UFOzzuummm... miEeee... Óh sajt és kukaCUK CUPP:. kukacAIK, ÓLUK KKTT Szövetseggesek luk nem viccket de a nyaktekerészetimellfekvencetek viccket, Királyy popság szent szellentettek ne akkaszátokfel magatoka,kezdve a Kilálytoka nameg jönnének a KKTT, beszart a halot, bidi a rawatal fff... tiztitó tüzbe veletek taknyotok taknyomániátok velőtök lóvétok, purgatóra -HelleRiha -KremaTóra, na azok az ok? -ért, azokért? -van? -sajt-sejt? -sejtelem $$$...
4.: Kávézzuummm... vizzuumm... viz vagy Illusion? Tme Does Nat Exist? Sanyink, az zidő (zsidóknak áll a Világ, ládd a Nap az égen megáll,mig öldökölnek?) áll. de elmulnak a renyhe népek, na most az idó = fény? -menj be a fénybe. Fita abba a pinutumban,ha valaki gondolátban,ládd abba pinalátba hogy valaki öl,az parancsalni akar,és abba a pinutunbam korom sötétseggbe $$$... na most akiket megérint a szelével, azok is zupp$$$... ezt mindenki meg tapsznyalhatja Nátod, mert ha valakid magad alláhala hálódba... Na most ha téged valaki megölt, ha te meg én,fita ha csak 1 mnt lunak,már végük, nem tudunk kibujni a rabbszolga láncozataikbull, akkor ha feladta, az az övék dögük lettél,többet tenyész tehenész bika, s az vagy? Fényesebb (seb) a láncnál a két élü kard, csattog kattog a magyaragyaram de magyaragyam szikrázik szikra veti? Itt az hogy most én ezt elhagytam 28(29) éves koromba, és leirtam vagy 1 százerszer, itt a testvereINKet, nem hagyhattod el, ládd ami az ő JeshusUK, azt a testvérei Juhisjó hus?) szegezték a bitófára,mert juhuk lett, de most a vezér kos lett volna,de többet nem koslat, ert megérték,és most minden ezután lett csak utánzat?- és fita ma is, NEKIK NEM PARANCSAL CSAL? ISTEN BARANYA IM JÖVEL? Na most kik azok, akik egy szeplőtlen makuLálan (na van gatyája,Atyám a gatyám?:- bárányUK át, az téneg ma is, bárány,vagy FEKETE BÁRÁNYUK AZAZ FEKETE BLACK MÁGIA? Bele néztél a kürtő lukba, szemeid előtt az ARANY BIKA SZÁLLÓ,vagy AZ ARANY VÁR? Na vegyük, a mi mennyük? Zitt az van, hogy MI A FÉNY HONAINKBA VAGYUNK,ezt megint hogy te érted?-ha te az örök magyarok megmeg jelennek, ládd UFO-k? -és eltünnek, amt most én is az vagyok, és nincs olyan hogy mi magyarok szüleink elhagytak, mert nem lehet, és nem tudnak,ha el tudnának hagyni hellbe vagyunk?
5: A FÉNYHONAINK SOHA NEM NEMTUD VÁLTOZIK, ÉS MINDEN ÖRÖK KÉSZ VAN BENNE, BÁR TÉRHETNÉK HAZA,HOL KÉSZEN VÁR (ARANYVÁROS) A HELY? HOGY BÜNNEK NINCS NYOMA, ÉS NINCS BÜNTETŐ? HA NEM LENNE BÜNTETŐ, LENNE BÜNÖZŐ BÜNTETETT TETT? CSALTÁL? A DOHNY A SZALMA KAZALBA? Na reggel még megfogadom,hogy az álmomról, ami most az hogy ha nincsennek örök párba magyarok családok, akkor az a hell ideiglenes, és csak időhöz van kötve, ládd most lenne az idejuk vége? Ezt csak azok,akikbe még maradt szikra ember szikra veti helle, ami de van ember ami benső és leirtam vagy 101 ezer, a testvéredet ugy kell szeretned mint magad,(magadis utálpd? -fita az lenne az álca) és csak örök egy egybe testvéreink vannak,akiket te nem hagyhatol666... el, ami itt az hogy ember? -ezt tegnapra,hogy mi ott vagyunk,ahol a magyarok JézUSA (nincsa MOMUSA, most ha nem lenne? -ezen villogosok?) történetek,hogy az a világ itt van, és egy pillanat se,jogy mi ott vagyunk, de itt is ugy, hogy EMLÉKEZÜNK? LÉKEKET VÁGUNK A JEGEN, amit leirtam...hogy a Tejuton a két fiammal, ugy ahogy a UFO-k, hasitunk, és csak eltünnek a fiaim előlem, és itt a KÖRPATKÓMEDNCE BE VAN FAGYVA, ÉS ITT (OTT) KÖTNEK KI, és most az magyarok halak, ez akkor s nem akarom hogy most csak azzal,hanem most AZ AURÁJUK EMBER, és most a jegen léket törtem,és lementem meg kijöttem a jég hátára és le meg fel le fel fel fel...hogy te magyar ok emberek vagytok, és most ládd azonnal neked is van ufőd, mert most vissza tudol gondolkodol emlékezni, és itt csak az van,ki a napra, és a szemed kinyitod,és te csináltad a napot,azaz neked is van, ládd itt ha Jeshus meghalt, életét adta érted, érted,ami azonnal, te a juhukkk...vagy We serve juh hokk? Naz ez, ezt ami mára, már éringettem, és most ez egy RERPLIKÁLLÓ NAGY KÁLLÓ KIGYÓGYIKA MO A TÖRVÉNY ADÓ = HALÁL? GOD GIVER OF DEATH?
6.: Fita,most itt az van, hogy AKIK ROBOTATAIKKAL KÖZÖSÜLTEK,ezt még ugy,hogy ITT MAGA A XEXULLÁT? -MINDEN AMI BÜNBE AZAZ SEBEZHETÓ, EZEK A SEBEINKBE TOBBZÓDNAK FÜRRÖDNEK, ÉS ORGIÁZNAK, AZAZ ITT AZ HOGY Ó MEG UJ SZÖVETSÉGEK,amit most se tudok ugy,hogy ezt látom,azaz itt a sejtek, aztán a szervezetek, és most a sejteIkből szervezezettek UK -KKTT? söetvtségek,ami a sejtek, azokat ők szavukra,teremtettek,de miből? Zitt az hogy a SEMMI BŐL? BŐL, BÓLÉ? BUL BULL ÉS MOST A 7 SOVÁNY BIKA, MEGESZI A 7 KÖVÉRET? (nincsak 7-.ezer év? -juhbili tüzzel vassal vasveszőkkel vernek, mert el kezdtetek magyarosodni? NÁZI? NA AZ AMCSI JAJA AMICS EGY ORSZÁG MEG VILÁG? MOMUSA MUMUSA?Na most,kénytelen vagyok, hogy a XEXUÁLLAT, minden ami hussal,meg most benne a szuhuk? Na az hogy minden csak egy,és mindennek van egy maketja,azaz tervrajza,tehát az hogy egy fekete NŐből van az egész állat husállománuk, az a REPLIKÁTOR reproduktálószervekkel kezdődik! HOGY A REPRODUKTÁLLÓ SZERVEKET, AMI LÁDD AZ FÜGGETLEN A GONDOLÁTOD, NEM! -HANEM AZ EGY OLYAN ERŐSZAK MEG SZAG, AMINEK NINCS UGY HUSÁLLAT, VAGY VAGY AMIKNEK REPROKDUKTÁLLÓ SZERVÜK SZERVEIK VANNAK, (fita az agy teljesen arra van rá állitva,ami az hogy xex, az itt mindeNUK oka .toka -tokó? (jaja van nagyobb KÉJ XEXUH ÉLVEZET na neked is, mert most vége a lukatoknak analotok, végre elélvetél szárazon vazelin) HA TE MOST..ZITT HOGY EZEK HOGY RÁNTOTTÁK BELE, MNDENT MNDENT BELE BELE.EBBE A BORZALOM KINUKBA, AZT MOST AZ,HOGY CSAK EGY REPRODUTÁLLÓ SZERV (mnden ami nincs,azzal?) VAN,ÉS MOST AZ AZ HOGY MINDEN SZUKA, TÉNLEG EGY OLYAN, HOGY ITT AZ HOGY ANYA? Ha ugy nézel egy nőre, szuka járcre?- az anya? -na most itt ha a szuka az anyjára vagy apjára, azaz itt csak most egy fepruduka szerve van,és csak egy petesejt, azaz most az egy olyan,hogyha te most ugy nézel nőre, az az anyád? -na a hugod,nővéred,de most ott, hogy reprodukta, csak egy petesejt, na most azt lehet himivar sejt, ugy is,hogy az angyaluk, na van az inka meg kanka,és most azok, ládd itt nics se anya,azaz az nincs apa nélkül,ládd 2023 Karácsonra Nimród apu, van gyerek, akinek nincs anyja apja?
Innenn..na ez nincs! Ugy hogy most sárbull bulliaik,azok csak a XEXUKKAL UTÁNZATAIK-MUTÁNZATAIK,AKIK EZT...GODUK GODA,.AZOK AKIK EZT TÉNLEG MEGCSIÁLTÁK,MAGUNAK, JÓ MEG CSINÁLTÁK,AMI VÉGÜLIS MAGUKRA KUKTA KUKA MARADTAK? Jönnek érted, na meg vettek visznek, de te mit látol,ha vak ROBOTOS-OK RABBIKÁAIK (BIKÁK BIKAJA ADÓ = HALÁL? -ADÓK)vezetik a bikáikat, men a bika hentes fele, lóg a töke ezer fele...nincsak Szilveszter popának, (1000 sZILVESZTER, JÖN MÁR A BIKA?- a magyaroknak is van JézUSA csak az övék nem tejelt le,nem lehet meg fejni, ládd a bakkecskéikéiket... meee... fogjál meee...ha megfogsz a tied leszek meee...
---fita nagyon jó belöketek vannak a a aaa...Képernyőn?
...Scientist says human conscousness (madár vagy kigyófészek) From anather dimension, ami fita, a gondolát az egy magnes mag, és most ha te csak a magnes terük? -le terittek, -akkot te csak ládd a Matrix film, akumulátoruk, jaja amit leirtam 1984 Julius 4? Fita, ez ugy is, hogy te nem hiszel a szemednek, is lehetne látni, de ezek,a zsiváNUKIJAKIK? -zidő, hogy mennyi égetni valójuk, jaja mennyi zsir? -fekete arany? Your consciousness could, travel, multiverse vhen your DREAM? - scientist... dita az idő nem zsi-dő, hanem fény! -na most minden előbb utóbb Napra? -vetettik?
...oááá...