UFOzzuummm... miEeee... sushi husi szüz husi, a bónus, a juhusi de a juhuk juhásza? -vagy juh husikája lett, de láthatlan, depacal, disznő karaja, de minden ami husi,az ragyohat, mint Betlehemi hemfasirt, hemberger ham ham ham...
1.: 10/30. A KÉP? -most közönségges nyelven beszélek,azaz nyalom szÁtok tátog? Mi lenne ha nem lenne HAN GOD? -HAN GOD TOKGÓTOK ÉS JUHUK (YOU HUKKT?-A HUSODNÁL bőrötök lenyuzva csotod zörög (Roni) FOGVA RÁ GOD,JUHLIKA HA BRMRNEK A SZOBÁDBA...MÁR EGY HETE CSAK A MAMÁRA GOMNDOLOK?) Zitt most itt van a kis zingereg kangörcse baxdühe, ami nem lehet soha kielégitani, vagy Micikmacó fázik, ázik, minél jobban pi názik, annál jobban rá fázik,nyalom a husikádat punikádat? -hány nyelven tudna beszélni, Juhturóspuna Sára? ÖRÖK GÖRÖG TÖRÖK MINDEN S ÉG EGY NAGY MAGNES TEREIBE USZKÁLUNK,(UFO-k?) MNT HAL A VIZBE,ÉS VANNAK NAPOK, ÖRÖM NAP OK, MAGYAR OK,ÉS VANNAK NAPTALANOK,NA AZOK A ZS- IDÓ ZSÁKOK,PACALIZSÁKOK PESTIZSÁKOK HÁJ PACALIZSÁKOSOK A DÓM BOOKOSOK, AZS IDÓ ÁLL, DE ELMULNAK A RENYHE NÉPEK? Fitsa, most meg közeLITettem azt a gyülekezetet, amik magyarok? Fita, a HANG OK, NA AZ LEHET HA VALAKI ÉRT MAGYARULL, HALL HAL?- AZ ÉRTELEM ÉRT AZAZ FÉNYE VAN ELEM LELEM ELLEM,NA AZOK AZ ÖRÖK MAGYAR OK TESTÉVREIM,DÖGESZBA A TÖBB DÖG ÉS CSAK DÖKEVŐK, LÁSS ÁLDOZZ DE MAGAD MAGAD ÉT?- HOGY JÉZUSBANK? -JAJA BAN (BÜN AZAZ AZ CSAK HUS -ÁRKOK ÁRUK KÁROK ÉS EGYMÁST IS ESZIK, HA MÁS NINCS? -É KÁROK? EZT UGY HOGY GÉP JÁRMÜVEK,VAS FÉM FÉNY?- ÁRUAIK, ARU HÁZAIK, TEMPT LOP LUP LUPI LUPINA OSZTLOPÓAIK,azaz Angol Király facó EdWARd Király (KIN GOD NÁTOD) léptete facó lován,had lám ugymond mennyei ér, a WallLesy taromáNUK? Fita amivel ládd MOMUSA MOMAMCSI is ANGOL TAROMÁNUK,AKKOR IS HA TÓRIK SZAKAD,LÁDD MINDEN AMI NÉPI ZENE, ZAJ ZÖREJUK (sirzatuk)LETT? SACK & AL AJJA ROLL KIN GOD RULL? -NANA A FIN GOD? (LÁTTOK EGY KIN GODFINGOD,AMI NEM FINGOTTKI LÁDD DIVID DUK IMPERRA NA MEG UK-KKTT? -fITA AZ ORSZÁG OKPONT AZ ELLEN KECCSEK BAK KECSKE,ÉS NAGY TŐGYE,TŐGYFA? MINDENKINEK VAN TEJE VAJA HAJA TEJEFELE IRÓ TURÓ LUTURÓJA HAJJA...Fita mikor ahol MezopotáMia mia,(FITA AMIVEL DOLGUNK VAN, MIA, HORRORR ...HARAMYA? -LÁDD A JÖVENDŐLÉSÜKET) mikor Jézusunkat ki taposság belőlük. rock kend roll itt a URUKLER ZUZZ RÁ LER? Huzd rá dcigány csak azért is, ha minjárt a ingemért,de gatya? Jaja a KiráLYUKnak, át látszó az inge ruha rühe, KINGEK KINGE BOLHA AZ INGÉBE, ÉS MOST HA CSAK RUHA RÜHE, NE AKASSZÁTOKFEL A RUHÁJ HÁJ HÁJ HÁJ...MICHAEL MIHÁJJJ...ITT NE HÁLJ KICSI KUTYÁT (DÖG) NE CSINÁJ, NINCSAK HA MEG XEXÖLNEK SZÜLETNEK (SZÜLŐ LŐTTEK?:) MOST VAGY KENYÉRE KENNEK, VAGY NA MEG DÖG LESZ? -EGYETEK MEG?
2.: MOST NEMCSAK A FÖLDNEK VAN MAGJA, jajaj kaja leritam, hogy van egy vasgolyóbis az ennek a gömBöcséknek az ora, nincsak az orrosok oroszok? -.is voltak,ládd Mihály,ha megháll, többet csak dögök potyognak az égBULL, jön már a bika fff...te vagy a csöke,csökevéne? -a furkójakaja, botukkal vertek, Isten is bottal ver, jaja ... engem jön már a bika,fff... az ora lika,na meghalt az állomáson, hozátk a nagy gerendákat és megszalad,és aki beszélhetett velem, gyerek apukáját el temette,és másnap, meglátom a gyereket és siró görcs jött rám fff....taknyoltam, vissza akartam tartani és annál jobban fff... meg zokogsam,és kinevettek a gyerekek is, és haboskanak hivtak azután, meg ha megláttak jön már a bika,fff... az ora lik, mert az apukája,ládd a MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖS ÉGÜNK? -és az az én családom, mindörkre mert nekükn gyere kid,nem a dik-dikjuhuk vagy,diakónus? -conuk? -kónusz kulcsuk a lábad luka pu? -killincs? (dögletres, a magyar gyerekéinket,nem engedik be,akik magyr RULL ROLL? -de itt bnnak vagy a dög ÖLőink?) Okvetlen, most ITT AZ HOGY CSAKRA CSUKRA, amit meg figyeltem azt ami ez az AGY AGYJ MIT? CSAK BASZINGERT ÉS ÖRÖK KANNIBA KINNIBALTA ZÁR, KANGÖRCS BE,MIG A FA SZUD, KI LE NEM TUDOD ZÁRNI, JAJA AZ EGÉSZ HUSOD EGY KANNI BABA BÁBUD GÖRCSBE VAGY, na mosg az aki most is beszÉl, ha nem bántn senkid had kit? -mit,fita meat, csak a husod husuk, husom van,azaz ez az agya,csak baxakodni baxoskoni, én vagy a bax a tó? -tó ra, hány óra, ippeg három, áljj négykézláb? .na ahoz hárem kellene? De Jósi husi? Marok Macsa, kinek nem jut kapanyél? Fita, itt van a félelem, azaz az nélkül, ládd a Bölcsecség kezdet,az Ur félelme? (nincsak fa feláll, nincs fél elem? -atumotua NEM MI VAGYUNK? Naz az hogy most FITA, NEM VICC,MINDEN AMI VAN FÉNY VAGY NÉLKÜL, AZ MEGNES ELKTROMOS MEZŐK VÉGTELEN -E, MINDEN ELŐBB MAGNES ELEKTROMOS ELEM SZELEMÉS SZELLEM MÜSÉG?-ELLEMISÉG, ÉS MICSODA SEGG SÁG ÉG? A SÁR? SÁRA ÁRA? AKKOR IS, HA NINCS...NEM MÉRHETÓ ÉRTHETÓ EZZEL A TUDÁTUNUKUAINKKAL? NA AZOK, AKIK IDE LE BE HULLOTTOK HALLOTTAK? -TOK OK, TOKÓ? AZOK ÖRÖKRE EBBE A FÖLD MAGNES TEREIBE VANNAK, ÉS ITT VAN AZ BORZALMAM, MIKOR BENESÉKET MEG LÁTOGGATTAM, (FITLEJAL EZEK AKIK CSAK ŐŐK BESZÉLHETNEK, ÉS PARANCCSAL, ÉS TE NÉMA, NYEMEC...FITA NIDNEN AMI ITT NYELVEZTÓK, AZOK NEMCEEK NÉMÁK,AZ EGÉSZ FÖLD NAPNÉPŐEINKET MEG NÉMITOTTÁK, S EGYMÁST SZAGÁT ESETLEG, SZARASZAGOD GOD? HOGY SOHA TÖBBÉ ŐK NEM HAGYHATJÁK EL AZ A BORZALOM, AHOL MINDÖRÖKBE NUKINUKIBABA BÁBUK UK KKTT?- BELE ESZI MAGÁT A FEKETESÉG, ÉS VÉGÜL IS EL VILLANAK, LIDÉRCEK SE FÉNYE DE HIRE HAMVA? TÖBBET, EZ AZ, HOGY AKIK CSAK GOKDOLÁTBANK IS ÖLNEK,MÁR ÖLT??? - AZOK ÖRÖKRE MAG-UK-RA,FDITA AZ UTÓPINA SÁRA KKTT? UGRA BUGRA, MARADNAK!!! -ZITT A XEXÖLÉS IS ÉS NINSSAK HA NEM XEX ÖLSZ NEM DÖGÖLSZ,...
3.: Most megjött az ififiam, jó regelt, és csak ÖRÖK MAGNESMEZŐK VANNAK, HA MAGYAR RULL GONDOLKODOL, CSAK ÖRÖK ÉLET VAN,FÉNNYEL TELI ÖRÖM BOLDOGSÁG VÉG NÉLKÜLI, HA NEm DÖGLŐDÜNK? -JÓ LENNE MEG DÖG LENNI? -DÖG DÖGÖT ESZIK, ITT SZÓL SZÓL EGYMÁST ESSZÜK SZÜZ A SZÜK A LUKAT, KIÉ A PÜSPÖK FALATOD, ELŐBB MEGESZÜNK MEGVESZÜNK TÉGED, LÁDD AZ ÉG ÉS FÖLD TEREMMŐJE??? TÖKE SÁRA? Z ÁRAI? LÁDD ITT A TÖVE, SÁRA ÁRA LÓBÁLOD, IS, JUHUS LETT, SZEPLŐTLENKE MAKULÁTLANKA BANKA ( NEM KULÁL AKKOR ATYÁM, A GATYÁM???) MA IS LÁTHATATLAN, DE TE VAGY A KÉP MÁSA MÁZA HÁGY MÁZSA,ÉS A HÁJATOK, NAGY DISZNÓFEJÜ TOKÁS HÁJAS DISZNÓÓLDIISZNŐK? YORKSIRE SIR VAGY MONGOL ICA? HEJJ..ESZEM AZT A CSPP KIS SZÁD, MALAC? -HÁNY NAPOS? NAPOS VAGY FOSSS...$$$...Fita,itt az van, hogy AKINNEK A CSUKRÁJA HUM BE A SZEMED, MEGNYILOTT, ANNAK A SZEME, FITA AZ AZ HOGY MI FÉNY -MADARAK, ezt most vegyÉTek vétek,egyétek ugy, ládd ha nem eszed, van eszed eszünk, jaja Juhlika psslogója orotok a dugólya? -na meg nyalom a szÁtok tátog? Fite mi az hogy csókolódás? -ezt most a TORON TULL TULA? Fita, itt olyan hogy anyakaja -apakaja, az róka fogta csuka, csuka fogta róka,VARRGA...fital mik kik az ország -világ hóditóAIk (fmesek vasasokk vasiparhadipar/patwarr... Nátód? -Most csak meg közeLITettem volna, a HANG OM -MALL LÉÁDDMOÉ BOTA BÓTA,A MOZIBA? -látod a GOLGOTA ÉS KERESZT-ED? NA A MAGYAR OK JÉZZUUMMM...fita BAZULLA ULTIMÓKA PONT ELLENPECEK, MOST TI VAGYTOK A KERSZT FÁRA KI FESZITA TECC HALLOTTAIK,(ZKÉREM,CSAK EGY GONOLÁTPSSLANCS MAGÁTUL?) AKIK MEG BÜNHŐDTE MÁR E NÉP? -NAP? -PAN PANNÓNIA MÓNIKA FLÓTÁZIK? TE MARHA, NEM TUDTAD HOGY MI NEM FIZETÜNK ADÓT SENKINEK, NINCSA A KI FESZITÓINKET GOLDGOTA ÉS KERESZT,NA AZ TE TI TETÜK, fita, most ITT MANGES MEZŐK, ÉS DIMENZIÓNK NAPPAL VAGY PALIAIK BE PALIZTAK, FITA MOST ITT MÁR FELKELT, a kis felsÉgem előtte,na most fita egyszerre ébredünk, és fekszünk, és menek üdvözÖlni,(az idájába) egy cupp,de csak a levgőbe, jóreggelt örök életpárom féltéglám éltem, szemem fánye sssüss fel Nap, ott a kévé, csak egy korty a számba, ami ugy hogy öblögettem, meg kiköptem, ami olyan égésen mentem kereszt -sstül,most fita, az egész bensőm bele égett, (fita a böröm a csontom bordám végei is fájt,ha hozzá árte meg a farokcsontom,ha rá ültem? - azaz meggoldvadt volna) és most félek, ami fita, az is lehet jó is meg most az hogy mitól félek,(frakastól) te nem félsz férsz a bőrödbe? -ki mi az őre? UK -KKTT? kraka puca Pun ica? Hun Gary?
Innenn...teljesen más, az hogy most semmi közöm ndm ldnnd?-nemtudom? -érzem, az a husom? -hooo...fita, az agyam is ragya? -fo$$$...Őseimnek véres kardja, fogoson függ roszda marja, rozsda marja nem ragyog, én magyar nemes vagyok? (nymec) Éhen a KIN GOD, KI FONGOTT? -GLOTT GATYA, LYUK VAN RAJTA?- LŐTTEK? B-RITA MUMMYA BUGYIJÁNY? FITA EZ AZ EGÉSZ, NEM HANEM AMIT NEM LÁTSZ, MIT? VAN KALAPJA NICS, TÁTOGATÓJA? TÁROGATÓ? NINSAK A CUPPP... -UK, KKTT? -FEJJEL LE FETYE? HA EGYSZER LE LANKADT, SOSE TÖBBET FEL NEM ÁLL?
...Nincsdak a barátunk se tudja, ki lett a KIVÁLASZOTT, baxott,áldozatuk? Men a bika hentes fele, lőgg a töke, van neki, melliknek van nagyobb,link lank lakatos, nektek jár egy gatya fo$$$...kakik kezéBen;ben van a pénz nem nyoMása, PÉNZ NEM?-na meg CONtolla, most te azt hiszed amit akarasz, nem hiszed? Nincsak milyen mesterien, van a egyik oldal, ami esetleg van, (ha napos meg a fo$$$...)mig van egy másik AIDA oldal borda? -na mi lett? -jjaja ki lett, hanem kin van? Krati kin kinba a pricsi?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...