Biwak_ Creative Commons License 2024.10.28 0 0 359

Üdv!

Tudtok abban segíteni, hogy a 2012-es évjáratú XC60 navigációját ki tudná frissíteni?

Ha jól tudom, erre a típusra csak a 2020-as frissítés érhető el, de az is jobb, mint a jelenlegi.

A három budapesti márkaszervíz három különböző indok miatt nem tudja megcsinálni:

- Galéria: 2014 előtti autót nem lehet frissíteni (nemzetközi Volvocars oldalon szerepel a 2012-es évjárat is)

- Duna: Fissítéskor tönkremehet a kijelző, a javítása 500.000Ft, amit nekem kéne kifizetni...

- Ivanics: Mivel egy USB bemenet van, ezért csak úgy tudnák megcsinálni ha kiépítenek még egyet, a 2020-as frissítés 140.000 Ft lenne... 

Nem tudom elképzelni, hogy ennyire nagy dolog lenne egy frissítés...Szóval ha tudtok javasolni valakit, azt megköszönöm!

Megfordult a fejemben, hogy veszek egy android fejegységet. Használ valaki ilyet?

Ha vennék, akkor csak olyat, ami pont beleillik a keretbe, gyárinak néz ki. Ha jól láttam ezek jóval 200.000 fölött vannak, az olcsóbbak pedig túllógnak.

Az autó beállításait (tükör, kulcsok, vezetés stb) is tudja kezelni az android kijelző? (Gondolom igen..)

A GPS telefonkapcsolat nélkül is működik? 

Köszi, Ben