UFOzzuummm... miEeee... sushi husi szüz husi, a bónus, a juhusi de a juhuk juhásza? -vagy juh husikája lett, de láthatatlan, depacal, disznő karaja, de minden ami husi,az ragyohat, mint Betlehemi hemfasirt, hemberger ham ham ham...
4.: Kávézzuummm... vizzuummm... Ima a hellzet, hohu itt a bumeráng vissza vágna? Hogy mik kik vagyunk, magyarok, ami felderitók -előőrsek, és itt ismét eljő, jaja na kisüt, fel süt? -jaja ma bementem, a fekete magyarokhoz, és csak ugy jöhesz be mint egy pacal pacák? Na most nem akaom, ugy hogy itt vannak magyarok? -nem a pacalod nélkül? Fita itt ami a magjuk, hogy Jushus lett a birkák pásztora disznőtoros Urvacsora, ami lődd juhukká lett,csak ügy jöhetne beee...hogy a pászTorok a juhukkal együtt egybesültek,ládd sült galamb kiverte fogad? -na meg,ládd mikor... hogy hivták azt a francia szija, állomostjuk a bankot, Adanaur? - amira farnc Rotcsáldok,bankárok, az az ami mikor a parasztoktól elveszed a földjüket? Most itt kappacka, mert ITT EGY NAGY NAGY MAGNES -TEREK,amit már pedzegettem,de ez a valami nagy sertésük vagy malacuk vagy cinya cinyájuk, kina? .röfff... jaja az anyakoca csecse a szájábal? -kunkuru fakinncáját csóválja... cupp ccupp... csámcsogna? A felesÉgem pösti és belvárosi, te disznó, mikor csámcsogok?-vagyszücsölök Fita, előbb az hogy amit ufózgatok,azt ide be villantani se lehet,és itt az hogy amit már örökké kattogok,hogy nincs olyan, hogy én ide gyerekeket csináljak,és 28 éves koromba meghaltam, na most itt is imndennek van aka-sik recorja, és ott azután, na ők 29, és most 79, akkor született a második fiam, mert meghaltam ami itt senki nem is akar tudni, mert eléve OLYAN VAKSISÁG SÖTÉTSÉG ÉS KOMPOR VAN,hogy ha kinyitanád a szemed, ösztönösen becsuka, és most ki fogod vájnni, mert ugy csipi a korompor? -füst, ami MOST MINDNIG,HOL A FENÉBE VAN EZ? Fita, 79 -beee... na akkor született a második fiunk, fita JÉZUS EGY FIUNK VAN CSAK, MEG ÖRÖKEGYEK JÉUSUNK,AKI NEM HALT MEG, menn a Szilveszteri jelntés a popának, hogy ezeknek van Jeshusa, de az övék nem halt meg?
5.: Fita, most az mára az álmom az, hogy ide? -na most ez odavág, hogy mikor a számba a puska csöve, bennem beszédet hallok, valóság és ne hagy itt a fiaidat, most ho ho hooo... felnézek és hármassával amit itt itt UFO-k? -de made in Hu? -Wohhh... most fita, ez az hogy ebbe husba vagyok,ha Jézus a főpásztor, akkor juha vagyunk, ami itt minden NEM MI,NEM ÁLLATI, ÉS NEMIGAZ? Na fita, most nemsokára találkzook velük,és most egyfekete defekete napba, vagy mi a fne,megyünk be, és ránk támadtak a fekete porok, és most ugy mit akkor villám korbács, meg meg... na dematarizállódtak nem adták meg maguakat, mert fakin gyilkos galócai robotök,amit most, megfifgyeltem, ITT TÖBB DIMENZIÓIK VANNAK, na most ahol most vagyunk, ennek a fÖldgömbnek van Napja! -jada,itt most...na apuénk már becsengőztek hogy ne menj a sötétbe? Fita, itt előbb a magnes mezőkba vagyunk, a mit már leirtam, hgoy ennek a földgömbnek vagy egy vasgolyója, és itt most az hogy, olyan egyszerü minden, hogy az itt senki nem láthatja,(szelem viéga desose látta) és nem is addig, mig most akik TITKOLÓZNAK KALÓZOK? A HELLÜKRE NEM KERÜLNEK, AZAZ HELLRE TYUTYUK HELLRE, NA A FÉNYTÜL ISZKOLNAK, ÉS MENEKÜLNEK, ÉS ELÉG CSAK 1 PALOS, NEM PÁLOS ,A NYÁLAS PÁL FORDÜLŐ, NA MOST FITA, MNDENKINEK BE KELL DÜLNI? Á NÉGYKÉZLÁB? Zitt most vissza, ami szintén nem rég, hogy ennek van egy olyan változatAI, ez az hogy mi van ha a MOMUSA na meg most mindenki MOMUSA? -UTÁNOZNÁK VALA,LÁDD JITLERÉK, BITTA VOLTAK BENNE,HOGY AZ AMICSI MOMUSA SZABED NÉPEK, VAGY MELLETÜK, VAGY NEM AVATKOZNAK BELE A JÁTSZÁMUJUKBA, fita,ahol ma a PÉNZ VÁLTÓ van,az egy nagy nagy feneketlen mélyuk? Liertam,és midnent besziippant ha csak be le akarász látni, és zzuuppzzz... leritam! -a Mi is ufo-k vagyunk?
6.: Most ma reggelire,hogy összepréselem ami most EZ EGY NAGY NAGY MÁGNES TEREK, MEG MEZŐK, ÉS ISTEN? -AZ FÉNY!!! NAPISTEN TÖRZS? PANNÓNIA NAP PAN NUK? Nem hagyhatom ADOMODA hogy minden,örökegyilágon, lád megneselektromos eneriga elem ellem alla pu? -szikrák,és van a por, azaz elvesztetta megnessÉgét,és kész? -beszart a halot,bidi a rawatal? Na fita,akik most ébrdeztek, azok ezt azonnal látod, vagy Nátod? Ez abca kapca valóban a fény gyerekéi, meg a sötétseggek, és most fita! nA MÁRA AZ IDÖCSÉM ÁLTA AZ UTAMAT, azaz fita, ninden ki magyar -magyarok, az az én öcsém, csapj fel öcsém,adj kezet, álj be katonának, de ufo?- és csak ÖRÖK EGY ISTAN FIA (JÉZUS AZ BIZANCI NA MEG ÓGÖG KARA AZAZ IGAZI MAGYAR FAJTA, NÉV LEHET, AMI MOST IS, ZEUSZ ELSŐ VAGY MONDUK,MINDEGY, HA ZEUS TÖKIBULL, és itt hogy nem én hanem az ATYÁM, JAJA ITT A GYATYÁM?: FiteLITek, most még amit be tudnék, amit itt most az, hogy egy villanás,mert minden benned bennem bennünk vam, és amit itt ezek belénk vernek, jaja az gecijukat? cSAK KÉPZJUK EL, na most ott van a BbLila lábaközzé noyomok,hogy az agrár önnáló Istenes Esztánok-országokat (MOMUSA?) ki kell irtaniuk,a magvukat is, ami igaz!!! -s az eméküket, de itt ezek sem nem látank, sem nem hallanak, mert kimustrált JaNUK8:44! -conputrerukkel együtt szarnak see jó, robotok?-na a LÉTREHOZÓIAIKKAL EGYETEMBE?
Fita, most az hogy mi amit felvettünk álcának, az a fekete magnes por, amihez kell a állatok vére, és most a husa, és az a RITUA PEDOFAK MAMOZOVISTA KÉJ SZADICA KÉJJEL JEL GÉSA, na ne feledtem, ez már az, hogy csak MING PACALAIK, PACI,TEHÁT AZ HOGY ALULRULL, JÖHETSZ CSAK BE,(ez apuénlk MTK mind tuták,és amiket ide be ujjitanék, azt őkma is, megbeszÉlnuk? AMI MÁR LERITAM, HOGY ITT VAN MINDEN AMI A KEZDETÜKTŐL FOGA, ami sose volt le$$$...NA FITA,MOST KOSSUTTH HEKK??? Zitt mot akik a ti gatyátok, nincs nekik, na most lent van,talán az amit ezek,ládd a Robot1 filmet, meg az összes többit, na beteszm, hogy ezek honnan jöné né nááá...Nincsak itt az van, hogy ha most az hogy ezt ti is, akik HA NEM BÁNT SENKIT HAD BESZÉLJEN, de fita, most itt midnen az ami ládd Bábel,ládd azok ládd Gerék? -jaja csak kerekek, na most itt még az sem, hogy most beszÉlsz vagy nem a magyarOK nyelven.(értem?) hanem van fényed, akor látod?
Innen,most az hogy NEKEM NEKED NEKÜNK NNCS OLYAN HOGY LALÁL ADÓ A DÓ DÓM? Ezt a kis felesÉgem, ez már régen el csápélték, ki nem tojja le? Jaja de Krati, kin kinba a pricsi, Kispiricsi falu lufa végén folyi el a kanális...
---Itt leg ujabb... Ancient Alien: Orogins nem tudom ogy már felraktam volna? S1 I E4 Human Genesis ... regilos text...
DVR- HISTHD
...The UniXplained Special Presentátion
SE I E24 Encounterig Evil DVR -HISTHD
-fita én ezeket otthon apum halálra tiltot könyveit, olvastam, de van mindig hogy gondolátom,egyre jobban, mert az a MAGNES ERŐ? ÉS AZZAL LEHET VILÁGOD TEREMTENI? MAGNES TEREK?
...oááá...