UFOzzuummm... miEeee... semmi szer semmi $$$... ha mise tise semmise de hol a sehol?
4.: Kávézzuummm... vizzuummm... vizjózni jó? Egbull egy nyul,hogy az álmom látom? Amiket ide is, azaz ha jól tudsz adni, ládd bllondi egy jó anygyal, van benne ember szeretet,embrség? Nátod min kellett kelle kersztül jönni,ha van benned,magyar ok ember szeretet? Ima Óh mily drága?-figyeljél az trágya,és trágya DOM BOOK OK? MEG VAN IRVA, ITT A SIRJA? -aki irta? Ezt most ugy, hogy a magyarok, azok most, nem volt meg le$$$... én 49 éves valák, nagy pacák,és vártam, hogy ...na ez az mikör a ki patink,megnyiotta a Mi is ufo-k vagyunk! -most, apuénk, nem éppen, de épen? Fita nekük magyarOKnak,csalör rök életünk, van amit mostolyan ogy Isten volt, meg le$$$..jaja a pénz ŐÓK. aki KONGOD, KIFINGOTT, TE A FIN GOD VAGY? ŐŐK TERETMTETTÉK A KONOD, AKIK KI FINGOTT? Fita,azonnal ha valaki tudva dugva dudva parancsalni akar, mert mást paracsaló nincs? -ha most te meg én a mi jelenÜNKben, vagyunk? Fita, olyan sincs hogy ij paracsalatot adok nekte, egymást szeressétek, és ugy ahogy én, itt husom, egyétek vegyétek? -deee...most maga az hogy az név? -Jézus, az akkor is van, ha most fita, ha meghalt, olyat képtelen egy magyar RULL gondokdó fénymadár? Msost bele bele mdnent bele az mára állmom, ami itt azonnal, én akarom tudni hogy mie akaromtudni akarom dugni, na ha az álmom, most du.-és gyrekkoomba estére,hogy hogy itt nem abba az én álomba vagyok, amit rögtön,valakik össze játszanak velem, és most a KÉPernyón: megpószÁlom de monduk,és amagyar esetleg... jaja fény van benne, és onnan lefetye,ládd Fercsi bátyánk, a latinóba 11% a magyar fény beáramlás láss? Ime, ezt ha otthon, mikor hogy iskolázás, az láz adás nélkül nincs, és apum, miért nem akarod hogy tovább iskolába járjak? -MERT APAGYILKOST KOST,NINCSAK A SZAVAD BEAKADT A BOZÓTUKBA? Na az idöcésmet irtóra fel kapták,és ténleg,ha lenne hogy ki tudnak kiütni,mert most ez az,hogy ha Jézust kiszeglték volns, ns modyitt vannak a FEKETE BLCAK MÁGIÁSOK,azok csinálnak olyan csodákat,ami csak csak csatt ...paracsolat, és mindent be tudnak verni, az agyatok ágyatok, ami most megint...
5.: Na hogy ami van, hogy előbb, az hogy én a valóságban,azaz most éjjel nappal dolgoztam, és ugy hogy márcsak ugy, hogy arra gondoltam, hogy haza mennek haza...és most már ugy kifáradtam, hogy vonsozltam magam, ésm,most tiszta akarat erőmmel, hogy ha igy men,akkor össze tudojm hozni a csaádom, ami nekem hogy a magyar magyar ok scsaádom,mindenem, és csak az ad erőt nekem!!! Jaja ez az, ami most ezt NEM TUDTAM EL HINNI,hogy lett valaki, akik vissza szeret ugy, hogy én neked örök vagyok,és sose hagylak el,na most itt most 1999 -december, az elős amiért haz mentem, hogy a MAGYAR NEMZETI EGYHÁZ ENGEDÉLYT MEGSZEREZZEM, aztán hogy mind a két anyumat még utiljára megláthassam, ami ma is, ládd mindenki a csadba ellen van, kivéve az iföcsém,aki nekem mutyatta meg Pita bátyánk, redezte le hogy a két öcsémet kihozhassam.mert a idöcsém meghalt volna! Halálos ellenségem lett, és most fita, itt van a Jézus történek, ha Ő bibó származásu, én nem merek ma se olyat,hogy valikinek főleg ha Jéuzs, na most az a szó, valóban azonnal, FÉNY, ÉS MINDEKI AKINEK FÉNYE VAN, AZ TULRULL TURULL MADÁS SZÁ SZÁ SZÁJALJÁK, CSICSEREGJÉL TURBÉKULLJÁL, POTY POTTY PÖTY... Zna most, Édssanyám, nem ilyen lovat akartam, na keptam egy kis aluminum, ha igazit, ami hadd tegyem a lában kengyelve, de nem kell sarakntyu, hisz mi tudunk beszélni, a fényünkkel? Fita, amit fehér lu, az FÉNY LÓ, NEM VAS VASAL A VASALÓ? NAGY LUFA,FALU? Ittt mnden ami állat, á meg á meg kicsikom,had tegyemlábam kengyeledbe, na meg nyerg,és meg nyegellek,itt már aromán hatérszélen vagyunk? Cluj psztuljatok?
6.: Amit most, ezt a gyereKoromtól, hogy most egy olyan, amit most fita, a BbLiAI iratokban, emlitésvab hogy van a SHOL,na az pénz váltóiAIK és pánz -hammsitóik, hozták létre, és itt most az, aki másnak áss ásat vermet, azt magának!!! Fitlejuk, az összes ami a KIVÁASZTTOTAK ÜVEREKÜBERh HRE CSEREBERE SRÉBEREK,HOGY VALAKI, AKI A MEGVÁLTÓJUK,JUHU JUH HUKK? Fitlejal ma is nekik a NUKINUKISOK? -nem paracsal láddők igen, de ezekbe ...most láttam,hogy lent ládd a kinaik 200 ezer sSÁRBÓL ROBOT KATONÁIK? -fita itt mindenkibe kibe, fita itt csal álltok ál lát biorobotAik, és most azokat büntetheted icciglen? Na van egy olyan,ami miondent hanggal és zörej, ládd sack & al,s van ajjabb??? Zna most, itt HA VALAKIK NEM AKARNAK VAGY NEMIS ÉRDEKLI, HOGY MI VAN E PORHEVELYE VEJE, AGYVELEJE ELŐTT, JAJA MI VAN EZEN KIVÜL, na most én azért döhöngem, mert el fogom felejteni, hogy én NEM EZ,NEM INNEN, ÉS EZ ÉN NEM TUDOM NEM ELFOGADNI, HANEM GONDOLNI,AMIT MOST AKIK MÉGIS,JAJA EMLKÉZNI AKAPK,AZOK A SZÉP NAPOK? Zitt az is, hogy a BbLia iratokba, hogykeressétek mindenek előtt Isten orrcáját és lőn orszáGOD és jó szagod, nem szarraszszaGOD? Na a KERSZTRE FEISZITÉS,EZEK MEG TUNNEK JELLENI, UGY HOGY TE AZT LÁTOD,AMI NEM TE AKARTÁL LÁTNI, ÉS ÉN MAI IS MENEKÜLNÉK,MERT AZ AMI ITT ÁLDOZAT BEMUTATÁS, AZ RITUÁLLAT PEDOFAK MAZUHFOSTA, FITE EZEK A KINOD ÉLVEZIK,MERT ÁRTÁNY ANGYALOK? Na most.akik nem mindenek elllőtt vissza akarnak emlékezni,niccsk lékezni,az a fejünk tetetején a csukra? Na ezt kellett volna tárogatznom,.igy ami van, az az hogy te meg mindenki aki nem a fénytesvérét keresi, ládd ugy kell szeretnünk mint maga a tesévremet, amit már dciffráztam, most hogy te a SEHOLBA SE $$$...VAGY! -azaz erre vissza térek, és ez is, ládd MOST EGY SEHOLOD KÖZEPIN ÁZOL? Most leáll, a GONDOL LÁTOD,jaja hogy abzulla ultikula DERMEDSÉG VAN,és te, nem akarsz gondolni, sem, és most olyan hogy NEM TUD -DOL? Fita, ez őrölet, ugy ébredtem fel,hogy örökre elaludtam! Na utótban,mikor az öngyilKos riouam, na most tudom hogy nekem nincs halál, de most fita, ha ott vagyuink, ládd most az hogy csak egy olyan, hogy egyedül vagyok,és fita,akikazt válasszák, azok örökre kámpec,de minden magyar magyarok gyerek gyilos,kárhozotató, ládd akis unokámbull,czyborgágéjukat, (juh hukkt) na mindenki (kivétel akik csak ÖRÖK MTK -kis kakások, kokasok,kaka sok) aki iskoláLUKba disznőőllaik, jászól juhocskaja, tinó, ökör lehecc... azok parancsalatura reptura? -gyilkol, és ninden itt,ÖNGYILKOST (MAGYAR OK SZÜLŐ SULLY APA (NINCSAK EGYSE?) GYILKOST)CSINÁL BELÓLED, ENGEM NEM SIKERÁLT (HA HA HA ...EGY? KÉRDEZTEM AZ ÉGIEINKTÓL MIND DE MIND KÁR KÁR KÁR HOGY NEM MINDEN SÁR? SÁRA ÁRA?
Innen, itt avilág végen, vagy elején, ládd a Sumir BbLia, vagy most, fita itt most csak ugy vagyunk, inKONGnyitóba? -a fejed...
... van két Mezopotőmia most az ujabb kutat ás, de fita, itt te olyan högy nekem MOMországom van,(MOMUSA?) meg jóságom meg jószágom,meg jószagom, nem sár, na meg uj parancsalat, a husom nemkiván tAtom Atom?
...Unearthed:Lost World of desert King S9 I E9 DVR 11/03
...Lost City of the Sumeeruán Gods S9 I E5 DVR 11/03
... Anti-Graviti Vheel ... fita mindent meg lehet tudni, és nincs titok, ha van az a halál -adók, és te sohe nem fogsz meg szabadulni, hiába dulsz? Na én feltttem, hogy itt egy pörgő egy vagy két kerék, de azonnal törÖték, akik nekik csak a a aaa...fita,itt a husd, és akik most e termtők, azok GOD OK, DE AKIK EZEKET A ROBOTAIKAT WE SERVE JUH, AZOK A GOD OK GOD ÉS EZEK DÖGÖK? AZAZ ROBOTOK?
...The CanPani claimd the Tow individuals meneged in juse lucid dreams with Success... GroungbreaKing?
Fita, derbótól egy generáció és megzüny a halál?-degeneráció aftung aftunk lugeneráj, ne degeneráj?- ne szarj bese,nálam már csepegi...Atyám a gatyám minek?
...oááá...