repcsepista Creative Commons License 2024.11.03 -1 0 1379

UFOzzuummm... miEeee... semmi szer semmi $$$... ha mise tise semmise de hol a sehol?
                  1.: 11/3. A KÉP? -nincs eleve nincs,csak a sehol? .-az az hogy 1 szem $$$... és egy luk $$$... kuk sss... kukucs $$$...kukta az zzz...zido az $$$... eméke az sss...semmi nesz szen szene, szine, az sss... $$$...Most csak közön de közÖlöm? Az első álmom, hogy az amit hangoztatnak, és csak nem mi nem érthetó, minden ami ami hit által, az megtörtént,ládd a BbLia jóslások, vallásosok val -vallása lássa? -azaz hit szemük, amit ők adnak, vesznek? -talntumuk osztók szorzók temt lop osztolopó, oszt lopok? Tóha ami volt volt, van, és ami lesz lesss... Zsidók 11:3 Hit (hitt hol hit-hitel kártya? -bárány vére az ajtófába, ott szeretet?) által ÉRTÜK meg, hogy? - hogy a világ?-Isten? vagy csak az HANGOD? -GOD? -BESZÉD -E? -által TEREMTETETET TETET? -TETTED, TE TETTED EZT KIRÁLY KI RULL? -ami látható, láthatatlanBULL PÉNZ = IDŐ =GOD A HANGOD? ÉS MAGNES TÉR,TERED? -ÁLLOTT HOL, A SEHOL? Zna most akinek szeme van, de látásra? Most az, hogy ami megtörtént, ládd azt csak hit -hitt szemük? Fita, itt csak pénz beszél,kutya az egy magnes kutya féle dög? - gazdögök, és cpldula,azaz irás,számok, vagy karcolatok látok? Röviden, minden vas,és avas és vasáruAik, azaz kép -zell lett? -kézzel, iró kéz? Most nem akarom hogy már mindent érintettünk, (halál?) a halálunkat? Ládd én azért vagyok, ha nem bánt senkit, had beszÉljen, na meg ölyan ismerős? Most ISTEN = BESZÉD, DE MAGYAR RULL, ÉS MAGYARULL GONDOLKODOM DOM? Fita, midennek ami van,örök van lés van határa vagy hat ára? Akinek sok a hat alma, ne legyen neki alma? -nincs is,hanem nagy a hangja? -de csak egyhang firhang és farta? Zna most ha megszünik a PÉNZ NEM DIKTATURA = REPTURA???- akkor most mi van, jaja olyan hogy volt, vagy lesss... már ki lett szurva kurva a szemed, szemetek?-na azok a semmiták anti semmták, fita OSZd MEG ŐKET, ÉS URALKODJ RAJTUK? -HANGOD HUN GOD? HOL VANNAK A PANNONUKISAINK, NAP PAN NON OK? MI MAGUNKNAK POM POM NA POZ PUZUNK, NEKTEK, MINDEN KID DIK? -MAGÁNAK?
                   2.: Ami van, ha valaki magyar RULL gondolkódik, akor nincs olyan hogy majd lesss... lehell lett, hanem most minden ami beszÉd, azaz a HAN GOD A HUN GOD, A HANGULÁTOD JUH HUKKT ÉS SZÜKÚ KECSKE BAK, MEGELLETT ÉS GULÁSZTA? JUH VAGY KECSKE GIDA PÖRKÖLT? -CSAK A SZAGA $$$...Zitt mjost roston sült cigőny pecsnye az, hogy engem, tehát beugrottam a nagy bőgőbe, és azonnal, anyum, olyan hangokat adtál, hogy a szülésznők bábák rémüldöni kezdtek, és nekem HUNGÁR? -nehogy nem nyekereghecc..hanem te nem vagy!!! -na most ha emléked is törÖLNI,hogy vagy? Zna ez az álmom kegyetlen vala, azaz ITT NINCS KEGYELEM? -AKI ROSZ LESZ MEGVEREM, AZAZ VEREM? Rüha, most itt ami van, az hogy én ennek a semminek, jaja itt van az hogy SEHOL SE ÓL, SE SEMMI? FOGD MEG JÓL? Mivel,ugyanis, itt van a MAGJA DE MÉG MÁGLYA $$$...ha lenne, de SEHOL semimi smmita és anti semmita ta ta ta...Fita, olyan hogy MULT, vagy igéret, az egy semmita, és figyejunk, ha valakiknek lehetne hangja, azok HUNGÁR OK? HANG ÁROK, ÉS AZOKAT MOST, NA EL VANNAK TEMETVE, jaja hol sirjaink domborulnak, kis unokáink le borulnak, s ALDÜÓ AZAZ AKIK A KAJAADÓ KAJUNUKI NA KIK? -nncsak nincs SIR? Fita, ha te pénz éhes vagy, most kénytelem vagy a husodat nekik füszereni ,a HUSEVŐ VŐ? -ládd ők beléd petélnek, most az őők, husikaja vagy, és mig az ADÓSÁ ÁÁÁ... GOD, LENNE ha az adósgáGOD NEMFIZETTED, AMI SOHA NAPJÁN VAÁSRNAP, VAS ÁR,AZAZ LÁDDA MATRIX FILMBEN,most GOLD GÓTA de monduk juha, ruha, arany bunda NYUZva,hányat nyunzak le rólad? Na most az,hogy az hogy SEHOL?-fita ezeket a HAN-GOD-AT, azaz neked nem lehet HANGOD, na most ha mégis, akkor most AZ ANGYALI KATEDRÁIK,THÁT ITT EGY OLYAN GÉPEZETTEL VAN LENNE DOLGUNK, AKIEKT VISSZA A MAGMÁBA, AMIKET AKIK LÁT LÁT,LÉTRA? VISSZA KELL HULLATNI ŐKET,(NEM ETETNIE,NINCS PÉNZ!!! FITA AZ A SEHOL LUK SEGGLUK OD, LAK,SEHOL EGY KÉGLI) HOGY NINCS PÉNZ? -VAN??? NA MOST AZZAL AZONNAL MEGSZÜNIK A HUS EVÉS? AMI ESZEL VESZEL AZ VAGY? FITA A PÉNZ URAK, URAK U-RAK, EGY SALAK KIMUSTRÁLT VASAS BANDA BANKAINA BAN KÁR BÜN, SEBÜNK OKA,(ÖRÖK HABIKURUZÁSUK VÉRBEN ÁZTATJA BUS ZÁSZLAJÁT,ÉS KÁR OKOZÓK CSAK, ÉS CSAK KÁROGNAK, ADJANAK ADJANAK, A SZEGÉN (AKIK A MÁSIKUKAT KUKA,AZOK MAGA MAGJA? -MÁGLYA?- KOLDUSNAK,MÁRIA DE SZÜZ MÁRIA SEGGIT? Fita őt nem tudták megbaxni, se át verni? Fita itt van az a világ,a mi a mi világunk? .miEeee...HUNGOD? HANGOD?
                 3:. Na most az hogy az ami lesss... volt? Itt nincs az hogy idő, azaz minden a PÉNZ NEM FOG ALMA? Röha, most már tudom,A SEHOL? -az az hogy PÉNZ NEM NÉLKÜLÜK, most az hogy hol a seholba ÓLBA csak a nagy toka szalonna YorkSIRe és MOngol Ica, ami tudja, hogy miért röffögnek? -mig te vagy a korpába keverve, ládd ha most TE LENNI (FENTI) AKARSZ,AHOZ PÉNZ NEM, na most most ha te GONDOL NÁD,MAGAD, most a seholba se $$$...vagy, mi nem hogy itt a husom, hanem nincs semmi,tr-ha te ami vagy, te nem kellesz itt fita, miden ami parancsal parancs csalók UR ALMA,.AZ A GANAJUK SZARUK FO$$$... IL ILLAT UK? -NA FITA ITT A ZSARUK SZARU, AZ ÁRU? Rüha, most A TE JELENEDBE VAGY, és azt nem tudod,ha 1 mind,ládd Jéhusuk? - na itt mindenki rögtön ...de ez az, hogy csak a tested, nem! -most a földön? -nem! moddultlan vagy, és PÉNZ=IDŐ?- ŐŐK, NÉLKÜL,most teljesen egyedül, és mozdulatlan vagy, és most akarnál meg halni, ami a megávltás lenne, de nincs, most a gondolátod, NEM! -NEM AKAROK GONDOLNI SEMMIRE, NA OTT VAGY? A követkcő, és csak az überek überraccáik, na most azok a rabok,(A PÉNZÜK MEGÉRIK???) és azok,ládd nincs olyan hogy anti rabok? -HA EGY RABÖLT =MIND!!!) Ezek, a PÉNZ NEM ADÓK,EZEK OLYAN ROBOT GÉPEK, ami voltak fillmek, hogyha ezeket... ITT KOMONDOTTAN A PÉNZ URAIK, AZAZ PÉNZ VÁLTÓAIK,PÉNZ HAMASIA MASINA MASINA, KÉRLEK HOGY LÉGY AZ AZ ENYÉM,NA AZOKAT EREDETILEG AKIK AMIK?FITA AMI?-CSAK GONDOLTA, MÁR AZ ÖVÉK, ÉS AZOK A KIRÁLYI POPSÁG, AZAZ RABOK ÉS A RABOK BOOKUK? Na csak vasalnak, és hasalnak, és mig lett EGY ÁRU LÓ, fita az VAK -VAS URALOM HALOM, HALLOM, HOGYHA HALLOM ÉN MNDEN AZ ENYÉM, SIKITANI TANI TANI AKAROK, DE NEM JÖN KI MÉG HHH...HÖ?
                Innen, aki nemtud ara busul? -fita itt örök semmytha cyrkÖlok, és vagy anti rabuk vagy, neved beirva az ADÓ UK, KKTT BLOKIJA BUKTA KUKTA, book kukta, Wew serve juh, juhuuu...
... a bárátünk,hogy abca kaca kivülrül RULL? -pici nanó ember (mikró -makró) majom, alkaluka,és minden amit te gondolsz is,az csak ŐŐK,jaja PÉNZ VÁLTÓAIK,tehát ha te te neked nem parancs csal senki, most fita, TE NEM VAGY NEKIK? Na most, itt az van hogy itt van valami,a husadóAIkon, valaki? GOD = GIVER OF DEATH AZAZ HALÁL ADÓ? HALL ÁLL? DE A ROBOTOK SZELLEMÉT VERIK MINDEN KID, DIK? HAZUDIK? Fita most is, te ha ha ha ...ha? -fita. most ezt ugy is mondhatNUK körbe,sárga bögre görbe...
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1378)