repcsepista Creative Commons License 2024.11.02 -1 0 1376

UFOzzuummm... miEeee... kiskutya a nagykutya nem ugat hiába, na meg száraz tónak nedves partján degelett béke kuruttyol,hallgatja egy süket ember dik hazudok töketlnekedik ki a vizbe PÉNZ ÉHES, semmit sem érez, lubicKölt, -Ölt? -dik dig megdöglik,de ha eleve dik hazudik?
                  4.: Kávézzuummm... vizzuummm...vizijó? Valamit. ez csak olyan pszkozatok, amit most átnézek, de csak egybe látom az egészet,és most ami a cimzet lenne, tele elirásokkal,nem hanem betükeverés? Nagyon szépen zápon kárlek bennetek,mert a légjobbak tanulók, tinó,ökor lehecc? Na amit leirok,azt látom, (de az van, ami látol) ami most du- és sokszor nagyon nagyon messze van, na meg ha javitok,,most azt amt láttam, mosti kézzel lábbal, és teljesen más, mint most ugy néz ki, hogy ebbe az agyamba? Nem hanem ez azt a látást, korlátollaj,sőtt zerintem, ha nem lett volna csukra nyilásom, azaz ez a testem abba van, (most az agyaom luklenne) és az nem lenne ebbe?Pl.- most az hogy menj be a mennybe? Fita itt vannak TORRZITÓK, amit most, ezek olyan roboTokat hoztak létre, ami jobbnak sikerül, azaz NEM NEM MI VAGYUNK,fita, a robbotosokat, kinek van a legnagyobb bota te buta bóta? Na ahoz, hogy te a másik Édestesvérednek, fita itt csak egy vér tócsa van, és most te azoknak, alkik teljesen EGY VELED A FÉNYBE?-TE PARANCSALNI (csalom a szemed szemtek nyolo, a szád klokád) AKARSZ,ami ma egy jelenet,a TV--be hogy mi? - a szabad szóllás láss? -és sajtó, azt ŐŐK MONDJÁK MEG, GIG AZOK? Na a kiválaszotottak és a kivátsáGOSTjAIK,nincs nati krizantni, az bitta a pa lesz? -tinók? -ökör lehet belőletek, és ezt most ugy, hogy ITT TELJES NEM TEJES, HANEM AMI SOSE VOLT LE$$$... EGYKÉZ, VASÖKÖR,NEM KÉT KÉZ, URALMUK LETT, HA A KIRÁLYUK KIRÁLYA UKKTT TATA? -fita itt nincs olyan szél,ki mi (money? -azaz akik a pénz nyomók, és caunt rullereik) beszél ÉL? Na most,az álmom, amit itt most csaknyárson a polgár, szép beszéddel, azaz szédülök,vagy ájulduzok e világ? -nagy seggeskéiktól? Zitt az hogy ha te magyar RULL beszélsz Élsz, és most neked nekem nekünk, itt a FÉNYÜNK,ami fita,a magyar nyelvünket megrontani el rontani nem lehet, ezért akik éritik a MAGYAR ÉDESANYANK TEJE= FÉNYE (TEJUT?) NYELVE NYELVÜNKET, azokat meg mukkani, ládd a unoka testvérem a Belügybe dolgozott, és állandóan, legutótt az eezred parancsnokkal,(fita csak katonai terepekien belül dolgozhattam kedve az orosozk kezén a bauxit bánya kölszin fejtés) hogy benne vagy a 10-be, akiket feláldoznak! -pcolj máris késő? Nincsak RáKosiék ekemcéje, talán ma is megvan?
                   5.: Most az hogy menj be, a mennybe, ezt már a kanpapok akik gerellereresek, (hegyese becsesek bógyŐsök) na meg az idegen génAIk gané dom -BooKosoAIk, (minden ami vallásos az degenerálló robot gágépezeteik, nincsak obey?- nincsak itt nem az anyagi anya god,fiziKAk kaiNUK szinten menne a játékuk, hanem most menj be, az magyar RULL? -gondolkodól, az menj be a FÉNYBE VAGY A FENÉBE FENÉKBE,toszatnak? - fiteled a idegenók gének, hatását, ami most fita, itt nem én találtam ki,A MAGYAR ÉDESANYA NYELVETEK, NEKTEK A VÉGSÓ MENDEDÉKTEK!!! Most az hogy látod egg gicsit alpopári is, de főlag falu lufa, és nyárson a polgár,vagy a bitófán, ha most ÉHEN A KIRÁLY? Fita az egy ROBOT ROBOTOL ÖL, ÉS EGYMÁST LÁDD A TRANSAFORMER FILMEK, ESZIK,MAGUKBA OLVASSZÁK? KEMENCE LEREK, AZAZ AZOK A OKOLÓLOK,AZAZ AZ A MAGMA VULKÁNA MEG TÜZE, JAJA MEG A GYEHENÁIK? JAJA A HADIPAR A VASIPAR,és ezek ...ezt nem tudtam ugy, hogy ezek a teremtmennüikkel eggbe keltek,(fita az élet lehelletét lehelik beleverik akik kiagyalták őket,) láss azok akik az egekbe hágnak,azok itt vannak, és azok robotUK GOD UK,aminek van egy cuppa a SOIONUK HEGYEK HEGYE 8fita az lehet a szellőzője, ládd mindenütt a hegybe lukak vannak, mint a ciciden?-pisil lő?DE VAN EGY LÁTHATÓ, (RAJZOLATAIKON) MEG MOST AZT CSAK A HIT HŐ? -SZEMEDDEL LÁTHATNÁD NÁTOD?- AMI SOSE NAPJÁN VAS ÁRU URAKNAK NAPJA VÁSÁRNAP, JÖTT MEG A FOLYÁSOM,BEDAGADT MIND A KÉT, JAJAJ AZ AZ ALSÓ MADÁR FOGÁSOM? -LENNE A SZEMEM HOL A FÉNYE? ÓHHH...ONDÓVÁR HUSÁR? SÁRA? ÁRA? Most apuénk, először ha azt mondom, HALÁL NINCS, RÖGTÖN, most nem de sokáig van! Hogy valamit tiudnék adni, az csak a villogásom,és most a MAGYAR ÉDESANYA NYELVÜNK,AZ FÉNYT ÁRASZT? ÁRA,NINCS! MINDEN IRATUNKAT TÜZZEL VASSAL ELTÜNTETNÉNEK, DE MONDUK, DÓZSÁT NEM ÖLTÉTEK MEG MEG TITEKET SE LEHET, DE HOGY A MAGMÁTOK TOK,VÁR RÁTOK,NA MEG GYEHENÁTOKRA, AZAZ ITT PARANCSÖLNI NEM LEHET! Ezt megint mos itt hagyom,mert...
                  6.: Na ahogy figyelitek, és akik az én génem -vérem gecim,azok értitek,de féltek, ládd a felesÉgem meg fiiam,mert sejtik, hogy az hogy...fita,én amit mondok, hogy APUÉNK A MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSÉG, nincsak addig, mig most nekem nem volt, meg nekik se, mt enni, mert abzullu ultikula a FEKETE WAR HAWK? Fita itt a EBBE MAGNES MEZŐKBE, LIRTAM A Mi is ufok-vagyunk! -jaja de UFO-k? -made in Hu? -Whooo...itt van az összes azok a korok körök, na az téleg az,és most itt nagyon fida fita a MAGNES PATKÓZÁSRA? Na itt azt ami felül van egy luk (most hogy vissza olvasom ÓZON LUK?) ,azokat óriás fekete madarak sasok,de óriások körzik? Most olvastam hogy a a aaa..luk a magnes mezőn,háromszor nagyöbb nagyaobb mint US? Fteljed,ez az hogy ez az agyam fosss...fo$$$...azaz most;ne 100 ezer minumum a két háza tető,meg a felesÉgem egy anyag beszerzó, kocsi, minimum 50 ezer, szét van rohadva kivül belül, a két fiamnak két munka (mühely) kocsik na meg a házon javitások csak anyag, olyan rögtön 300ezer? Na most, ez mára, ami nekem, itt a vallagom vége, meg a fiaimat szétverik,na most itt RÖGTÖN,AZ UFOK SZINTEN MEGY JÁTÉKUK? Nizzitek, én nem csak látom, hanem benne vagyok, és most amit most is,hogy ti is UFO-k vagytok, ezt most Ládd amit Jézus jelenések, az Jézus átmen a falon,tehát itt van az a világ is, csak most menj be a FÉNYEDBE? AZ A TE FÉNY -VILÁGOD LÁDD YOJONK. és most az van, hogy midennőnknek van ÖRÖK ÉLET PÁRUNK, csak ez emlitettam a ififiamnak, és mostmár nem merem? -a felesÉgem se hagyja, eredj ird le! Fita,apunénknak igaza van,és most az az,hogy ehez is hasonLIT de nincs KIN NINCS HALÁL,NICCS HOGY ELROMLOTT MEGROMLOTT, EZ A ÖZÖN VIZ ELŐTT, ÉS NINCS EGY PINALÁTRA SE, HOGY NE ÖRÖK ÖRÖMÖK ÉS BOLDOSÁG LENNI, na mos itt arrul is, hogy ha UTÁLOM MAGAM, jaja ez NINCS! -SÁR KENŐCS ÉS SÁROZÁS ROZI,SZERETNÉK SZERLEMET VALLANI, JUHLIKA HA BEMENEK A SZOBÁDBA...
                Innen..na ha csak azt, hogy most az amit állandóan közbenső, van az hogy mi szellem testeket alakokat tudunk felveni,( jaja mnt a szinészek) ládd ha betonozni akkarsz kezed lábas, ünnepelni az ünneplő ruha de rühe? Most Swédemburgunk, meg talán a legjobb Domrádi Gáborunk, hogy az van, amit te gondoltál,(fita hitel menyi kell) vagy gondoltattak el hitettek veled,és most az lenne, ami nemvolt meg lesss...hanen a te jelenedbe vagy! Na fita,az amit az iratok érintenek, az valami csoda, és be kelle tudnom villogni, na meg prószÁlom? -prózálom? -póz? -hol a pódium?
Ujabb nyuz: Sientists discover a 'third state' betven life end deat, (GOD GIVER OF DEATH?) dht (nemtudom, kiolvasni) dhet rent cell from of organis can be repurpose into bilógikal "robot' Bat What can they do? -fite ez az égész-egy robtuk érleltető? Fita,GOD 6 NAP(fita,ez már döfi) ALATT TEREMTETTE A VILÁGOD? -ez egy állat tenyésztő robott képzó, kép, munkásoké a jövő, itt a bögyő?
...People cant't afford life animor, Erik Trump calims sent to 130 to fill up,his SUV bat... jaja a batom pattog? Fita itt óriási nagy HUGYHAJAGUK ROBBAN666...HA? JÖNNEK A MAGYARAK OK JÖNNEK,JAJA HA ÉL SEDÓ, MENTEK? AZ IGÉRET FÖL DÖNG? GENE GÉNE GANÉ DOMBOOK LE A FÖLD ALLÁhala? -FITA EZER ÉVEKRE EL (LUXUR) SZÁLLÁSOLTÁK MAGUKAT,AMI MOST LENNE A JÖVENDŐLÉSÜK ÁSSA (NINCSAK MILYEN GÖD DÖRRR...) LÁSSA, JOJÓS JOS KA? JÓSOLÁSA LÁSSA DE ZÁP A TOJÁSA? Fita itt valami olyan, hogy csak megjelenetem azoskótoknak, akik látni akarnak a tünj fel már az Ég övén? -az övék kén?-kéne?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1375)