"Konkrétan miért vagyok elfogult?"
Az okát nem tudom, azt neked kell tudnod. De írok pár potenciálisat : szurkolóként a kedvenced és csak a jó oldalát nézed, jogi képviselője vagy esetleg )) , személyes ismeretség, családtagja vagy, apja vagy vagy mittudomén.))
A lényeg hogy 5 éve erősen szubjektív ez a nick, ha róla van szó, és ezt te is nagyon jól tudod. Ha bármikor szóba kerül a Klivinyi neve akkor következetesen és rendszeresen úgy viselkedsz mintha a kirendelt ügyvédje lennél.)) Minimális terhelő vélemény sem hangzik el róla irányodból sohasem, és mindig kész vagy feljavítani az aktuális teljesítményét ha bármiféle kritika érné.
Ez így van és te is nyilván tudod ezt, bizonyos helyzetben akár érthető is, ezen kár is vitáznunk, hiszen minden megvan leírva azóta is a kézilabdás fórum helyeken.
Nekem személyesen nincs gondom vele, ha a kupacsapatok ellen is jól szerepel, tőlem aztán jöhet újra a csapatba, de most szerintem nem tudná válogatott szinten segíteni a csapatot.
Én inkább a válogatott formában (nem 1-2 meccses fellángolásra értem) hiszek, mintsem hogy azért játsszon valaki, mert épp 2 éve voltak jó meccsei. Annyi idő alatt nagyon sok minden megváltozik/megváltozhat. Akkor ilyen erővel Háfra is simán lehetne kezdő bal-átlövő, hiszen egy halom minőségi BL mérkőzést lejátszott már az FTC mezében, és a válogatottban is volt jó régen.
Oké ám, csak ezzel mire megyünk a jelen időben, mikor most úgy áll a helyzet hogy még egy Békéscsaba ellen sem tud értékelhetőt produkálni, nagyban hozzájárulva ezzel hogy a csapata kikapott és egy nagy blamába szaladt bele. Persze Klivinyi ennél bőven jobban áll azért az fix, de a kupacsapat szintek ellen is jól kéne mennie játékban ahhoz hogy egy válogatott szerepléshez is megfelelő legyen...