a klokájuk, kigyóógyik a mo mo mo... rom romba mor mora, szöszi haja vagy kopaszi bortválva kopaszi kákó jön a favágó, mi van a fején? -jaja madár ijjesztők cankÓlitAIk? -diszNŐ óljAIk, yorkSIR-e vagy MOngol Iccák hej icca icca eszem a csep kis szád, néküled a mennyország is vád, te vagy fej, bangó? Bün -büntető -bankárAIk? -bunkereik a sötétbe? Napot bele a belükbe... uj egetfölded GOD A HANGOD, GIVER OF DEATH A MULT MULTI KRUPLE ETCU DÓRE DŐRE termtek nektek, husikÁIm de napot? -jjaja fekete?- aszed szemetek hell $$$... enyészet emősztó gödreikbe god dörrr...NAP SOS LÁTTA? Na fita, minde a GONMDOL LÁT, VAGY GONDÖL? Most az jogy a mniden s Ég?minden ami energia meg erő, az csaK MINDEN EGY ÖRÖK MAGNES TEREK,ÉS ITT VAN ENNEK,MINDEN AMI LÁTHATÓ MEG NEM,A FÖLD MAGGAL A MÁGNES TERE, AZAZ ZZZ...Istenek a magnes mezőkból terekből? -fita ezek csak MIMITÁLNAK MEG IMITÁLJAL, ÉS TE VAGY A HUSUK, A TÁLBA,HA JÓ HUSBA VAGY? KOSER?
2.: Sötében bujkálló ellen foradalmárok,na minden ami tiok, azaz államtitok, azok innen, a földgömb Bözsike, zisdŐ.IDŐ AIDA ADIDÁCÓAIK, magnes tereibe vannak, na fita amit tegnap, s sumirkirláyság ok, és samarra? -na most az hogy nazi? -mikor hallottál hogy vannak Isten országóstok?Most az hogy, ugy ahogy modnom,ennek ami ez,és ez egy olyan, amit smtha cyrkÖL, fita mint a hizzott disznőt leölik, és disznőtorrr...jaja itt ha juhot, msot NÉZZÉTEK FEL A KEREDSZ FÁRA,ÉS A KERSZTES HADJÁRATAIRA, IKRA, ami most... INDEN AMI KIRÁLY UIK? -KKTT? Na az van, hogy az hogy SEMITA ANTI SEMMITA, az az hogy NINCS SEMMI, ÉS MOST AZ AKASZTOTT ASZOTT PEDIGFEKA MAHOVISTA AZAZ ITT ÖRÖK HUIS OD PUHINTÁSA VAN, MERT EZEK OLYSAN TEREMTETT LÉNYUK LÉNYEK? Fita nincs olya hogy anya apa, még elméletbe $$$...Han PÉN, ÖRÖK ŐS CYRKÖL ŐK? MEGKERÜL A FÖLDED 77 EZR AZ ÖRÖK GÖBÖKÖN, MIG MEG NEM LÁTTJUK, LÁTTUK,JAJA VÁRJUK AZ URAT FOLYTON VÁRJUK,NEM TUDJUK MIKOR JÓ EL, HA MEGJÖBB A MENTSTRIÁCIÓTOK, MOST JÖN A VŐLEGÉN? Na fita, most az hogy a kis magcsaládom, mi a mi fényünkben vagyunk, ami itt örök reggel, jó reggeLIT meg JÓ NAPOT, MEGADTA, KI ADTA HA BENNED VAN, MINDEN AMI FÉNY ÉS MAGNES MAGZATOD? -MADZAGOD,MADZA GOD? FITELJUNK MAGUNKBA, ISTEN EMBER, AZ MIND ISTENATYNKMSMÁNK ÉS APÁINK -ANYÁINK, FÉNYAPUNKFÉNYANYAUNK, NA MOST EZ ITT MINDEN SÁRBÓL GANÉAIK? GÉNUK ÉS GANÉ DOM-BOOK? -GONDOL-OD? Most az,hogy most itt ha te a nappl vagy,nappali vak pali vak pali de NAGY PALI MOZI BOTA BÓTA? Fitleljuk, ezeket már trillió most trillió egy, hogy ez egy zsig? zsidŐ? -zsigvásárul,ládd az IDE BE LÁTOGATÓ TULRULL TURUL TUBÁKULÓ MADARAINK, NEM FIZETNEK NEKIK ADÓT? -NA MOST ITT IDE SENKI, SOHA,NEM TUD BEJÖNNI, AZAZ MOST ITT ENNEK MINDENNEK VAN MENNYE, jaja ennek a magnes hátter, tere fere...
3.: Fita, az irataim,most itt az van, hogy én UGY JÖTTEM IDE BE,CSAK HOZZÁTOK ÁT OK? Nncsak akik itt aMENNŐK azok kapcsoátba vannak, hogy ők tudják e, ládd akik JÖN A DICSŐ ÉG,NA AHOZ ELŐBB ITTFÖLD FÖL ÉGÉS AMI AZ EGYTLEN UT MITATÓ, HOGY HA EGY? Fita,most én bejöttem ide,és most előbb ENNEK A MAGNES TEREIBE LE KELL JELENEKEZNI? Fita mikor ezt én 28 éves koromba baszNátok meg itt hagytam,mert teljes egyedül vagyunk, vagyunk,és ha nem is szóhhatunk magyar RULL egymáshoz, te ezt nem tudod el KÉP? Zitt Fercsi bratyónk, EZEK AZ ÉRTELEM (FÉNY) ELLEN VANNAK? Zna fita, most ennek van egy olyan, amit másik oldal, az mindenbek mindenkinek van MAGNES MAGJA, na azok akoik meg ptélnek, és azok petéi? Ezt ténleg,a Bbliába meg lehet találni, de ahoz orotoknak meg szemeteknek kellen lenni? Nincsak őket az ő petéiket, az SZEN SZÉN, JAJA OLYAN SZINÜEKJ, MERT NINCS BENNÜK CSAK NUK, NUKINUK, azokat, te sose foGOG RÁGOD NICNSAK A MŐCSINGÁGÉJUHUKAT? AZ ENGELEMEST JELENT, LÁDD ÁBRAM, VED A HÁTIZSÁGOD ÉS A PACALAOD VÁG BELE, GYERE FEL A HORRR...MÓRA HEGYRE, NEM ROM ROMÁBA? Zna mnost, itt ennek midneneknek a KÖZEPIN ÁZUNK? -na egy egyveleg OLYAN BANKDA VAN, most azok ládd ITT MINDIG IS MEG NEM LETT AZ OLYAN HOGY HA VAN ORROD,AZT CSAK A MÁSIKOD SEGGIBE DUGHATOD? Fita ez az egész baxás bagzás kásajuhuk az!!! Na most, oda csak uifóval, ami most itt az hogy minden ami jármü, az ufo? Most hossza lenne, és most az hogy van EGY OLYAN,HOGY AMI LÁDD A FILMEKBE, MEG JÉSUS ISMÉT ELJŐ, NA EZEK GYERE KID EGY DIK? Ezt ugy hogy most van a fekete Madonna, na most itt nincs olyan hogy anayapa? -a fogalma $$$...SŐval, most az ládd blondi, még kettős, és tudtam vona vele beszÉLni, de most NEM BEZÉL VELEM, VELÜNK? Fita, akik mostbeszÉltek velem, ti is jó reggelt, reggelit, és a NAPOD LÁTOM, NAP NAP NAP... NA PINA?
Innenn...látod mi van? Krati, kin kinba a pricsi?
...fita, a kin meg betséeggükn, mnden innen, ezek itt vannak, és az ami te is szellem látó vagy? -Fita, ez ami itt a HUS ÁLLOMÁNUK, nem számti, hanem aklke A MENNYEEIKBE,EVICKÉLNEK,NA AZOK ITT A NAGY BAN KÁRAIK? Jaja itt olyan,hogy ha a magyarok egymásra találná ná ná ...Nátod?
Viruzs, fita minden ami Oltás és oltározás, az venommal, na most itt csak a hüllő -kigyó bigyó kigyógyikamők müka, meg meg MOZISTEINUK A MOZIBA? Fita, most teljesen egy magam vagyok, és akik velem szóba baszóba,de nem baxunk? -ki eegy másikónkkal, call? fITA MOST IS MI A BENSŐ HANG, ŐH Ó VEZET??? ŐŐK? HUKK UK AZ OROTOKBA?
... fita nagyon gyolrsan nézem át, ládd nem látom, nagyon sok olyan hibát, ládd itt minden hibázás? -te is rá hibázol?-vagy te már nem vagy,él bened a krispihusuk vagy csa csa csááá...pi?
...https://www.coasttocoastam.com/
---FITA,MA ÉJJEL, A C2C-ON, FITA, ITT EGY OLYAN BANKDA,amit most amit akarok veletek meg láttatni, na itt mindent amit odaát, egy fekete gyerek, ládd tudtam vele beszélni,ill, én beszéltem hozzá, (hallot? de nem szólt, el sonfordált, és az ufonk el vették!- de itt most jönnek az oroszok? Apu hogy menbe, az a nagy medve, az oroszláNUK barlangjába...
...oááá...