repcsepista Creative Commons License 2024.11.01 -1 0 1375

UFOzzuummm... miEeee... kiskugty a nagykutya ne ugat hiába, na meg száraz tónak nedves partján degelett béke kututtyol,hallgatja egy sület ember dik hazudok töketlnekedik kia vizbe PÉN ÉHES, semmit sem érez, lubicKölt, -Ölt? -dik dig megdölik,de ha eleve dik hazudok?
                 1.: 11/1. A KÉP? -Csak örök magyarOk -világaink van, vannak? -magyarOkis mi is vagyunk,magyarOK családaink,nemzet családaink Magyar Országok Menj Országok gondolod, gondoljÁtok vagy dik a MOtok (motiva) a parancsalótok, és te az őők kisdikaMOik vagytok tok csak de tokó? -kis dik nagy dik de csak hazidik dögjeik, s gané dombóAIk dombjAIk és szár szar szar... minden szar mindenkor aranyér = arany horrr hordáAIk? -arany born nyew yew nem nyerit nyer itt, aranyüsző -aranybika arany város leszálla az ég buuu...az arany ára az egekbe hága Hágér Sára ára? Fita, most az van, hogy az ami a MAGYAR OK VILÁGAINK, az itt azonnal, csak elkezddeg nyelvelni a magyarOK, Édesanyánk fénye nyelve, most azonnal, olyan icckiri,na mikor mama luka kibujok,már a bábák reszketni kezdtek,(igaz hideg rideg is vala)mert ez a HALÁL OK HAL-ÁLLA,hanem a magyararagyam (csukrája) ragyogása kása, nem buzzás -baxás kásájuk,seggeük luka pu? -a pusztitó uton állóAIK ajja ajajajajjj...fekete vonat, el vitted a páromat? Fita, ezek a kiválasztot agyon baxott pusztitó utonállóAIk azaz a kivált el vált seggees vár Ondóvái husáruk, az árokba három kavics kocc kocc kocc...bohóckodsz? -Királyi pop... kis meg nagy sarok? -itt egy pop ott egy popp fingod, vagy finGODdtá fingatódor dörrr...sack & al? - tál meg bóxódtá tát tá tá..a feneketek tátog, itt a köcsög, jaja a bil bili tele.star szar Atám a gatyám? -na meg kiborult fo$$$...be $$$... szarhat666... beszart a halot, BIDI a ravatal, a halotnak a szarnak 1 mnt a lunak falu lufa pofont adhattok? Most az hogy olyan 3 sss...éves sss...vagyok, és hosszu amerikan zill Fiteljal,most az urnák, be ugrottak apu hogy men be,az a nagy medve, az oroszláNUK barlangjába??? -Ford ponyvás kocsik,és puccosra kiüritenek mindenünket a nagy hosszu volt kóser zsidó vágóhid -mészárszék hentesári üzlet is, ott volt apu mühelye és apumat a falhoz állitják, és nézek apumra (én nem a husuk vagyok,és engemet nem lehet megölni, ezt a apai nagyamám mondta, de szerintem ewgyőnket $$$... ha nem tudnak beszarn< ne szarjatok bese,nállam csepepgi, és vi... ! -nem mondta ki, AZT NEM, ezek az ÁLMOD akarnják ják ják jaki jak...a jaka buták és buta barom bestia dögjeik, fita itt minden az, mert őők paracsal parancsÖlnek, öltek?- gigazok? -gaz dÖgAdók dögök dögÖltek dögölnek eleve, leve? Jada a csak ROBOTUAIK? Kénközves tavAIK vak vak vak...robot bot létesit sit sit ...kis Kár nagy Kár Cszar szar szar kár hogy bem minden szar, és szarevők csak? STN= SATAN ÉS SZAR TANUK (TANKUK .DRONUK) NUKINUK?
                  2.:A KÉP? -én, kimondottan csak a MAGYAR OK TESTVÉREIM KÖZÖS ÉGEINK, KÖZOS ÉGEINK, örök életü élet hü testvéreimhez hoz reá vig esztendőt keszkenőt,nem jöttem, hanam és örök mindenekit kid dik?- előtt felette, a MAGYAR OK CSALÁDÁIM -NEMZETT -CSALÁDÁINKNAK VAGYOK, ÉS NEKEM CSAK ŐK KELLENEK, DE ITT MINDEN HALOT HALLOTT, LÁDD TECHALOT? -CSAK NEKIK A PUSZIAIKNAK PUSZTITÓ UTONÁLLÓK PUSZIJAIKNAK, LEHET TECCEL? NEKEM TECCEL,ÉS ÉNGEM MINDNEKI COMÁLNI FÉLNI IMÁDNAI KELL A BOTOM, MEG BÓTOM LÁTOD ITT A HÁNYADÁKOM, ÉS OKÁDOK? 1001 LUK CUPP... -NA MOST MINDENKI AZ ÉN MAGOM FAXOM HAXON HANGOM HUGOM HÁGOM, VALA VALLA GOD,TÁTONGANA NYIKOROGA HÉ 10 ZSÜZLUK HOL AZ OLAJ, NYIKOR 666... FENEKETEK PATTG666..777... HA MEG LÁTTOK, DE HA RÁM GONDOL TOK, ÉS ELÉLVEZEL LÁDD ITT A VEZÉRED BIKA FFF...AZ ORA LIKA...NE NEM A SZENT SZELLENETTT LELEK LEGYINT HOPP EGY LÉGY, JAJA RÁD LELNI HOL A CSIKI CSIKI CSIK... KEZDEK... HÖÖH HÖÖH HÖÖH HOKK IZZOK, GONDOLÁTBANK, MOST MI VAN HA AZ A KANGÖRCS ŐŐŐK BAZDÜHÖD, fita itt van az, hogy a SZENT LÉLKÜK meg érintett? -megáldattálteres lették,hogy hivod ikis jakit? -jam jam jam ...ham ham ham... Na én nostr is KÉP? ZITT AZ HOGY HA TE MAGYAROK IVADÉKA IKER TESTVÉREIM VAGYTOK,akkor ezt mi NEM IS NEM MI ÉLET? -AZ HOGY HOGY SZELLENTETÉL, MERT ITT MINDEN AUTOMUTA? MOÉ BOTA BICE BÓCA BÓTA, MI VÓTA VOLTA?-GÉPIES (ROBOTOS LÉTRA)LÉT? LÁT? MIT ÉRZEL? -MOST ÉN RÖGTÖN AZONNAL SZAR666... Na itt vannak E -VILÁG? -OD? A TE FIN-GOD, FIN GOD, FINGOD FINITÓ? TE NEM VAGY, NEKED HAJSZÁNI FINGOD BOLHA FING? -LÁDD A MTA? -ELEVE FINGAT, FUNUGOROK VAGYTOK,UGORJ AZ UBORKÁBA, NEM MAGYAR OK FAXA -TUNNEL TÜN EL, MINTA SOSE VOLTÁL? -LE$$$... NA MEG MI ADUNK NTEKTEK TÖK MEG SZÁRA SÁRAI?- RUHA, ŐŐK TEREMTETTEK MINDKET NEM MI MAG -UNK? MAG-UK? ŐŐK FELRUHÁZ NAK ÉS TÁPLÁL, ŐŐK RÁD GONDOD VISEL, DICSÓ KIRÁLY, NA MEG NICS VÉGE SE ELEEJE FO$$$... KIRÁLUK KIRÁLYA, DÁVID TRONUK TRONA, KAPASZKODJ, JÖN A KANYARGÓ? A KIGYÓGYIK A MÖ TEKERCSEK, LÁDD NAGY PIRAMISUK SUPP...SOPPING CENTEREEIK, TEKERCSE TEKEREGŐZZ AZ ÖRÖK GYŐZTES SEREGÉGÁIK ANALOTOK SIKOKONGÁSA KÁSA HAM HAM HAM...
                 3.: Na az hogy a világ, az csak a MAGYAROK ÉDESANYÁNK FÉNYE NYELVE,ÉS AKI MAGYAR RULL ÉRT, AZ ÉRT ELME, AZAZ FÉNYE VAN, ÉS AZÉRT ÉRTHETI A MAGYAR -MAGYAR TESTVÉRÉT VAGY HA NÉMA NYEMEC? -MAGYAR OK!!! Hogy azonnal, fita, mi eleve FÉNY MADARAK VAN ÁRA AZ ÉGBULL...találkoztatok már nállam nagyobb BULL -bulival? -HABOSKNA FFF...JÖN MÁR A BIKA, Na az a HORR MÓRA HEGYI BILISOK, ORGIÁSOK? Zitt az van, HOGY EZ A ROHADÁS ADÁS ADÓ = HALÁL EMÉSZTÓ PÖCE GÖDÖR GOD DOG DÖG -ÖD? Fita az szent irataikban is csak egy sáradás SÁR MÁZGÁGÉJUK? KENJUK BE SÁRRAL? SÁR ROZIDŐ, MEG SÁRA, ÁRA? MÁZGA, MÁZLID VAN, MERT VELEM TALÁLKOZTÁL, LÁDD Sleuth tesőnk, 5000 év távláttábull, m most 6 666... fenekük pattogha... ha? Ezt teganp lefekvés előtti szél? -jaja meg szél ütés, a halotnak egy pofon? -A ONDOL LÁTOL, azzal te ha MAGYAR -RULL? MOST TE MEG ÉN TURBÉBÁKULLUNK? TUR TURÁZÁUNK, FENYVES ERDŐ KÖZEPIN ÁZUNK, FEL TURÁZZUK MAGUNKAT A MI FÉNY -OTHONAINBA, ÉS AZ AMI ITT A FÉNY JELENSÉGEK AZ ÉGEN, FÖLDÖNG, ÉS MI AZOK VAGYUNK, AZAZ Mi is ufo-k vagyunk! -FÉNY UFO_k? -fita mindebki aki él, annak FÉNYE,(NAPJA ANYJA APJA VAN, GYAPJA?-GYARAPITJA? )van,na most az ITT VAN ÉN NEM VOLT, AZAZ AZ HA NINCS FÉNY, LÁDD TÜZET (MÉSZTÓ TÓK TAVAK VAK VAK VAK..) PÉNZ KAPOTT,ÉS EL LÁNGOLT VOLT? NA ANNAK VAS MEG HASA VAN, most nem cifrázom, és az elég? EL ÉG? IGEN! A MAGOD MA GOD, MAGMÁJÁBANK KÁR? Tehát ami sose Volt, sose le$$$...$$$...ingott fingott pityorgott, ki fingott? -be? -menj be, Isten? -fita DÖG GOD DUK UK ÉS AZ IS A KIVÁLASZOTT ASZOTT BAXOTT BÜNDÉR aranyeres angyal analaLUK MUNDÉRAIK? BUNDÁS-OK? JUH YOU BUNDA BÁRÁNY ARANYGYAPJUH HUKK, ARANY BUNDA? ARANY ÉR? Na mi magyarok,(GYAURAK?) mi nem itt vagyunk, hanem most is a mi fényünkbe,(A TE MEGÉ ÉN VILLOGOK) és itt az hogy NINCS NEKÜNK NINCS HALÁL, AZ HA MAGYAR RULL, fita az GONDOL LÁT, AZ HA TE MAGYAR RULL, TE EGY ÖRÖK EGÉSZ ISTEN (STEINSEGG) ÉG, vagy ha nem egy SEGG LUKUK PU? PUPULYUK UK,KKTT tütütt...tökkel ütött?
                Innenn... az hogy hal ál,sokat cifráztuk,de MAGYAR RUL GONDOL KODÓL LÁTOL,NEKÜNK NINCS? LUKAD, JAJA AHOL KILUKAD JAJA KI A LUKAD LUKATOK PU?- LUK? -HA NINCS RAJTAD? - MEGFURJUK KURLYUK? KUROMANUK NUKINUK?
...https://www.coasttocoastam.com/
Nyuzz: Intelligence predicts major attack bifor US presidental election... jaja a tegnapra álmom, ami most fita,már az atoMOzást el kezdték,Hirosima Nagaszak, és Rossvel...itt nem a földöngön van az élet, hanem midnen ami világ, te nagy világ...nem minden arany, ami fénylik?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1374)