UFOzzuummm... miEeee... GOD = DÖG? HUNGOD HUN VAN? -A KUTYA ELÁSVA? MAGOD MA GOD? RÁGOD RÁ GOD? Add ide, tedd ide a pici szádat, hadd cókoljak rajta százat cupp cupp..de az egÉsz század, századok -.ezredek tágitják a kipufoGótok?
1.: 10/29.A KÉP? KÉPEK KÉPE, GÉPEK GÉPE, AZ IDŐ MALMAI ŐRÖLNEK? AZ IDŐ -TÜDŐ S VELŐ, VESE MESEVELŐ,AZ EGYETLEN MEEE...GOLD ÁS,HOL A KONDÁS? Fita, a magyarOkat nemcsak? -akikel dolgunk volt, de előbb,az első pinyalat hogy a JUHÓ YHWAH ZSIVÁNUK ZSIVANNA ANGYAL LUK, AIDA AIDÁCÓAIK HADAIKKAL MEGÉRKEZNEK A PÉNZ NEM? -VÁLTÓjAIK, JAMYKAIK JAMAIKAI TROMBITÁS HAMISITÓAIK AJJA AJAJAJJJ... HOGY A MAGYAR GYEREKEKET...,FITA AZONNAL A SZÜLEIKET MIND KIIRTJÁK, MIND A MAI NAPIG? NINCSAK JUHÓ JU HUKK KERSZTÉNYEK VAGYUNK, NEM MAGYAR OK? Zitt most csak az hogy amiért azonnal megindulnak a KERESZTES HADJÁRATAIK, mert amit most ösztönbull a magyarok, akik most a MOZIAIKBA EGYMÁSRA MAGYAR OK NEM IS NEMIS NEMIGAZ,NEM MI VAGYUNK? GONDOLHATUNK,LÁDD MEGINT FELRAKOM,HOGY UTÁLOM (UT MAGYAR ÁLOM ÁLLAM? -JAJA VASUTAIK FFF...) EZT AZ EGÉSZET MAGAMMAL KEZDVE,MAGAMAT,MOST NE BESÉZLJÜNK A MAGYAROK SZÜLEINK, A MENNYEKBE ÉS TESTVÉREINK,GYEREKÉINK GYERE KID,DIKUK?-ELSŐ NÁJSZ ÉCCAKA,MAMA ANALA VÉRESRE SIKÁRVA? MONDUK MENNYIT ÉS, A WALLESY TAROMÁNUK? Fita ezek EGEKET NAPOKAT CSILLAGOKAT ROBBASZTÓ HORRR... HARAMYÁK, ADDIG ...mig itt van a kis sitTIM -piTIM repcsepita, szereted a pitát, pinát?-body bodzafak zürbÖlő? Na most én állandóan a REPFORMKOR HONY HORNI POSZLÓRÓL ÁLMODOM,na msot fita, mindegy mit csinálunk gonmdolunk magunkba,de gondolkódol?-fita itt minden IMA ÉS AZOK van csak pina anala,AKIK ÓH SEGGIT (fita neme be kell OLTÓDNIA? -KKTT? NEM CSAK K KGST? NÁTOD, LEHET) MI RAJTUNK, MI HOZZÁD SÓHAJTUNK,MÁRIA SEGGIT? Zitt az, zitterhás terhes lett, meg áldotta SZENT LÉLEK? Rimnködhacc odadhatod a kipufoGOD,szikrád vág,lángolla, nem DUGOD DÖHÖD, BASZDÜH KANGÖRCS? KÖZBE A KIPUFOGÓD SZIKRÁZIOK,ÉS LNGOT A LÁNGOD VÁG? -SZÉTREPEDEZIK,SZÜZ LUKOD? -BETÜRŐDIK, AZ ÜRBE JÓ, CSAK CSEGGED NE TÜRD BE?
2.: Na amit apuénk,hogy AZ EGYHÁZAKNAK -GYÜLEKEZETE IKREK, SAJÁT BANKJUHUKK LEHETETT, ÉS most ugy ahogy mondom,ott voltam,és apaunk, midnenbe bele avattak, és most aki hallott,főleg itt a MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSÉG,előbb a TSZCÉGEKET, MEG A TANÁCS ELNŐKSÉGET, AZAZ A JELEN HATÓSÁGOKAT, ÉS VILLÁM GYORSAN, A TISZÁN TUL,A DUNA TISZA KÖZE,ÉS MOST DUNÁNTUL, DE ÉPITETTÜNK EGY NAGY SZÉKES -FEHÉR -VÁR, AZAZ AMI TALÁN MAI A SZÉKESFEHÉRVÁR KULTUR HÁZ KÖZPONT? Na most függelten,azaz én azt hottem, hogy ládd 1830 REFORMKOR, na most bloondiék ugyanazt akarnék, (el szigelteltsÉÉG? -gazdaságial nem hadipar, hanem fita itt vagyok, és aki enbem befogad, az nyulat fogott, vagy maár, alósfogással? -és fiteljuk mi lett??? -le$$$... hetek? -666...feneketek pattoghhacc ccc...na meg a kipugó szikrát lángot LÁNGOST, még mindig 1 Frt.,. a krumlis lángos? Sóval, bele kell bőgőzNŐM, zzimmeee... zzuummm... hogy itt egyOLYAN EGET FÖDLET ROBBASZTÓ TÓ NÁTÓD.-AMI HA EZEKET NEM TUDJUK LE ÁLLITANI BAX666... NUK? ODA VISSZA? Zitt most azt is, hogy amiket eddig bevillógtam, AZAZ MI TÉNLEG KATONÁK VAGYUNK, AMI MOST ITT VAN? Most IM NAGY ISTEN,MOST ELŐTTED SZIVEM KITÁROM,NINCS MENEDÉKEM SEHOL? Fita a magyar gyerekéinknek nincs, 000 ... az örökköbökön, hogy csak ide bavágjon, mint egy fél tégla, fita, amit egy magyar gyerekkel,embergyrekéinkell meg tettek = MIND MIND$$$...de ez az agy fla$$$...? Sóval mindenkitől bocsánatot kérek,ha tudva vagy tudatlan 000... meg bántottam,mrt meg lehet??? egy lehellet, adut tt pu? ITT VAN SZIVEM MOST KITÁROM NA MEG GITÁROM,MERT EL TÖRÖT A HEGEDÜM ...DE MEG REPERÁLOM? Fita,én magamtól félek, hogy kivátlják bennem az a GYÜLÖL,HOGY MIDNENIT MEGÖL,DE AZ ELŐBB MAG ÁT? NINDEN AZ EGYÉN EGYEN? FITA ŐŐK ADNAK NEKED NEKEM ENNI, ÉS FEL RUÁZNAK RÜHÜK, GYÜLÖD MAGAD ANYÁD MIT ÁD, VÓT, APÁD?-AZ ANALUKA?
3.: Most márleirtam,hogy beszéltem a FÉNYES ÉGI TESTVÉREINKIKEL (FITA NEM CSAK BEJÁRATÓS VAGYOK,HANEN ÉGIS SÉP HAZA,FITA BENNÜNK VAN? -GONDOLOD? -666... HA? -és én egydül? -nem,nem mi vagyunk,ŐŐK EGYEDÜL,AKIBEN ÜRVENDEK FO$$$ AZ AGYAM? SZÜNTELENÜL,AZ AZ A PUSZITITOK UTÁLLAT UTON ÁLLÓ SORROMAMORMORA GÉPEZETEK,AMIK MNIDIG,TEHÁT UGY HOGY MOT TÁNCRA HIVNAK, (FIEA AZ OROSZMEGSZÁLLÓK MÁR JÖNNEK VISSZA, ÉS TÁNCOLTATJÁK AZ ÁLDOZATAIAK LÁDD A HORR MOR OGIA HEGYEK,AHOL A 10 PARANCSSAL MOST MINDENKIT TÁNCOLTATTANKA, FÜTYIEIKA? HÁRRFA? -SOFA HORRMÓNICA? HERFLY? fiteljuk,ezeket FIZIKAKI FEGYEVEREKKEL ELTÜNTETNI NEM LEHET! Sóval csak az ÉGIENIKKEL FÉNY UFO? -ma de ina Hu? Who whopp...itt egy légy? -észél légy?,NA MOST APUÉNK, LÁDD MI KATONÁK VAGYUNK, ÉS NEKÜNK SOHA GONDOLTBANK SE $$$...na fita, ezek eged .f0ded robbasztók és duplkkázók -replikázók -reoptillák gégáopezetek, fita másoLát tok? KÉP MÁS? -UK SUPPP... és HYDEG VÉRÜEKE, NABUGONDÓZEROKJ, STALIN EXOK, GYEHENÁZÓK ÉS ITT A MAG MÁSOK MÁSOLATAIK? JAJA KÉK? -AZ ÉG? -FIELJUK A ULTRA MAGAS HŐFÖKÖN ÉGŐIKET? KÉK? -FÉNY? NINCSAK ITT A BLU VAGY RED?- fiteljuk milyen szinü a KKTT ászlóLUK? -na meg benne a két piramis,egyik fff---a másik leEnd? Na most, itt vagyok a FALU UJSÁGUNYKON, VAGY A FAL VÉDÓN,ÉS MIDNENKIDTŐL BOCSÁSSATOK KI,KI KEL KELLE PU? A PU? )fita szó szerint, ez történk, ládd ha nemiszkolsz pucol, az unoaktesvéem a beügybe,a 10 vagy tizedes? -a rákosikadar kemecébe?) Fita,ezeket csak ugy lehet le állitani, hogy vissza köldeni őket ennek a MAGNES TEREI MAGMÁBA,MABA? A BAM? Fita,itt az hogy az amit blonndi,na bloondy a NAP OLDAL FÉNY OLDALON VAN,(de Jitler is, leirtam,na most nemecek ugyanzt játszák ming MOMUSA 1776 fita mg ahorog kereszt is az és a slóGanuk, deee..fita ezek hasnzlnak bennönket, ami nem csak a tested, hanem van a fénymag, és most ez a vasmag,magnes mag feket buraturha) mng itt itt van,egy olyan röHell, mert itt olyan HOGY EGYMÁSSAL SZEMBE HA LENNE SZEME,SZEMETEK? -KÉTOLDAL, DIVID DUK UK KKTT? ÉS ITT MINDEN NADRÁG FÉK? -KKTT... SZARUK -FO$$$...NA MOST CSAK CSA CSA CSA...EGY UT KOSSUTH BANGÓ GÓ GÓ GÓ...NEMCSAK A NEMZETEK,VAN RÖHELYESEBB MINT AMI UN?-UNITED NACIONUK? ERNYJUK ALATT,FITA MÉG AZ EMLÉKED $$$...JAJA NINCSAK AZOK AZ ORSZÁGOK,AMIK KIIRTANDÓK HALÁRA ADÓ ÉS HALÁL PÉNZ NEM? - ADÓAIK? Jsja csak a kis pa lesz tinók, na most itt ONNAN, HOGY MINDENÜTT MAG -AR ORSZÁGOK MENNYOSZÁGOK,azaz zitt van, hogy EZEKET AKIK ÁBRA HAM HAM HAM..FITA MI VAN A HARASZT ALATT, AMI CSAK EGY NYELV, NINCSAK OLOM A FÜLÖKBE, SZEMÜK PUCK, NYELVÜK KITÉPVE, HAN GOD? (MATRIX) HAMGOM HALLOD A HAN GOD, FITA MINDEN ÓH MILYEN SZÉPEN CSENG VISSZA CSEMEGE,VAGY A BUMERÁNG VISSZA VÁG?
Innenn...borzalom ITT ÉLET, IDŐ? Fita, KOSSUTH BAGÓ, AZAZ AMIT ITT GREENBACK?-tupasz csak annyi? -aha ha ha ha...Énekünket vicchangozza az EKE? -SZARVA? -SZÓ FIA?
... gyerek nagyon jó, csak akik kezébwn van a PÉNZ NYOMÓ, NINCSAK MA EGY UNCIA ARANY ÁRA, GÉPEK TERMELIK KI, AMI MONDUK EGY PUNCIA (CIA,ÓSS UGYANAZOK? KKTT? JFK MEG AKARTA SZÜNTETNI ÜKET?) ARANY KIBÁNYÁSZÁSA LUMUMBA SZÁSA,(Bukksza?) BAXÁSZ BUZÁS KÁSA,TIETEK ZSIZSI, NINCSAK MINDENÜTT AHOL KIRÁLYSÁG-UK, FELÜTHETTE FEJÉT, OTT VANNAK A ZSIZSIJÉIK? (JESUS-UK) SISSS...NE VISISISS... FOSSS... A TOK ÁT OK? ARANY ARMYK ARANY SÁR -EMBEREK BERREGNEK? ROBB BOTAIK? AIDÁIK AIDÁKÓAIK? AKIKNEK PARANCCSALNAK AZOK IS CSALÓK,MAGUK? MAGUK?
...https://www.coasttocoastam.com/
...fita,Nick Begich hogy tejesen abculla szabad szóllás,ami most megszóllalna a benünk van egy fénymag ember szirázikl,(fénylik?) és itt akik csak a vasmag magnes patkóAIk,azoknak is, nem csak a vasa sok? -de, kezet nem emelsz senkidre, fita mnden amiben élő let van, az csak éltetni tud, trRöha,most aki mégis,azokba mi van, fita ha neked tudnak akárkid dik,hazudik, a parancsalók pénzváltóHAMISAIKl hamiistók parancsolni, az rosszabb a halálnál? -látod magad,a pcgödreikbe?-kénklöves tavak vak vak vak...
GOD DÖRRR...
...oááá...