k.gabor30 Creative Commons License 2024.10.28 -16 2 108702

Te egy igazi nagy marha kötekedő bunkó vagy.

Hidd el és szerintem gondolom is, hogy többet és jobban gyakorlom a fotózást mint te.

Az, hogy az évek alatt sok minden került terítékre nem azt jelenti, hogy kereskedő vagyok bármennyre is hiszed azt a  tudatlanságodban mert full magánszemély vagyok és mire a mostani rendszerem kialakult addigra sajnos sok küzdelem és eladás volt mire ez meglett.

Kurvára csak ítélkezni tudsz és te vagy az az egyetlen kötekedő és rosszindulatú ember aki mindíg a legjobban belém köt.

Látod a számomat, ha annyira zavarlak akkor hívjál fel de gondolom fotelharcos vagy és az luxus lenne mert elmagyaráznám neked , hogy tisztább legyen az agyad, hgy nem vagyok kereskedő, az, hogy többször váltottam több mindent az egy dolog de nem azt jelenti, hogy ipari kereskedelemmel árulom őket mert munkám mellett igen is valósan sokszor egy évben minden hónapban januártól szó szerint decemberig van fotózás, videózás de te lószart se tudsz róla csak ítélkezel mert fáj neked, hogy az ember boldogul.

Egy megfáradt, begyöpesedett és megkeseredett ember lehetsz ha az én lejáratásom neked ennyire ötömet okoz és mindíg nálad bukik ki a téma és akarsz lejáratni.

Mint mondtam még egyszer sem hívtál fel és mondtam volna el ezt személyesen telefonon, ha annyira vagány vagy holnap várom a hívásodat de tudom, hogy egy beszari ember vagy aki csak kötekedni tud.

Nem fogok neked magyarázkodni többet és é itt le is zártam, az se érdekel ha ide többet se jövök mert ilyen balekokkal van teli mint te és egy pár személy már vettem észre egy klán szeret összebeszélni, hogy kibe kössetek bele.

Semmit nem adok a szavadra és hidd el viszem annyira mint te és azt is hidd el többet és jobban gyakorlom a fotózást mint te mert neked csak szád van hozzá, ezek után nem igazán látok tudást mögötte.

mégsem merted eddig felvállalni magadat mert beszari ember vagy.

Összehoztam és levéglegesítettem olyan világ csúcs technikákat amiről te csak álmodsz és nem több száz ezres fizetés mellett hanem sok plusz munkával, és a fotózás szeretetével és alázatával és mindennapi becsületességgel.

Ennyit rólad Tsiztelt Képfaragó magát fel nem vállaló úr, Inkább az arcodon a bőr vastagságából kellene lefaragnod nem nekem mindíg beszólnod.

Előzmény: képfaragó (108697)