repcsepista Creative Commons License 2024.10.29 -1 0 1368

UFOzzuummm... miEeee... MIt ránk kentek a gyaláz allázkodók (halál adók= halál) fo$$$... UTuk a menNUKba MENNUK NUKINUK?- fel vagy le leEnd...
                 4.: Kávázzuummm... vizzuummm... ez nagyon kinos, ládd kora gyerekkorom, (2éves) hogy a szembe házba lévő gyerekek meg anyukja, nem beszélhettek velünk,(nagy kuncsi volt a kocsmáros) és most a falu gyerekek se velem, ami mégis,végül is, minden nap összejöttünk a sikátorba, és reggeltől estig hancuroztunk, és jártuk a tájat? -kerteket s földeket, sőttt a mocsárokat és az ecsedi lápot.. a Miufunk-ba leritam! -késő este, és a harangoztak, és ugy hogy megismertük a mi harangunkat irányba tájékozódtunk? -jó volt, együtt lenni és azok a szép napok, ládd itt is, és itt is ládd, zerintem meg van tiltva,hogy akákivel, minden topikból ezen kivül,na ha nem is, ugyis törÖlnek! Fita, most tőllem azokat akik az enyéimek,most beszéltem az Égienkkel, hogy egy magam? -nanana, ketten, ládd ami FÉNY JÉZUSUNK VAN VELEM, JAJA MEG APUÉNK, MEG MI MI?
Zitt most az van, hogy katona? -na most, itt ezt a kinos duma? Ezt most ugy, hogy most ez egy magára hagyott gyilkos kárhozatos robot gépezetek,(ami van akik létreozták,azokkal?) és itt van, mipért nem lehet beleszólni, de azt amit ma reggel a fiaimnak, probáljunk meg örök életben gondolkozni MAGYAR RULL! Zitt,na amit akarnék, hogy ÉN IDE A FÉNY -MAGOMMAL (NAPOM) AZAZ MAG-Y -ÁR DE FÉNYÁR? Most ha ne ciffrázzam citera ecet erre oláh ecet arra, eszed? -FÉNY UFO! -jaja akik Mi is ufo-k vagyunk! -előbb nagy begyü Betty és lekicsinyitették, és hogy mégis ott meg itt, femaradtam ezt most vegyük ugy, hogy CSAK ÖRÖKEGY MAGYAROK GYEREKÉINK VAN, ÉS MI IS AZOK (BABA) VAGYUNK, MONDOM 1 nem mint a lunak? Fita,most az hogy ezeket, mindent apuénkkal át át át--beszéltük, de a kacskaringós, hogy apum,na menek iskolába, itt nem az mikor első óra elsó nap,és egy komoly szivrohamot kaptam, hogy én ez nem csinálom! Na apum,ha csak annyit tudsz, mnt e világ?- tudósai, semmi képen nem mensz be Isten-országába, ami valami olyan, hogy vagy én vagyok gatya vagy apuénk? -nemnemiskola, hanem fa iskola ma is!!!
                 2.: Fita amit ahoz, ládd lent láttam a ROBOAITKAT -ami talán legközelebb a The Chronicles of Riddick, mikor megmutatők a kiképzést, (már nem félek,és nincs fájadalom többet robotukvagy, de azt se tudni?)na a robotokba ugyanaz a program van, mint most mindenki akik ÉHEN A KIRÁLYUK? Most mégis az álmom,de hogy miért nem kukkanhat meg egy magyar gyerek $$$...na meg hogy mindent el vágnak a szája elől, ami mégis én most is, nem magam hamem a fiaim, főleg a kisunokám,mert már megjelent,és CZBORGÁGÉJUKAT JUH HUKK, akarnak belőle faragni? Amit most is kinlódva ám bár beevallom, katona vagyok, jaja ÉL ÉLTETŐ és nekünk nics olyan hogy halál, na most ez az állat biialkémiAI róbot állom álom?:-fita a álmuk, ládd minden önkéntes robot hajCsar (kincses láda pénzur ország világ rabló zsiváNUK) egy Király lett, és van a KKTT? Ezt ugy, hogy mikor kici valék,estére márőrjöngem, mert most is, most is az van, (kihültem?) hogy az ami van.,olyan távolnak látszik(oi távol van hazám?),hogy látomnak látom,na fita, van az álom, és van a látomásom? Ezt megint, mert miért KINOS A NEM KANOS A KANOSZA JÁRÁS? KAN, HORR ... KÁN? DZSINGRISZ KAN? NA FITA...ITT MINDEN ROBOTOS, ÉS BOTOS ÉS BÓTOS? ISTEN NEM VER BOTTAL? Most itt van előttem, de most a szine, azaz az már nincs, na most itt miért nem engednek meg a MAGYAR OK, hogy a magyar gyerekéink, ami a szivemem a számon? (fita akik él éltetők,azaal ki lehet bántani???)Na és főleg gyümÖlcsökön nőttem fel, rengeteg mogyoró dió tök,főtt sültkrimli nyersen meg minden ami a marhának tök talló répa, murok zeller, és az egyik legfinomabb ijjenségem a hó alatt a káposzta torzsa, na gesztenye, amit volt nemes, meg vad? Zitt csak a magyar nyelvén ment a társalgás, mert azt lehet érteni, a többi, ládd a görögök is (bisánciak nyemecek lettek,Botond) Na ezt is apénk,de most ténleg az hogy hogy talákoztam a mi Jézunkkal, nincsak ezek mindent át okÖltak, és fita, csak a magyarok nyelvében van fény, na most apuénk, jajaj onnan lefetye... lement a Nap a maga járásán,talán még felkél?
                6.: Na most jön a roham, vigyázz a futásotok nem tálen meg szombat nap, combat? -con bat? -sokat ki kell hagynom, tehát ITT EZ EGY ÓRIÁSI MAGNES TEREK (IDŐ???) TEREI? Na most, van ez a teremtés? -és ez is magról, de most vissza, ami már lent kész van, azaz mnden mag egy mag és tő? Na itt az, hogy TI A FÖLDÖNG ALUL, NEM HANEM EZ IS A MÁGNES TEREKBŐL,(lÁDD VAN A FIZIKAKI TESTED, ÉS AURA? HOGY MÉGIS HOGY NÉZÜNK MI KI, MIKI? JÓL NÉZÜNK MI KI,(KUTYA SZÁJÁBA A TOJÁS) NA MEG MICHAEL MIHÁLY HÁJ? .ITT NE HÁLJ KICSI KUTYÁT NE CSINÁLJ? NA AZ ANGYHALI RANGLÉTRA, KINEK VAN A LEGNAGYOBB KUTYÁJKA,BOTJA HA KUTÁVAL KEZDESZ, BOLTJA, JAJA MOÉ MOZIJA?AMI EZ VALÓSÁG, ÉS MOST VANNAK A MAGYAROK, AKIK MI FELVETTÜK EZT A MAGNES MAGOT? --fita a robotkat kézzel csináltatják, ez az egyik álloMÁSuk, ROBOTOT, ITT MOST AZ VAN, HOGY amiket leritam a Mi is ufo-k, vagyunk! HOGY AZ EGYIK TALÁLKOZÁSOM MAGAMMAL, fita csak ÖRÖK EGY FÉNYISTEATYAMAMA ÉS MONDOM EGY ÖRÖKEGYBE ÉS MOST CSAK EGY SZEMPÁR GYEREKÜK VAGYUNK!!! EZ 2022 -2 -22. HOGY ÉN AKANÉK HOGY ...NA FITA, ITT AMI VAN, ESETLEG A FÉNYESEK, AZAZ AMIT NEKEM, MOS ITT AZ ÉN JÉZUSOM, HOGY pitim, NAGYON pincurinak... FITA NÉZZÜK A FILMET, és Ausztráliába csak ugy, csikken vagy és elkezdik ütni vágni rugni egymást, és a kis fesÉgem, jaja te vagy a legnagobb, ez honnan jött? -most,hogy kezdek kijönni olyan kinom volt, egy hétig nem aludtam éjjel nappal valósággal égtem belül, 178 rull lementem 158, de ez ládd, na én nem látom ennek az egésznek nemhogy ért alma gané, most azt se ehetek, azon nőttem fel, és most NEKÜNK,ládd a MAGYAROK ISTENATYÁNK, CSAK SZERET,ÉS MEGVAN ENGEDVE BÜNTETÉS NÉLKÜL, HOGY MINDEN A JÓT??? Ezt apum, kell a jó, nem? -ezt mindig ő mondta, nem várnád meg mig én mondom, nem! Zna azt csinálsz amit akarsz, de mit? -menek katonai akaddámiára? (de igaz berepülő plóta akartamlenni,meg akik magyar gyerekeimet bánják, leatomom, leritam,és tánleg a sütét oldalon voltam, ami mosmárvilgos, fita itt előbb minden a föld magnesterében van) Kirugtak minden magyarországi iskola sőt a KGST minden oskolabul,, na most itt a FÉNYUFÓSOK,ami monduk most EL FARCOLTAK VOLNA...jajaj IstenAtyánk csak szeret, és most azokat, FITA MILYEN EGETFÖLDED DEAT DEAD,, JA MOSMÁR, FITA EZEK MEGETT AKIK EZT A FGYVEREKET, RÁ VERTÉK,A BAROMÁLLATIAIKRA ÉS AZOK? Jajaj eddig erősbbek szebbek voltak, watt a fak? -na meg mindig a győztes oldalon vannak? -ez kihivá lenne, ládd azösszes NIKUNUKISUK a kis palesztinó, na fita JFK is iris? -fita mnden nép,namár csak a kis pa lesz,tinók? -tanulj,ökör lehet lehet belőletek,
              Innen, tehát mindent jóra, ami ha ketten,velünk a MI ATYÁNK, ÉS TESTVÉREINK, az lenne mindenünk minden NUK?
... First CONTACT LENCSE LEVES, Beyound Eart, na ez az!!! -kérdeztem az FNÉNYES ÉGIEINKET, ÉS EZ AZ!!! Mi is vagyunk,mi? Mi is ufok vagyunk! UFO-k? -made in Hu? -Who?-ne ess hanyatt, ez az!!! Hogy miért, mer minden értelme aminek van értelme, az az alma? -az MAGYAR RULL RULL?
... Are We Nearing Robotic Conscous ness (neszt? -kigyó fészkes fenék felfele a lábukkal) $$$...
...Isráler just showed irán, who ouns (Who?) the skies,over Tehrán, sép hell jó hell Teherán, de ott is teher ám, 9 feleség? -fita a KKTT -DAVIDUKNAK 1 rabölt,-rabbszolga cseléd,(Jésus anak a leszarmazéka?-ki a bika?) és 1000 luk tántonGana, na most mellik van közelebb a KKTT? -azaz gigmigezek? -fita,ez egy magára hagott kimuistrált... baxásbuzázz bandaluzz kása? NA KIÉ A ÉG? (FÉNYUFÓK) Fita, itt az hogy ti a föld alül,az a föld magnes tereiBULL, a magma a központuk!!!-jaja onan minden ami conbaxó energiával mozog666...ha? -miért van energia hiány,hisz itt fény?-szabadenergia? -van szed, szemetek?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1367)