Igazság80 Creative Commons License 2024.11.04 -1 2 1441

"Konkrétan miért vagyok elfogult?"

Az okát nem tudom,  azt neked kell tudnod.  De írok pár potenciálisat :   szurkolóként a kedvenced  és csak a jó oldalát nézed,   jogi képviselője vagy esetleg )) ,   személyes ismeretség,  családtagja vagy,  apja vagy vagy mittudomén.)) 

A lényeg  hogy 5 éve  erősen szubjektív  ez a nick,  ha róla van szó,  és ezt te is nagyon jól tudod.   Ha bármikor szóba kerül a Klivinyi neve akkor  következetesen  és  rendszeresen  úgy viselkedsz mintha a kirendelt ügyvédje lennél.))   Minimális  terhelő vélemény sem hangzik el róla irányodból sohasem,  és mindig kész vagy feljavítani  az aktuális teljesítményét ha bármiféle kritika érné.  

Ez így van és te is nyilván tudod ezt, bizonyos helyzetben akár érthető is,  ezen kár is  vitáznunk,  hiszen minden megvan leírva  azóta is a kézilabdás fórum helyeken.  

Nekem személyesen nincs gondom vele,  ha a kupacsapatok ellen is jól szerepel,  tőlem aztán jöhet újra a csapatba,  de most szerintem nem tudná válogatott szinten  segíteni  a csapatot.  

Én inkább a válogatott formában   (nem 1-2 meccses fellángolásra értem)  hiszek,  mintsem hogy azért  játsszon valaki,  mert épp 2 éve  voltak jó meccsei.   Annyi idő alatt nagyon sok minden megváltozik/megváltozhat.   Akkor  ilyen erővel Háfra is simán lehetne kezdő bal-átlövő,  hiszen egy halom minőségi BL mérkőzést lejátszott már az FTC mezében,  és a válogatottban is volt jó régen. 

Oké ám, csak ezzel mire megyünk a jelen időben,  mikor  most úgy áll a helyzet hogy még egy Békéscsaba ellen sem tud értékelhetőt produkálni,  nagyban hozzájárulva  ezzel  hogy a csapata kikapott és egy nagy blamába szaladt bele.     Persze Klivinyi ennél bőven jobban áll azért az fix,  de a kupacsapat szintek ellen is jól kéne mennie játékban ahhoz hogy egy válogatott  szerepléshez is megfelelő legyen...

Előzmény: objektív3 (1438)