UFOzzuummm... miEeee... MIt ránk kentek a gyaláz allázkodók (halál adók= halál) fo$$$... UTuk a menNUKba MENNUK NUKINUK?- fel vagy le leEnd...
1.: 10/28.A KÉP? ... lemossuk, na meg őseinknek magyarOK FÉNYES -kardja FÉNYKARDUNK (Jedi?) FÉNY PALOSUNK,(*NEM PÁLUK SAHULUHUKK HULLA YUK, JUH HUKK? -DISZNŐÓDISZ ÓLJAIK, TE VAGY A CORPSZUK, CORPA, HULLAH RABBITOK -ROBOTA BÓTAI TAKONY HABARCSA FO$$$... ILLAT ÁR ÁRAIK RÜHA RÜHE VICCKETEG A FENEKETEK LUKA PU, KIRÁLY UK LUK,RUHA RÜHE RÖHELLEK, ÁT OK , SZARSZAGOD, HALÁL ADÓ HALÁL TOKOTOK TOKO*) kardja,fogason függ rozsda marja nem ragyog,a rozsda leégett, (éget?) marad a magyar ok Isten -karja FÉNY kardja, de őők magyar nyemecek PECKESEK KESSS ...$$$... DÖGŐSÖK DÖG KE-SZEGE KESEJEK? -nemesek,(KP KÁPOLNÁAIK TEMPT LOP OSZT KAJUNUKINUKAIK KÉSZ PÉNZ?- (VÉRED CSAPOLÓI??? PAPOLÓK? ) VÁLTÓAIK PARANCCSUKKAL CSÖKKEL BIKA CSÖK, CSALÓK HAMISSITÓK, KOPIK ÉS KKTT? -kopj le ne szopj le?-kopiAIk) de minde egy szemig,ha egy szem $$$... a magma -gyehenatüznek a tava vár(HELLERIA KREMATÓRIA IGAZ!!! LÁTTÁL MÁR IGAZI KÉMET?) na meg az égbull leszálla az aranyüsző bika lett, meg az arany vár, (vasbeton bünbunkereik $$$ ... dzsungeLeik, várjuk az URUK MEG ITT VANNAK A KKTT??? - folyton várjuk WARR LYUKASOK? WAR DOMSDAY GÉPEZETEIK AZ EGEKBE HÁGNAK,JAJA A VÁRJA ŐKET TÁRT KAROKKAL A MAGMAMMIMIÁIUK GYEHANNAH?- A FENEVADON ÜLŐ MAMMYKAJA?- ég a zsirjuk hájuk haja hajja hajja...(GrófikAIjak szérüsök üszkük,arany üsző bornewjuk) , hajja az égnek áll, vagy kopaszi kákó jön a favágó de KKTT? Fita ilyen hatással van rám az álmom,ugyanis most a GIGANTIKA BUGÁNKKAL, NEM POM POM POM.VAGY A MAGYAR OK ÁLMA ÁLMUNK, VALA HÁRA ÁRA UFORA VÁLIK,VAGY MEGDÖGLÜNK, JAJA UGYTESZÜNK, TECCHALOT LETTÜNK EGY SZÁLIG,NEM INKÁBB ÉLJEN TÁLASINK? Fita minden örökkké a hatalom és fegyverünk AZ IGZATGAZI HANGOD GHANGOM HALLOD, nik de csak védelemre a MAGYAR OK ÉDESANYÁNK FÉNYE NYELVE FÉNYE VEZET, DE KARDJA IS, ISTEN = ATILLA KARDJA,A TÖBB MIND MÁR CSAK TORZITÁS TORZUK BORZA DISZNÓÓDISZ ÓLLAK,NA MEG AZ ARANY BÁRÁNUK NUKINUK? BULL ARANVÁR, SZART SE ÉR, ÉS ETESSÜK MEG VELÜK? EGY JÓ FINGOT FINGOG? FING UGORJ? AZ UBORKÁBA? ÜBER ALES DIKE DÁKÓ ELMÉLET? MÉL?
2.: Amit a MAGYAR OK TESVÉREK KÖZÖSLÉG? -apum, az elsők között ÉNEKELJ MAGYAR IFJUSÁG,NA MI MAGYAR OK ÖRÖK AZOK VAGYUNK, ÉS FITA AZ UR JÉZUS,A ÓGÖRÖG KARÁK, LÁDD AZ IGAZI MAGYAR FAJTA, KARA FAJTA? Na az egész föld előbb MAGYAR OK VALA, ÉS A MGYAR ÉDESANYÁNK FÉNYANYÁNK FÉNYE NYELEVE,NA MEG KARDJA, ládd még Álmos apuénk, csak legyintsettek,(fita egy az egyben Isten kadja az FÉNY ÉS FÉNYE AMI HA MEGÉRINT,NA CSAK KÖZEL, DEMATARIZÁLLÓDOL, LÁDD MINDENKI EGYBÜL A MAGYAR OKKÉVTEL,MENEKÜLNEK,DE JEH HOVA?- de aki meg tud halni, ne gyengitse sorainkat? -most csak meg halni, NEM HALLNI, LENNI NEMEC, AZ ÖSSZES FARCCSAL,BÉLCSAVAR sVÉD ACÉL? A MAGYAR ÉDESANYÁNK FÉNYE NYELVE? Na fita,itt történt, hogy ne viccelj hogy volt anyád? - hanem CSAK AZ VAN!!! -nincs hogy voltunk, leszünk ja meg jött az eszünk, mit? -Fita mi az a GODGOTA ÉS KERSZT, ÁTOK, HALÁL,FITA NEM FOIZETTEK ADÓT = HAL ÁLL??? KRUCZIFIX, AZ TÉNLEG EGY JUH YOU HOKK ÉS HOKIZHATTOK? Zez msot ugy, hogy AHOGY EZEK, LÁDD MOST ONNAN, HOGY NEM CSAK EZEKET AZ IRATOKAT, MOST ATOMHÁBRUIAKT BE JÁCCANÁNAK, ( ÖNGYILKOSSÁG KOSSÁK OKOSOK MINDEN CSAK MAGÁT??? MAG ÁT, AZAZ SZEM??? SEMMITÁK) NA MOST AZT VALAKIKNEK KI KELLETT HOGY TALÁLJÁK,MERT FITA, ITT AMIT TEGNAPRA YOJO TÉNEG MINDEN KÉP ZELL LETT? KÉPZELD EL,MAGYAR RULL, EL (NEKEM PÖCSÖM IS VAN LUKAM,MINDENKNEK VAGY LEGALÁBB 1 MNT A LUNAK?) TUDOD HOGY AMIT BE AKARNANAK JÁTSZATNI, AZ CSAK HINNI KELL, ÉS ITT VAN AZ,AMI NINCS,MARCI-MANCINAK VAN TÖKE, NINCS, MERT ÁT OPERÁLTATTA MAGÁT,(AZT SZABAD?) BEOLTÓDOTT E NEMESEK FÁJA? FITA ITT RÖGTÖN, HOGY HALLOM ÉN, MNDEN AZ EÉNYÉM, VAGY TÖKÖN SZUROM MAGAM,VAGY KIHERÉLTETTEM,AZAZ BEÁLLOK ONDÓVÁRI HUSÁRUKNAK? FITA AZT A KATONA, na itt van a katona pajtim, talán ő van a legkzöelebb hozzánk, és jaja majd du, berakom, de őtt is, ládd MI CSAK MAGYAR OK (VAGY OKÁDÉK?) VAGYUNK, sem több sem kevesebb, mert az az HUILLA HULLÓ CSILLAGROBBASZTÓK.. fita most ezt miEeee... ha le nem állitjuk őket, akkor a napokat csillagokat is rÁtok-robbasztatják a MAGYAR OK GYEREKÉIKKEL,VAGY A MI GYERÉKINKLENNÉNEK? Len de csak a hajuk? -az égnek áll? HANGJUK, A KLOÁKÁJÁ KKTT? RAKÁS VÉGTERMÉK SZAR DOMBOOK ÉS VÁRJÁK AZ ELTAKARITÓT? NABUGONODOZEROSAIKAT, STALIN EX STALINUK, A VALLAGUK VÉGE? VALA VALLA GOD? BUXA?
3.: Most nagyon be vagyok zsongva,zengve győzve zengvegyőzve ŐŐK VELÜK, VAN VELŐTÖK? fita HANNGAL LEHET MINDENT LÉTRE HOZNI, és most itt mi a FÖL-D DÖNG, MAGNEST TERIBEN VAGYUNK, NA AZ Ó GÖRÖG-OK IS MAGYARULL (BIZÁNC) LÁDD A MOMUSA,PÉNZ BESZÉL, FITA NINCS PÉNZ VÁLTÓK, ÉS HAMSSITTÓAIK KÉNKÖVEES TAVAK VAK VAK VAK...VAKULJ MAGYAR NE LÁSS TÓT?- ami ládd MOMUSA LENNE, MINDEN NÉPEK PÁL? PÉLDA (PÉL LÓ LOVÉ) KÉPE, AMI FŐLEG A MAGYAROK, DE MOST RAJTUNK A GYALÁZAT, AZAZ ITT FITA, CSAK HAN GOD VAN??? Én rémseggesen megütköztem, hogy egybül a sárga földig kirabölnek,na leirtam 11 eze es ez lenne a 11 + 1 ezer szar? fITA HA EGGYEL EGY MAGYAR GYERKKEL AZT MEGtETTÉK, VESZTÜKRE!!! MELLESLEG MINDDEL, MERT NEM BESZÉHETEK MAGYAR RULL GONDOLKODOM GONDODKODOM ÖRÖK EGY KIS TEVÉREMRÓL MNT MAGAM MAGYAR RULL? fFita jön a dicsösság kirélya,és mi vagyunk mi ki szara fo$$$... be takaritani, mi vagyunk mi,ha nem végtermékeik szar rakésAIk kása? Na irtózatos, mert most itt én mindig a MAGNES MEZEJÉBEN ÖRÖK ÉJBEN IS VALÉK,(talán csak az számitTana taNUK?- fita juhuis az ma is juhus?- ami amit leirtam, előbb mnt FÉNY (UFO-k) jöttem be,de most minden itt ami mozog, dematerizéllódot, fény lett, az én? -ki vagyok én?-nektek MAGYAR OK FÉNY TESTVÉRKÉIM?-KID? ZITT AZ HOGY NE ÖLJ GONDOLÁTBANK $$$...BANK KÉRUBB KÁRROG, KÁR KÁR KÁR ..HOGY NEM MINDEN SZAR, LÁDD ONNAN, A SZARBÓL FEL TÁMBAXXTATNAK, ÉS UJ ÉG? -UJ FÖLD? TEREMTEK NETEK NEKTEK, DE TE HOL VAGY? Zna itt most,bejöttem a NAGY BUGÁNKKAL,fita, ha el tudnak hallgattatni,(altani kábitani?) na most ITT VANNAK AZ EGET FÖLDET ROBBASZTÓ NUKISAIK? Fita, az összes nem nema, ha nem QPU -PU1? -VAN? FIN GOD AZAZ ITT HA NEKIK NINCS HANGÁRUK? NA PU 2 ÉS LENNE A PU III? -MINDEN ÁRON? LÉDY DIK, ÉS SÁRA ARON ALULY VAGY FELÜL? RÁTOK NÁTOD?
Innenn... fita minden az örök egy ég világon?-csak szó SZÓL játékuk, ( a csirkéd meg főzik) de csak az övék, övön alulik?Lulik? -psi kaka KKTT? Viccket a tököm megvakarom, azt gondolok ami én akarok, magamnak neked? Fita, KOPPÁNUNK, DÓZSÁNK, DE LEGÜTÓBB 2023 KARÁCSONRA NIMRÓD APUNK, ÉL? Ezt most a övön alulil LULYIJJAIK,(LU ANGYAL ANALUAIK LULY) VAGY NEKED NEKEM VAN, AZAZ FITA, HOGY LENNÉL APUD PU? -ANYUD ANALA NÉLKÜL, ANGYALOM? GALAMBOM GOMBOLD KI A SELYEM INGED ELEJIT?
... FITA ITT VAGYOK, ÉS ENGEMET NEM LEHETMEGÖLNI, NA MOST A TESTEM VAGY TESTIKÖLÖM? Nincsak te meg én,örok emvberek gyere kid,dig vagyunk, mert ember, szikra veti, nem babra peti? .értem, itt kitr meg lehet ölni gyimakulni, azt meg kell? -venni,enni? .Figyeljal csak baxatnak, és öletnek? Nincsak most a magnes mezőkbe, meg tudjuk őket látni de láttatatni? -neg meg a bajokat meg kell tudnunk NUK? -előzni? -bibippp...adó adAIkat adó = halál, hall áll? -ha benengeitek őket, a pénzváltóAikat ládd ÉHEN A KIRÁLY AMI JÖN A KIRLYUK KIURÁJA TRÓNUKIAAIK TRÓN KKTT? ROHADÁS ADÁS VEÉVE MINDEN AZ Ő KEZÜKBE TÖBBET, PARANCCSAL CSALÓIK,HOL A HELLETEK? Fita most biztosan,ládd várrájuk Benes sék sék sék...előbbutóbb lérázzuk őket? IGÉRCE FÖLD ROBBASZTATÓAIK?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...