ujfigura. Creative Commons License 2024.11.04 0 14 166158

Meg fogtok kövezni, de abban sem vagyok biztos, hogy egy halom BKV-szarnak ott kellenie minden találkozón, főleg a romoknak. Jót tenne a rendezvénynek egy darabszám-korlátozás is. Én azt is elfogadnám, ha nekem azt mondanák a szevezők, hogy figyelj, báttya, unjuk a szarjaidat, vagy hozz valami újat, vagy ne hozzál semmit. Van olyan buszunk, amely több, mint 10 éve van velünk, megjártunk vele már mindent, elhiszem, ha uncsi.

50 feletti járműszám szerintem befogadhatatlan az agynak, elveszti az élvezeti értékét. Mindent körbehugyozol gyorsan, de már nincs időd elmélyedni benne, pedig sok vas megérné a mélyebb betekintést. Megállni, elbeszélgetni, stb stb.

Nézzétek végig a polbári találkozók képeit. Már ott is be-betették a lábukat a kék rozsdahalmok, a kocsik többsége már lehet meg sincs, nemhogy üzemképes. Akkor meg minek mutogatni, ha szándék sincs a megmentésre.

Külön szerencse, hogy megvan (volt???) a lehetőség, hogy ezeket autuentikus közönségünkkel az utcán is kiélvezhessük, egymásra tud(ott) találni a kiállítás tárgya és az arra éhes közönség.

Előzmény: nemeza (166151)